Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
válasz ForRedGlory #23814 üzenetére
Hát nem tudom én valahogy ingyen hozzájutok az összeshez (Nem véletlenül írtam, amit írtam)
-
malphitee
senior tag
válasz gyuribácsi88 #22640 üzenetére
Drukkolok
-
malphitee
senior tag
Nekem is meg jött, aki gmailes, bal oldalon van egy kis nyíl nyomja meg, es ott lesz egy olyan hogy minden levél, a között lesz.
-
malphitee
senior tag
válasz gyuribácsi88 #22607 üzenetére
Azt hittem te már nem írsz ide mivel legutobb töröltetni akartad az összes bejegyzésed is FFőleg ilyen okosságokat megint
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Valakinek van esetleg felesleges alpha desty kodja?
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Ovatosan, nehogy a lelkébe tiporj
Sittes: Azt nem trollkodásnak címezném, ha valaki nitott szemmel van a világra, játékokra, látja mi forog körülötte, és nem pedig naív buta fejjel megyek előre a nagy ps4 imádatomba mint ahogy itt sokan így vannak, és ha valaki megmondja a frankót vagy a reálisat, akkor az rögtön troll így van. Én kérek elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz gyuribácsi88 #22459 üzenetére
Még egy személyeskedés és admin fog takarítani, azt hiszem senkit nem sértegettem és senkivel nem személyeskedtem, pont hogy te kelted itt a feszültséget feleslegesen.
-
malphitee
senior tag
válasz kovsol #22456 üzenetére
Miért mit művelek elmeséled? Azt hogy leírom a véleményem és mi forog a játékok körül (azt amit itt a fórumban többen is észrevettek, aminek örülök) ha ez fáj mert neked szíved csücske a ps4 akkor azért engem ne hordj le, és állíts be akármilyennek mert az csak téged jellemez.
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Persze erre van idejük, energiájuk, megszerkeszteni egy videót és összevágni.Hogy lenne már ilyen. Mire kiadják nem így fog kinézni. Már lehet tudni hogy vagy 1080p adnak ki ps4 re játékot rosz grafikával vagy jobb grafikát kisebb felbontáson mert kompromisszum van. Ha így fog kinézni akkor 800p 30 fps, ha meg 1080p lesz akkor el is lehet felejteni ezt a grafot. Nagyjából ahogy megadja a kiadó hogy fog futni a játék, azonnal lehet utána azt is tudni hogy akkor melyik varriáció áll fennt.
-
malphitee
senior tag
válasz malphitee #22308 üzenetére
Megcsináltam mégegyszer ki is irta a végén hogy congratulation, de most elkeztem a ps4 főmenüjében lefele menni, de nem tudom mit kellene találnom.. csak azok vannak hogy a barátaim mikkkel játszanak meg ilyesmi nincs itt hogy HARDLINE BETA DOWNLOAD :S Mind1, nem is baj bf4 et sem véletlenül nem vettem meg, ez se lesz jobb, bugos sz@r
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Illetve az e3 miatt semmi játék demot nem kaptunk vagy másik bétát? Azt láttam psn store ban hogy kp 4 játékot meg lehet venni 1000ft al kevesebben, húhha. Ennyi?
-
malphitee
senior tag
válasz falijja #22304 üzenetére
Nagyszerü akkor válaszolj a nem rég feltett kérdésemre honnan lehet béta kulcsot igényelni vagy hogy zajlik.
Laptopon regisztráltam elvileg, beirtam a születési dátumot, aztán beléptem a psn re a végén elfogadtam a két pipával és kiirta hogy congratulation, de email re nem jött semmi..[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Elvileg pc ről regisztráltam, beirtam a születési dátumomat, rámentem hogy ps4, beirtam a ps4 acc nevemet, aztán kiirta hogy gratulál, de email cimre nem kaptam semmi kodot hogy elkezdhessem a letöltést ps4 en.. :S
-
malphitee
senior tag
ps4 re le lehet szedni az uj BF et?
-
malphitee
senior tag
válasz bulikavagyok #21923 üzenetére
Annyi különbséggel hogy en csere elott voltam kb, es 2 évig forza4 eztem Haveromnal
-
malphitee
senior tag
válasz Petya2900XT #21915 üzenetére
Picit észre kellene venned magad. Meg ha ps4 ed is lenne, le kell tölteni , ki kell próbálni . Ja hogy nincs géped es játékról kérdezel az meg botranyosabb szerintem. Ha meg eszembe jut hogy YouTube-on 6millio üdv videó van , egyenesen borzasztonak tartom a kérdésed .
-
malphitee
senior tag
válasz Petya2900XT #21910 üzenetére
Letöltod, es megnézed
-
malphitee
senior tag
1.71 sw letölthető , sokkal gyorsabb stabilabb lett az egész , holnaptól jön a psn jatek, trine2 teljes ingyenes verziója .
Tudtok adni egy linket ahol a sony közvetíti az E3-an történteket, illetve egy pontos magyar időszámítás szerinti kezdést , befejezést ?!
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz shunter #21765 üzenetére
Felcsapni? Annyit írtam hogy nem a játékkal van a baj, maximum te nem tudsz játszani , úgy látom nehéz ezt felfogni vagy értelmezni . Tökéletesen játszható a jatek mar . Neked kene belatnid ha nem megy te miattad vagy nem a jatek miatt , es ezt nem kene úgy ki fordítani a szavaimat hogy a végen meg engem pro playerezel le, miközben csak te nem tudsz játszani . Legközelebb mellozuk ezt es nem lesz vita, köszönöm . (Többiek értelmes hozzászólására meg végképp nem vagOk kiváncsi , nem unjatok meg? Nem hat meg sose. Főleg ha igazam van.
-
malphitee
senior tag
válasz gyuribácsi88 #21741 üzenetére
Persze, gondolom mlg cod világbajnokságon 1v5 Ben alazod az opticot, egyértelmű
-
malphitee
senior tag
válasz mrterminator #21714 üzenetére
Nem véletlenül mondtam az év véget , mire kijön az új cod, elenyésző játékos bázisa marad a ghost nak , es ha mar venni nem fogjak a játékosok nagyon a ghostot, főleg a dlc hozza, akkor ingyenessé tehetnek előbb-utóbb az osszes dlct hogy az emberek kedvében járjanak .
-
malphitee
senior tag
válasz gyuribácsi88 #21711 üzenetére
Ha nálad a friss az 1 éves játéknal kezdődik akkor mar mindent értek . Akkor a te szemedben a WD meg ki sem jött igaz?
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Elképzelhető hogy cod ghost hoz az elso kettő dlc ingyenes lesz év végére , aztán utána a többi is?
-
malphitee
senior tag
válasz gyuribácsi88 #21694 üzenetére
Csak azért írtam , mert itt egyesek béta KULCS rol beszélnek , pedig nem kell mást tenni csak elő rendelni , es lesz egy demo destinyd ingyen ha megveszi az ember majd a teljeset ha nem .
-
malphitee
senior tag
Destiny pre order nel elég csak rámenni hogy számoljon vissza, es ha megjön a béta akkor automatából letolti?
-
malphitee
senior tag
válasz Petya2900XT #21643 üzenetére
Videorol sosem fog úgy at jönni , mintha ott lenne előtted , de ha nem elég hogy tapasztalatból vagy hárman minimum leírtuk hogy pont a fifa14 lett egy next Genes jatek ( sokan miatta konzolt cseréltek ) es nagy különbség van a boxhoz képest , akkor keress tovább hasznavehetetlen videókat . De egyébként ha mar videó rol láttad a különbséget mint amit elobe láttál akkor gondolatod milyen normális körülmények között . De meg mindig nem tudom mi történt ott a boltban. Azt nem hiszem hogy az eladók szándékosan beallitottak volna akar 720p be a gyárilag 1080p be futó ps4 et, nem érdekük . Annyira meg nem lehetett szar az a tv . De olyan nagyon nagyon közelről egy monitoron nem pixeles annyira mint TV-n azt ne felejtsd el. Ez olyan ha iPhone rol nézek egy streamet tuéles a kép, de ha TV-n nézem kicsit ocsmány a kép .
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Hat, ha te abból kiigazodni megtapsollak. Az az külföldi oldal ír láb távolságot meg nem is a rendes col méretek vannak megadva, hanem néha kettővel alatta, meg a ket csuszkanal a felső is lehet változtatni hiába választod ki az alapból nem is létező colt. 42" 106cm tvm van, nyilván fullhd nézd mar meg, vagy próbáld ki kalkulálni hogy 1080p nel mennyi elvileg a távolság , illetve ugyan az a méret 720p mellett es annak a kettő különbsége nek az átlaga mennyi ?
-
malphitee
senior tag
-
malphitee
senior tag
válasz bolha23 #21611 üzenetére
Ez jo hír akkor végre , kezd végre a sony a kedvemben járni , jó hogy meg adtam neki egy kis időt mielőtt lecserelem. Főleg hogy olvastam ma junius2 an bemutatják az új mortal kombatot egyik favorit, remelem meg év végére megérkezik . Utána elmondhatom ott lesz a Project cars, driveclub, mk amik miatt kellett konzol, es végre nagyobb értelmet nyer majd a ps4 bekapcsolása naponta. GT7 meg kellene fog meg új cod es en mar boldog is leszek + sw frissítés USB rol lejátszás hab lenne a tortán .
-
-
malphitee
senior tag
válasz Petya2900XT #21591 üzenetére
Csak hogy tisztán láss . Fifa14 next gen konzol jatek, az xbox360 verzió hoz képest sokkal jobb grafika, felbontás es egyebek. (En megjelenés óta játszottam 360 on fifa14 el Haveromnal , es mikor megszereztem ps4 re, beszartam. )A full HD tv nem azért van hogy 1 méterről nezegesd, persze hogy látod a betűkon a pixeleket. Normális távolságból kell lenni tőle 3 méter minimum. A kisebb 22-24" monitoron nem látod közelről a pixeleket, mert sokkal többet jelenít meg mint egy nagyobb tv, ezen nem kell csodálkozni , normális dolog , es nem a ps4 gyengesége miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz ImpersonatoR #21557 üzenetére
Egyértelműen PC n , igazi full HD , jobb grafika, anizotrop szuresek , AF minden ott van, nem kérdés hogy jobb mint a ps4 es verzióju Watch Dogs .
-
malphitee
senior tag
válasz ForRedGlory #21490 üzenetére
En is pc-s voltam mindig is, ha lenne annyi pénzem mai napig, de nem tudod megmagyarázni sehogy hogy 1080p 50-60 fps 90%ban rosszabb mint egy ps4 900pp 30fps ne haragudj de ezért a WD re kar pénzt is kiadni szerintem gagyi GTA utánzat .
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Az igaz hogy xbox one nak a kontrollere, elnyerte a világ eddigi legjobban megalkotott konzolos joy at? Mintha régebben is olvastam volna ilyet .
-
malphitee
senior tag
válasz gyuribácsi88 #21424 üzenetére
Persze, el is feledkeztem a 2mm aggyal rendelkező amerikaiakrol. Azt mondom hogy meg is érdemli a fejlesztok hogy ennyiért adjak a játékokat , es veszik is. Jól csináljak , akiket le lehet húzni , tegyek csak, a többiek 2 hónap múlva megveszik féláron se.
-
malphitee
senior tag
Had kérdezzék valamit. Ha senki nem veszi meg 25000 ért a WD , mert okosak az emberek, akkor mi történne ? 2 variáció van. Vagy csőd , azt nem akarja egyik jatek fejlesztő sem, vagy sokkal jobb áron adnak . En kerek bocsánatot az igazamért. Es akkor meg nem tettem említést a 6000ft os season passrol, a legnagyobb lehuzas része . Nem baj , sok 31000ft os játékot a népnek , úgy is megveszik ha éheznek akkor is, főleg ilyen gazdag országban , elfelejtettem, le is zártam inkább a témát , nem tartunk ott agyilag meg hogy felfogjuk úgy látom .
Maggio: fogj a kozeledven levő 10cm es valamit es kezd el erőteljesen huzogatni,
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz lukirobi #21409 üzenetére
Felőlem megveheted, nekem teljesen mindegy, csaj az idegesít az ilyen buta emberek miatt tartunk itt jatek árban
Egyébként jelenjen meg ma a jatek nem baj, at lehet fáradni a WD fórumba ott ki élhetitek magatokat a játékról , de a ps4 fórum nem arról szól hogy mindenki írja hol vette , mennyiért, miert nem tudja letölteni , miert nem tudja elindítani , milyen színű gatya volt a futaron, kinek mikor vitte ki a futár a játékot. Ez a fórum a megjelenés előtti , videók rol , segítség rol szól, köszönöm . Mi lenne itt mindenki beirna, mikor milyen játékot vett mennyiért , káosz , mint most. Ez se különb , csak annyira magas a vermersekletetek miatta hogy észre sem veszitek .
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Erről beszélek , nagyon nevetséges , remeges esetleg jelentkezik valamelyikotoknel? Remelem most mindenki megkapta , es abbamarad a wd téma a fórumban mert jobban hypoljatok, mint maga a készítők . Sok embernek nincs kedve egész nap ezt olvasni, mindenkinek az élmény beszámolóját a játékról es kinek mikor érkezett meg, milyen gatya volt a futár on , hany irat játszott mar vele. Remelem észre veszik magukat akikről szó van .
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Addig ilyen áron fogjak adni a játékokat es a külön megvásárolható season pass ot hozza amíg vesznek a buta emberek 32000 ért játékot es depresszió sok is napokon at hogy meg mindig nem tudnak vele játszani . Csak nekik köszönhetjük ezeket az árakat senki másnak . Ha ez nem lenne , simán 14-15 lenne újonnan egy jatek season pass al együtt , használtan meg 8-9K... Hat köszönöm " buta embereknek" .
Es itt most nem az anyagiak rol van szó , mert ha valakinek van pénze nem kell feltétlen retardaltnak is lennie.
Illetve ha mar pont wd nel vagyunk egyáltalán nem tud a jatek annyit amennyire ezt behypoltak. En pl meg sem fogom venni akkor se ha telnek a hónapok es lesz használtan 7ezerert.. -
malphitee
senior tag
Szerintem az elég meredek hogy itt egy játékért depresszióba vagytok napokig hogy meg nem tudtok vele játszani .. Majd meg jön mikor meg jön , meg letölthető meg el indítható mikor ott lesz az ideje , azért eret ne vágja tok miatta, hogy vesztek 25K ért egy játékot plusz 6000 ért season passt, (ps4 gép 1/4 ára) ez a legnagyobb baj inkább , mert addig fogjak csinálni ezt a jatek fejlesztok amíg veszi a sok marha . Ha nem vennék simán nem itt tartanánk .
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz gyuribácsi88 #21299 üzenetére
Felveszel psn re? Ugyan ez a nevem ott is. Ghost mehet majd.
-
malphitee
senior tag
válasz malphitee #21291 üzenetére
Persze meg lehet venni a legújabb turtle beach et 40-45 ezer forintért ami vezeték-nélküli tok jo, es 2 méterrel nagyobb távolságban meg hallod hogy kozeledek feléd , de annyira elenyésző hogy távolabbról hallasz engem hogy úgy is a skill fog dönteni mikor egymással szembe leszünk mar.
-
malphitee
senior tag
válasz haddent #21290 üzenetére
Ez egy kis részlet volt a nagy tesztbol lefordítva . A bibi ott van hogy ez a 20ezer forintos fejhallgato kategória sorsolás nem a gamer fejeshez van viszonyítva , hanem zenében . Pl shure 440 úgy szól . Nekem voltak komoly fejhallgatoim , beyert70, athm50 stb es ez a tritton szól úgy mint egy srh440. Játékra is pontos terlekepezese van oda is nagyon jo persze. Azért is írtam hogy zenét hallgatni vele 20K kategóriában van mint egy shure srh440 , es játékra nem jobb egy gold füles , maximum a tér hangzása , de az néha rosszabb mint jótékony hatása van, főleg fps játéknal . De en nem akarlak meggyőzni egymilliárd teszt van róla a neten, es ha most egy audio-technika athm50 fülesem meglenne ami egy nagyon erős felső-alsó kategóriás 40K-s zene, es stúdió fejhallgato, nem hallanak vele több részletet játékban , maximum a terlekepezese jobb lenne egy picivel es annyi. Ez pedig egy 13500fules. A másik en tapasztalatból írok nem pedig gondolatokbol, amíg nem probaltal ki egy kunait addig meg főleg ne alkoss róla véleményt, megjegyzem nekem is voltak vétel elott fenntartasaim, úgy hogy előtte rengeteg tesztet olvastam róla.
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
"Bár a Kunai nem nyert semmilyen díjat, találtuk magunkat lenyűgözött ez a kis headset. Stílus, a sokoldalúság, és a hangot, hogy jóval meghaladja az áron minden kitesz egy nyerő kombináció, a mi a könyv. Meg kellett ütni a pontszám le néhány pontot, mivel a földre zümmögés azt tapasztaltuk, miközben csatlakozik a PS3. De még ha a Kunai csak használt zenehallgatás, a $ 40, de akkor is egy alku. Ha egy versenyképes játékos keresi a legjobb hangzást lehetséges, a Kunai nem az Ön számára. De ha keresel valami megfizethető, hogy neked mélyebbre játékok akció - és talán az iPod headset nem bánod, vesz az úton - ez nehéz megverni a Tritton Kunai.
Egyik legnagyobb külföldi teszt összegzése .
-
malphitee
senior tag
válasz Newyorker #21279 üzenetére
Minden olyan játékot amiben fontos a hallás , leptek pl ghost csak fulessel lehet játszani , de ha amatőr vagy es 3-30 as statjaid vannak akkor teljesen mindegy. Viszont egy autos játéknal talán jobb hangfal szetten keresztül , bar ha van közben beszélgetés , megint csak füles kell. Egy jo fulessel pedig annál is nagy a hangzás . Szóval összegezve ha rendelkezel egy kis skillel, akkor elengedhetetlen egy füles . A noobokbak es at 1 heten egyszer jatszoknak meg mindegy melyik van. Mint mondtam a tritton kunai nak 20000 Ft os arkazegoriaba sorolható hangja van 13500 ért nagyon kényelmes , ezzel nem hallok kevesebbet mint egy sony gold al akar, az tuti. Engem idegesítene a tér hangzás is, mert az inkább élményre megy mint a jobb hallásra . Turtle beach is jók sokan használják , abból is nezhetsz stereot, de az szerintem drágább lesz a név miatt, miközben se kényelemre se hang minőségben nem lesz jobbot egy kunai .
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz Newyorker #21274 üzenetére
Elég a stereo, csak nem hulladékot kell belőle venni. En fps re egy tritton kunai vettem 13500 ért es tökéletes hangja van, mindent hallok es pontosan. Hangja sokkal drágább kategóriába sorolható , tudod használni telefon laptop ps3 ps4 mindenhez. Nem vennék mást ha most ez elromlana.
-
malphitee
senior tag
Carrier módot en is ki pörgetem majd, néha meg online leszek, de ha teljesen meg lesz a carrier akkor onnantól csak online lesz úgy is. Az irányít hatósággal nem lesz baj, videó bol is átjön ahogy viselkedik az autók . De PC nálam az várandósabb, de ha nagyon bejön DC akkor meg veszem azt is. PC jobb élménye lesz mint forzanak, vagy bármelyik másnak , maximum gt7 tudja majd felülmúlni. PC lesz nálam legalábbis a tuti befutó mindenben nagyon erős .. Gt6 nem veszem meg , csak gt7.. De mire az kijön , mar világbajnok leszek PC Ben )
Remelem DC alá be tesznek erős szervereket. Amennyit késett es amekkora hype van alatta, biztos hogy az userek 80% letolti, es online megy, ha csak kipróbálása szinten is.. Es a szerver majd kapja az ívet akkor.
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz malphitee #21210 üzenetére
Akit érdekli a driveclub, nézzen meg egymás után pár videót , aztán mondjatok el ti hogy látjátok ezt a szerintem "demo" autokazast. Remelem nem így lesz ez majd élesben , Viszont ha az egész fejlesztő csapat online játszottak együtt a videókban , akkor érthető hogy mind tud vezetni, de ha gép ellen ment mindig az adott jatekbemutato akkor baj van
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz gianni85 #21209 üzenetére
Ezzel nem mondtál semmi újdonságot , en is csak a multi miatt vettem plust, nem a kis picsa ajándék játékok ért
Más : driveclub egyre jobban tetszetős most néztem több videót is TV-n róla , pálya grafika , autó grafika jo, autohang nem az igazi, (pl pagani zonda hangja vs project cars zonda) ég es föld persze PC részére , illetve nekem tűnik csak úgy hogy olyan a jatek mintha egy hatalmas "demo" autos jatek . Úgy értem csilivili autó, táj, jo kocsik, csak egyszer azt veszi észre az ember magán hogy nem jut előrébb a játékban , azaz nem tudja elozgetni a kocsikat. Észrevettem ezt aztán tudatosan figyeltem , egyik tesztelo tok jól vezetett, es a 4 videó alatt le előzött 3 kocsit, mindig az előtte levőt persze. Ez azért elég meredek, hiába vezet jól de az autók úgy mennek előtte hogy nem tudja be előzni .
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Hol lehet először majd olvasni hogy júniusban melyik lesz az ingyenes psn plus -os jatek? Vagy ez nincs bejelentve csak egyszerűen június elsején megjelenik a store ban ?
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Valaki tudja hogy az új call of duty warframe ami az év végen fog kijönni , új motor dolgozik mar , vagy ghost grafikája lehet számítani ?
Illetve a bejelentett datumos megjelenésű játékok biztosra kijönnek akkor, vagy csuszhatnak azok is? Gondolok a driveclub október vagy a project cars novemberi megjelenésére .
-
malphitee
senior tag
válasz gyuribácsi88 #21012 üzenetére
Persze, admin is fogja látni hogy ki kell tenni Dexart pihenőre , értelmes hozzászólásával megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest