- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- New Game Blitz - 2024
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
A The last of us 2 Speciel edition kiadása előrendelhető még valahol? Sehol nem találom. -
dkaro
őstag
Sziasztok!
PS+ vásárlásnál ha több acc-om van mindegy melyikre veszem vagy ugyan olyat kell, mint akivel játszani akarok? Ha vegyesen vannak a játékok a profilokon akkor csak azzal fogok tudni játszani a +-on amelyiken az van? Lemezes csak magyarral megy US-el is? -
dkaro
őstag
Érdekes hibába futottam ma bele.Filmnézés után elkezdett villogni a kép szürkén. Hol teljesen elment, hol néha vissza jött. Utána olvastam másnál is volt ilyen probléma de fixet nem nagyon írtak.
Kikapcsoltam és megcseréltem a hdmi portot és kábelt utána jó volt.
Más futott bele ebbe? Valami komolyabb gond és vigyem vissza amíg garis vagy 1-2x előfordul és semmi vészes? -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Valaki használja a PS4 Pro-t olcsóbb LG 4K TV-n? LG6307 és a 634V érdekel leginkább, hogy minden rendben vele.
Tudom, hogy van TV forum de most arra vagyok kiváncsi, hogy a PS kompatibilitás rendben van-e. -
dkaro
őstag
Sziasztok!
A PS3 kamerája és move kontrollerei használhatóak ps4-el vagy külön cucc van hozzá? Asszonynak kellene Just Dancehez -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Megvettem a BF4/Hardline bundlet (Ezt De a letöltéseknél csak a BF4 látszódik.
Ötlet, hogy mi lehet a gond? -
-
dkaro
őstag
Nagyon tetszik BF2 de csak pár év múlva veszem meg, mert 4-5 óráért nem adnék ki 60 dolcsit.
PS4-re van bármilyen SW játék aminek jó a single player része? Nem baj ha régi vagy portolt csak single legyen. -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Pár hete amikor megvettem a PS4-et a boltban azt mondták, hogy a sonynál utólag is lehet kiterjesztett garanciát vásárolni.
Igaz ez, nem találok semmi infót erről. -
dkaro
őstag
Sziasztok!
A Batman játékok milyenek lettek? Egy résszel se játszottam de ha jól tudom kiadtak egy pakkot ami tartalmazza a ps3-as részeket is. Ez milyen néven fut? Megéri az árát? -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy 10$-os vouchert storeban. Lehet tudni ezt miért osztogatják? -
dkaro
őstag
válasz Roland861010 #102848 üzenetére
Sajnos az 55" nem fér már el a szekrényen még ha szánnék is rá többet
-
dkaro
őstag
válasz Roland861010 #102830 üzenetére
Köszönöm!
Jó áron van most a 40"-es 190000, a 49"-es 230000. -
dkaro
őstag
válasz Roland861010 #102803 üzenetére
Köszi a tippet. Ezt az LG-t már ajánlották máshol is. A kisebb testvéreinél jobb a Samsung amit ajánlottál vagy azok is jó vételek? Ezekre gondolok.
UH6507
UH664V
UH668V
UH7507
UH610V
UH6207
UH635V -
dkaro
őstag
válasz Roland861010 #102800 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tippet.ue49ku6450 van az MM-ben, de nem látom mi a különbség. Van?
Az FPS nem zavar, úgy se valószínű, hogy 4k mellett lesz 60 fps. Illetve mivel koca gamer vagyok ezért inkább a szebb képre szavazok mint a 60 fps-re -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Bátorkodom ide is beírni, mert részletekbe nem akarok belemenni de az itt lévők talán könnyebben tudnak ajánlani és a témához kapcsolódik.
PS4 Prohoz szeretnék tv-t venni. Méretben max 49", mert nagyobb nem fér el. 4K felbontást és HDR-t szeretnék. Keret ~250K.Tudom, hogy ez bőven belépő szint de azt is tudom, hogy kapni ilyen tv-ket csak nem tudom, melyik lenne a legjobb PS-hez.Köszönöm!
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Az US profilomba nem tudok bejelentkezni store-n. Ha kérek jelszó emlékeztetőt akkor nem kapom meg, spam mappába se kerül. Mit tudok tenni ilyenkor? A magyarba minden gond nélkül beenged. -
dkaro
őstag
válasz gyuribácsi88 #96373 üzenetére
Én anno a ps3-at majdnem beszámíttattam a Platinum shopnál. 100k körül számolták volna be egy ps4-be.A sok játékkal együtt nehezebb lett volna hardveraprón eladni szerintem. De végül megtartottam. Azóta sincs ps4-em.
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Én a PS4 Pro-hoz használható TV-kel kapcsolatban kérdeznék. Mindenki írja 3-4-500e Ft-os készülékeket.
Amik 150-200k között kaphatóak pl:
LG 43UH6107 UHD webOS 3.0 SMART HDR Pro LED
Samsung UE40KU6000WXXH UHD SMART LED Televízió
LG 40UH630V UHD webOS 3.0 SMART HDR Pro LED
Valami lebutiított HRD, 4K-t tartalmaznak vagy ezek is tökéletesen megfelelnek majd ps4 pro maximális kihasználásához. Abba most ne menjünk bele, hogy milyen távolság stb csak technikailag érdekel, mert nem értek hozzá de mind tv, mind ps4-et szeretnék venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Hobby elektronika
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Sony Vegas
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest