Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Pfúúú ez nagyon nehéz kérdés
Én leginkább priorizálok, ha van más, bármi amit megvennék, pl ebben a hónapban egy headset, emiatt lemondtam arról, hogy előrendelem a fallout 4-et, viszont itt van most ez a metro redux akció, amit nem akarok kihagyniAzt is figyelembe veszem, hogy mennyire van szükségem adott játékra. Pl. az UC-t nagyon vártam, és mivel 3 játék 1 áráért, nem is gondolkoztam rajta, hogy előrendelem. Egyenlőre másra nincs is szükségem, úgyhogy idén már könnyen lehet, hogy nem is veszek semmit, persze a fallout 4 értékelését még megvárom, meg ha lesz valami jó akció, akkor az is becsúszhat
We were here
-
motown5l
senior tag
Koszi a gyors valaszt.Es esetleg a tipusrol tudnal nekem irni hhogy melyiket erdemes venni?Megkaptam toled a valaszt koszi
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz motown5l #66394 üzenetére
Egy átlag 20-25 GB-val számolhatsz AAA játék esetén, a kissebbek 3-5 GB-ok. Ha nem tartasz mindent mindent a gépeden, akkor elég az 500GB szerintem. Én spec 3-4 fajta játékot tartok rajt ( autós, lövölde, aktuális AAA játék, és pár apró), és így 250GB szabad még az 500-ból.
ja, és mindenképp érdemes az 1200-asat.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz kenny123 #66392 üzenetére
Bezony! Az offline csak annyit tesz, hogy nem enged rád csatlakozni mást. Resi 6-nál legalább ha offline pausáltál akkor megállt minden. Nem rossz egy játék de... én felesbe vettem az ultimate-t 3000/fej alapon. Úgy azt mondom oké volt.
BTW. most hívott a platinumshop, hogy jön az NFS csütörtökön. Én tőlük szoktam rendelni...annyi, hogy nem egyszer...nem kétszer hívtak fel 2 nappal a megjelenés előtt, hogy figyi...itt a játékod de sajna az előrendelői ajándékot mégsem tudunk hozzá adni. Póló, poszter, BF4 deluxehoz járt ugye a China Rising is...ha jól emlékszem. Az is elfogyott útközben...csak alapverzió maradt ugyanannyiért. Vannak ilyenek na.
(#66394) motown5l: Ha nem játszol 15 digitálisan megvett AAA játékkal egyszerre...akkor elég az 500-as is.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
motown5l
senior tag
Sziaszrok.A mai nap folyaman vagy holnap,PS 4 et .szeretnek vasarolni.Az 1TB ost neztem ki.De nem tudom hogy erdemes e azt venni.Olvastam arrol hogy a CUH-1200 ast erdemes.venni,mert az 25%al kevesebbet fogyaszt es halkabb is.Es arra lennek meg kivancsi,hogy egy letoltott jatek mennyi helyet foglal.Mert Tolteni szeretnek nagyreszben jatekokat a Store rol.Ha eleg az 500 Gb os akkor azt vasarolom meg.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Na, megcsináltam a Walking Dead - 400 days DLC-t. hangulatos volt, minimális játékmenet. Kicsit nehezen indult be a sztori, de végül összeállt a kép. A második évadnak is nekiállok még idén, talán.
Ez a 3adik 100%-om, és a második platinám. Héten folytatom a Broken Age-t, és készhezkapom a TheOrder-t. Hétvégén az EGTTR platinát is be kéne fejezni, de az elég munkás, még vagy 4-5 óra keresés hátravan.
Ki hogy mérlegeli, hogy mennyit költ játékokra?
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz kenny123 #66385 üzenetére
Mivel az egész játék az online-ra épít, így nem tudom mit vártál.
(#66384) Omli85
Akkor lehet mégis support lesz a vége.Nekem meg engedte újra, igazán én még a béta idején csináltam a korábban linkelt tutorial véget.
-
tepenzed
őstag
Srácok tudja valaki,hogy ha USA storeban vettem a black ops3-at akkor pontosan hány órakkor indul a multi(csüt vagy péntek am) Mert akkor aznapra szabit veszek ki és irány haza vidékre
Péntek reggel 9 ha jól számoltam?
-
-
kenny123
addikt
Akik megvették az NFS-t:
Az ok hogy az árvezető videókat nem lehet szüneteltetni, de egy rohadt versenyt sem??? Vagy csak én vagyok szerencsétlen?yo
-
A`rpi
addikt
-
Rigormortiis
veterán
válasz james001 #66333 üzenetére
Azért kezeljük helyén a resi 4et. Megjelenésekor nem volt nála jobb játék, én konkrétan a ps2 láz közepette csak miatta vettem gc-t.
Más: Van, aki megvette Dchez a motoros dlct? Milyen? Mennyire tartalmas? Utoljára a project gotham racingekben motoroztam, az meg már nem tegnap volt Istenem, de bánom, hogy elkaszálták azt a szériát.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
vonSux
őstag
Ha valakinek van kedve coopban kitolni a BO3 kampányát írjon rám
-
Omli85
őstag
Kérdésem lenne hátha valaki tudja a választ .
Amennyiben a preorder előbb akarta levenni a számlámról a lóvét mint a fizum megérkezett volna rá és ezért sikertelen tranzakció volt megpróbálja majd újból a tranzakciót vagy zaklassam a supportot hogy ismételjék meg?ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
zzola
titán
válasz arpi6k #66362 üzenetére
Szerintem megbízható, én rendeltem már onnan, + hivatalos Sony partner. Én az alábbi csomagot találtam Edigital-nál, igaz állítólag csak 2 darab van belőle:
Sony PlayStation® PS4 500GB játékkonzol Dualshock 4 kontrollerel + Uncharted Collection + 90napos PSPlus előfizetéssel 115990- HUF és az új típusú gépet adják! -
Bencus88
nagyúr
Kicsit keverem a két napot, kedd vagy szerdán elérhetőek a pluszos játékok?
-
crue
őstag
Ingyen steampunk ruci Evie-nek a mai naptól: [link]
-
barack1997
senior tag
Nem tudom, hogy melyik játékot vegyem meg (NFS vagy BO3) Az NFS nagyon várós, viszont a CoD a multi miatt tovább leköt, mert így pár ember elmondása szerint ugyan jó az NFS, csak rövid.. Úgyhogy megy a dilemma
-
Skipp
senior tag
válasz gunszt #66328 üzenetére
Gamepaddal is teljesen vállalható az irányítása. 9-ért bőven jó, el lehet vele bohóckodni. Néha szoktak bele eventeket tenni pl. tavalyi Rosberg gyere fel az utolsó helyről első körös kerékcserével futam Szocsiban.
Vannak benn idegesítő böszmeségek is, pl. esős futamon nincs száradó ív, csak abból lehet belőni, hogy váltani kell gumit, ha nagyon makog a mérnök, meg tényleg minden kanyarban elmegy a tapadás.
Az AI-n van még bőven csiszolnivaló, talán jövőre jobb lesz, bár az is nagy dolog, hogy legalább kék zászlónál igyekszik elengedni.
Röviden: ennyiért vedd meg.
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
arpi6k
addikt
Reggelt!
Platinumshop-ban vásárolt már valaki? Mennyire megbízhatóak? Elvileg hivatalos Sony értékesítők, és a garancia is a Sony-hoz szól.
Ezt a kombót néztem ki.
Intel & ATI
-
kenny123
addikt
Most hogy kivégeztem az uncharted szériát, leültem picit BF4-ezni. Régen játszottam már vele, vagy az új patch óta tényleg sokkal szebbek a robbanások?
yo
-
törölt tag
válasz Nathan0909 #66357 üzenetére
Dróton használtad a pécével?
De szinte mindegy is. Mindenképp össze kell párosítanod a ps4-el. Dug össze őket usb-n. -
Nathan0909
csendes tag
Lenne egy furcsa kérdésem:
Ha egy ps4 kontrollert pchez használtam (inputmapper progival), és most vettem egy ps4 konzolt, akkor nem tudom használni a ps4hez addig, amíg nem távolítom el a pc hozzáadott eszközök közül?
-
fityere
senior tag
Osztrak media markt ajanlata SONY PlayStation 4 Limited Edition Bundle 500GB inkl. Metal Gear Solid V - The Phantom Pain
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Elims
veterán
válasz xenom0rph #66337 üzenetére
:-(
A németet csak példaként kérdeztem hátha van vhol a menüjében és csak én siklottam át felette.Ezek szerint nem. :-((
A store-on többször nem írják a magyar nyelvet,például a black flag-nél sincs ott,de a játékba meg van.
Akkor marad az angol. :-/// ((de nem most,rákészültem,hogy ezt is fogom teljesen érteni,erre koppanás van.Hanyagolom most kicsit...))
Köszönöm!Van itt esetleg olyan vki aki max.10percre (inkább 5) megosztaná velem az assassins creed syndicate-ot?
