- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Skynet258
veterán
-
b.kov
senior tag
-
marilllyo
veterán
-
3L1T3
addikt
-
WaterWave
veterán
-
törölt tag
-
KaitouP
nagyúr
-
bbdzyx
senior tag
-
glspeter1
őstag
Ugyan annyi alapból nem lehet az erősebb hardver miatt.
Szerintem sokkal közelebb kell lennie a 60-hoz, mint a sima ps4-el.
Ha megírják hozzá a pro patch-et, akkor pedig 100%, hogy stabilabb lesz az a 60.
Esetleg nagyobb felbontáson (1080p) és valamivel magasabb beállításokon.Nem kell több fps, csak az az Istenverte 60 legyen meg. Ne a 40hez legyen állandóan közelebb.
Ha ennyit sem képesek megoldani a Pro-val, akkor **** sem ér az egész.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :) -
White Wolf
tag
-
SenorDave
tag
-
krx21
nagyúr
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
Tatyla
őstag
mindegy a kép azoknak akik magukat vigasztalják azzal hogy nem éri meg 4k tévé nélkül a pro

mondjuk elég a kesztyű bordázatára ránézni már ott szembetűnő a különbség
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA -
sting2
addikt
-
unravel
őstag
-
Def26
félisten
-
Adam_Shepard
addikt
-
szasanyi
félisten
-
gyuribácsi88
addikt
Akkor most egy 30-at biztos adnak érte, aztán kirakják 60-ért, csak hogy ők is keressenek egy keveset rajta

Nem is értem ki az az elvetemült aki nem eladja saját maga a cuccait, hanem beadja ilyen pofátlan boltosoknak.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk. -
Doma88
tag
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
gyuribácsi88
addikt
-
Wlac
Ármester
-
marilllyo
veterán
-
zzola
titán
-
Mrdevil
addikt
Csatlakozom. Egyedül nem jó, de csapatban ( 3,4,5 fő ) szinte KÖTELEZŐ multi FPS vétel. Viszont sajnos igen, matchmaking problémák rondítanak bele a levesbe. Azért kb 110 órát már bele toltunk......
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán. -
jokeman
aktív tag
-
krx21
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
Tatyla
őstag
-
Tatyla
őstag
-
metju
tag
-
front3r
őstag
PSN problémák!
Sajnos megint kezd behalni...PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro -
törölt tag
-
boost
veterán
-
gyuribácsi88
addikt
Ezzel én is így vagyok, mondjuk nem tagadom hogy a GT7 nagyon hiányzott. Viszont a többi rendben van.
Összességében szerintem az idei egy egész jó E3 volt, mindenki villantott valamit. A legnagyobb meglepetést csodák csodájára nekem idén az UBI okozta, pozitív értelemben persze.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk. -
Kakaduku
senior tag
-
F.B.I.
veterán
-
tarti19
senior tag
-
Mrdevil
addikt
-
Tatyla
őstag
Nekünk a Devillel nem engedett coopot (inaktív volt a csengő )már tegnap este ha nem bossnal voltunk vagy lehet azért mert leöltük a területhez tartozó bosst?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA -
Alice90
aktív tag
-
Tatyla
őstag
-
PandaMonium
őstag
Ezek az audio mode-oknak van bármi értelme? Gondolom csak szoftveres equalizer profilok, hogy pl. jobban kiemeljék a mély hangokat az olyan játékokban ahol azok dominánsabbak. De a kérdés lényege az volna, hogy ezek dinamikusan változnak-e a játék során vagy csak marketing fogás, hogy mindenki inkább Sony fülest vegyen mert ahhoz van equalizer PS-en is?!
What I cannot create, I do not understand -
Tatyla
őstag
-
tarti19
senior tag
-
Vasy09
őstag
-
PandaMonium
őstag
-
tarti19
senior tag
-
tarti19
senior tag
-
haddent
addikt
-
varadigabor
senior tag
De ha most én csak az alapjátékot veszem meg lemezesen, akkor is meg kell vennem a DLC-t? Nem igazán értem

Amúgy expansion-nek hirdetik, nálam az expansion általában nem ezt szokta takarni.
Inkább ezeket nevezném expansionek pl: Crysis Warhead, AC4 Freedom Cry, Red Alert 2 Yuris Revenge, GTA 4 The Ballad of Gay Tony stb.www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről --- -
shunter
aktív tag
-
front3r
őstag
-
wannnabeees
aktív tag
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
-
front3r
őstag
Az internetkapcsolatod fasza? Nem veszti el az adatokat? Arra gondolok hogy valamelyik fájlba hibásan ír, amikor a szerverről kap adatot, és azt akarja visszaolvasni a PS. Bár lehet teljesen más a hiba, csak egy ötlet.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro -
Madwe
nagyúr
Ez gyanúsan hdd probléma... Sokat cipelted ide oda a pst, vagy kb végig megvétel óta egy helyben csücsült? gariba mindenesetre biztos rendbe rakják, egy hdd ellenőrzést kérj tőlük mindenképpen!
(#35343) shunter fix ip-n van a ps? nem lehet hogy sima dhcpvel új ip-t kapott s a routereden ezért megy félre a dolog? ha upnp dmz be van állítva de elmászott az ip az okozhat ilyet pl. Ha eddig nem tetted, akkor routeren tedd fix ipre a pst! Persze lehet ezer meg egy más oka is...
-
nkAAA
aktív tag
-
konyi79
addikt
-
Tatyla
őstag
-
Bencus88
nagyúr
-
F.B.I.
veterán
-
mfranky
őstag
-
haddent
addikt
Xboxot kaptál ps4 matricával vidd vissza

Random: Egyébként DS4 csere megtörtént ma kopásra hivatkozva (bevisz, csávó kibont egy újat a polcról, kezembenyom, viszlát). Ezt azért ne vegyétek készpénznek, mert nem először jönne be, hogy az én "szar bolti garanciám" kedvezőbb, mint a hivatalos Sony gar
-
Mrdevil
addikt
-
kovsol
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tatyla
őstag
-
k4rL^
senior tag
-
BabMester
senior tag
-
sittes79
addikt
De mi hogy, minek, miért, mikor..pc-én uszkve 20 giga...lol
Most már csak egy ikszbokszos(360) arcot kellene keresni, akinek van dio 3 lemeze és hajlandó belépni az accoutommal és lementeni a data-t, hogy ps4-en tovább tudjam vinni a karakteremet. Ha tud valaki ilyen vállalkozó szelleműt kérem privizzen rám

-
haddent
addikt
-
gabor0077
aktív tag
-
haddent
addikt
Például a késleltetés. Nekem stabilan 120/20 -as netem van és elutasít. Ez nem meglepő, nem lehet amerikából streamelni ide hd játékot úgy, hogy még játszható is legyen. Szóval a tanulság, hogy várunk az EU verzióra

Amilyen árak vannak egyébként, 1 év aktív használat helyett veszek egy PS3 -at és nincs gond

-
BabMester
senior tag
-
Mrdevil
addikt
-
Neoteric
addikt
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
spawn21
veterán
-
sittes79
addikt
-
HaZsolt
őstag
-
pFEFErohni
tag
-
Mrdevil
addikt
-
hudekira0
tag
-
Bencus88
nagyúr
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Állat, én regisztráltam, jó lenne ha ki tudnám próbálni.

(#22534) tDr1v3r Ok akkor majd egyeztessünk július közepe vége felé.
(#22537) gianni85 Akkor linkelj párat pls

(#22551) haddent
"Alpha test will be available for PS4 owners starting this Thursday, June 12 and runs through Sunday, June 15"
Elvileg ma.
-
malphitee
senior tag
-
Def26
félisten
-
hudekira0
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek