-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
fabiandaniel #92708 üzenetére
2-3 helyről hallottam én is ilyet, ez messze nem reprezentatív minta. Nem hiszem egyébként, hogy a színen túl bármi különbség lenne a kontrollerek között, pláne nem a belsejükben, így semmi sem indokolja a néhány ember által érzett különbséget.
(Aztán persze lehet, hogy kiderül, hogy a feketét másik gyárban készítik, és akkor még mgyarázható is lehetne a jobb minőség.) -
fabiandaniel
aktív tag
válasz
fabiandaniel #92511 üzenetére
Meg van a gazdája.
-
F-ECT$
titán
válasz
fabiandaniel #92453 üzenetére
Nem volt fóliázva a játék?
-
headhunter86
senior tag
válasz
fabiandaniel #92330 üzenetére
Sajnos nem csomagolja be jobban Telekom. Én is tőlük vettem és nálam a játék tokja bánta, mert csak a konzol mellé volt ragasztva egy zacsiban. Gondolom futár ahogy pakolászta eltörött a tok széle.
-
Bazsi747
aktív tag
válasz
Pont erre gondoltam én is
-
rumkola
nagyúr
válasz
-
válasz
fabiandaniel #92296 üzenetére
Haverom felhívta őket és azt mondták hogy nincs is készleten igazából.
-
axlfsi
veterán
válasz
Nem mukodik mar (egy ideje)... a link el, keszletet mutat, vegig is lehet vinni, de a legutolso lepesben error, ... ahogy mar irtak masok is
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Vagy kaptak valami óriási karácsonyi készletet (a bundle név alapján)...vagy ez is rendszerhibás és téves készletet jelez és majd jönnek a törlő levelek
-
thomasvold
őstag
válasz
fabiandaniel #92293 üzenetére
Szuper, szívesen, akkor csak sikerült még utánam is
-
Lei559
tag
válasz
fabiandaniel #92260 üzenetére
Szuper! Előfizuval sikerült amúgy , vagy csak simán a gépet kérted?
-
bkorga
csendes tag
válasz
fabiandaniel #54941 üzenetére
Nagyon köszi a megosztást. Most végre épp jókor voltam szabadon gép előtt. Remélem a feldolgozás alatt státusz jót jelent
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
Megbízható ez a bolt? Rá is mentem egy lemezesre, állítólag március 16-án lesz átvehető!
-
válasz
Siessetek még engedi végigvinni
-
zkxdn
őstag
válasz
AQUA: Standard is van készleten és még akciós is srácok!!!!
Vigye elfele aki szeretne venni -
truetomket
csendes tag
válasz
fabiandaniel #51238 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad a történeted. Valójában nagyon gondolkodom, hogy hogy legyen. Majd megkeresem a boltokat és ahol az összes adatot lehet módosítani azt át adom ahol nem ott még nem tudom.
Én is pórul jártam már csak én a másik oldalt. Nekem dupla árba van a ps mert az első árverés volt. Tanultam belőle és főleg azt hogy ne bízzak feltétlen az emberekben, de ettől én még szeretnék segíteni, de semmilyen felelősséget és rizikót jem vállalokKöszi megegyszer
-
válasz
Jó hülye volt a másik fél, ott a számla intézkedjen Ő. Neked semmi közöd sem volt hozzá.
-
marquuard
veterán
válasz
Ki a rossebet érdekel ha átvétel után meghibásodik.
Eleve szóba se kell állni velük átvétel után, oldja már meg az életét önmaga. Te azt adtad, amit hirdettél. Mehet rá a block.
-
Gaben92
őstag
válasz
fabiandaniel #50356 üzenetére
Pont erre gondoltam mikor azt mondtam, hogy az eladó/bolt jóindulatára vagy bízva.
C4mp3r: Ugyanez volt az én első gondolatom is mikor kibontottam... Komolyan nem értem ezt a zongoralakk dolgot, hogy miért jó...
staker: Azért nem tenném egy lapra őket. A dbrand cuccoknak még a doboza is többet ér mint némelyik alis cucc maga.
Peace: Nálunk tele vannak a boltok velük. Minden kiegészítőt lehet kapni ami csak kapható, de konzol ügyileg szerintem rosszabbul állunk mint Magyarország... Gyakorlatilag aki előrendelte az jobban besz.pta mint aki nem...
-
Gaben92
őstag
válasz
fabiandaniel #49760 üzenetére
Nekem legarizták magában a DS4-et ugyancsak drift probléma miatt.
Amúgy a számlát megnézném a helyedben. Én úgy jártam, hogy bementem a boltba és közöltem, hogy fogalmam sincs melyik kontroller a hibás. Gyakorlatilag a sorozatszám nincs feltüntetve sehol. Se a PS dobozán/papírjain, se a külön vásárolt kontroller dobozán. Mindkettő garis volt szóval nem problémáztak, de kíváncsi lennék, hogy ha mondjuk vennék egy új DS4-et, akkor annak a papírjaival le tudnék-e gariztatni egy régebbit. Gyakorlatilag ha van otthon 2 kontrollered ugyanolyan állapotban, esélytelen megmondani melyik jött a géppel és melyik lett külön véve...
-
F-ECT$
titán
válasz
fabiandaniel #49760 üzenetére
Ha normális helyen vedted (pl nem Alza), akkor viheted a Sony szervizbe csak a kontrollert, nem kell a konzolt is.
-
retroid
senior tag
válasz
fabiandaniel #49761 üzenetére
Úgy legyen
-
retroid
senior tag
válasz
fabiandaniel #49758 üzenetére
Én ma reggel kaptam emailt hogy a banki átutalás sikeres volt és elkezdik a kiszállítási folyamatot. Kapok emailt ha átadták a futárcégnek.
Hátha még ma jön email.... Azért nem bánnám ha még ebbe a pár napba sikerülne kihozni Budapesten belül..... -
jookomak
őstag
válasz
fabiandaniel #49589 üzenetére
Külön szervezet a "sima" posta, és az MPL(Magyar Post Logisztika), ez utóbbi gyakorlatilag úgy működik, mint bármely futárszolgálat.
A sima valóban nagyon emberfüggő, nekem általában megért 1-200 Ft jattot, ha épp csomagot vártam, láss csodát, mindig minden megérkezett. -
Peat76
őstag
válasz
fabiandaniel #48540 üzenetére
Igen, én is így csináltam...viszont egy rakás szar, 1 óra alatt 6 lefagyott, vagyis nem reagál semmire, de fut...
Kíváncsi leszek Nálad, megjelenés óta probléma pedig... -
zola09
aktív tag
válasz
fabiandaniel #48540 üzenetére
Az oldal szerint igy van, igen. [link]
-
syler123
veterán
válasz
fabiandaniel #48089 üzenetére
Nekem 2 hónapos rendelés, de írtam nekik, kíváncsi leszek. E-számlát kaptam, garanciajegyet nem.
-
HaZsolt
őstag
válasz
fabiandaniel #47773 üzenetére
Milyen program ez? Valos a keszlet, gratulalok, jo jatekot majd
-
Hunork
veterán
válasz
fabiandaniel #46627 üzenetére
A múlt heti szállítmány érkezésekor változott erre, azóta is ugyanaz.
-
válasz
fabiandaniel #46627 üzenetére
Szerintem is ez a valószínű.
-
válasz
fabiandaniel #46096 üzenetére
Zsír
Akkor lehet jobban járok, ha lemondom az október 8-as előrendelésem az alzánál és előrendelem most a KV-nél
-
.LnB
titán
válasz
fabiandaniel #45987 üzenetére
Először megnyitod a gamepass menüt. Azta! 300+ játék! (Vagy mennyi?). Ezt is letöltöm, azt is letöltöm, mindent letöltök. Fúú, tök jó, évekig elég lesz..! Aztán eltelik 3 nap, és mégis felvetődik a kérdés, hogy mivel játsszak?!
Egyetlen atom biztos pont van, az a Forza Horizon 4.
Hiába próbáltam ki a Halo-t, a Gears-et, az Ori-t, a minden mást. Valahogy egyik se az, ami úgy igazán odaszögezne a konzol elé. Első hetekben a Fallen Order-t vittem végig. Azt is csak mert SW fan vagyok. Ingyen volt, ennyi a pozitívum az egészben. (majd a Cyberpunk 2077-et kétszer)
És most egy full ingyenes játékba találtam meg azt, hogy napok/hetek óta nagyon leköt. De az minden más platformra is ingyenes.Bízom benne, hogy idővel beérik ez a GamePass, hogy tényleg lesznek Microsoft exek, amikért megéri tartani ezt a konzolt. De várom, hogy legyen PS5. Továbbra is az lesz az elsődleges konzol. Ettől függetlenül eladni nem tervezem az SX-et. És nem, nem rossz konzol. Tökre élhető. Vannak problémái, de elvagyok vele.
Nyáron jön GamePass-ba majd a Flight Simulator. Azt nagyon várom. -
Violka2016
tag
válasz
fabiandaniel #45299 üzenetére
Védve kicsit a Konzolvilágot, írtam nekik e-mailt és rá 2 napra válaszoltak is pedig a várható szállítással kapcsolatban baszogattam őket. Platinumnál lehet, hogy nincs erre kapacitás, fene tudja...
-
Peace
nagyúr
válasz
fabiandaniel #45140 üzenetére
Na szuper! [link] A jó kis DS4Windows is támogatja már elvileg! Úgyhogy mindenhez is tudjuk majd használni! Én direkt meghagytam egy PS4 controllert a PC miatt, de azért csak leváltanám már a PS5-ösre! Jobban kézre áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Padavan firmware
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WOT - Roham
- Nintendo Switch 2
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest