Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
válasz gunszt #66328 üzenetére
Gamepaddal is teljesen vállalható az irányítása. 9-ért bőven jó, el lehet vele bohóckodni. Néha szoktak bele eventeket tenni pl. tavalyi Rosberg gyere fel az utolsó helyről első körös kerékcserével futam Szocsiban.
Vannak benn idegesítő böszmeségek is, pl. esős futamon nincs száradó ív, csak abból lehet belőni, hogy váltani kell gumit, ha nagyon makog a mérnök, meg tényleg minden kanyarban elmegy a tapadás.
Az AI-n van még bőven csiszolnivaló, talán jövőre jobb lesz, bár az is nagy dolog, hogy legalább kék zászlónál igyekszik elengedni.
Röviden: ennyiért vedd meg.
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
Nayrobi
őstag
válasz gunszt #66328 üzenetére
Kontent az nincs sok, ez az egyelten hibája az egésznek. Van bajnokság, sima verseny, multi és time trial, meg persze a pro season, és ennyi. Ha magát a versenyzést szereted, akkor a játékot is fogod, de ezen kívül nincs benne több. Gamepaddal nagyon jól lehet érezni az autót, a féktávokat különösen pontosan be tudod lőni, szerintem ez a része sikerült a legjobban ha a fizikát nézzük.
Azt hiszem holnap délutánig tart az akció, ha addig feljössz psnre, akkor shareplayben megosztom a játékot és ki is tudod próbálni. írj rám priviben ha érdekelne ez a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest