Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Sziasztok eddig ment a PS4 a tv távirányítójával, tudtam avval lépkedni stb, meg bekapcsolt a tv a ps4 el együtt, és ki is kapcsolt, de valamiért már nem
Mit kell esetleg állítanom? -
dunc
nagyúr
Köszönöm mindenkinek.
-
dunc
nagyúr
Srácok pro-ba melyik a legújabb szériaszám?
-
dunc
nagyúr
RDR2 nos pár nap után azt kell mondnom, hogy es mester munka, viszont unalmas, és vontatott, pár napig még próbálgatón, és ha nem húz be akkor megy az apróra. (a kódot direkt nem használom fel)
A saját tokikjába nem mertem ezt beírni!
-
dunc
nagyúr
jelentem nekem is megérkezett a RDR2.

-
dunc
nagyúr
Srácok! A Pókember The Heist bővítmény ingyenes tartalom? Tegnap leszedte és nem vont le pénzt, azért kérdezem mert alapkiadásom van a játékból, és furcsa ha nem húznak le!

-
dunc
nagyúr
válasz
RoryBreaker
üzenetére

-
dunc
nagyúr
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Ne vegyél látatlanba. Inkább vedd meg máshonnan.
-
dunc
nagyúr
Srácok a 6.02 mit takar?
-
dunc
nagyúr
Srácok nem 2018.10.20 án jelenik meg a Red Dead Redemption 2 ? Eddig ezt írta a konzolvilág weblapján, de most néztem és 10.26!
-
dunc
nagyúr
válasz
tothjani81
üzenetére
ÁÁÁ erre tv re pro.
-
dunc
nagyúr
A cod ww2 másnál se jó? (mármint a multiplayer hibákat dob
) -
dunc
nagyúr
válasz
üzenetére
Az alapművet kéne ismerned, azt hiszem 77 es film , ott meg csípi egy rádióaktív pók, tehát szuper ereje van, mint pl Superman nak. A játék az utóbbi idők legjobb játéka. ( jobban tetszett mint a gow
)(#166461) danielgalaxy jól van na, magányos, és szeretetre vágyik!

-
dunc
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Tudomásom szerint a téma nem aktuális már, teljesen hidegen hagy a téma.
-
dunc
nagyúr
Call of Duty®: WWII eddig 3 ( +shadow war) dlc pack van hozzá? Várható még? Vagy a BO4 útán nem lesz hozzá semmi?
-
dunc
nagyúr
Call of Duty®: WWII - Digital Deluxe ezt vettem meg, ha jól gondolom ez tartalmazza az összes dlc t? Hol tudom a dlc packokat hozzáadni a letöltéshez?
-
dunc
nagyúr
Batman: Arkham Knight ez a legújabb rész?
-
dunc
nagyúr
Detroit benyomásaim pár óra játék után, igényes játék, de számomra unalmas. Egyszer végig nyomom valószínű.
-
dunc
nagyúr
válasz
mettek
üzenetére
Én egy 7 es szériás Samsungot vettem igaz szerény 49" méretbe, viszont elégedett vagyok vele, és HDR be is rendben van.
-
dunc
nagyúr
válasz
zohan echte
üzenetére
Akkor tartsd benyomva tovább, kb fél perc!
-
dunc
nagyúr
válasz
zohan echte
üzenetére
hosszan nyomd a power gombot
-
dunc
nagyúr
Mit tartalmazott a 6 os rendszerfrissítés?
-
dunc
nagyúr
válasz
Szabi®
üzenetére
Furcsa amiket írsz, komolyan ezeket tapasztalod?
Nálam HDR esetében is tűéles és lemászik a kép a W3 alatt! (amit tapasztaltál nekem akkor állt fent amikor a tv nem ismerte fel a PS4 et, hanem a HDMI portra is ismeretlen eszközt írt, kábelcsere, és felismerte kiírta a TV is, hogy az adott HDMI port a ps4.) Valamint Játék mód bekapásoltását javasolom, milyen tv d van? -
dunc
nagyúr
BO4 k jó lett, a legjobb battle royal!

-
dunc
nagyúr
Szégyenlem a poki jobban tetszik mint a gow....

-
dunc
nagyúr
Sziasztok most néztem a Detroitot, és azt írja megvéve a digitál deluxe verzió, de nem vettem meg.....Ilyenkor mi van?
(#164291) A`rpi lopni nem szeretek, megnéztem a neten azt írják a demo verzió az, de storeba külön jelezi.
-
dunc
nagyúr
Sràcok lemezes a.Pòkemberem, volt hozzá kód, beírtam.elfogadta, de nem tudom.mit is kaptam, mi is az? Ès hol találom a játékban?
-
dunc
nagyúr
Köszi mindenkinek, Pécsen sor volt a Pókember szoftverekért! Valaki 10 et vett. Lassan feltelepül, kíváncsi vagyok rá, egyáltalán nem vagyok szuperhős rajongó. Igazából semmit nem várok a játéktól. Detroit: Become Human vásárlásán gondolkodom! (az is Magyar?)
-
dunc
nagyúr
A limited packok általában megjelenés napján elérhetőek?
-
dunc
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Próbáld PS4 en a vásárlást.
-
dunc
nagyúr
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Én TV n keresztül kötöttem be, és hibátlan így a filmek is azon mennek és a PlayStation hangja is azon keresztül szól.
-
dunc
nagyúr
Nem vagyok pókember, és szuperhős rajongó, de ez a game nagyon jónak ígérkezik, megvan az esély, hogy veszek pénteken egy randa piros limited gépet.

-
dunc
nagyúr
A jelenlegi Pro-m 4K-n is full kussba van. Demók közül mivel tudom megkínozni kicsit? (mert nem biztos, hogy a jelenlegi játékaim meghajtják!
) -
dunc
nagyúr
Na ez az Order 1886 kellemes csalódás, nem tudom mennyire lesz rövid, de nagyon kellemes kikapcsolódás!
2700 pénzt megért!
-
dunc
nagyúr
thx x 2

-
dunc
nagyúr
Order 1886 pro gépen szélesvásznú?
-
dunc
nagyúr
Szia! (köszönés) Először is leírom a véleményemet, másodszor meg ésszerűen megindokolva ajánlottam, és ha van némi szövegértelmezési képességed akkor a végén a PRO szerepen részemről mint ajánlás.
Továbbra is olvasd csendben a témát!

(#162157) AxBattler : Igen te nem kaptál sokkot a melegtől! XD

-
dunc
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
" 1080p be nem jelentkeznek a hibái" te! én is ezt írtam!

-
dunc
nagyúr
+1 Digitál only (kivéve egy teszt lemez) .
-
dunc
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ha nem fake akkor kurv@ra tetszik! Air hdmi mit jelent? No disc használt piac off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De amúgy érdekes okfejtés! 
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az komoly, én is slimen nyomtam végig és ledöbbentett mit tud ez az olcsó hardver!
Kendek