Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
ldave
félisten
válasz oriic #256890 üzenetére
Hát a k*rva anyjukat, de most komolyan. Nem szokásom ilyet mondani, de nem túl elegáns pont azokkal kib*szni, akik miatt sikeres lett a játék... Nem tudom ezt most a Remedy vagy a kiadójuk ötlete volt-e, de jó lenne ha észhez térnének.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
FunPro
őstag
-
MODERÁTOR
válasz oliwire #256891 üzenetére
Ez a next-gen digital upgrade amiről szó van, az alap PS4-es verza ettől még játszható lesz PS5-ön. Viszont azért csak bosszantó a dolog, ha egyszer elérhető az ingyenes frissítés annak aki később vásárolta meg olcsóbban, akkor azoknak miért nem akik rögtön bevásárolták teljes áron...
A magam részéről jól jártam, mert most már csak erre az Ultimate Edition-re fogok rámenni, és amúgy is csak PS5-ön terveztem a végigjátszását. -
Frod
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki szeretné ingyen megkapni a nextgen változatokat, annak meg kell vennie ezt a csomagot. Ha korábban már beszerezted a játékot és a kiegészítőket, akkor így jártál...
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #256600 üzenetére
Parancsolj, ez szerintem még ingyenes is. iOS / Android: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
válasz hombre[EU] #256870 üzenetére
Szenved vele a faxom, elég volt ezt a játékot 1x végigvinni...
-
saelin
veterán
Ejj, a Fall Guys-t sosem pofozzák már ki? Még mindig hébe-hóba ledobálja az embert.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Gery9112
őstag
Egyedül a grounded lehet szivola......
több jelenetnél van instant halál.Abby részeiben
A permadeath ezek alapján meg olyan so-so:
"As an additional layer of challenge, we’re also introducing a brand new Permadeath mode***. With this custom mode enabled, there are no second chances — you must complete the entire game without dying or start over from the beginning. However, if taking on the whole game is too daunting, you can choose to enable Permadeath mode with checkpoints on a per-chapter or per-act basis. In other words, if you die at the end of Day One, you’ll have to play the entire day over again."PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
nagyúr
válasz tothjozsi96 #256880 üzenetére
Köszi Az áramtalanítás még nem volt meg.
-
hyggelig
senior tag
Ezzel másodpercenként 15-ször halnék meg
-
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretnék segítséget kérni. Adott egy PS4 Pro két kontrollerrel. Ma elkezdte azt csinálni a PS, hogy nem ismeri fel a kontrollereket. Ha resetelem őket, akkor megjavul, de miután kilépek az egyik felhasználóval és szeretnék belépni a másikkal, akkor megint elfelejti. PS-t már újraindítottam, de továbbra is sz@rakodik.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Mi lehet a gond?Előre is köszönöm a segítséget
-
wolf13
őstag
válasz Carlos Padre #256876 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
Wesder betolt egy szelfit az offba, egész jóképű gyerek, nem gondoltam volna
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
marilllyo
veterán
Pitiáner feladat
Majd jelentkezem vele.... Csak rá kéne vennem magam. Kár, hogy annyira nem jött be...[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Scholes9
nagyúr
Talán végre ki lehet majd kapcsolni a film grain effektet is
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Steve1207
veterán
Fú most tolom, 32 óránál tartok és még nem értem a végére. Igaz kb Rambózok és akit lehet lesből kapok el. Ettől függetlenül a napi 5-6 óra lazán megvan (hétvégén nem tudtam letenni), de az tuti, hogy nem egyből kezdek neki ennek
.
-
Wesder
félisten
Ezzel a móddal is a hàtsó kertbe kerülsz?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
wolf13
őstag
Tetszetős
-
hombre[EU]
veterán
The Last of Us Part II - Grounded Update
most meg lehet mutatni a kiafacatropgyhuntergyerek
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
bbdzyx
senior tag
válasz Lackooo84 #256868 üzenetére
lehet, hogy a PC-s balhéra emlékszem, de abból indultam ki hogy csak 2 órás etapokban tudtam végigtolni, mert úgy megfájdult a fejem a rettenetes frametime miatt. jó, hogy plusban adták és nem fizettem érte.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
bbdzyx
senior tag
-
Omateee
tag
válasz Kendek #256723 üzenetére
Időközben megvettem végül a most akciós Arkham Collection-t. Ma este lesz időm ránézni, remélem nem fog a játszhatóság rovására menni az optimalizáció hiánya.
A Knight-ról pozitív visszajelzéseket olvastam, ez a rész már nem szenved ezektől a technikai problémáktól konzolon. Viszont ahogy többen írták, sztori szempontjából erősen ajánlott az első két rész ismerete is, kevésbé élvezhető a Knight önálló játékként.
Megosztom majd a tapasztalatokat, hátha valaki más is kedvet kap hozzá.
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #256863 üzenetére
Nem a menüt bámúltam 4-5 órát és nem történt semmi....még azért adok neki esélyt és ezúttal már el is indítom.
-
KaitouP
nagyúr
Plauge Tale: Innocence
15.490helyett 6.990 Ft (-55%): [link]Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
Carlos Padre
veterán
válasz frankdelgado #256777 üzenetére
Próbáltál játszani is vele?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
sztanozs
veterán
válasz Rigormortiis #256854 üzenetére
Gányol, taknyol, buherál (amatőr módon javítani próbál).
Szóval volt már valakinek azzal tapasztalat, hogy az egyik DPAD, vagy akció gombot nem vette be a kontroller, és sikerült otthon megjavítnia?JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
nagyúr
válasz hyperspace #256859 üzenetére
Szerintem hiba.
-
saelin
veterán
-
Szabi®
addikt
válasz Rigormortiis #256854 üzenetére
a kendácsol ? gányol,barmol,......mind falusias kifejezés.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz Rigormortiis #256806 üzenetére
Kar, hogy nincs HDR támogatás
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
.LnB
titán
válasz Szabi® #256842 üzenetére
Már akartam csúnyát írni nektek. Aztán belegondoltam, hogy fordított esetben én is rárepültem volna erre a témára.
(#256846) 30z.Samu
"Mindig csak az erőszak"... Minden másra ott a Death Stranding.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NyMRooD
őstag
válasz Tuomas #256837 üzenetére
Jól gondolod, a Google authenticator megy rendesen, nekem a Sony-val szokott ez lenni amit Szabi89 írt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
válasz Szabi® #256838 üzenetére
Mondjuk az idegbeteg majomkodàs helyett jöhettél volna a topikba is hogy most mi legyen, mert lett volna rà megoldàs az fix. Egyébként meg azzal hogy szétvered nem oldasz meg semmit.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szabi®
addikt
válasz saelin #256835 üzenetére
Én az életbe nem gondoltam ,hogy egyszer csak lelövik a 4 hónapos boxomat,hogy egyáltalán lehet ilyen.....
Ami a legszomorúbb,hogy mivel nem tudtam uralkodni magamon,a gépet szarrá törtem,egy haverom megvette 25-be,és vehettem sima fat gépet,hogy legalább a Red Dead 2-öt végig vigyem (ami Fat gépen hányadék) meg a Metro Exodust ,aztán adtam el az egész hóbelebancot -
Tuomas
addikt
válasz saelin #256835 üzenetére
MS-nél van token app (androidra legalábbis tuti, Ios-ről fogalmam sincs), Microsoft authenticator a neve, de szerintem a kétlépcsős azonosítás a Google authenticator-al is menne. Sajnos a Sonynál nem lehet beállítani, csak sms-t támogat, de a microsoft fiókot be lehet állítani tokenezésre.
Mivel általános dolog az, hogy az smsek csúsznak, torlódnak, én is a tokenes módszert pártolom, ahol tudom be is állítom.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Szabi®
addikt
válasz KD6-3.7 #256832 üzenetére
Jah ez nem a saját kódom volt,amit elfelejtettem .Microsoft papa gondolt egyet,és lezárta a konzolt,feldobott egy ablakot,amibe egy telszámot kellett megadnom,és a kód beírása után elvileg igazoltam magam,csakhogy aznap sok próbálgatás után sem kaptam sms-t.Második nap volt vicces,kód nem jött,a konzol zárva volt,az ügyintéző annyit mondott "terhelt a rendszer,ezért nem kapok kódot".
Harmadik nap megtörtént a baj......
Persze semmi sértő nem ment el a fiókomból,se spam,se más. Elég sok user írta ,hogy kínlódott ezzel......[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Hallod te sokeszű. Ne PS üzenetbe kérjél bocsánatot mert hülyeséget irkálsz, hanem itt tisztázd már a dolgokat!
(#256827) Deck
Dehogy komoly. Nem is értem, hogy mi az a komment. Most vettem csak észre, hogy rákérdeztél. Szünetem volt (nem voltam gép előtt), aztán rám írt PS üzenetbe, de nem is értettem, hogy miért. Most már látom.
Sohe életemben nem törtem szét semmi perifériát. Egyszer csaptam rá a billentyűre Elasto Mania alatt, aztán kirepült az "ESC", muter meg összeporszívózta.[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
Igen,
rádöbben az ember, hogy csak egy eszköz voltam, egy jómunkásember.
És ezt még mindig nem tudom hova tenni, de legalább elgondolkodtató és ez már jó egy játéktól.[ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
.LnB
titán
válasz Rigormortiis #256822 üzenetére
Beírod, hogy Control. Jobbra fent Filter, és Add-ons-t pipáld ki.
[link][ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
No megnéztem a pspricest, amit ajánlottatok. Hogyan tudok DLC-kre keresni? Igazából a Control Season Pass-át (is) szeretném figyeltetni, de a keresőbe beírva sehogy sem találja meg. Vagy csak alapjátékokat figyel az oldal?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
OgreImre
senior tag
Befejeztem a TLOU-t, az első részt. Még a Left Behind van hátra. A történet jó, de én közel sem éreztem olyan katartikusnak. Lehet ha 2013/14-ben viszem végig akkor máshogy gondolnám. A grafika mai szemmel is nagyon jó. Az egyetlen wtf pont ami “megmozgatott/feldúlt/összezavart” az a
vége. Az hogy kivették a játékos kezéből a döntést. Erre nem számítottam. "And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
hombre[EU]
veterán
PlayStation Makes 22 PS4 Games Less Than $5 for Limited Time
lehet csak us store, nemtudom
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #256806 üzenetére
Hajrà hajrà, a dokukat meg olvasgatni, mert megéri.
-
Szabi®
addikt
válasz frankdelgado #256814 üzenetére
Figyelj én megértem ,ha valaki azt írja egy játékra ,hogy neki nem jött be,attól még nem kell úgy kezelni ,mintha második világháborús tiltott jelképet használna......
Bele kellene írni az összefoglalóba : "a játékokról való véleményezések egyaránt lehetnek pozitívak és negatívak is,ennek tudatában használja mindenki a topikot".[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz frankdelgado #256798 üzenetére
-
hyggelig
senior tag
válasz #42308056 #256766 üzenetére
Én ilyenkor megnézem a youtube-on, hogy hogy kell. Elég sok videó van ezekről.
Ha még akkor sem tudom megcsinálni, akkor hagyom a francba.
Nem kell ezt túlgondolni, mert nagyon nem éri meg.Ez nem verseny. Elég, ha arra koncentrálsz, hogy élvezd a játékot. Ha csak a sztori trófeákat szerzed meg, akkor sincs semmi vész. Hidd el, nem fog senkit érdekelni, ha esetleg még abba is hagyod a közepe felé.
Rendszeresen le szoktam írni, hogy easy-n vagy max normálon játszom (a Last of Us II-t konkrétan very easy-n nyomom, kell a francnak az ideg ) és még egyszer sem szólt be senki. Sőt! A Tsushima egyes trófeái elég nagy nehézségek árán lettek meg, de sikerültek, mert a srácok segítettek. (Nem szégyen, ha nem megy, de tényleg)[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Minél több időt töltök a Controllal, annál jobban tetszik. A játék felétől a sztori is behúzott, a harcrendszer pedig az egyik legjobb, amit eddig tps-ben láttam. Iszonyat jól kézre áll, és nem is értem, eddig másnak ez miért nem jutott eszébe.
Plusz esélyes, hogy a season pass rá is be fogok nevezni, mert az új dlc-ben Alan Wake is benne lesz.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Arcképgyáros
Days Gone PS4 dobozosan - 4990 ft
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz saelin #256795 üzenetére
Ugyan az írja az újat is. De most elvileg több ideje lesz. Viszont a forgatókönyv önmagában kevés. Mert az első résznél a jelenetek rendezése is nagyon gyenge volt. Főleg miután láttunk már Kojima, Naughty Dog stb stb.. jeleneteket is. A HZD beszélgetős jelenetei olyanok voltak mint az Obsidian és Fallout játékok párbeszédei. Csak míg ott jópofa és a játék stílusához passzol. Itt gáz volt.
-
Mike
veterán
válasz frankdelgado #256798 üzenetére
Inkább az hogy tulléptél az eredeti, destruktív terveden. És most nem gunyolodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest