Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebestyen93
tag
Sziasztok!
Kezdő PS4 tulaj vagyok, 500GB-os Slim. Olvastam itt, hogy lehet bővíteni külső vinyóval a gépet, de arra nem lehet telepíteni játékokat. Ez tényleg így van 2015 óta is?
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
marilllyo
veterán
válasz alien19 #135391 üzenetére
Írnál róla pár sort?
Mennyi kérdés lehet benne? Nem szeretném, ha pár játék után ugyanazok a kérdések jönnének elő újra és újra.
A 6000 Forintot kicsit borsosnak érzem... akcióban még nem volt ahogy nézem. Párommal elrötyögnénk rajta..ha jó.(#135393) Zolibacsi88 : Felfrissítetted a játékot?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Scholes9
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz K1nG HuNp #135389 üzenetére
A garanciánál érdekes lehet, hogy csak bolti-e vagy hivatalos Sony. Ezen belül is nem mindegy, hogy hány évre szól, és melyik szakaszban tart. A gyári garancia az maximum 1 évig érvényes, ami azon felül van az már lehet, hogy korlátozott, de biztos, hogy csak a bolttal lehet intézni.
Az eredeti tulaj bármikor visszaszerezheti a saját fiókját, szóval nem érdemes fizetni érte. Ezen kívül egy account lehet bannolva is, mint ahogyan a PS gép maga is (akkor csak offline használható, lemezekkel). -
alien19
tag
válasz marilllyo #135392 üzenetére
Számomra kifejezetten szimpatikus, hogy a Playlink játékok kapnak magyar szinkront és/vagy feliratot Jó lenne ha a That's you is kapna egy magyar frissítést, bár erről nem találtam információt...
Zolibacsi88
Állítólag pedig UK accra vásárolt játékban is választható a magyar nyelv(ismerős mondta) bár én erről nem tudok nyilatkozni, magyar accom van...[ Szerkesztve ]
Galaxy S22U/PS 3/PS4 Pro/PS5/XOneX/SeriesX/Nintendo Wii/NSW/LG G2 OLED/ PSN ID: gzsolti
-
marilllyo
veterán
válasz K1nG HuNp #135389 üzenetére
Ha van még rá érvényes garancia...az jó..természetesen.
Nem jellemző a meghibásodásuk. Legalábbis itt a topicban nagyon kevesen voltak akik javításra küldték.A kontroller állapotából sokminden leszűrhető. Az analóg karok kopását nézd illetve a kontroller alján lévő matrica is szépen elkezd kopni ha sokat használják. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz...de ezzel egy "alig használt" jelző a hirdetésben azonnal érvényét veszti és kamu az egész tehát hagyd ott.
1xxx-es szériát nem vennék. Vagy csak nagyon nyomott áron. Teszemazt <50k.
Account árusítása itt a ph-n, aprón tilos. Ha rajthagyja neked...örülj.. de felárat ne fizess érte!!! mert ahogy írtad ezt bármikor "visszaveheti" a tulaj.[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Használt ps4 vásárlásnál mire kell figyelni? Gari legyen, az hogy hova szól fontos? Accountal lehetnek gondok? (pl mint egy iphonenál, hogy ha accountal veszed akkor később lezárhatja az eredeti tulaj stb).
Bármilyen más infót, tudnivalót is szívesen fogadok
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
marilllyo
veterán
válasz Zolibacsi88 #135387 üzenetére
A feltétele az, hogy a játék elkészüljön magyar nyelven is. Nem tudom... a Hidden agenda az magyar nyelvű az biztos...
Knowledge is power...elvileg magyar
A Knowledge is Power magyar nyelven kommunikál*, így angol nyelvtudás hiányában is mindenki számára teljes értékű élményt nyújt!
*a magyar nyelv eléréséhez a játék online frissítésének telepítése lehet szükséges
[ Szerkesztve ]
-
Zolibacsi88
aktív tag
Hi!
Megvételeztük a Knowledge is Power nevű playlinkes játékot. Hogyan tudnék rá magyar nyelvet varázsolni? Nem mindenki vágja az angolt. Van ennek feltétele, hogy magyar store-ból kell vagy ilyesmire gondolnék.
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Hello!
Ps plus januari jatekokrol lehet valamit tudni? Vkinek valami viszonylag megbizhato forrasa van?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz FIREBLADE78 #135311 üzenetére
TV, nagyobb is és kényelmesebb is úgy játszani.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat az off-ért, és ha nem ide illik akkor töröljétek nyugodtan.
Karhoz keresnék thumbstick gripet (?) ami kimagasítja az analóg karokat. Nagyon kíváncsi vagyok rá mivel jobb, rosszabb, meg hogy milyen vele a játék. Azt a pár ezer Ft-ot ha nem jó akkor elbuktam. Lehetőleg Budapest vagy környéke.
Köszi előre is!
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
MODERÁTOR
válasz forintuser #135368 üzenetére
Ha beraksz egy teljesen üres vinyót, akkor is működésre lehet bírni ezzel a módszerrel.
-
MODERÁTOR
válasz forintuser #135366 üzenetére
Ha nem tud elindulni a rendszer, akkor valószínűleg saját magától is kéri, hogy pendrive-on adagold be neki a telepítőt. Ekkor inicializálva lesz a PS, minden korábbi beállítás elveszik.
-
forintuser
őstag
Sziasztok. Update közben elszállt az áram.Lehet valahogy otthoni körülmények között orvosolni a hibát? Nem az enyém, valószínű nekem kell helyrehoznom.
Holnapkészítést vállalok.
-
MODERÁTOR
válasz SoundBox #135361 üzenetére
Nem kérdezi meg, be kell állítani kézzel, hogy melyik legyen az alapértelmezett telepítési hely. De amelyikre leszedi, onnan át is lehet helyezni a másikra.
(#135364) unravel: Ha betelik, akkor reklamál, hogy nincs elég hely és szabadíts fel hozzá. Ha a másik vinyón van hely, akkor kézzel át kell állítani rá, és aztán mehet a letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
SoundBox
aktív tag
Köszönöm az információkat, még annyi lenne a kérdésem ha külső merevlemez mellett döntünk a játékot letöltéskor meg kérdezi h hova telepítse vagy utánna kell átmásolni?
[link] sztem ő lesz a befutó
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Megtudnà valaki mondani, mely pro gépek az új vàltozatok?
Grant Turismo és a SW: BF2 limitàlt kiadàs màr biztosan cuh7100-es, többről nem tudok.Előre is köszönöm!
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Rendelt már vki a bitcomputer oldalról?Mennyire megbízható?
Vmint van egy oldal ahol meglehetett vmikor venni a last of us-t pár $-ért.Mi volt annak az oldalnak a címe? (Sehol nem találom.)
Esetleg van más ilyen online kódos játékvásárlós oldal?Szerk.: Visszaolvasva megvan.pcgamesupply és cdkeys.
[ Szerkesztve ]
-
Trash
tag
ujjlenyomatot, hogy lehet eltávolítani a lemezről?
-
saelin
veterán
válasz SoundBox #135351 üzenetére
Nem kell szétszedni, 5 db csavar az egész. A PS hátulján van egy műanyag lemez, azt lepattintva már ott is van a hdd caddy. Egy csavar fogja az alját, a másik 4 pedig a caddybe rögzíti a winchestert. Csak ki kell húzni a merevlemezt házát, mint egy fiókot. Nagyon egyszerű procedúra.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
SoundBox
aktív tag
válasz Kendek #135347 üzenetére
Köszönöm az információt, valahol olvastam az összefoglalóban h külső merevlemezre nem lehet játékokat telepíteni, ez nem változott valamelyik frissítés óta? Kicsit aggódok a szétszedéstől ezért kérdezgetem a külsőt mondjuk sztem a rendszertelepítéssel nem lenne gáz az könnyen menne inkabb a szétszedéstől tartók
-
saelin
veterán
válasz 30z.Samu #135348 üzenetére
Attól függ. Ha csak 1-2 játékkal játszol állandóan, akkor egy idő után ugyan olyan gyorsan tölti be mint egy SSD. Ezt meg is tudom erősíteni. Horizon Zero Dawn-al tesztelgettem, hogy párszor visszatöltöm a korábbi save file-okat és 4-5 próbálkozás után már fele olyan gyorsan töltött be.
GTA V-nél biztos még látványosabb az egész. Ugye ott a játék indításánál tölt be mindent.dredjudge84
Esetleg próbáld meg resetelni a kontrollert. [link]
Van egy lyuk a L2 gomb alatt. Ha oda benyomsz egy vékony pálcikát vagy valamit és 5 másodpercig nyomva tartod, akkor alap állapotba helyezi a kontrollert. Elfelejti majd az összes parkosított eszközt.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
marilllyo
veterán
válasz SoundBox #135341 üzenetére
Én esztétikailag a beépítés mellett döntenék. Szerintem Egy terra elég kell legyen mindenre. Így az 500-ast kivehetitek és lehet külső usb-ként filmezős vinyónak használni...vagy akármi. Anno az 500 Gb-t is megvédtem...most már beismerem, hogy az kevés...De az egy terra azért az elég...
Ha jól emlékszem én tavaly vettem egy 1,5 Tb-set. ~17E forint körül volt.
[ Szerkesztve ]
-
SoundBox
aktív tag
Szép napot mindenkinek Egy ismerősömnek 500 Gb-os Ps4-ét szeretnénk bővíteni, külső vinyó a jobb megoldás vagy belső? Ha belső merevlemezt szeretnénk cserélni milyen méretű megy bele 2,5 inch-es régi Fat gépről lenne szó? Külső merevlemezre játékok telepíthetők illetve futtathatók? 20 ezer Forint lenne rászánna, esetleg tudnátok pár megbízható márkát ajánlani?
-
marilllyo
veterán
válasz Nescafé #135339 üzenetére
Nem -nem. Fao Fortress ha jól emlékszem. A, B, G. A-ra fel kell ugratni. A másik kettő húzható a vízből is. Albion -on F-re is fel lehet ugratni. Illetve van még az E pont az Empire's Edge -n.
De a Fao a legjobb szerintem...[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Persona 5-ből elég az alap játék? Vagy ad valami értelmes extrát a bővített kiadás? Mennyi tartalom van benne?
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
saelin
veterán
válasz airm92 #135317 üzenetére
Semmi csoda monitorom nincs, csak egy asus vg245h. Full hd, IPS LED, beépített hangszóró, 2 hdmi port, pivot mód, alacsony válaszidő, 75 Hz. Tud pár gamer dolgot, de az fps kijelzésen és a flicker freen kívül nem nagyon van benne más értelmes.
-
kenny123
addikt
CDkeys.com király volt előfizetést hosszabbítani, köszi! Kár hogy az összes pénztárca feltöltőjük out of stock, remélem a napokban lesz még. Jó deal 8 dolcsiért a 3 Uncharted game.
[ Szerkesztve ]
yo
-
tuki2200
senior tag
válasz FIREBLADE78 #135321 üzenetére
A neted es a szerver miatt.. amikor o elkezd loni még kint vagy fedezekből, te bebujsz, de mivel lassabban kapod meg az infot h o mar lelott a fedezek mogott halsz meg.. van egy pár jel a BF-be a kepernyo jobb szelen jatek kozben, ha valamelyik vilagit már nagyon gaz a helyzet ilyen szempontbol..
-
kenny123
addikt
Heyho.
Amerikai fiókhoz vásárolni plus előfizetést milyen módon tudok legegyszerűbben / leggyorsabban, ha nem tudok Amazonon keresztül?
Hollandiában élek, itt ING Maestro kártyám van. Eddig mindig hazautaltam erről a kártyáról egy otthoni OTP Mastercard-ra, amivel pedig tudtam fizetni már amazonon, de a sok ide-oda váltás miatt már annyira talán nem is érte meg (+ lassú is volt picit. )
Valakinek esetleg van ötlete, hogyan tudnám áthidalni ezt a gondot? Köszi.
yo
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #135321 üzenetére
Ha monitorod lesz, "nem lőnek majd át a falon"?
Kissé túldimenzionálod a saját képessgeid és a megjelennítő hatásának hányadosát...
A PS soha nem fog monitor szintre fejlődni (jelentsen ez nálad bármit), mert a konzolok nem monitorokhoz készülnek. Nem támogatnak custom felbontásokat, nem támogatnak custom frissítéseket. A one x kap majd valamikor 1440p-s támogatást, de kb ezzel ki is fújt. Vegyél tévét. Mondjuk szvsz le fognak lőni akkor is, de mindegy. A jó tévé az mindig jó a háznál -
FIREBLADE78
addikt
válasz Gabesz1019 #135320 üzenetére
Most nézem 2 kiló ez a tv. Monitor drágább lenne,akkor szerinted inkább vegyek egy tv-t ezen az áron? Jövőre nézve akarnék monitort,minden évben nem akarok 100 ezreket dobálni.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
válasz #20844032 #135319 üzenetére
Akkor,h a faszba nyír ki,hogy még észre sem veszem? Átlőnek a falon stb. Pláne 2 lövéssel "helrígerrer" bf1-ben? Tv-m van,egy 80k-s lg. Nem akarok drága tv-t venni. Gondolom 1-2 év múlva már ps is felfejlődik egy monitor szintre v ez még 5 év?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #135316 üzenetére
>Azért kérdezem,mert fps játkoknál kezdem észrevenni a tv hátrányát.
Miben?
Gamer monitor halálosan felesleges konzolhoz. A 30fps-es játékokhoz gamer monitor? 60Hz-et tud a konzol. 60fps-t csak kevés játék. Ide nem gamer monitor kell, hanem tv. Jó nagy. És HDR. -
FIREBLADE78
addikt
válasz FIREBLADE78 #135316 üzenetére
ajánlotok
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Azért kérdezem,mert fps játkoknál kezdem észrevenni a tv hátrányát. Nem akarok min. fél millás tv-t venni,hogy játék élmény jó legyen. Nem is nézek szinte tv-t egyáltalán,kivéve foci
Most gamer monitor vásárolásán töröm a fejem. Valaki nem használ ilyesmit? Legalább 32-es méret kéne. Nézegettem az acer predatorokat vagy mit ajánlottok?Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
saelin
veterán
Monitort, de csak azért mert így kényelmes. A notit mindig a monitorra kötöm, mert nagyrészt filmezéshez és animézéshez használom. Oda meg kevés a 15".
Vennék tv-t is, de jelenleg csak 4kra váltanék, az meg drága és számomra a játékon kívül semmi más tartalom nem lenne rá. Annyit nem ér.
-
MODERÁTOR
A legtöbben TV-t, de vannak itt akik monitort.
-
FIREBLADE78
addikt
Ki mit használ tv-t vagy monitort?
-
Ck.
addikt
Inkább ide is beírom, mert bezár a bolt nemsokára.
“Üdv a Hölgyeknek és Uraknak,
Hozott a Jézuska a családba egy BF II-t a fa alá.
Sajnos a Jézuska nincs annyira elmerülve a dolgokban és nem vette észre, hogy az adott helyen a Super Trooper változat most ugyanannyiba kerül akciósan.
Érdemes lenne kicseréltetnünk vagy sokat nem vesztünk vele?” -
juhasz22
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #135296 üzenetére
Konzolokszervize is hasonló árért adja
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
WaterWave
veterán
válasz SH4D0W2011 #135300 üzenetére
ha multizol a coddal akkor vegyél fel, én is azzal tolom
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
cross56
senior tag
Sziasztok. 7500-rrt a bf1 revolution megeri? Leginkabb a kampany erdekelne es csak neha multiznek.
-
saelin
veterán
válasz dredjudge84 #135295 üzenetére
Valami zavarja a Bluetooth jelet a kontroller és a gép között. Esetleg nagyon távol vagy tőle, el van zárva a konzol stb.
Nekem is sajna sűrűn csinálja, de hát ez egy panel lakás átka. Wifi jelek mindenütt."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Rage47
veterán
válasz SH4D0W2011 #135300 üzenetére
jobb mint a cod sztem, a campaign is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest