Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Először azt hittem új választható karakter a valhallában.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez most jó vagy rossz?

-
hombre[EU]
nagyúr
-
ImACeltic
őstag
Ha kapott valaki a UFC 4-hez beta kulcsot és nincs rá szülsége, akkor privátban szívesen fogadom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
-
nemorino
tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Ebben igazad volt, de szerintem lenne bőven mit frissíteni a játékaik sztoriján. Olyan érzésem van, hogy a sztori számukra csak vékony máz a játékmechanika elrejtésére, ahelyett, hogy tényleg el szeretnének mesélni egy történetet. A tipikus Ubisoft játék úgy néz ki, hogy a játékos kap egy rakás célpontot (összeesküvőt, minibosst), akit kiiktatva megnyílik a főellenfél legyőzésének lehetősége. Ami a gondom ezzel, hogy nincs interakció, statikus az egész, gyakorlatilag oda kell menni, meg kell ölni, ennyi. Nincs igazi történetük (maximum egy-egy gyűjthető dokumentumban elrejtve), nincs súlyuk, csak egy pipa a listán. Most fejeztem be a Ghost Recon Wildlands-et, a főellenfél, El Sueno ha jól emlékszem kétszer felhívott telefonon, utána a játék végén még harc sem volt vele, hanem egy cinematicban véget ért az egész. Ez elmegy egy Strange Brigade-ben, de egy open world játékban nekem hiányérzetem marad. Mennyivel jobb lett volna, ha rendesen interakcióba lehetett volna kerülni a maffiafőnökökkel, ha a döntéseim miatt fordulatot vehetett volna a sztori, átállíthattam volna valamelyiket stb. Ehelyett mindegyik kapott egy kb. 2 perces kihallgatás cinematicot. De ott van a Division 2, amiben a játszott karakter meg sem szólal, semmi személyes kötődés nem alakul ki a szereplőkkel. Hol vannak ezek a jelenetek a Witcher 3 azon jelenetéhez képest, amikor a boszorkányvadászok Trisst vallatják a szomszéd szobában, amíg Mengével beszélget Geralt? Amikor először játszottam a frász kivert, annyira ideges voltam, hogy közbeavatkozzak-e, vagy sem.
Oké, egy shooter játékban az emberek többségének talán kevésbé hiányzik, ez, de az AC játékokban óriási kihagyott lehetőség.(Akkor még nem tudtam, hogy Triss nem halhat meg a játékban.) -
frankdelgado
őstag
válasz
kill_switch
üzenetére
Nekem a 4 kimaradt, de az 5 el nagyon jól elszórakoztam. A 6 al is így lesz. Ès ez akkor is így lesz, ha az ubi ellen ketesztes hadjàratot folytatók ettől gyomorfekèlyt kapnak.
-
Szabi®
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Szépen megfogalmaztad
Nekem az a véleményem hogy a Far Cry és az Ac sorozat elfáradt.
És semmit nem változtatnék rajta,nem folytatnám ezeket.
Az ubisoft egy nagy stúdió,sok emberrel,nyílván pénz tőkéjük is van.
Ezek helyett a gyengébb/közepes játékok helyett simán tudnának egy sokkal komolyabb,szebb ,összetettebb játékot csinálni.
Akiknek meg tetszik a Far Cry vagy Ac azoknak is lehetne egy-egy címet kihozni,mondjuk 3-4 akár 5 évente,és az így már minőségibb is lehetne a többletidő ráfordítással.
-
sting2
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Olyan mintha Anyám a 80,90 es évek Robin Cook láza közepette, kifogásolta volna a Kórház - Orvos - Gyilkos sémát...

-
kill_switch
senior tag
válasz
Szabi®
üzenetére
Én inkább csak azt nem értem (már bocs, hogy beleszólok a vitátokba), hogy az emberek miért akarnak egy játékból mást, mint ami? Értem a rókabőr érzést, de a Ubi mindig is a biztosat próbálja tapogatni, nem nagyon vannak úttörő játékaik (talán majd most az új Watch Dogs, de én azzal szkeptikus vagyok kicsit).
Akinek tetszik a Far Cry, annak a 3 óta nem is kell más, csak új sztori. Ettől függetlenül egy kicsit mindig szebb és több. De gyökeresen miért kéne változnia? Ha teljesen meg akarja bárki is reformálni a címet, akkor az nem Far Cry-t akar játszani, csak valamit ami ugyanolyan, de mégse. Egyszerűen más címet kell keresni, ha ez nem a te asztalod. Szerintem van bőven minden létező kategóriában választék.
Ismerősöm is mondja, hogy neki abból van már elege, hogy mindig van a gonosz karakter, aki húdegonosz és mindig van a jó, akivel meg kell ölni a rosszat és felszabadítani a várost. De mikor megkérdeztem mit rakna bele helyette, nyilván nem tudott mit mondani... Terroristák? CoD... Valós vagy fiktív háborúk? CoD/BF... Sci-fi? Hagy ne soroljam... Szinte mindenre van már válasz FPS kategórián belül, szóval a változtatás max annyit eredményezne, hogy akkor meg az lenne a baja a népnek, hogy ezt meg azt másolja, de cserébe akinek eddig tetszett a sorozat, az is fintorogna, hogy ez már nem ugyanaz a játék amit ő szeretett...
Ha bemész a boltba és leveszed a Far Cry-t a polcról, akkor pontosan tudod, hogy az mi és pontosan azért veszed le onnan. -
Szabi®
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Mi lenne veled egy gs hsz szekcióba.....
Ezek ahhoz képest finom vélemény nyilvánítások.
Ahogy megjelenik a Valhalla,és Far Cry 6 lesznek még negatív vélemények,
de azok is vélemények.
Az oldal ÁSZF-e nem tiltja a játékokról,pozitív,negatív véleményezést.
Persze lapozzunk,te találtál meg a 2-3 szavas lózungjaiddal
(megint) -
S e t h
nagyúr
válasz
Szabi®
üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy azok járnak oda, akik éppen játszanak.
Persze voltak kivételek, de azok egy idő után megunták, hogy az isten mégsem az ő képmásukra teremtette a mindent is.
Szar az ubi?
Legyen.
Lapozhatunk?
Vagy ezt minden nap szükséges tudatosítani a megtévedt bárányoknak? -
Szabi®
veterán
-
-
Szabi®
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Ez egy "közösségi" oldal.Nem tudom ez mit mond neked ? Csak a pozitív tartalmú vélemény a "jó" ?
A játékokról alkotott véleményem miatt még nem kértem elnézést.
És miért is kéne ?
Nem fogom neked kifejtegetni miért rossz ötlet egy 17 éves címről 11 bőrt lehúzni (dlc+xbox külön részek) .
"fikacunami" meg lesz még,sztem ez nem rajtad áll.Mindenkinek joga van elmondani a véleményét.
-
S e t h
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
volt ez a cod4 remastered...játsza valaki? milyen állapotban van a multi, érdemes megvenni? illetve lehet mapo(ka)t szūrni?
-
RangerFox
veterán
válasz
üzenetére
De nem mindig sérül ennyire a szárny, ezt nem lehet így általánosítani. Az AI agresszivitása meg a difficulty szinttől függ, én a 17-ben 80-ason játszottam (ez az expert, 110 a max), bőven élhető volt. Szerintem az F1 játékokban az a jó, hogy nagyon széles skálán lehet állítani a nehézséget, mindenki meg tudja találni a számára megfelelőt.
-
törölt tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Minimálisan sérül ilyenkor az AI szárnya, Perez viszont akkora tempót vesztett hogy az utolsó körre vagy 10 másodpercről is utolérték.
Albon ellenkormányzása a kerék érintés miatt van, mert először az ér össze. Utána a szárny azonnal megy a levesbe ahogy azzal érintkezik.
Ha a kerékkel forgatnának ki a játékban az nem lenne annyira zavaró, bár minden versenyen ellőni legalább egyszer nem a jó AI ismérve.
-
marilllyo
veterán
válasz
bbdzyx
üzenetére
Hát New Dawn-ban önmagában is megállta poénként a helyét a tervezők kreativitása a fegyverek terén. Ettől függetlenül biztosan lesznek benne standard fegyverek is.
Az a bajom a Far Cry-jal, hogy kéne egy picit mozdulniuk valamilyen irányba. Nagyon kellene egy kis innováció a szériának mert az FC széria tényleg csak a témában változott...de érdemi újítás semmi nem volt benne. Pl.. már most tudom, hogy az FC6-ban az első skillpont, amit elköltök az az újratöltés futás közben képességért lesz.

-
törölt tag
Múltkor szóba került az F1, és le lettem oltva hogy mér baj az hogy első szárnnyal kiforgatnak. Hát ezért: [link]
Ennek kellene történnie, nem annak hogy szárnyvéglappal mint egy tank eltol maga előtt mindent.
-
Frod
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Megelőlegeztem a feltételezését annak, hogy az Ubi bármilyen jellegű történelmi kutatást végzett, és nem csak beletették a dupla pajzs használatát, mert "cool as f*ck"
(bár talán pont az Odyssey kapcsán volt 'balhé' amikor volt egy mozdulat talán, hogy eldobta a kardot(?) az ellenbe - szintén csak azért, mert menő -, ez viszont a spártaiaknál elég nagy bűn volt, mármint a fegyver elvesztése. Valami hasonló rémlik
) -
bbdzyx
senior tag
Most ez valami posztapok cucc akar lenni, vagy mik ezek a tákolt lángszórók meg szögbelövők?
Nem értem ennek a karikaturista ábrázolásmódnak az erőltetését, ami a Team Fortress 2 óta terjedőben van...a Half-Life Alyx-ben is ez volt az egyetlen főbb kivetnivalóm.
Annyira mégsem elnagyoltak a karakterek, így főleg nem értem, hogy ez most az FC5 utáni atom súlytotta világban játszódik vagy wtf? A latin országokban könyebben szereznek kalasnyikovot meg uzit, mint eszkábálnak össze ilyen szarokat a favelákban. -
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem a stílus a kérdés, persze mindent meg lehet csinálni, de az én agyamat kellően átmosta a Vikings című sorozat és nem tudom elképzelni, hogy női karakterrel aprítok.
Elhiszem pl hogy anno Abby jó shield maiden lett volna, de ennyire már nem akarok átesni a ló túlsó oldalára.
Kasszandra kánon volt, oké, de én egy vérben úszó, zsíros szakállú, baritonban üvöltő berzerkerrel képzelem el a szászok abúzusát. -
.LnB
titán
Far Cry 6 screenshots: [link]
-
Peace
nagyúr
Shield-maiden-ek nagy tiszteletnek örvendtek, állítólag aprítottak rendesen. Azt ugye hozzászerkesztettem, mert mint szinte minden a történelemmel kapcsolatban csak találgatás. Több tanulmány szerint léteztek ízig-vérig brutál női viking harcosok és legalább ennyi meg is cáfolja.
-
Frod
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Vagy ahogy a bemutatóban volt: dual shield wield
(Egyébként ez bármilyen szinten megállja a helyét? Mármint volt ilyen a valóságban tényleg?) -
VTom
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Biztos fürtökben teremtek a hős viking harcos hölgyek anno.

Már várom, hogy mikor lesz opció az első nyíltan meleg karakter is a játékokban. -
Gery9112
őstag
Egészen biztos elkéri az árát. Régóta nem követem már a sportjátékokat csak a régi Fifákkal játszottam 2000-2006 WC de valahogy annyi maradt meg bennem, hogy néha 1-2 játékosnak a képen más volt a frizurája.
Jó mondjuk...legyünk reálisak, évente megjelenő játéknál ugyan mit tudnának beletenni és ha így is viszik mint a cukrot hülyék lennének nem ennyiért adni. -
-
nemorino
tag
válasz
Peace
üzenetére
Én Alexiosszal játszottam, nem éreztem botrányosnak, olyan semmilyen volt. Hallottam, hogy Kasszandra nagyon jól sikerült, meg hogy ő a kánon, de egy spártai zsoldosnő nekem történelmileg kevésbé tűnt autentikusnak (és a játék szerintem eleve sokkal inkább fantasy volt, mint amit a sorozattól megszoktam, nem akartam még hihetetlenebbé tenni). Ha egyszer újra előveszem akkor Kasszandrával fogok játszani, kíváncsi vagyok mennyit ad pluszban egy jó szinkron. A Valhallában is a férfi karakterrel tervezek játszani, a női karakter arca szerintem vállalhatatlanul néz ki.
-
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Botrányos volt, tudom. Csak már a megjelenés előtti napokban lehetett olvasni minden tesztben, hogy a férfi átélése förtelem. Szóval ha az unalomba fulladó kérdőjel farmolás és a gyenge story mellé kaptam volna még egy ilyen főhőst is, akkor végképp eret vágtam volna. Így legalább pár hónap pihentetéssel sikerült elszenvednem magam a végéig.
-
Peace
nagyúr
Nektek is olyan érzésetek van Valhalla-val kapcsolatban, hogy megint a női szinkron lesz normális, mint az Odyssey esetében? Ott is a férfi karakter beleélése állítólag botrányosan sikerült, ezért is kezdtem Kassandra-val. Itt is feltűnően csak a női karaktert mutogatják a játékmenet videókban. Azon felül, hogy a girl powert kell nyomatni mindenhol az utóbbi években, gondolom ez is benne lehet a pakliban ismételten. Ti hogy vélekedtek? Játszott valaki férfi karakterrel Odyssey-t?
-
.LnB
titán
válasz
Gery9112
üzenetére
Sokat gondolkodtam a Fifával kapcsolatban, hogy változik e majd valami az angliai lépések után? Anglia, Belgium, Hollandia is szerencsejátéknak titulálta a FUT-tot ha jól tudom. De igazából semmi jelentősége, mert csak fel kell tüntetni a dobozon. Ez meg a szarnak egy pofon. Az viszont biztos, hogy az EA el fogja kérni a 70€-t, mikrótranzakciókkal együtt is.
-
Lackooo84
nagyúr
Ghost of Fukushima.

-
.LnB
titán
Na egy érdekesség.
Nem lesz idén külön PES21 rész. Hanem októberben fog megjelenni, egy "kedvezményes árú" patch, a PES20-hoz, ami upgradeli majd a verziót PES21-re. Szerintem logikus, és korrekt döntés. A koronavírus, és a nextgen-ek eljövetele miatt teljesen érthető.
szerk.: Még nem hivatalos ez az infó. PS Store-os szivárgás alapján.
-
.LnB
titán
-
marilllyo
veterán
Kicsit gyalultam. Nem baj, ugye skacok?

-
törölt tag
válasz
S e t h
üzenetére
TPS lövölde, platformer, dimenzióvàltàsok, krva jól néz ki stb. Morales DLC is be lesz majd szerezve, a HZD2 meg majd attól függ hogy az 1 hogy fog tetszeni.
A GT7 is talàn egy kicsit jobban vonz, mint az FM8. Utoljàra a GT4-gyel jàtszottam.
A lényeg hogy a R&C-t làtva azt mondtam hogy azonnal kell egy PS5. -
törölt tag
Hàt eléggé, mert nem is tudom mikor trollkodtam egy jót a topikban. Az sem zavarja, (vagy lehet hogy pont zavarja) hogy sikeresen eladtàk nekem a PS5-öt a R&C-vel.
Szerencsére nem multiz, és az ex címek többsége single player, így még véletlen sem fogunk osztozni közös lobby-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kendek