- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
hjtz4t3wrseg #250124 üzenetére
Pc-s játék, fiam nyomja. Spintires, orosz fejlesztésű cucc.
-
törölt tag
válasz
mudrunner
-
RangerFox
veterán
válasz
Snowrunner?
-
RangerFox
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #245246 üzenetére
Primitíven megfogalmazva ezt csinálod az összes Souls játékban, vagy Monster Hunterben.
-
Deck
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #244996 üzenetére
+1
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #244996 üzenetére
Tyű ezért mit fogsz kapni...
-
Szabi®
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #244979 üzenetére
Sajnos még nem, de ez a game is nagyon [baba] lesz.Ez nekem már 2018-ban jobban nextgennek tűnt mint amiktől most zeng a média.Szép iparos munka.
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #244979 üzenetére
Nem.
-
Tegla80
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #243764 üzenetére
Mire vagy kivancsi?
Tegnap vettem es ugy beragadtam rogton a sarba,h rament 10+ oram mig kijutottam.Amugy 3x fagyott ki a pro es van hangja vele rendesen,szval erre az erzekenyek keszuljenek.
A jatek sztem nagyon jo,de mas es osszetettebb joval,mint a mud. Itt multizni sem tudok meg az elejen mert kell ~12e penz,h vegyel egy autot amivel multiban kezdesz.Igy azt nem is probaltam meg,mert van mar annyim,h pont megvegyem,de utana 1terepjaro mire eleg? Bar lehet a multi is tok mas,mint a regi....
Viszont ami a lenyeg,sztem kuvajo es rohadt nehez es osszetett lett es minden penzbe kerul benne,igy idozabalo lesz mert a penzt meg nem xarja.Jah es van rangrendszere.....szval a penz olykor nem is eleg ha nem vagy meg azon a szinten. Furcsa,de tetszik,epp most inditom es ezzel annyi lesz a mai napnak is. -
consono
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg #243725 üzenetére
Ezt mondja magáról:
"Play the FREE TRIAL of HITMAN – The Complete First Season from April 28 through May 3"
3-ig van free trial.
-
Mr Chapel
tag
válasz
hjtz4t3wrseg #243444 üzenetére
Sony Kd-55xf9005
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #243434 üzenetére
Te most komolyan azt akarod hogy privàtban elspoilerezzék neked a TLOU II-t?
-
Tegla80
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #243434 üzenetére
nem maradtal le es nem jott nekem sem pm,szval nincs itt semmi kerem.
-
Szabi®
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #243207 üzenetére
Ha megnézed a "milyen tv-t vegyek topikot" Láthatod hogy akik a konzolokkal kapcsolatban érdeklődnek tv-k miatt (xbox,ps tulaj) sok esetben vagy ide küldik őket,vagy kapnak egy "a konzolokkal nincs tapasztalatom" választ
-
válasz
hjtz4t3wrseg #243207 üzenetére
Nem, az erre van; sok szerencsét!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hjtz4t3wrseg #243091 üzenetére
Lassan egy hónapja.
-
Xaels
félisten
válasz
hjtz4t3wrseg #242767 üzenetére
Visszamész arra amerről bementél, elvileg van ilyen világok közti átjáróhoz kapu is.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #242767 üzenetére
Eltévedtél
15ó körül jön a másik
-
válasz
hjtz4t3wrseg #242763 üzenetére
Szerintem itt most csak olyanok állnak sorba érte akik a legjobb esetben is csak egy nagyobb leértékelésben vásárolták volna meg (tehát eleve nem is fűztek hozzá nagy reményeket). Nagyon csalódni senki sem fog, max ha nem jön be akkor továbbpasszolja a következőnek (nem nagyon van mit veszíteni).
-
törölt tag
válasz
hjtz4t3wrseg #242765 üzenetére
Ennél többet komoly spoiler lenne írni, amit bánnál te is.
-
Xaels
félisten
válasz
hjtz4t3wrseg #242750 üzenetére
A Valkűrt hagyd békén majd a sztori utánra. Fejsze helyett nem tudsz venni mást és haladva tudod majd fejleszteni mind Kratost és Atreust, mind a felszerelésüket a törpéknél.
-
törölt tag
válasz
hjtz4t3wrseg #242750 üzenetére
Haladj a storyval :)
-
sxxorp
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg #242296 üzenetére
Megfogadom, látom te rutinos vagy
+ most sem ismertem fel, hogy egy kis hiba = hülyeség
Tdizsolt: ha érdekel, megtaláltam ősrégi djvu formátumban is számára -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg #242156 üzenetére
Persze. Elkezdtem írni a hozzászólást, ami kicsit sokáig tartott, mert játszottam közben.
Így nem látom azt, ha valaki válaszolt már. -
sxxorp
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg #242012 üzenetére
Nálam 'csak' 102GB, de jobban meglepett, hogy a Knack2 is 40GB feletti! mondjuk az F12019 55GB-jához képest nem kevés a GT-s 102 sem.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
hjtz4t3wrseg #242012 üzenetére
Én ezért (is) vettem egy 2tB külső vinyót... Egy ideig nem izgat a tárhely gond...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #241836 üzenetére
Mentségemre szóljon, hogy az elején még arról szólt, hogy miért nincsenek fekete programozónők a nagy it cégeknél és hogy lesznek óhatatlanul rasszisták az MI-k, csak szép lassan ment át vadhajtásokba az egész, a TLoU2 után nem is olvastam tovább, ott lekapcsolt az agyam a túl sok információtól.
-
alratar
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #241914 üzenetére
Nem .
[link] -
Xaels
félisten
válasz
hjtz4t3wrseg #241902 üzenetére
Csak 1 térkép van egyelőre a BattleRoyale módhoz, Verdansk. Azelőtt meg van 1 kötelező tutorial. Azért ekkora mert a full multi benne van egyébként.
-
gyuromoj
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #241902 üzenetére
Ez csak a Battle Royale része, de letölti a teljes játékot is vele.
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #241836 üzenetére
Szereti ha fàj.
-
válasz
hjtz4t3wrseg #241250 üzenetére
Nem úgy kell érteni, hogy így, hogy profil megtalálod a tévé menüjében. Minden tévén és monitoron van lehetőség a kép állítására. Alaphelyzetben beállítod a normál SDR tartalomra, de ha HDR képre váltasz, akkor nem ugyanazok a beállítások lesznek érvényben. Szóval HDR alatt is külön be kell állítanod. Ugyanez igaz a Játék módra is, ahhoz sem ugyanaz a beállításprofil aktiválódik. Sőt, a játékos és nem játékos HDR sem egyezik, legalábbis nálam Samsungon.
-
Tegla80
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #241250 üzenetére
mas gyarto,mas tv,mas elnevezes.... Kendek samu, Ramoskaa tipre lg...nalad sony
-
válasz
hjtz4t3wrseg #241228 üzenetére
Nekem a koncepció nem jött át, lehet hogy csak több időt kellett volna adnom az egész történetnek de egyszerűen untam. A pontot arra a bizonyos í-re az első két kardfogú robot legyőzése tette fel. Ha alapból tetszeni fog a világ akkor simán lehet, hogy téged beszippant
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #241200 üzenetére
ok, már leírták
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #241208 üzenetére
Pedig igaza van.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #241208 üzenetére
Felesleges megsértődnöd, élénk módban irreálisan túltolja a szaturációt és az élesítést a tévé, bónuszként egy kis mozgáskompenzációval, ha ezt megszokja a szemed, akkor a helyesen beállított képet úgy fogod látni, ahogy leírtad. Nem te vagy az első, aki ebbe a hibába esik.
-
válasz
hjtz4t3wrseg #241205 üzenetére
Játék módban kevesebb beállítást enged a tévé, de amit igen, azt nyugodtan állíthatod. Mindenképpen így érdemes használni, mert lényegesen csökkenti a kép megjelenítésének a késleltetését.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #241203 üzenetére
Te magad írtad le, megszoktad és azt hiszed az a jó, amikor meg beállítottad rendesen "borzalom lett a kép/ fátyolos-színtelen-fakó/" lett minden. A hiba nem a készülékben van.
-
Szabi®
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #241203 üzenetére
Élénk módban a sok képjavító funkció zavarja az impedenciát,nagy lesz az input lag,elviekben game modeban nem lenne szabad színhelytelennek lenni a képnek.A game mode pont arra hivatott hogy a legkisebb inputlaggal tudj játszani.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #241200 üzenetére
Hogy mit csinálsz rosszul? Hogy élénk profillal használod tévét. Egy ilyen kiindulópontból hogy tudna bárki is segíteni?
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #240768 üzenetére
Igen, ugyan azt a pénzt kapod pluszba, mint amit versennyel nyerhetsz.
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #240766 üzenetére
Jàtékpénz kocsikra.
-
RangerFox
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #240764 üzenetére
Ingame currency kocsikra.
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #240753 üzenetére
A v2-n a LED csík làtszik a tapipadon.
-
Xaels
félisten
válasz
hjtz4t3wrseg #240280 üzenetére
Ignshopon nagyobb a választék játékokból de ott csak zöld camos kontroller van. [link]
-
Xaels
félisten
válasz
hjtz4t3wrseg #240274 üzenetére
Aqua nem játszik, ott most játékot adnak kontroller mellé azt hiszem.
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #240274 üzenetére
Miért? Nem fogod hasznàlni a PS5-tel?
-
válasz
hjtz4t3wrseg #240255 üzenetére
Akkor javíttasd meg és úgy rakd fel a hardverapróra. Egy hibátlanul működő kontroller sokkal többet ér mint egy használhatatlan.
-
válasz
hjtz4t3wrseg #240255 üzenetére
10k-ert szokott lenni akcioban kontroller. Ujonnan. BF-kor alzan 8k-ra le lehetett kuponozni
-
válasz
hjtz4t3wrseg #240211 üzenetére
Alkatresznek el lehet adni, 3.000Ft körül.
-
válasz
hjtz4t3wrseg #240216 üzenetére
Úgy értem dugd be (hogy áram alatt legyen) és várj egy picit, majd próbáld bekapcsolni vele a konzolt. Kikapcsolt állapotban csak akkor kezd el világítani ha tölti az aksit, de azt elmondásod szerint nem tudja.
Ha semmire sem reagál, akkor még megpróbálhatod a kontroller alján levő, süllyesztett RESET gombot is. 3-5 másodpercig tartsd benyomva. -
válasz
hjtz4t3wrseg #240214 üzenetére
Ha bedugott USB kábel mellett használható a kontroller, akkor valószínűleg csak az aksinak van baja.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #240211 üzenetére
Ha csak az akku-val van baj (és nem a port/kábel) akkor ki tudod cserélni. Kontroller hátlapján a model száma, ez alapján ki lehet keresni pl. amazonon. Általában 1300-asra cserélik
-
válasz
hjtz4t3wrseg #238450 üzenetére
Most resetelés után játszottam egy fél órát, és nem jött elő a hiba, de ez szerintem még nem jelent semmit.
-
válasz
hjtz4t3wrseg #238448 üzenetére
Köszi
Egyelőre megpróbáltam a resetet. ha ez nem segít, akkor kitakarítom, de csak óvatosan. Ha utána sem javul, akkor megnézem ezt a szervizt -
Xaels
félisten
válasz
hjtz4t3wrseg #238375 üzenetére
A szépség elég szubjektív, de szerintem is gyönyörű játék a Gris | Bemutató.
-
Szabi®
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #237840 üzenetére
Én egy lg-ből vásároltam be,és az lg így hirdeti bizonyos tipusoknál hogy hdr pro,de sajnos ebből játék közben semmi nem jött ki,hiába írták pár helyen a local dimminget (helyi fényerőszabályozást) jónak és láthatónak a hdr-t.Voltak játékok amik nem is engedték bekapcsolni a hdr-t.Hiába volt a deep color engedélyezve. Pl ezt a készüléket is Hdr Proval reklámozzák. [link]
-
Ateszpapa
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #237498 üzenetére
Hol?
Én 8796 Forintért látom a Storeban. -
törölt tag
válasz
hjtz4t3wrseg #237497 üzenetére
A játék annyira jó, hogy én kiplatináztam, mégse emlékszem szinte egy képkockájára sem. Ja, de. Jött benne valami nagy, tányérfejű dínó, amire fel kellett mászni.
-
markknight
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #237499 üzenetére
Hol? Én még mindig 10+ felett látom
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #237060 üzenetére
Minden multiplayer jàtékhoz kell plusz, kivéve az ami ingyenes. Pl.: Fortnite BR, Apex, Destiny 2.
-
RangerFox
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #237058 üzenetére
A multihoz kell Ps+.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg #237046 üzenetére
Ááááá, dehogy.
Lvl30 után történik valami, amit spoiler miatt nem írok le.
Lvl30nál kezdődik a gear farmolás.Ahogy haladsz előre, emelkedik a tier szinted.Elvileg tier5 a legmagasabb.Minden tier szint erősebb geart kíván.Van mit csinálni, de egyedül számomra nehéz és frusztráló.Pedig kurvajó a gunplay, a fedezékrendszer kiváló és a hangulat is odabasz.
Innen vannak többen is, akik egyedül elmentek tier ötig.Szóval nem lehetetlen. -
válasz
hjtz4t3wrseg #236971 üzenetére
Pl. itt olvastam róla, ezt még a tavalyi év legvégén írta (a Google szerint). De ettől függetlenül lehet, hogy nálad csak mostanában frissült, ezt nem tudom. Ha a hét elején még nem ment, akkor mondjuk azt, hogy e héttől támogatott a HDR.
-
saelin
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #236964 üzenetére
Na ezt kipróbálom akkor.
-
válasz
Ha jól látom olyan két-három hónapja.
-
belan
addikt
válasz
Xbox x még a twitch is HDR-be nyomja le !
-
belan
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #236929 üzenetére
-
válasz
hjtz4t3wrseg #236930 üzenetére
De-de, elképesztő jó lesz az atmoszférája.
Amúgy nem hiszem, hogy az első rész és a SOMA után csalódni kellene. És azt is ígérik, hogy mint horror sem lesz átlagos, vagyis nem olcsó megoldásokkal lesz tele. -
icemad
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg #222703 üzenetére
Szerintem slim lesz ebből. Gondolom a Sony exkluzívoknak az is elég, a többire ott a One x. Így is vennem kell még éves plust, kontrollert, meg pár exkluzív játékot. Spiderman tuti vétel, engem még érdekelne a Death Stranding, God of war és kb ennyi. Ahogy számolgatom, ez még 300 euró alatt lesz. Mondjuk a 90k-s Pro most nagyon elgondolkodtatott...
Szerk. Nem apró, rendes holland boltban van 129 euróért, valami modern warfaret is adnak hozzá.
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #222703 üzenetére
Ha a fiam akkor büszke ràm, ha Slim helyett Pro-t veszek, akkor valamit nagyon rosszul csinàlok...
Tudod van az a mondàs, hogy: "Ha a gyerekeid tiszteletét nem tudod kiérdemelni, legalàbb pénzért megveheted".
-
törölt tag
válasz
hjtz4t3wrseg #222149 üzenetére
Ne légy ennyire együgyű! A PC-s megjelenés már akkor eldöntött volt, amikor a játék meg sem jelent. Értelmezésed szerint az a játék jelenik meg PC-re, aminek nem mennek az eladásai. Értem.
Hát ezzel (a szinttel) ne haragudj, de nem akarok vitatkozni.
-
Mike
veterán
válasz
így kell megvenni olcsón
-
30z.Samu
félisten
válasz
Még a PS megjelenés előtt bejelentették, hogy jön PC-re is, így nem tudhatták hogy megy-e majd a szekér. Bár asszem egy UK mérés alapján megy, veszik a játékot.
-
Wesder
titán
válasz
Az ugye megvan hogy a KP nem 1stparty studio?
-
raziel01
veterán
válasz
Pedig sztoriban/grafban nem lenne rossz ahogy látom. Sajna, hogy ilyen serpa szimulátor lett. Így egyelőre én is kihagyom.
-
markknight
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #222053 üzenetére
Kemény ez a Zoli, de sok olyan mond a véleményén kívül, amivel nehéz szembe menni.
-
sp8787
addikt
válasz
-
S e t h
nagyúr
válasz
Az a fikacunami ami elindult a sértődött ovisoktól, te úristen.
Le merte írni, hogy szar a játék és azonnal online meglincselték.
A véleménye miatt. -
Tatyla
őstag
válasz
Ez egy fasz, szerintem itt a topikban bárki bármivel többet játszok mint ő
-
Wesder
titán
válasz
Zoly nem értette a jàtékot, ennyi.
Viszont a FO-t dicsérte, csak bugos mint a fene.
-
markknight
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #222012 üzenetére
Senki nem mondott ilyet. Annyit írtam, hogy csak szerinte szar a Fallen Order másnak meg év játéka. Hogy jön ehhez az, hogy kinek mi tetszik meg elfelejtük odaböfögni, hogy szerintem? Csávókám leírja, hogy tetszett neki a Fallen Order a szakállas tag meg odaböfögi, hogy eladta 2 óra után és citromdíjas a játék? Aztán engem meg Wesdert emelsz ki? Hát ne haragudj öregem, de ez nonszensz, én nem vagyok kíváncsi ilyen sületlenségekre. További szép napot!
-
markknight
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #222004 üzenetére
Ezt "szerintem" Ulthannak meg Seth-nek akartad címezni, nem nekem és Wesdernek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hjtz4t3wrseg #220845 üzenetére
"Grafikástól , j.menettől ,élményfaktorostól"
Lehet nem szeretni a játékot meg unalmasnak stb.-nek találni, de pont a grafikába pont belekötni?OMG
-
válasz
hjtz4t3wrseg #220863 üzenetére
Valóban tilos szakmai topikokban a hirdetés. Aláírásba viszont beteheted ha valami olyat árulsz vagy vásárolnál ami nem törvénytelen.
-
belan
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #220845 üzenetére
10 adok érte gyorsan
!
-
Mike
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #219937 üzenetére
Ki mit szokott játék közben kajálni, inni? chipses kézzel fogdosod a kontrollert, vagy előtte megtörlöd?
egy időben azzal szórakoztattuk egymást a chaten, ki tud hangosabban rágcsálni, illetve kortyolni
-
válasz
hjtz4t3wrseg #219894 üzenetére
Ha felvetődik a kapcsolódó téma és érdemi beszélgetés is folyik róla, akkor természetesen mehet. Eme topikban nem kifejezetten csak magáról konzolról mint vas mehet a témázás, hanem mindenről ami hozzátartozik. Szerintem ez az elmúlt években világossá vált. Természetesen nem minden téma érint és érdekel mindenkit, de azért nem kell elküldözgetni a kérdezőket. Ha tudunk akkor segítsünk egymásnak.
-
Bogyi007
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #219888 üzenetére
Mint írtam ez két éve volt...
Az MU6 szériát azóta sokan visszasírják, az utódok: NU7-es és RU7-es sorozat gyengébbre sikeredett.. -
stilo18
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #219889 üzenetére
A játékmód bekapcsolásával nem a látvány javul, pusztán kikapcsolja az összes képjavító funkciót, ezáltal csökken a tv input lagja.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hjtz4t3wrseg #217890 üzenetére
Látod látod? Kicsit nem figyelsz oda és mi minden történik.
Prohardver Become Human
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Magisk
- További aktív témák...