Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz bolha23 #97649 üzenetére
Ez most Pro patch -el megy így, vagy még nélküle? Be-be esik 50 -re is azért...
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
glspeter1
őstag
válasz bolha23 #96760 üzenetére
Ugyan annyi alapból nem lehet az erősebb hardver miatt.
Szerintem sokkal közelebb kell lennie a 60-hoz, mint a sima ps4-el.
Ha megírják hozzá a pro patch-et, akkor pedig 100%, hogy stabilabb lesz az a 60.
Esetleg nagyobb felbontáson (1080p) és valamivel magasabb beállításokon.Nem kell több fps, csak az az Istenverte 60 legyen meg. Ne a 40hez legyen állandóan közelebb.
Ha ennyit sem képesek megoldani a Pro-val, akkor **** sem ér az egész.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
-
Tatyla
őstag
válasz bolha23 #96606 üzenetére
mindegy a kép azoknak akik magukat vigasztalják azzal hogy nem éri meg 4k tévé nélkül a pro
mondjuk elég a kesztyű bordázatára ránézni már ott szembetűnő a különbségPSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
addikt
válasz bolha23 #96370 üzenetére
Akkor most egy 30-at biztos adnak érte, aztán kirakják 60-ért, csak hogy ők is keressenek egy keveset rajta
Nem is értem ki az az elvetemült aki nem eladja saját maga a cuccait, hanem beadja ilyen pofátlan boltosoknak.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
addikt
-
Mrdevil
addikt
válasz bolha23 #74972 üzenetére
Csatlakozom. Egyedül nem jó, de csapatban ( 3,4,5 fő ) szinte KÖTELEZŐ multi FPS vétel. Viszont sajnos igen, matchmaking problémák rondítanak bele a levesbe. Azért kb 110 órát már bele toltunk......
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
front3r
őstag
válasz bolha23 #54692 üzenetére
PSN problémák!
Sajnos megint kezd behalni...PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
addikt
válasz bolha23 #52614 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, mondjuk nem tagadom hogy a GT7 nagyon hiányzott. Viszont a többi rendben van.
Összességében szerintem az idei egy egész jó E3 volt, mindenki villantott valamit. A legnagyobb meglepetést csodák csodájára nekem idén az UBI okozta, pozitív értelemben persze.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Tatyla
őstag
válasz bolha23 #47240 üzenetére
Nekünk a Devillel nem engedett coopot (inaktív volt a csengő )már tegnap este ha nem bossnal voltunk vagy lehet azért mert leöltük a területhez tartozó bosst?
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
PandaMonium
őstag
válasz bolha23 #46897 üzenetére
Ezek az audio mode-oknak van bármi értelme? Gondolom csak szoftveres equalizer profilok, hogy pl. jobban kiemeljék a mély hangokat az olyan játékokban ahol azok dominánsabbak. De a kérdés lényege az volna, hogy ezek dinamikusan változnak-e a játék során vagy csak marketing fogás, hogy mindenki inkább Sony fülest vegyen mert ahhoz van equalizer PS-en is?!
What I cannot create, I do not understand
-
-
varadigabor
senior tag
válasz bolha23 #37877 üzenetére
De ha most én csak az alapjátékot veszem meg lemezesen, akkor is meg kell vennem a DLC-t? Nem igazán értem
Amúgy expansion-nek hirdetik, nálam az expansion általában nem ezt szokta takarni.
Inkább ezeket nevezném expansionek pl: Crysis Warhead, AC4 Freedom Cry, Red Alert 2 Yuris Revenge, GTA 4 The Ballad of Gay Tony stb.[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
front3r
őstag
válasz bolha23 #35347 üzenetére
Az internetkapcsolatod fasza? Nem veszti el az adatokat? Arra gondolok hogy valamelyik fájlba hibásan ír, amikor a szerverről kap adatot, és azt akarja visszaolvasni a PS. Bár lehet teljesen más a hiba, csak egy ötlet.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Madwe
nagyúr
válasz bolha23 #35344 üzenetére
Ez gyanúsan hdd probléma... Sokat cipelted ide oda a pst, vagy kb végig megvétel óta egy helyben csücsült? gariba mindenesetre biztos rendbe rakják, egy hdd ellenőrzést kérj tőlük mindenképpen!
(#35343) shunter fix ip-n van a ps? nem lehet hogy sima dhcpvel új ip-t kapott s a routereden ezért megy félre a dolog? ha upnp dmz be van állítva de elmászott az ip az okozhat ilyet pl. Ha eddig nem tetted, akkor routeren tedd fix ipre a pst! Persze lehet ezer meg egy más oka is...
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz bolha23 #26560 üzenetére
Xboxot kaptál ps4 matricával vidd vissza
Random: Egyébként DS4 csere megtörtént ma kopásra hivatkozva (bevisz, csávó kibont egy újat a polcról, kezembenyom, viszlát). Ezt azért ne vegyétek készpénznek, mert nem először jönne be, hogy az én "szar bolti garanciám" kedvezőbb, mint a hivatalos Sony gar[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
válasz bolha23 #26396 üzenetére
De mi hogy, minek, miért, mikor..pc-én uszkve 20 giga...lol
Most már csak egy ikszbokszos(360) arcot kellene keresni, akinek van dio 3 lemeze és hajlandó belépni az accoutommal és lementeni a data-t, hogy ps4-en tovább tudjam vinni a karakteremet. Ha tud valaki ilyen vállalkozó szelleműt kérem privizzen rám
-
haddent
addikt
válasz bolha23 #25869 üzenetére
Például a késleltetés. Nekem stabilan 120/20 -as netem van és elutasít. Ez nem meglepő, nem lehet amerikából streamelni ide hd játékot úgy, hogy még játszható is legyen. Szóval a tanulság, hogy várunk az EU verzióra
Amilyen árak vannak egyébként, 1 év aktív használat helyett veszek egy PS3 -at és nincs gond
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
válasz bolha23 #22546 üzenetére
Állat, én regisztráltam, jó lenne ha ki tudnám próbálni.
(#22534) tDr1v3r Ok akkor majd egyeztessünk július közepe vége felé.
(#22537) gianni85 Akkor linkelj párat pls
(#22551) haddent
"Alpha test will be available for PS4 owners starting this Thursday, June 12 and runs through Sunday, June 15"
Elvileg ma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest