- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
-
30z.Samu
titán
-
prokxy
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
-
marilllyo
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
-
SH4D0W2011
őstag
-
raziel01
veterán
+3 font de rendelésnként. Ezért kell többet rendelni egyszerre.
Amúgy ~1000 Ft postaköltség nem kiugróan magas, itthon se olcsóbb.ViktorHUN79:
Én 2012-ben vettem Xbox 360-at. 140 végigjátszott játékom lett 4 év alatt és kb 20 ezer Ft-nál többe nem került, mert mindent vettem használtan, főleg GAME-ről aztán itthon meg adtam tovább végigjátszás után. Van amit drágábban van amit olcsóbban. Bár tény, hogy volt vele munka mindig csomagolgatni.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
-
Nescafé
őstag
-
30z.Samu
titán
Én pedig szimplán nem láttam átírásos lehetőséget, de az nem azt jelenti, hogy nem is volt ott.
De valahogy elsiklottam felette, aztán szomorúan konstatáltam hogy nem tudom átírni.
Pedig nem lehet olyan bonyolult, a Sony-nál jóval kisebb cégek oldalán is meg lehet ezt tenni bármikor.
A ledes témához is hozzászólva, gondolom annak is több funkciót akartak szánni, mint ami lett belőle. Lásd a touch bar vagy a giroszkóp. Azt észrevettem, hogy életerőnél változik a színe vagy más szituációnál. Jó pofa meg minden, csak úgy se lefele nézek játék közben. Bár full sötétben még nem használtam, lehet ott lenne némi értelme.
Bevilágítja a szobát mondjuk GTA-nál üldözés közben. 
-
lazatibor10
csendes tag
-
30z.Samu
titán
-
törölt tag
Itt azért egy platformnál sokkal többről van szó, mint az individuum tulajdonlásáról. A GOG a drm free kontenttel gyakorlatilag az utókornak menti meg a játékokat. Ez ma minden drm védett terméknél hatalmas probléma, és óriási kérdőjel a digitális világban. És már most óriási fejtőrést okoz médiatartalmaknál, játékoknál, stb. Én részben foglalkozom ilyen területtel is. És itt olyan triviális dolgokra kell gondolni, hogy nemtudjuk, hogy a jövőben létezni fognak-e olyan gépek, amivel a tartalmak megtekinhetőek. Vagy képernyők, stbstbstb
-
slloyd
senior tag
-
dollarZ18
tag
-
saelin
veterán
-
jpeetr
aktív tag
-
saelin
veterán
-
marilllyo
veterán
-
saelin
veterán
-
Tegla80
addikt
-
marilllyo
veterán
-
TOBYMACK
tag
-
mettek
addikt
A Division RPG játék ahol farmolni kell. Van 3gy sztori mód de az is sablon ellenfelek ellen megy. Utána pedig mehetsz a Dark Zoneba online mókázni amit egyedul nem érdemes. Baromi idegesítő amikor egy 4fos fullos csapat ledaral mindenkit aki szembe jön. Illetve iszonyat játékidő kell hogy felhúzz egy karaktert elfogadható szintre. Én a wildlandset mondnám pláne hogy most mar annak is van multija. A divisiont csak akkor ha rengeteg idöd van és esetleg van baratod aki nyomná veled.
-
ViktorHUN79
aktív tag
-
marilllyo
veterán
-
SH4D0W2011
őstag
-
Kvelstadt
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Bogyi007
veterán
Mivel neked is Samsungod van mint nekem talán nem lehet nagy különbség a beállításoknál. Azt a HDR+ gombot kapcsold ki de azonnal! Inkább ez kell neked...
Belépsz a Beállításokba (Nem tudom hogy az 55"-os modell milyen távirányítót kapott Smartot vagy a korábbi "klasszikus" Samsung irányítót - az én UE50MU6122-esem klasszikust) a Settings gomb lenyomásával. Itt lemész az Általános menüpontba és kiválasztod a Külsőeszköz-kezelő-t. Itt tudsz rányomni a Játék mód-ra és alatta lesz az hogy HDMI UHD Color, itt belépsz ebbe a menüpontba és be tudod kapcsolni a három Hdmi csatlakozón a HDR funkciókat, értelemszerűen akkor aktívak ha a zöld kört látod.
És ha már beállítások ezeknek is talán hasznát tudod venni...
Játék módot érdemes bekapcsolnod,főleg ha online multizni is akarsz.
Elsősorban ezeket csináld meg:
- kontrasztot állítsd 90% körülire
- fényerőt 10% körülire (nálam egy -5 és +5 közötti skála van így én az 1 vagy 2-esre állítottam be)Műszeres kalibráció nélkül színállítást ha nem vagy jártas a témában nem állítgasd, a színhőmérsékletet szerintem hagyd normálon (semleges), de ez inkább ízlés kérdése, próbálgasd, hogy neked melyik tetszik.
Képélesség: valahol középálláson, 40-50% körül.
Van egy másik beállítási lehetőség is, ezt a Gamer365 Audio/Video topicban ajánlották szintén (a korábbit is onnan vettem csak picit átfogalmaztam nyelvtanilag) ezt szó szerint bemásolom.
"Megpróbálhatod még azt is,hogy az élességet leveszed kicsire (akár 0-ra így a recéket,amik vannak,akkor eltűnteted)s ha nem multizol fps-el éppen,akkor a game mode-ot kinyomod és mondjuk nyomsz egy minimális interpolátort hozzá. Sokkal jobb lesz a kép.
Sajnos a game mode ront a grafikán,de multinál elengedhetetlen. Bár elvileg 4k jelnél game mode nélkül is jó az input lag.Samsung tv-d van ugye így a fényerő 10% (Itt szintén figyelni kell a -5 +5-ös skálára) nem lesz jó. Háttér világítás 8-10 között (10 felett ne),a fényerő 45 körül,kontraszt 85 körül.
Boxon/ps-en full rgb (ha sötét lesz,ne ijedj meg,majd a játékon belül felhúzod a fényerőt) és így kapod majd a legjobb színeket és grafikát a játékokhoz." -
Kendek
MODERÁTOR
A HDR+ funkció az a nem HDR (tehát SDR) tartalmat próbálja több-kevesebb sikerrel HDR-esíteni. Játék szempontjából nincsen neki jelentősége, kerülni kell a használatát.
(#134616) eastsider: Márpedig a legegyszerűbb módja neki ha egy USB-s külső tárolóra készítesz egy mentést, majd azt visszaállítod. Ez a módszer teljes értékű, megmaradnak a fiókok, beállítások, játékok és játékállások, vagyis minden.
-
marilllyo
veterán
Próbáld úgy kezelni a jelenséget, mint egy ritkán előforduló anomália. Van, pár mp-ig tart... Amíg nem több addig nincs gond. Havi 1x-1x nekem is előfordul. HDCP nálam sincs bekapcsolva. FAT-tel is Pro-val is. Hozzászoktam. Talán annyi, hogy monitorral még nem fordult elő csak TV-vel. Ellenben a "nem adok képet csak ha ki-be húzogatod a HDMI-t" jelenség igen.
(#134515) 30z.Samu: A konzollal megjelenő első játékok támogatták. Most már szinte alig valami... Annak is inkább csak annyi "jelentősége" volt, hogy ez a joy...ez ilyet is tud.
Ugyan ez volt anno a giroszkóppal pl Killzone 2-3 esetében. Ha emlékeztek ott a joy-t tekergetve kellett a csövek szelepeit elzárni.
Itt jegyzem meg, hogy a Color bar is az elején GTA meg NFS alatt ha üldöztek a rendőrök villogott... most már azt is "elfelejtették". Na nem fogok érte egy könnycseppet sem ejteni.
-
ivcsi86
tag
-
A`rpi
addikt
-
A`rpi
addikt
"Múltkor volt szó a random időközönkénti képelsötétedésről, csak már nem találom. Mi okozhatja ezt, mi rá a gyógyír?
" -
törölt tag
Nem tervezem abbahagyni, hátha jobb lesz azért. Az elején sokkal rosszabb volt mikor kb. két ellenfél kinyírásával le is szívtam minden füstömet aztán mire találtam utánpótlást... Egy-két upgrade jobbá tette, de az irányítás így is frusztráló. Még azokat a hülye shardokat is le kell lődözni, hogy gondolták kontrollerrel ezeket a gyorsan mozgó drónokat nem értem. Meg valahogy fura a mozgás az előzőekhez képest. Lehet lerántom könnyű fokozatra, hátha a flow élmény eladja.
-
toompa
őstag
-
Trash
tag
-
Petreszku
senior tag
-
mettek
addikt
-
Jigoku
tag
Hát szerintem attól függ, hogy most csak neki szánod, vagy közös játékra? Mert ha csak neki, érdemes megkérdezni, milyen jellegű játékot akar. Valami "lövöldözőset", Crash/Jak-félét, esetleg inkább csak valami történetközpontú játékot (rpg, esetleg jrpg is jöhet)?
Mondanám, hogy szintén lányként én mikkel játszom, de szerintem semmit nem segítene, mert ez nagyon egyénfüggő sajna. Meg ugye nincs is kimondottan "lányos" játék, mindenkinek megvan, ami jobban fekszik.
Én pl. imádom a sci-fi/fantasy témájú játékokat már úgy kapásból, jöhet fps meg bármi szinte, az rpg/jrpg (pláne action rpg)/t-jrpg meg horror játékok különösen favoritok. De van nem egy olyan barátnőm, akik ki nem állhatják ezeket, és inkább csak az ügyességi játékokat szeretik, vagy mondjuk a visual noveleket, esetleg az interaktív, filmszerű játékokat, ahol nem kell jól bánni a kontrollerrel, és anélkül is élvezhető a történet.
Szóval szerintem nézegessétek még kicsit a Store-t még, meg mutogass neki nagyobb műfajokból olyan játékokat, amiknek a demóját kipróbálhatja (és árban is okésak), aztán előbb-utóbb csak lesz valami, ami megtetszik neki.
-
ProEvoFan
nagyúr
Sine Mora EX megvan nekem PCn.
Ez egy magyar fejlesztésű, horizontális shoot 'em up játék.Ketten is tudok vele játszani.
Itt egy remek teszt róla. -
kriszpontaz
veterán
-
slloyd
senior tag
-
front3r
őstag
-
hyggelig
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
dkaro
őstag
-
mettek
addikt
-
slloyd
senior tag
-
ViktorHUN79
aktív tag
-
Rigormortiis
veterán
-
SH4D0W2011
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
slloyd
senior tag
-
heihachi
addikt
Egy tanult kollégám szokta mondani, hogy a semmi és a Trabant között nagyobb különbség van, mint a Trabant és a Porsche között. Így van ez a tévékkel is. Ha neked majd tetszik a képe és elégedett vagy vele, akkor próbálj meg örülni neki és ne érdekeljen más mit mond. Ha fél millióért vettél volna tévét, akkor is találnál olyat, aki szerint az még nem az igazi, mert az egymillás tv jobb. Ne foglalkozz vele!
-
Gabesz1019
senior tag
Tavaly én is egy Samsung UE49KU6500-ra ruháztam be. Sok helyen utána néztem a tudásának, én is azt a választ kaptam a fórumon, hogy csak 8 bites, 60Hz-es nem éri meg. Ráadásul az íveltséget is sokan negatívumként hozzák fel. Ehhez képest megint ezt venném, nagyon szeretem.
Tetszik, hogy ívelt, semmi negatív hatását nem látom, pedig amikor Tv-zek nem pont középről nézem. A sok tesztet olvasva láttam, hogy nagyon jó az input lagja sok helyen még kifejezetten ajánlották is játékra. Van több Samsung tévénk is, utóbbi telefonjaim is Samsungok, nálam a márkahűség is döntött, de mondom nagyon jó döntés volt. Mióta pedig megvan a Pro még jobban élvezem, pedig a FAT géppel is nagyon szép képe volt.
-
Apone33
őstag
-
RangerFox
veterán
-
pr0bi
senior tag
-
Neoteric
addikt
De azért rosszul esett, hogy vettem egy 200 ezres tévét, és azt kapom a szakitól gyakorlatilag, hogy ez egy hulladék -szerinte-.
Lehet, hogy rosszul esik, de attól még 200k nem lesz nagy pénz egy tv-ért manapság. Ez kb olyan mint, hogy 2 millióért is árulnak új autót, önmagában a 2 misi átlagembernek relatíve nagy pénz, de attól még az az autó egy 6-7-8millióshoz, netán 15+ millióshoz képest hulladék marad. Abszolútértékben meg nyilván jobb mint a semmi, gurul.
-
FollowTheORI
nagyúr
Az árához képest nem rossz az a tévé, az elitista PH-sokat nem mindig kell ennyire zokon venni.

Nyilván vannak jobb tévék, nyilván az ember amikor tanácsot ad akkor affelé tereli az érdeklődőt ami a legjobb és legoptimálisabb, de ha arra nincs pénz akkor ez van.Jó ez a tévé... konzolhoz meg a Samsungok nagyon jók, szinte mind.

Nyilván nem hulladék, még ha nem is a legoptimálisabb.Hulladék az a tesco-ban meg ilyen helyeken árult "noname" török/kínai gagyik.

-
TazLeacher
nagyúr
-
slloyd
senior tag
-
szallasi007
őstag
-
bozont
veterán
-
Audison
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
marilllyo
veterán
Driveclub az elején baromi nehéz. Pláne, ha valaki akkora láma mint én. Viszont statikus az egész ...nagyon minimális a random benne...így könnyen megtanulható.
Elkezdtem az NFS Payback-et. Ha valakinek tetszett a Crew...akkor a Pb is fog. Szerintem hót ugyanaz. Ez az egész rendszer, hogy nyersz a pálya végén egy "alkatrészt" ami növeli az autód "számát"...
Meg pl. számomra a grafika is ugyanaz és igazából talán ezt tudom felhozni az NFS hibájának. Az autó szép...de a táj az nem 2017-18-színvonal sajnos. Én még a 2015-öst is szebbnek láttam...bár lehet, hogy csak a sötétség miatt. A framerate javult az előző rész óta. Ott voltak gondok. Itt még nem futottam bele.Tartalom van benne bőven. Kellőképpen nehéz (normalon). A deluxe-ot vettem felesbe. 8200 volt azt hiszem. Nem bántam meg.
-
Zanik
addikt
-
mettek
addikt
-
sutyesz96
addikt
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
törölt tag
-
WaterWave
veterán
-
Anaren91
senior tag
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Nem. Nekem fordítva van, UK accountom van Magyarországon. Ahogy itt nagyon sokaknak UK, US...semmi hátránya, egyedül a vásárlásnál lehetnek kisebb kényelmetlenségek. Egyedül arra figyelj, hogy a különböző kódok csak az adott Store-ra érvényesek. Tehát ha mondjuk kint veszel egy új gépet, amihez adnak 3 hónap ajándék Plus-t, azt nem fogod tudni beváltani, mert az csak német accountra jó. A játékoknál (DLC, egyéb szirszarságok) nem szoktak ilyen gondok lenni, ha EU-n belül vagy...
-
TazLeacher
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
dunc
nagyúr
-
sting2
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
dunc
nagyúr
-
A`rpi
addikt
-
Amadako
tag
-
sutyesz96
addikt
-
Madwe
nagyúr
-
Peat76
őstag
-
bandi0000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Macska topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De valahogy elsiklottam felette, aztán szomorúan konstatáltam hogy nem tudom átírni.
Pedig nem lehet olyan bonyolult, a Sony-nál jóval kisebb cégek oldalán is meg lehet ezt tenni bármikor.
)

"

- erről egy idősebb ismerősöm szavai jutnak eszembe: "Fiatal voltam én is, de szemtelen soha 

Kendek