- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Kérdezd meg itt:
konzoltuning -
pászka
tag
válasz
bozont
üzenetére
Igen tudja, de mivel 12 év alattinak regisztráltam a gyereket ahogy kellene és hiába engedélyezem neki az appban hogy játszhat 12 feletti játékkal, akkor sem engedi hogy játsszon a fortnite-al. Sőt megpróbáltam 18 fölöttire állítani az engedélyt hátha úgy engedi de úgy sem. Szóval semmi értelmét nem látom a szülői felügyeletnek a PS-en mert egy kalap sz@r.
-
Omateee
tag
válasz
bozont
üzenetére
Jó szórakozást hozzá, nem fogsz unatkozni. Nálam pár napja pörgött le a kiegészítővel együtt, kb 50 óra játekkal, de bőven lenne még tennivaló benne.
Igaz, hogy sok elem más játékokból lett koppintva, viszont mégis egy egységként hat és teljes a játék.
Egyedül a tök balta arcú, 0 érzelemmel rendelkező arcjátékokba és párbeszédekbe tudnék belekötni. -
gianni85
veterán
-
Prof01
veterán
válasz
bozont
üzenetére
Nagyon frappánsan megoldotta ezt a kis üzenetet a CD Projekt RED! Lefordítottam a teljes szöveget, ha valakit érdekelne!

Már több, mint 2077 nap telt el, mióta bejelentettük a Cyberpunk 2077 fejlesztését. Kiadtunk egy CGI trailert, majd néhány interjút és... sötétbe burkolództunk. A normál procedúra ilyenkor, hogy bejelented a játékod, elhallgatsz, feltűrőd az ing ujját és nekiállsz dolgozni. Először a Witcher 3-at és a kiegészítőit akartunk átadni nektek, emiatt is tartott tovább a tervezettnél a hallgatásunk. Elnézést érte.
Amint befejeztük a munkálatokat a Blood and Wine-nal, teljes gőzre kapcsolhattunk a CP2077 előkészületeivel. Azonban csendben tettük mindezt. Miért? Egy ponton úgy döntöttünk, hogy csak akkor fogunk újból beszélni a játékról, ha lesz valami, amit meg tudunk mutatni. Valami valódi és jelentős. Tudtuk, hogy sokáig várattunk türelmesen(/-metlenül) benneteket, és nem szerettük volna, hogy azt gondoljátok, ez természetesnek vesszük. Épp ellenkezőleg, sok extra motivációt kaptunk. A felhajtás valós, ahogy a verejték és a könnyek is azok kell, hogy legyenek!

De, ezen a ponton. A mai nap. Ha ezt látod, az azt jelenti, hogy láttad a trailert, az elképzelésünket a Cyberpunk-ról, egy alternatív verzióját a jövőnek, ahol Amerika jin oldalai, nagyvállalatai irányítják minden aspektusát a civilizált világnak és bandák uralják a többit. És, míg a világa teli van adrenalinnal, ne tévesszenek meg az autós üldözések és a fegyverek. A Cyberpunk 2077 egy igazi, egyjátékos, sztori-irányította RPG. Megalkothatod a saját karakteredet és... nos, a többit megtudod az E3-as standunkon. Kövesd figyelemmel az előzeteseket!
Mielőtt végeznénk, biztosan van néhány kérdésed, igaz?
1. Mikor?
Amikor azt mondtuk, hogy csak akkor fogjuk megjelentetni a játékunkat, amikor kész lesz, azt úgy is értettük. Egyértelműen közelebb állunk a megjelenési dátumhoz, mint akkor voltunk 😊, de még mindig nincs itt a megerősítés ideje, szóval a türelemre még szükség van. A minőség az egyetlen dolog, ami vezérel bennünket, ez a szépsége egy független stúdió és egy saját kiadó részesének lenni.2. Milyen nagy?
Komolyan nagy, de..., hogy őszinték legyünk, még fogalmunk sincs róla jelenleg. Amint összeraktuk az egészet, akkor nyitottan elmondjuk majd, mire számíthatsz. És, ahogy ígértük, ezt még azelőtt megtesszük, hogy előrendeléseket vennénk fel, vagy bármit is kérnénk tőled.3. Ingyen DLC/Kiegészítők/DRM?
Ne számíts annál kevesebbre, mint amit a Witcher 3-tól kaptál. A DRM-et illetően, a CP2077 100%-ban DRM-mentes lesz PC-n.4. Mikrotranzakciók?
Egy egyjátékos játékban? Megőrültél?Még egyszer, köszönjük a türelmed. Ha van egy perced, látogass el a cyberpunk.net-re és oszd meg a véleményed (bármiről) velünk. Minden bejegyzést elolvasunk és nagyon komolyan veszünk.
Üdvözlettel,
A CD PROJEKT RED csapata -
-
szallasi007
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Oké, szóval ezen a részen túljutottam, most ugye te sem gondolsz ennyire gyöksinek hogy a menü és a nyelv beállításán akadtam ki? Az hogy mouse 1-2-3 gombokat nyomkodjam látom nem fogott meg egy konzolon

A karaktergenerálást se vitték túlzásba, van 8 féle arc és köszönjük, komolyan? Nem tudom mennyi videót néztél a játékból de konkrétan ez a rész a három "nehézség" már hetek óta kint van youtube-on. Nekem ez nem demo, ez a gyere hülyegyerek nézd meg mi volt a videókban.
Grafika: akinek ez nem csúnya 2018-ban hát nem tudom de ez nekem psp szintű grafika.Értem én hogy fantasy, de ez egy kutyvasz - csak úgy belecsöppensz valamibe aztán nyomkodod a gombokat. Régen a demo felvezette a történetet, mi miért történik melyik gomb mire jó stb, nem az van hogy szedem fel a földön a tonna számra növő növényt és kiírja hogy majd jó lesz főzeet csinálni belőle, tényleg már azt hittem csak gazolni kell?! Azt meg már nem írja ki hogy hogyan miként hol stb.
Meghalok mert a dinoszaurusz a föld alól kilő? Dodge-ot meg felejtsem el mert megnyomom és olyan latency van benne hogy konkrétan másodpercek telnek el a gomb lenyomása meg a dodge animációja között. - ezeket ti tényleg nem érzitek?Gondolom a korábbi részeknek csak volt valami story-ja nem csak mentél és cséphadartál.
Ezért kell majd AAA árkategóriát fizetni? 2018-ban, ne már
Mindegy akinek tetszik annak tetszik akinek meg nem, mint nekem azok meg veszik meg. -
consono
nagyúr
válasz
bozont
üzenetére
Valahogy így vagyok én is vele, csak teljesen máshogy
Én akár az akciójeleneteket teljesen ki is hagytam volna, elég nekem a logikai, ügyességi kihívás, meg a narratíva. Főleg a narratíva, nekem igazából csak a mese számít
Ezért élvezem most annyira a HZD-t is. Meg a család is velem együtt. Mert jó a mese, és az szerintem mind a négy Unchartedben is jó volt. Én kimaradtam a PS3-ból, nagyon örültem, hogy az első három résszel is tudtam játszani, sohasem felejtem el pl. a tengeralattjáró megpillantását, bármennyire is az első részt szokás itt lehúzni. Nekem pont a 2. nem jött be az eredeti trilógiábólm de hát izlések és pofonok... -
HagaNRG
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Sziasztok!
Az Uncharted Collection az első három részt tartalmazza, ugye?
Viszont ahogy nézem, nem tudok választani, hogy melyikkel szeretnék játszani, elejétől kell vinni sorban a story módot.
Ez alapján viszont várhatom, hogy a játék első és harmadik része között lesz valami hatalmas grafikai különbség? Vagy ez mind egyforma lesz, csak a pályák változnak, ahogy haladok előre?Az Uncharted 4 mennyivel erősebb grafikában?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
bozont
üzenetére
Tapasztalatból mondhatom most már, hogy valóban teljesen vállalható 1440p-s monitoron (legalábbis ezen) a PS4 képe
Optimista voltam, így mindent vagy semmit alapon végül egy PS4 Pro-t vettem, plusz bezsákoltam hozzá használtan bagóért egy Ratchet & Clank-et (isten még mindig) plusz PSN-en most szintén akciós a Rayman Legends (2100 Ft), azt is behúztam 
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
törölt tag
válasz
bozont
üzenetére
Mint pl a gltichek használata? Alapvetően azt sem tiltja senki, és mindenki másnak ugyanúgy adott a lehetőség...

Érteni kéne a kompetiív multi lényegét. Sajnos az iparág és évek óta abba az irányba mozdul, hogy minden félhülyének azt ígéri, hogy lvl4-en is minden segget szét fog rúgni 5 óra játék után, és mindent meg is tesz ennek érdekében, csakhogy a birkoidok utolsó szőrszálait is lenyírhassa. De közben meg a kompetitív multi az nem ez. Az olyan, hogy száz órát fogsz szopni kegyetlenül. És közben tanulsz. Sokat. A feldugomusbreanyerőgépet az meg nem kompetitív. Az a hülyegyerekek játéka. Akik ráadásul önhatalmúlag döntenek erről a szerveren bentlévők helyett is. -
F.B.I.
veterán
válasz
bozont
üzenetére
Akkor ennyi lezárhatjuk a témát. Mondjuk itt, az esetek 90%-ban, valamilyen szinten, konzol vagy PC játék ügyileg képben lévők szoktak kérdezni, a többiek elmennek egy konzolboltba és majd az eladó elmondja, hogy mi nekik a jó. Mi meg tudjuk (csak súgom...PRO).

Egyébként nálam, most az i5+GTX950, 720p ultra a sláger, WoT-nál...de szigorúan csak délelőtt.

-
Pöttön
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Nyilván fél/egy év múlva okosabbak leszünk.

Más:
Valaki rendelt már innen a supergamer.hu-ról?
Megbízható oldal?
Rendes Sony garanciát adnak a gépre? -
törölt tag
válasz
bozont
üzenetére
Az új architektúra egy teljesen új konzolt jelentett volna.
(#98096) szgergely: A most megjelent játékok a fejlesztés közepén kapták meg, hogy Pro-ra is optimalizálni kell. Egy év múlva sokkal jobb lesz a többlet kihasználtsága. Ugyanakkor a processzor és a memória sebessége továbbra is szűk keresztmetszet lesz.
Én is dilemmázom egyébként, hogy melyik konzol is kellene.

-
-
A`rpi
addikt
válasz
bozont
üzenetére
"Én ezért is fogok valószínűleg Pro-ra váltani, ha nem is lesznek gyorsabbak a játékok, de legalább azt a 30fps-t tartsák stabilan."
Nyers erőből nincs hiány "régi" PS4 esetében sem,
a probléma itt optimalizálás miatt van.Nagy valószínűséggel az ilyen vacak portok PRO-n is silányul fognak futni.
Bízzunk benne hogy utólag javítják majd a problémát.

-
válasz
bozont
üzenetére
nem jól érted, de szerintem ez a natív 4K csak azokat izgatja, akik meg akarják indokolni, miért jobb a PC. nem miattam írom, csak feltűnt korábban youtube-on, meg más témák alatt. mondjuk becsületesebb lenne, ha nem vakítanának a 4K reklámszöveggel, legyen ez is UHD, aztán kalap.
-
Alien83
senior tag
válasz
bozont
üzenetére
Én azonnal fogok cserélni.
Mivel az 1080p-t 60fps-ben lesz az alap, és eleve textúra tunning lesz a játékokhoz...a 4k csak hab a tortán.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Prof01
veterán
válasz
bozont
üzenetére
Keresni kell egy klánt és velük tudsz Raid-ezni!
Nálunk is van hely, mindenki segítőkész, jelentkezz nyugodtan!
-
belan
addikt
válasz
bozont
üzenetére
de érdekes
576kb vagy mediába ilyen nincs hogy vékony doboz nincs hozzá ,3 ps4 volt már és redeltem is egyet konzol stúdiótól és mindegyiken volt vékony doboz ,én meg nem találkoztam ilyennel hogy új gépnél nem kapsz vékony dobozt is ,hisz annak alapból rajta kell lennie !! -
válasz
bozont
üzenetére
Régebben leginkább minőségi (anyag) hiba miatt volt szükség az extra gumiborításra, hogy ne menjenek tönkre a karok. Manapság emiatt már kár aggódni mert javítottak rajta és nem kell foszlástól, töredezéstől vagy kopástól tartani, legalábbis normál használat esetén. Maximum komfortosabb élményt nyújt (pl. megváltozott forma, magasság, tapintás), de alapesetben nincs szükség ilyen kiegészítőre (magam is jól elvagyok nélküle, már jó ideje).
-
manu75
aktív tag
válasz
bozont
üzenetére
Arra tippelnék, hogy az extra garancia egy az adott konzolbolttal szerződött biztosítási cég és a vásárló által kötött biztosítási szerződés lesz. Tehát ennek semmi köze a Sony-hoz. Úgy rémlik, írta valaki korábban, hogy nem fontos a hivatalos garancia a Sony akkor is intézi 1 éven belül ha hibás a géped csak a számla kell, egyébként pedig felár nélkül is van olyan konzolbolt ahol 2 év garanciát vállalnak a készülékre, ezenkívül ott is lehet +1 évet vásárolni.
-
Tegla80
addikt
válasz
bozont
üzenetére
Varhato persze...... a mikor az viszont tovabbra is kerdeses.

Amugy a "day one" gepeknek sincs semmi komolyabb bajuk,igy nem is ertem,h miert varakozol....plusz azota mar van/volt masik verza is amik szinten jok es stabilan mukodnek.Szoval sztem ne hezitalj,hanem vasarolj 1-et es jatsz inkabb.
(persze bele lehet nyulni mindenbol a xarba,mert ez nem marka vagy tipusfuggo,hanem cserencse kerdese inkabb ugye. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez jó volt!

Csak nem jó a PRO-hoz.
igen, itt olvastam, gondoltam segítek. Amúgy igazából mindenki tudja, hogy a Last of Us és a No Man's Sky lesz. Vagy Assasin's Creed xxx.
Igen ismerem már a sorozatot,PS3-on már megvolt az összes.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek