Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amadako
tag
válasz
Kendek
üzenetére
igen lattam horror kepeket a redditen rola, en a videot amit kovettem kiemelte hogy a tap oldala iranyabol kell lehuzni igy az alap iranyabol nem lett baja, es a kabelnek sem de a tapon levo hely ahova bedugod karosodott, oszinten nem tudom mit lehetett volna ovatosabban tenni mert a masik pron siman lejott az enyemen meg ra volt szorulva
-
Amadako
tag
Sziasztok,
kozel 10 eves pronal hangosodas miatt elvegeztem egy tisztitast, pasztazast ami annyira jol sikerult, hogy az a kabel ami a tapban van es az alaplappal koti ossze annyira be volt szorulva a tapba, hogy alig jott ki es a tapon levo bemenetet karositotta es igy nem indul el, fixen ez a baja, mert tobb is van es masik tappal hibatlanul megy. Nem tudjatok ez javithato? es ki vallal ilyen javitast? koszi
-
Amadako
tag
Sziasztok
Kicsit off topic a téma, de nem teljesen.
A Corvinus gazdaságinformatika szakon írom a diplomamunkámat és azt vizsgálom, hogy a oktató célú videojátékok, hogyan tudnának segíteni a hagyományos oktatás megreformálásában..
Ha tudnátok egy kitöltéssel segíteni munkámat, akkor azt nagyon szépen megköszönném.
1 percnél nem hosszabb a kérdőív.Előre is köszönöm, ha maradhat

További szép napot
-
Amadako
tag
Sziasztok
kérlek ha valakinek megvan a worms ps vitára írjon privátot. Egy 30 másodperces help kéne egy trofihoz

Elkeseredettségembe írok ide is
előre is köszi
-
Amadako
tag
Sziasztok!
Nincs olyan aki nagyon jó a Mortal Kombat 10-ben és hajlandó lenne segíteni nekem a dropping fools trófeában? Aki tudna segíteni kérem írjon privátban, mert megörjít ez trofi...
előre is kösz
-
Amadako
tag
Valaki kitette nemrég, hogy BF1-et minden kiegjével együtt kitrófeázta, ha az illető magára ismer megköszönném, ha rám írna

-
Amadako
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Szakdolgozatom elkészítéséhez szeretnélek megkérni titeket, hogy töltsétek ki ezt a kérdőívet.1-2 percet vesz maximum igénybe. Remélem az adminokat nem zavarja, mert témába vágó

Előre is köszönöm a segítséget
-
Amadako
tag
valaki találkozott már itthon valamelyik boltban az új féle vr-ral?
-
Amadako
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
most láttam, hogy a playlinkes játékokhoz jön magyar szinkron...kellemes meglepetés

-
Amadako
tag
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
winyót cseréltél?
-
Amadako
tag
Bloodborne platinum témáról valakinek van valamilyen infója? megkapható még egyáltalán?
-
Amadako
tag
Bloodborne platinum témáról valakinek van valamilyen infója? megkapható még egyáltalán?
-
Amadako
tag
need for speedhez várható valami teljes(dlc-kel) lemezes kiadás?
-
Amadako
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy bátyámmal nem tudunk online játszani, se chatelni, mert azt írja ki, hogy nat nem megfelelő. Mindenki mással akivel próbáltuk jól megy a játék és ami különösen vicces, hogy amikor harmadik ember belép a chat nekünk működik.
Valakinek van valami ötlete mit lehetne tenni ellene?
Előre is kösz
-
Amadako
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy bátyámmal nem tudunk online játszani, se chatelni, mert azt írja ki, hogy nat nem megfelelő. Mindenki mással akivel próbáltuk jól megy a játék és ami különösen vicces, hogy amikor harmadik ember belép a chat nekünk működik.
Valakinek van valami ötlete mit lehetne tenni ellene?
Előre is kösz

-
Amadako
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
nem tudom játszottál-e az előző részekkel,de ez a from sotfwarenél ez minden részben visszatérő hiba
az,hogy nem befolyásol semmit sem azt azért megkérdőjelezném... téged nem zavar ez rendben van, engem igen, de ettől függetlenül imádom a sorozatot és minden részét kitolom
-
Amadako
tag
reméljük a boost mód segít a bb-on is, elég szégyen, hogy a legnagyobb exclusive is sokat droppol

-
Amadako
tag
resi teljes sztorijat lehet vr-on jatszani?
-
Amadako
tag
válasz
A`rpi
üzenetére
az a problémám amit már írtam, vagyis nekem a netes szolgáltatások alig töltenek be vagy nagyon lassan és ez azóta áll fent amióta az új sagescom modemet kaptam a telekomnál
átvittem bátyámhoz kipróbálni akinek digis nete van(legkisebb csomag) és nála tökéletesen működik(megtudtam mi a normális működés) vagyis nem a géppel van a baj -
Amadako
tag
aki telekomos és az új sagescom modeme van az rám tudna írni kérlek? előre is kösz

-
Amadako
tag
valaki aki a witcher 3-mat platinázta kérlek rám tudna írni? lenne egy fontos kérdésem
-
Amadako
tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek

-
Amadako
tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
elég sokan írtátok,hogy nektek is ilyen..hát ez nagyon szép
eskü ha még ritkán csinálná fel se tűnne,de elég gyakori sajna
különben a fiók törléses megoldás sajnos semmit nem segített
-
Amadako
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
mindenre értem,hogy borzasztóan lassú vagy be sem tölt
pl. what's new, bármilyen játék alatt a tájékoztató, ha rámegyek barátra ás róla kéne infót behozni,stb.....
-
Amadako
tag
Mit lehetne tenni az ellen,hogy nekem sokszor a hírfolyam,játékok alatt a tájékoztató és ilyen internethez köthető dolgok nem jelennek meg vagy borzasztóan lassan jelennek meg(akár több perc)? Csak tölt és tölt és semmi... Van amikor rendben van,de ez,hogy ilyen 50-50%-ban jó vagy rossz ez nem egy jó arány
Netemmel nincs gond szerintem,mert online játékok,videók tökéletesen futnak a ps4-en,Kérlek segítsetek,mert megőrjít.

-
Amadako
tag
válasz
Lefty
üzenetére
nekem witcher 3 közben,
azt már kifigyeltem,hogy amikor nincs annyira leterhelve(store-t nézem,menüben vagyok) akkor nem roppangat,de játék közben igen. Csak ami elgondolkoztató különben,hogy pl a w3-nak nincs pro támogatása vagyis nem fut teljes gőzön és mégis ezt csinálja... te jó ég mit csinálna ha teljes gőzön futna
te pro-n játszol a uc4-gyel vagy simán?
-
Amadako
tag
Másnak nem szokott a ps4 "ropogni,pattogni"? Játszok(pro-val) és termeli a hőt a gép akkor a külső műanyag borítás viszonylag gyakran pattan egyet...Nem tudom ez mennyire normális,mert nem emlékszem,hogy a régi fat ps4-em csinálta volna ezt.....
-
Amadako
tag
knack 2 juhiii

volt értelme ma felkelni -
Amadako
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
sztem ne aggód túl, mindig is ezt csinálta a store és az ps-es dolgok(barátlista,stb)
nekem is csinálja néha, volt másik ps4 em az is néha csinálta
ez, hogy a ps store ilyet nem csinál sajna nem igaz, bármennyire is örülnék ha hibátlanul működne -
Amadako
tag
ahhoz, hogy az ember amcsis accountom megkapja a 10 dollárt kell csinálni valamit,csak mert nekem nem adja oda?
-
Amadako
tag
Media Markt webáruházáról egy sztori:
Még Red Fridayen (kb 2 hete volt) rendeltem egy ps plus 365 napos előfizetést 12 ezer pár száz forintért. Ennek a beszerzési ideje bizonytalan volt és még mindig az vagyis ők se tudják mikor kapják meg készletbe.
Most néztem,hogy épp két féle ps plust árulnak. Egyik amit én rendeltem, annak ára most 13990 és még mindig a beszerzési ideje bizonytalan és egy másikat ami van készleten,de 15 ezer ft.Felhívom az ügyfélszolgálatot,hogy lehet ilyen,hogy ugyanabból a termékből két féle van és miért nem kapom meg hetek után már ha raktáron van.
Válasz az volt,mert az MÁS .
Erre mit mondjon az ember? Igen ps plus éves magyarból rengeteg fajta van.....kék....piros.....

-
Amadako
tag
bármi külső különbség van a pro és a sima ps4 hdmi kábele között, csak mert sikerült összekevernem őket, mert a mintájuk azonos? (nincs 4k tvm úgy hogy az a mód nem működik, hogy a ps4 display beállításainál le ellenőrizem)
-
Amadako
tag
másnak ma este nem tölt be lassan a barát lista megnyitása és egyéb nethez kapcsolódó dolgok?

-
Amadako
tag
Valaki nem tudja, hogy a Dragon Age Inquisition Game of the Year Edition sztoriját lehet 2 en játszani?
-
Amadako
tag
Valakinek írt már a mm pro ügyben?
-
Amadako
tag
ha zavviról rendel az ember és kap hozzá kódot azt fel tudja használni magyar accountban?(csak mert a leírásban az van,hogy a magyar dobozos játékhoz kapott kódot csak magyar storeban lehet felhasználni)
-
Amadako
tag
látom, hogy a storeban jó áron van a resident evil revelations 2 deluxe edition
csak annyi kérdésem lenne,hogy
a split screen része, ugyan olyan, mint az 5-nek és a 6-nak vagyis a teljes sztorit lehet együtt játszani? -
Amadako
tag
válasz
üzenetére
én is jobban vágyom bundlera vagy egy fehér prora elhiheted,de konzolvilágos ricsi írta, hogy idén biztos nem lesz...már szeptember eleje óta nincs ps4 em vagyis én biztos nem szeretnék várni még 2-3 hónapot
plusz ha megrendeled akkor simán visszamondható csak az utánvétes fizetést jelöld be
-
Amadako
tag
hétvégén megfelezték az áfát, vagyis mindenre van akció
ps plus éves is 13500.. -
Amadako
tag
media marktban akció van(magyar), én elő is rendleltem a pro-t 120 k ért

-
Amadako
tag
azt nem tudjátok, hogy a pro tényleg november 10-én megérkezik mo.-ra vagy mint a vr ez is hónapokat csúszni fog?
-
Amadako
tag
válasz
Forestgreen
üzenetére
amikor a másodikat bekapcsoljátok a ps gombbal akkor ne ugyanazzal a profillal lépjetek de amivel épp játszotok,hanem egy másikkal
csináljatok egy bármilyen profilt vagy használjátok a vendég profilt -
Amadako
tag
kérlek valaki megtudná adni a support email címét,csak mert ha rámegyek errort ír ki az oldal.
-
Amadako
tag
ami vicces,hogy annyira kicsi a különbség a pro és a slim 1tb változata között árban,hogy a slim 1 tb-os bundle-k nem drágábbak mint, a sima 1 tb-os(persze lehet lesz egy két ritkább bundle ami drágább lesz,de a wd2 és cod ugyan annyi)
-
-
Amadako
tag
válasz
Ashenvale86
üzenetére
hogy, hogy eladod különben? slimre,pro-ra váltasz vagy más ok?
-
Amadako
tag
válasz
Ashenvale86
üzenetére
elvileg a quick-nél valahogy visszanyerhetők az adatok,de a teljes meg sok időt vesz el
nem tudom mikor jön a vevő,ha van még pár órád akkor mehet a teljes,de ha csak 10 perced akkor elég a quick -
Amadako
tag
válasz
Ashenvale86
üzenetére
factory reset
csináld végig ezt és nem lesz baj -
Amadako
tag
válasz
kola99
üzenetére
az ár nagyon is jó,de érdemes vigyázni az ilyen helyekkel...
vélemények a helyről,van egy két elég aggasztó
szerintem érdemes hivatalos sony partnernél venni,hogy később nehogy baj legyen belőle,megéri az a 10-20 ezer plusz egy konzolnál amit remélhetőleg jó néhány évig használni fogsz -
Amadako
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
ez a legjobb,ugyanez volt nálam...
ha hivatalos sony garanciád van akkor csereutalványt kapsz ami ugye készpénzre váltható...és 2 hónap és jön a pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hanem a ps4 -re