-
Black Dragon
addikt
válasz arpi6k #66339 üzenetére
128-ért vetten a Media Markt-ban, nem a legolcsóbb hely, de legalább megbízhatók.
N@idia 66325: Köszönöm az invitációt, igazság szerint pc-n rengeteget codoztam, de konzolon sose értettem meg hogyan lehet. Mármint ténylegesen, hogyan tudják az emberek úgy nyomni a játékot a joystickkal meg minden. Na minden esetre még nem szántam el magam, hogy fps-t vegyek, először még bemelegítek pár alap játékkal, aztán meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Mrgyergyo #66347 üzenetére
Sony Gold használható PS3-al is.
Véleményeket az összefoglalóban találod.
(Hasznos tartozékok, kiegészítők.)Opcionális lehet:
Sony Wireless 7.1, Sony Pulse[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz zoltannagy #66350 üzenetére
Nyugodtan felvehetsz remek társaságba fogsz keveredni Általában hétvégente van együtt a nagy csapat hétköznap szinte mindenki dolgozik...
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Neoteric
addikt
válasz xenom0rph #66340 üzenetére
gtaV után abba öltem a legtöbb időt eddig, de lehet aberrált vagyok. Nem tudom amúgy mennyibe fájna alapból, én most megvettem hozzá $2-ért a Back to the Future packot, ennyit megérdemelnek a készítők, nekem abszolúte no1 ps+ game idén.
Blackfridaykor us storeon $25 volt az éves plus két éve. Tavaly sajna nem követték ezt a jó szokást.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Mrgyergyo
tag
Sziasztok
Lassan en is csatlakozom a next gen közösséghrz egy Black ops 3 editonal. Annyi kerdesem lenne, hogy tudnaton-e ajánlani olyan headsetet ami lehetőleg vissza fele is kompatibilis es nem olyan rosz hangminosgben, olyan 25k körül?
-
arpi6k
addikt
A Metro Redux csomag tartalmazza a Metro Last Light Redux-ot is?
Intel & ATI
-
xenom0rph
őstag
Két kérdés:
-Rocket League megéri az árát? (Nyárra nem volt PS+ )
-Black Friday hazánkban szokott lenni, vagy ideje lenne csinálnom egy US accot?halahala
-
arpi6k
addikt
válasz Black Dragon #66318 üzenetére
Szia! Hol vetted és mennyiért? Én is most akarom megvenni a héten.
Intel & ATI
-
Ronam
addikt
Tudnátok ajánlani valami helyet Budapesten, ahol kipucolják a gépemet? Mostanában elég fura hangokat ad ki mikor bekapcsolom, szerintem tele van porral.
-
Elims
veterán
-
james001
veterán
válasz marilllyo #66331 üzenetére
Na a Resi 6 meg a másik Mint Resi fan úgy gondolom jobb is hogy bevezették a "mozgást célzás közben" funkciót mert engem az nagyon idegesített a 4-ben pl. hogy nem lehetett mozogni
De amúgy nekem is tetszett a 6,persze nem volt perfect az biztos. A Chris-es chapter volt pl. szerintem a legrosszabb,a legjobb a Leon-os volt. Kiplatináztam azért A Revelations 2 már jobb volt sokkal,bár az meg inkább az Evil Within-re akart hasonlítani...https://psnprofiles.com/kazama001
-
Elims
veterán
válasz perge666 #66256 üzenetére
Nagyon ajànlom! :-)
Black Dragon: Gratulàlok a géphez! :-) Jò jàtékot!
Vki írja meg nekem kérem,hogy az order-ben hogy a faszba lehet nyelvet àllítani??Azt írta a kedves eladò,hogy VAN benne magyar nyelv.
Tényleg ennyire gusztustalanok lennénk vagy én vagyok pancser?? Reménykedem az utòbbiban.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz james001 #66324 üzenetére
Ezek a fránya FAN-ok. Resi 6-ot is lehúzták pedig én csíptem annak ellenére, hogy megbukott. Mondjuk olyan dolgokat is felhoztak hibának, hogy "milyen gáz, hogy lehet menni lövés közben"...mert, hogy az igazi Resident Evil-ben nem...és hát ez a feeling része...ugyanmár...
-
Nayrobi
őstag
válasz gunszt #66328 üzenetére
Kontent az nincs sok, ez az egyelten hibája az egésznek. Van bajnokság, sima verseny, multi és time trial, meg persze a pro season, és ennyi. Ha magát a versenyzést szereted, akkor a játékot is fogod, de ezen kívül nincs benne több. Gamepaddal nagyon jól lehet érezni az autót, a féktávokat különösen pontosan be tudod lőni, szerintem ez a része sikerült a legjobban ha a fizikát nézzük.
Azt hiszem holnap délutánig tart az akció, ha addig feljössz psnre, akkor shareplayben megosztom a játékot és ki is tudod próbálni. írj rám priviben ha érdekelne ez a lehetőség.
-
Tuomas
addikt
-
gunszt
tag
válasz Nayrobi #66319 üzenetére
Őszintén szólva engem pl a split screen meg a saját driver nem annyira érdekelne, mert szívesen megyek olyan varsenyzővel akit amúgy is favorizálok.
Safety car hiánya mondjuk szomorú de ha lenne biztos szuper bugos lenne
Gamepaddal vállalható az irányítás, meg amúgy van benne annyi kontent hogy megérje ezt a 9k-t ?
Mert jó lenne egy T300RS kormány de annyit most nem dobnék ki rá.
-
Nayrobi
őstag
válasz Tuomas #66322 üzenetére
Az AI is rohadt sokat fejlődött, tudtok egymás mellett menni kanyarokon keresztül úgy, hogy nem értek össze.
Például:
Persze ha neked ennyire fontos hogy nem a saját neved van kiírva a karriernél, akkor nem a te játékod, de látatlanban kijelenteni hogy nem fejlődött semmit és egy rakás szar, azért nem kellene.
Nekem itthon megvan ps1-től kezdve az összes f1 játék amit valaha kiadtak sony konzolra , tehát játszottam már párral és a Codemasters címek közül magasan ez sikerült a legjobban.
-
DM-Fan
nagyúr
Vettem is feltöltőkártyát, a Metro Redux-ot le is kaptam, plusz láttam, hogy a Wolfenstein: The New Order is igencsak akciós, valami 5.800 Ft körül mozog, úgyhogy arra is beneveztem. Sőt, egyébként utóbbi előzménye, a The Old Blood is csak valami 3.000 Ft körüli összegért megy, úgyhogy ezek most igencsak jó kis akciók voltak (pont a Metro-pack-ot és a Wolf-ot akartam megvenni lemezesen a PS4-hez a jövő hónapban, de ugye mindkettő 10 eFt fölötti tétel volt eddig újonnan, most meg a kettő megállt 10 eFt-ból, szóval köszi mégegyszer nektek a tippet! Így most lett 3 nem rövid játék, amivel bajlódhatok a közelgő téli estéken.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
N@idia
őstag
válasz Black Dragon #66310 üzenetére
Üdv a club-ban! Ha szereted az fps játékokat és COD vs Bf fan vagy akkor vegyél fel. Vagyunk egy páran akik aktívan tolják ezeket a játékokat és remek társaság szokott összejönni. A csapat játék előny, már ha épp nem droppol vagy laggol a játék
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
james001
veterán
válasz marilllyo #66323 üzenetére
Igen de közben a nagy DMC fanokat meg "szemen köpték" ezzel a játékkal,mert az egy dolog hogy egy jó kaszabolósdi lett belőle,de maga a DMC feeling sehol nem volt benne. Adtak volna másik címet neki,meg Dante-nak lett volna a neve Joe inkább,és akkor máris jobb lett volna a dolog.
Remélem Capcom már csinálja az ötödik részt,a régi fehér hajú Dante-val.https://psnprofiles.com/kazama001
-
marilllyo
veterán
válasz james001 #66321 üzenetére
Szerintem ez az új rész azoknak készült akik bírják a hack'n slash játékokat viszont ezt a japán cuccost már annyira nem. Egy kicsit könnyebben emészthető az új rész. Ezzel az idegbeteg zenével szerintem egészen feeling-es lett. Én játszottam a 3-4-gyel viszont ez volt az ami tetszett.
-
Tuomas
addikt
válasz Nayrobi #66319 üzenetére
Nem játszottam, de láthatod hogy pontosan pl a karrier hiánya miatt nem is akarok, és teljesen jogosan kapta ezeket a kritikákat. A 2012-2013-nál sem az irányítás, volt a fő gond pl., hanem hogy az MI egy kalap sz*r volt, a játék pedig össze - vissza büntetett, ami ahogy a véleményeket láttam, semmit sem változott.
Szóval lehet, hogy valamiben jobb lett, de attól még nem az igazi forma egy, azaz egy rajongó valszeg csalódni fog.[ Szerkesztve ]
We were here
-
james001
veterán
Ha nosztalgiázni szeretnél akkor mindenképp DMC4 mert az az igazi régi DMC feeling-et adja át,az új reboot meg már inkább "modernebb". Egyébként egy kiváló hack n slash játék az új rész,csak a sztori egy baromság meg a karakterek pocsékok,sehol nincsenek a régi részek karaktereihez képest.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Pöttön
őstag
válasz Black Dragon #66318 üzenetére
Megéri a "befektetést" a havi ingyen játékokkal gyorsan megtérül az ára.
A multira én csak ráadás ként tekintek.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Nayrobi
őstag
-
Pöttön
őstag
válasz gyuribácsi88 #66297 üzenetére
Jó kérdés!
Engem is érdekelne a válasz, mert úgy tervezem a vételt hogy majd egyszer egy erős leakciózás mellet az összes dlc-vel együtt.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
vonSux
őstag
válasz gyuribácsi88 #66297 üzenetére
nagyon meglepődnék, hogy ha később nem lehetne megvenni egy dlc pakkban.
-
stickles
tag
válasz Black Dragon #66310 üzenetére
Üdv a klubban
Nekem is 2 hete van -
Pöttön
őstag
Hát srácok ez a GTA 5 néha nagyon feltud bosszantani, de ennek ellenére nagyon jó játék.
(#66310) Black DragonÜdv a klubba!
Ui: Jó az Avatarod![ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Black Dragon
addikt
Jelentem uraim én is beszálltam a buliba egy 1Tb-os AC-s edition-el, hétvégére lesz több játékom is már hozzá, amint sikerül elszakadnom tőle, akkor írok róla. Elöljáróban viszont nagyon szuper, tetszik a masina.
-
stickles
tag
Amennyire vártam a Fallout 4et , annyira el is ment a kedvem tőle
Pedig kitoltam az össze részt , bár a new vegas sem adta úgy mint a 3omMég jó h nem rendeltem elő a hétvégén
Kipróbálni kipróbálom , ha el nem felejtem
-
gunszt
tag
válasz Tuomas #66303 üzenetére
Nézegettem videókat, erre a '15-re gameplay szempontból azt írták hogy egész jó már, meg új enginet csináltak a játéknak. ( bár sztem nem lett nagy durranás, de elmegy ).
Ebben van carrier mód de kb annyi ha jól vettem ki hogy végigtolhatod az egész szezont az egyik versenyző helyében, van free practice szabadedzések stb... Meg van vmi pro mod ahol kilő minden assistot és csak belsőnézet van meg nincs visszatekerés, restart stb.
Igazából nincs konkurenciája, arra meg pont jó lenne hogy néha rendes futam elött elcsapatni vele... Az ára meg nemtom mennyire megy már lejebb amíg ki nem jön a 16... az még majdnem 1 év
-
A`rpi
addikt
válasz soultrapp #66304 üzenetére
Elfelejtettem PSN fiókom jelszavát, hogyan kérhetek új jelszót?
Regisztrációkor születési dátumunkat kéri a rendszer,
elfejtett jelszó estén ezzel tudunk új jelszót igényelni, az alábbi címen:https://account.sonyentertainmentnetwork.com
Lépeséről lépésre:
Change Your PasswordE-mail megerősítés:
An e-mail has been sent
Érkezett E-mail:
Add meg a születési dátumot,
amivel regisztráltad a PSN fiókodat:
Verify Your Identity:Probléma esetén vedd fel a kapcsolatot a supporttal: [link]
An error occurred while performing this operation.Add meg az új jelszavad:
Create New Password:[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz gunszt #66299 üzenetére
Hát erre amit tudok írni, az az hogy én is szeretem a forma 1-et, de ezért, amit eladnak évről évre nem adnék pénzt. Szinte semmi nem változik, egyedül az autók kinézete, meg mindig belepakolják az új pályákat. Karriermód sincs benne, ami szerintem a legnagyobb lehúzás.
Én is nagyon várok már egy jó f1-es játékot, de ez a codemasters féle.... 2013-al játszottam, meg azelőtt a 2012-vel, nagyjából ugyan az volt mind a kettő, majd akkor megveszem, ha tényleg olyan lesz, mint az a forma 1 amit a tv-ben látni, amihez első lépés, hogy raknak bele egy normális karriermódot, és eltalálják úgy a nehézséget meg az autók közötti különbségeket, hogy egy marussiával, vagy egy volt catarhem-el nem nyered meg a vb-t.
We were here
-
A`rpi
addikt
válasz soultrapp #66300 üzenetére
Itt tudsz próbálkozni:
https://account.sonyentertainmentnetwork.comSzületési dátumot fog kérni, amit megadtál regisztrációkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest