Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #163083 üzenetére
Ezek érhetőek el jelenleg, rányomsz a két hét próbára és bezsákolhatod őket.
-
seniman
veterán
válasz tothjozsi96 #163083 üzenetére
Még keddig elérhető a jelenlegi kínálat.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
b4lukapitany
tag
válasz tothjozsi96 #173592 üzenetére
Remélem, én megvárom a jövőhetet.
-
Mike
veterán
válasz tothjozsi96 #173600 üzenetére
én annyit olvastam erről, hogy a pluszosok előbb megkapják az akciót
-
szallasi007
őstag
válasz tothjozsi96 #174524 üzenetére
Szia,
nekem is jelentkezett a probléma, ettől csak az volt érdekesebb mikor konkrétan lefagyott a konzol és csak az Odyssey alatt jelentkezett ez a probléma. Kicsit biztos megfőtt a szentem
-
pulffy
őstag
válasz tothjozsi96 #175224 üzenetére
Tutira hogy van benne magyar felirat, a leírás az már csak ilyen "Sonys" ...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Deck
titán
-
Sefter
veterán
válasz tothjozsi96 #175627 üzenetére
“napi 1x eljátssza azt hogy úgy beakad hogy újra kell indítani a konzolt..
De ez ismert hibája a játéknak, gondolom idővel jön a patch..”Ezt az összes AC produkálta nálam...szerintem nem lesz patch
Psn ID: sefter_hun
-
Wesder
félisten
válasz tothjozsi96 #177647 üzenetére
Igen
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz tothjozsi96 #178638 üzenetére
Pár doboz nyugtatóval nem lesz probléma.Egér után halál kontrollerrel fps játékot játszani.Persze valakinek könnyű az átállás, mások meg belebk@rják a TVbe a kontrollert.Te melyik vagy?A puding próbája az evés!
-
saelin
veterán
válasz tothjozsi96 #181739 üzenetére
Nem mindennapos, de amikor haver átjön van hogy reggel 10-től este 8-ig nincs töltőn a konti.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
malystryx
senior tag
válasz tothjozsi96 #181739 üzenetére
Hát a fényt levettem a legalapabbra, a hangerőt is teljesen levettem róla, a rezgést meg a játékokban kikapcsolom ahol csak lehet. Néhol azonban nem árt ha van egy kevés. De a lövöldékbe felesleges számomra.
-
Peace
nagyúr
válasz tothjozsi96 #183438 üzenetére
HZD-ből complete mindenképp! GTA V az csúcs!!!! FC legyen az uccsó a sorban.
-
.LnB
titán
GTA V-t vedd meg, a maradék pénzt meg költsd inkább tudatmódosító szerekre.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zoleee83
addikt
Nálam a sorrend: HZD, GTA5, FarCry5
Ha HZD melett döntenél mindenképp a Complete, én elkövettem azt a hibát hogy az alapot vettem lemezesen, most keresgélek komplettet. Emiatt a játék miatt vettem anno PS4-et.
GTA5 full poén, nekem teljesen kimaradt, most vettem meg RDR2 mellé, majd utána kerül sorra.
A FarCry 5 nekem az első FC volt a sorozatból, nagyon bírtam 75 órát tettem bele, érdemes a mellékküldetéseket is tolni, nagyon változatosak, esetenként jobbak is mint a story szál.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #200530 üzenetére
Amíg telepít a lemezről is, vagyis hallod, hogy ezerrel forog benne (akár fél óra), addig ne tedd pihenő üzemmódba a konzolt. Előfordul egyébként olyan frissítés is amit szüneteltetés vagy megszakítás esetén előröl kezd el tölteni.
-
seniman
veterán
válasz tothjozsi96 #213247 üzenetére
Ha van kézügyességed és hőlégfúvód,akkor le tudod melegíteni a zárócimkét anélkül hogy szétszakadna.Youtube-on rengeteg videó van róla.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #213251 üzenetére
Szerintem nem érdemes ennyi garanciaidőért pluszba fizetni. Mármint emiatt nem meri megbontatni az ember, hogy ki legyen rendesen takarítva meg újrapasztázva. És azért általában 4-5 évet elmennek ezek enélkül is, de hosszútávon tovább bírja ha időnként be van iktatva egy kis karbantartás.
-
törölt tag
válasz tothjozsi96 #213247 üzenetére
Pont a Days Gone miatt kentem újra,mert ott egyenesen ordított.
Nekem 2+3 vagy 1+4 garim volt.
( Mediamarkt )
Fene tudja le kellene vennem a dobozt a szekrénytetejéről de túl lusta vagyok hozzá :D[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tothjozsi96 #213289 üzenetére
Persze sokkal halkabb lett :)
Noctua Nt-h1 el.
Régebben csak Mx4 et használtam minden hová de ez pár fokkal jobban hoz ellene tesztekben ezért esett erre a választásom.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz tothjozsi96 #213289 üzenetére
Nálam is fel akart szállni a ps alatta, RDR2, és a többi nagy OW játék alatt is. Na teljes pasztázás után ez a probléma megszünt. 1,5 éves a pro.
PS5
-
Deck
titán
válasz tothjozsi96 #213294 üzenetére
Thermal Grizzly Kryonaut-ot és Thermal Grizzly Minus Pad 8-at használtam.
Azt jelenti, hogy most olyan mint mikor megvettem halk, csendes nem akar fellszállni..
PS5
-
törölt tag
válasz tothjozsi96 #213294 üzenetére
Hát néma nem lesz a pro de kb a fele és a háromnegyede között lehet a hangja most ahhoz képest amilyen volt.
-
törölt tag
válasz tothjozsi96 #213298 üzenetére
Előtte gameltem pár órát és elég forró volt ahhoz ,hogy szépen le lehessen szedni rongálás,sérülés nélkül.
De elég leget az is ha hajszárítóval rámelegítesz előtte,hogy a ragasztó "felpuhuljon". -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz tothjozsi96 #213302 üzenetére
kösz !
-
törölt tag
Meg lehet várni míg megcsinálják, vagy hogy van ez? Nem szívesen hagynám ott napokra. Hogy aztán esetleg egy másik gépet kapjak vissza...
-
nagyúr
Alza-ban nem hiszem, hogy foglalkoznak ilyennel
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #213547 üzenetére
Így van, ez egy előfizetés, de aktiválás után ki tudod kapcsolni az automatikus megújítást.
-
penge111
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz tothjozsi96 #213547 üzenetére
Ha nem kapcsolod ki az automata megújítást, akkor igen. De inkább kapcsold ki, mert egy éven belül 100% hogy valahol le lesz akciózva és 3-5K-t tuti tudsz rajta spórolni.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
S e t h
nagyúr
válasz tothjozsi96 #214130 üzenetére
Igen.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Gebriel
veterán
válasz tothjozsi96 #214134 üzenetére
Minek teszel fel ilyen kérdést, ha nem tetszik a lehetséges válasz?
-
Wesder
félisten
válasz tothjozsi96 #214144 üzenetére
Menni fog az, csak pròbàlni kell.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
S e t h
nagyúr
válasz tothjozsi96 #214144 üzenetére
Képzeld azt a furcsa dolgot, hogy itt az oldalon, ezen a fórumon, a bitek közé rejtve bujkál valahol egy Days Gone topik, ahol lehet már ki is beszélték a játékot oda-vissza.
Nem biztos, csak képzeljük ezt el, ne szabjunk határt a fantáziánknak![ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vonSux
őstag
válasz tothjozsi96 #214633 üzenetére
Kevésbé pink és sztoriban is erősebb. Nagy elvárásaid azért ne legyenek.
-
törölt tag
Ha engem kérdezel, egyiket se.
Pláne, ha játszottál az Origins-szel.
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
Játékmechanikailag nekem jobban bejött a New Dawn, az 5 sokszor túltolta a dolgokat (pl. erőltetett elkapások). Viszont a PS4-es Far Cry 3 csalódás volt. Anno PC-n szerettem, de PS-en a játék... fura volt, talán ez a jó szó. A célzás/nézelődés valahogy nem volt olyan természetes, mint a Far Cry 5/ND esetében. Lehet, hogy az érzékenységen kellett volna állítani valamit, bár mintha mások is panaszkodtak volna hasonlóra.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Gigicuci
senior tag
válasz tothjozsi96 #216512 üzenetére
Days Gone alatt nekem a 7216b is süvít mint a disznó, de már nem érdekel.
-
markknight
veterán
Értem én, hogy gpu meg anyám kínja, de 2006-ban már a gépem se adott kb semmi zajt, max a vinyó kerregett.
-
30z.Samu
félisten
válasz tothjozsi96 #216516 üzenetére
Persze, mert gyárilag valami ultra gagyi paszta van rajta (van egyáltalán? Sose szedtem még szét).
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
Ne te pasztázd.....vidd el ahol ezzel foglalkoznak és pár órán belül visszakapod 5.000 Ft-ot meg megér szerintem hogy kitakaritsák és patent legyen.
( Ezért is vettem amúgy SLIM-et....az csendes mindig....nyáron amikor 28 fok volt szobában, akkor volt kicsit hangosabb, de az sem volt vészes, mobilklímát vagy szobaventit bekapcsolva meg 10 perc után újra csendes lett akkor is és alig langyoska )
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
válasz tothjozsi96 #216555 üzenetére
Úgy tudom, hogy MX4-et használnak, az elég jó paszta.
Sic Parvis Magna
-
Steve1207
veterán
válasz tothjozsi96 #216555 üzenetére
+1, hogy MX4-et, mint arany középút (talán itt írta valaki anno, de nekem is így rémlik). Mivel ezzel foglalkoznak ez alá nem igazán mehetnek, e fölé meg nekik se lenne érdemes.
A "halk" szerintem sokunknak mást jelent, plusz lehet attól is függ ki mivel kezdett neki. Nekem a Pro-n a RDR2 volt és a Spider az első játék (monitoron 1800p) és azért itt is volt egy menühöz képest fentebb vett alaphangja. Amint 4k-ra váltottam, mint a veszett fene úgy pörgött a RDR, hasonlóan, mint a GOW tüzes/menüs/térképes helyei. Szerintem, akit tényleg zavar az ilyen kütyük hangja és halknak mondja az süket vagy 1080p-ben játszik, mert ott lényegesen halkabb
Majd jövök egyébként egy összegzéssel, hogy mik a tapasztalataim a pasztázással.
.
-
markknight
veterán
válasz tothjozsi96 #223086 üzenetére
Működik, de felesleges egy fiókot nyüstölni. Miért kellene így?
-
sxxorp
őstag
válasz tothjozsi96 #223162 üzenetére
Mivel imádta a Tomb Raider-t, ez alap, de nem éri meg a korábbi részeket is végigvinni előbb? Visszafelé már nehéz menni utána... (Van is az Alzán az 1. három rész, kérdés, hogy megér-e ennyit felújított játék, mégha 3 is... ?).
tboy93: ezek ott vannak a listán, de kellene valami, ami az együttet is lefedi, erre akár a Borderlands is jó lehet, az A Way Out tökéletes, csak nem látom akcióban.
A 2. kérés arra vonatkozott, hogy a Spider-man és a Horizon Dawn mellé milyen Alzán 5000 alá akciózott játék fér, ami jó is, hogy 12 fölé kerüljünk valamivel, így kuponozható. Valószínűleg a co-op későbbre tolódik. -
Bogyi007
veterán
válasz tothjozsi96 #223168 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
birorichard
őstag
válasz tothjozsi96 #223854 üzenetére
Igen, en ezt tapasztaltam. Ugy kepzeld el, hogy egy romma szaradt vagy rosszul felvitt paszta utan egy noramlis ujrakenes utan halkabb lesz, de 1-2 het utan a hatas csokken. Az ujrapasztazas elotti allapothoz kepest termeszetesen meg mindig halkabb lesz, de egy bizonyos szint ala nem tudtam vinni. Persze azon is sok mulik, hogy hol tarolod a konzolt, milyen a homerseklet a szobaban, stb. Nekem nyaron horror volt. En mindenkinek a condactonaut-ot javaslom. A lapkat szigetloszalaggal korberagasztottam es odafigyeltem, amikor felvittem ra az anyagot, osszeraktam es olyan szintre csokkent a hangja, amit azota is tart meg terheles alatt is, amilyen azelott sosem volt, es ami mar fules nelkul sem zavaro.
-
Villa7
tag
válasz tothjozsi96 #227006 üzenetére
Próbát megér, pendrive-ra letudod
-
Steve1207
veterán
válasz tothjozsi96 #227121 üzenetére
Nem rajongok a folyékony fémért, csupán emiatt. Plusz azután nem lenne már mit tesztelni
.
-
bexinho23
őstag
válasz tothjozsi96 #227240 üzenetére
Tegnap a SW Fallen Order-nél tapasztaltam, hogy 2x is megállt a kép (igaz a jobb alsó sarokban pörgött a mentés/töltés embléma). Először csak egy pillanatra, utána 4-5 msp-ig, amikor a Chewbacca bolygón voltam. Remélem csak a játék hibája, nem a hdd haldoklik (2 éves pro)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest