Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát ez 0,5% nekem [kép] Pedig ehy kicsit nagyobb zenekar.
-
Gubu0101
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
Azta, wow!
Nekem zeneileg elég gyatra évem volt, soha nem volt ilyen gyatra még. Okkal volt az mondjuk, mert volt egy olyan, hosszú ideig tartó krízishelyzet ebben az évben az életemben, amikor egyszerűen nem tudtam zenét hallgatni. Ami fura, mert a zene az akkor is az életem része volt eddig, ha beütött a szar. Az év vége felé lendültem újra bele, de nem lett sok: 2993 óra. Viszont, találtam pár remek dalt idén is magamnak, a Top 5 nem véletlen alakult úgy, ahogy. [kép]
-
hombre[EU]
nagyúr
mármint ezen az accon, publikusan már nem játszol vele

covid alatt mi is beleraktunk vagy száz órát, durva addiktív cucc. saját tapasztalataim alapján szerintem ez már "túl sok" a gyerekeknek...mármint az átlagnak, tehát nem kell egyesével beírni ki hogyan neveli a sajátját

-
KaitouP
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az úgy vóóótt...
-Hogy apa játszhatok Fortnájtal? Mindenki azzal játszik az osztályból.
-Hát igazából, most, hogy beletették a Zero Build játékmódot, megnézhetjük.
-Jajj de jóó!
-Apa nézd milyen szkinek vannak ebbe a bátle passzban?! WáoW! De én nem tudom ezt mind megszerezni.
-Jó, csinálom én is...
és 370 órával később....
Most már kijelentettem neki, hogy befejeztem. Nem is játszok már vele, csinálja addig a BP-t, ameddig bírja. Én besokalltam.
Első season-ban valami 230lvl fölé jutottam amikor elkezdtük, másodjára meg "csak" lvl130 fölé.
De egyébként ez az UE5.1-es update nagyon durva lett, de nem, már nem játszom vele. Csak a fiam.
-
.LnB
titán
Ez szégyen:
Ennyire rossz évem nem volt, mióta van Playstation konzolom.
Ez azért van mert itt a Series X-is, meg volt Switch Oled is. És egyszerűen nem tudott behúzni még egy Ragnarok se. Jelenleg is az RDR2-t fullozom Xboxon.Szerk.: Ja és a Fortnite is fiammal és fiam miatt volt. Nem tehetek róla...
-
LÁZ
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
ha sokat gyalogol az emberfia, megesik, de sztem abból kb az a 17 lehetett az üresjárat amikor csak be voltam lépve a játékba, de a pc mellett ültem, ha összeadnám.
De amúgy sem szokásom végigfutni a dolgokon, open worldbe mindig túristavízummal megyek
, rdr2-t le se merem írni
-
d@vee
őstag
Na srácok, elkezdtem a Demon's Souls-t. Elég jól haladok, eljutottam a Flamelurker bossig, de legalább tízszer már kinyírt. Kb az összes élettöltőm elment rá, de max az utolsó harmadáig tudom lehúzni a hp-ját. Ott annyira bevadul hogy nem áll le az ütésekkel, megállás nélkül csapkod, még elfutni se bírok mert hamarabb lemegy a stamina minthogy kicsit abbahagyja
Muszáj sorba menni a világoknál, vagy át lehet menni következőbe kicsit táposodni? Vagy a következő még ettől is nehezebb lesz?+Tolom vele párhuzamosan a Far Cry 6-ot, igaz ezt pc-n. Hát ekkora egy okádékot rég láttam. Grafika még DXR-el is szóda, a játék pedig valahogy rosszabbnak érződik, mint az 5. Annyira semmilyen az egész, lehet ebből törlés lesz.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem nem feltétlen az volt a baj, hogy nem volt egy adrenalin pumpa, hanem katasztóra volt a járműkezelés, meg ez a hátadra felpakolsz egy halom csomagot aztán egyensúlyozzál vele, meg adott esetben menekülj, harc is elég meh volt benne; és mindezt kb. 40-50 órán át, ehhez sokaknak nem volt türelmük. Nekem sem, én talán olyan 30 órát raktam bele, de nem volt jó vele játszani. Ha csak 10-20 óra lett volna a story az még talán oké lett volna, de 40-50 óra ebből szerintem sok. Amúgy story jó volt megnéztem youtube-on, csakhát jobb lett volna játszva átélni.
-
gamegod
senior tag
nemtudom mi van a sony szervereivel mert pl a Biomutant csak 5 megaval toltodik, a Witcher meg kemeny 1el...
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Haverom kérdi ki hány órát pakolt Fortnite-ba.
-
Krisz0418
őstag
válasz
Krisz0418
üzenetére
Ha ugy erted ahogy gondolom akkor ez is tud dual wirelesst. Megy egyszerre a blutusz+pcvel a wireless. Hallom a jatekot meg mondjuk telon egy videot. De ez tobb okbol is rossz ismet. A ps nem kezel blutusz fuleseket. Tehat ugyanugy atkell dugnom az usb-t ha epp nem pc-n jatszok. A masik hogy amikor dual wireless van kozel sem olyan a hangminoseg mint amikor csak “single”.
megnezem ezt az optikai kabel a pc-be, usb a ps-be kombot, hatha
-
Scholes9
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem 757 óra
-
Bazsi747
aktív tag
A Kis segítség kéne skacok,hogyan is kell beállítanom a ps5 menüben a hdr-t?A napocska pont eltűnjön teljesen vagy még épp hogy látszódjon még?köszi
-
Krisz0418
őstag
mit ertesz dual wireless alatt? A ps5 kezel wireless fulest a sajatjukon kivul?
van egy corsair virtuoso fulesem, ahhoz jart usb adovevo stick. De az meg a 2ev alatt kilehelte a bor a lelket
az arctis 9 100eu es tud dualt ezekszerint? Ami nekem van 250-300eu es nem tud?!
-
LÁZ
addikt
válasz
Krisz0418
üzenetére
ami dual wireless
arctis 9
turtle beach 700 stealth gen 2nekem a kettő közül lesz vmelyik, amelyiket kintről olcsóbb megcsípni, arctis 100eur környékén már van, turtle beach megállhat 80eur-ba postával, tiptop állapot, nem leharcolt.
a mostani arctis 7 nem tudja a dualt, azt úgy oldom meg, hogy a wireless van a pc-n, és ps5nél a kontrollerbe audio kábellel, az nem annyira zavaró, de biztos, hogy váltok a dualra, és nekem a corsair one-on van blútusz, úgyhogy oda lesz a blútusz, a wireless meg a ps5-re.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
wtf? minek értékelnek egy patchet?

-
Krisz0418
őstag
Hasznal itt valaki 1 fulest pc-hez es ps-hez? Ti hogy oldottatok meg? Vagy mindig dugdossatok ide-oda az usbt?
arctis pro wireless fules, azon gondolkozom hogy ha pc-vel optikai kabellel kotom ossze, az usb-t pedig a psbe, akkor eleg csak a kis “fekete dobozon” a source-t atallitani ps5-re nem?
a discordot is ugy oldottam meg hogy telon felmegyek
a fules kezeli egyszerre a blutuszt+ps-t es igy hallom a tobbieket meg a jatekot is, mikrofonkent is a fulest hasznalja.otlet hogy hol tehetnem meg fel a kerdesem?
-
-
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen, le lehet: Account Settings > Device Management > PlayStation Consoles > Deactivate All Devices
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
_drk
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Redditről van a kép, Én annyit tudok, hogy rengeteg játék be van jelentve 2023-ban és mindenki tudja, hogy nagyrészt nem fog megjelenni. Lehet benne totál bullshit is, de egyébként az alsó rész nagyja tuti az.
Amiből látunk 30 perces gameplay-t, az jelenik meg kb fél éven belül vagy az se!
Az ingame átvezetők mint mondjuk a Lords of the Fallen-nél már pozitív, de mivel az nem is az a hűde nagy játék így ott látok esélyt.DS2 tuti nem, de megint tökéletes volt amit Kojima leművelt az elmúlt fél-1 évben, mert bár voltak pletykák de senki nem is tudott hinni benne hogy jön!
Én alig várom, hogy megint moshassam, de ha szerencsénk van most Fragile-ét fogjuk
-
Elindult az idei Wrap-up weboldala:
https://wrapup.playstation.com/ -
Sliderxy
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
jajj
-
cyberkind
félisten
válasz
errorcode06
üzenetére
Korai lenne ez minden téren, az utolsó nem volt semmilyen téren siker, és a Square Enix csak nemrég adta el a fejlesztőit a címekkel együtt, ha lesz valami, az is inkább 2025 után várható, HA.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
-
errorcode06
őstag
Úly Deus Ex-ről semmi hír?
-
Bad Pritt
félisten
Én csak azt nem értettem, nem feltétlen csak a DS kapcsán, hogy mit vártak azok, akik fikázták? Emlékszem egy gameplay trailerrel, ami másról sem szólt, minthogy Norman Reedus gyalogolt különböző szép helyszínek között és volt több más anyag is, ami alapján le lehetett szűrni, hogy nem egy konstans adrenalin pumpa lesz a játék.
És ez nagyon sok játékkal megesett az elmúlt években, mintha az emberek vakon adnának ki 20-30 ezreket játékokra. Elég luxi hozzáállás.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hát jó, akkor leírom. Mert inkább visszatöröltem előbb.
Mert engem sem érdekel, amikor az Ubi mellett kardoskodik valaki (válaszul nekem).
Sokszor nem is értem, hogy miért akarják az én véleményemet megpróbálni megváltoztatni, a magyarázatokkal. Én a DS-sel kapcsolatban sose álltam le ezzel kapcsolatban. És szerintem most a sose, tényleg sose. Mert figyeltem erre.Sőt, tök jó volt olvasni jó pár fórumtárs véleményét, amikor rávette magát a játékra, és végzett vele.
Akkor is mosolygok egy jót, meg akkor is amikor sétaszimulátorozzák. Csak más szájízzel. 
-
cyberkind
félisten
Senki véleménye nem számít egyedül, csak akkor, ha az összeadódik, és pont a 2. DS miatt néz ki úgy a dolog, hogy nem számított itt se semmi, csak a Kojima név elég volt mindenre ami pénzügyi oldal, ez elég szomorú számomra, mert a másik általad írt oldalról már 10+ éve tudjuk mi a lényeg, igazából ők sose voltak más.
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
Már pár éve bontatlanul itt figyel a Resident Evil Biohazard, mert nem kaptam meg hozzá a VR headsetet.
Csak ezzel az egy resident játékkal megy a VR, vagy a többi azóta megjelenttel is? Mi a helyzet a mostani PS5 címekkel, van vmi jó horror ami VR kompatibilis? -
EasyLife
aktív tag
Nem rég még 3e ft volt a complete edition storeba, biztosan megint lesz hamarosan akció rá. [psprices.com witcher 3]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerencsére zenei téren mindenevő vagyok.
Ez azért van mert itt a Series X-is, meg volt Switch Oled is. És egyszerűen nem tudott behúzni még egy Ragnarok se. Jelenleg is az RDR2-t fullozom Xboxon.