Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz kiezTe90 #117117 üzenetére
"Na én főleg multiplayer játékokkal szeretek jászani. Van a ps4nek multi játékos felhozatala? Vannak annyian mint pcn?"
[link] Ez csak egy példa döntő többség itt játszik, ha multiplatform címről van szó.
"Mennyire nehéz rászokni a kontrollere? (Eddig csak pc-m volt)"
Türelem és gyakorlás függő, néhány száz óra játék után biztosan belejössz.
"Valamint nekem 4k-s tvm van, megéri a prot venni, vagy elég a sima 4?"
Igen megéri. Mert szebbek a játékok, és több az FPS.
-
saelin
veterán
válasz kiezTe90 #117117 üzenetére
Ez a mennyire nehéz rászokni kontrollerre kb attól függ mit játszol. Nekem eleinte a lövöldözős játékok voltak piszok nehezek, mert nagyon nehéz megszokni a gombát, hogy pontosan tudj vele célozni. Arra is számíts, hogy el fog fáradni a kezed (hüvelykujj, tenyér közép) és ez totál természetes. Ne kezd utálni miatta a kontrollert meg ilyenek, szimplán csak idő kell amíg megszokod a fogását és megerősödnek a hozzá szükséges izmok.
Viszont vannak bőven olyan játékok, amik tök jók az átszokási időszakra. Pl valami verekedős, gomb nyomkodós pörgősebb cucc. Célzás gyakorlásához meg valami rpg Dragon age vagy skyrim, ahol nem vagy rákényszerítve a folyamatos távolsági harcra, hanem ha nem megy vagy bizonytalan vagy, akkor előrántasz egy kardot és kész.
Nekem cirka egy hetembe telt mire megszoktam a használatát. Páromnak a mai napig nem mennek a lövöldözős játékok, de nem is szereti őket (nem is csoda, hiszen nő ). A nagyon közeli barátomnak pedig olyan 2 hétbe telt mire megszokta. Ellenben ő nem túl aktív játékos...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
mcwolf79
veterán
válasz kiezTe90 #119679 üzenetére
Nyugi, bele lehet tanulni.
Én anno mikor PC-ről váltottam PS3-ra gyakorlatilag mozdulni alig tudtam a Rainbow six Vegas - ban. De pár hét (hónap) alatt belejött eme.
Olyannyira, hogy a COD 4-ben a többi magyar rettegett, ha véletlenül az MM átrakott az ellenfél ezért. csak lestek, hogy miket leművelek a kis smg-kkel.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
Bogyi007
veterán
válasz kiezTe90 #120231 üzenetére
Ez magyar vagy más országbeli régiós profil? Mert nekem pl a magyar OTP-s MasterCardom és Virtuális MasterCardom valamint a PayPal fiókom is (ami szintén hazai címmel és a Virtuális karihoz van hozzárendelve) csak a magyar profilomhoz rendelhető hozzá.
Míg az angol régiós profilhoz csak a valós, fizikailag is létező kártyámat engedi a Sony hozzárendelni a PayPalt nem..Elvileg azért mert a kártyaadatoknak és a profilnak is ugyanazon régióból kell regisztrálva lennie...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
válasz kiezTe90 #120720 üzenetére
Attól függ neked mi fekszik jobban. Ha szereted a kreatív puzzleöket, az látványos akciót akkor UC. Ha inkább lopakodsz és gyűjtögetsz akkor TLoU. Nekem az UC jobban fekszik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
RangerFox
veterán
válasz kiezTe90 #120720 üzenetére
Ha játszottál az előző Unchartedekkel, akkor mindenképpen kezdj neki az UC4-nek, lélegzetelállító játék. Ha meg még nem játszottál velük, akkor pótold minél hamarabb. Amúgy tényleg mind a két cím kihagyhatatlan, azt döntsd el, hogy felfedezős lövöldözős játékkal, vagy túlélő horrorral akarsz játszani. Egyikkel sem fogsz mellé.
-
Muad_
csendes tag
válasz kiezTe90 #121104 üzenetére
Van egy Dualshock 4 töltőállomás is: kiegeszitok
-
marilllyo
veterán
válasz kiezTe90 #121433 üzenetére
Dying Light-ra keress egy coop partnert. Anélkül nem egy kezdőknek való játék. Ráadásul a technikai problémák még tovább nehezítenek a dolgon. Nemrég végeztünk vele dollar fórumtárssal. Kiszedtünk belőle minden trófit. Hát bizony itt-ott szenvedés volt.
Amit tudok javasolni, hogy a quartermastertől vedd fel a cuccokat...majd aludj egyet és mehetsz hozzá megint cuccokért. Medkit, nyersanyag eladnivaló mindig van nála. A másik lehetőség, hogy eljutsz odáig míg szerzel egy gépfegyvert. (Játék kb. 30%-a) kiállsz egy safezone kerítésére éjszaka és lövöd a nagy dögöket. Ömlik az xp.Ezekkel tudod magad húzni picit.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
MODERÁTOR
válasz kiezTe90 #125720 üzenetére
Persze, hogy fogyaszt valamennyit (bár nem komoly mértékben), főleg ha még netre is van engedve (akkor letöltéseknél azért megjön az étvágya). Ártani csak akkor árt ha áramszünetet kap, mert az nem tesz jót a fájlrendszerének (a legrosszabb esetben akár még inicializálásig is romolhat a helyzet).
Én a magam részéről az esetek java részében teljesen ki szoktam kapcsolni, de azért, mert nincs szükségem az előnyeire. Ez alól kivétel az, ha játék közben tartok egy kis szünetet, mert akkor indítás után ott tudom folytatni ahol abbahagytam.(#125718) Giinos: Azért én nem bagatellizálnám el ennyire azt, hogy végre emberszámba vett minket a Sony. Ez az egész azt is jelenti, hogy elérte a régió azt a számot, amire azt mondják a fejesek, hogy igen, ezért már megéri belefeccölni.
-
echterion
nagyúr
válasz kiezTe90 #126993 üzenetére
Nem, csak be kell rakni a gép mellé a szekrénybe és éjszaka rámászik magától.
Persze, hogy rá kell ragasztani. De nem 100%-osak a méretek, lehetnek benne kisebb eltérések. Én olyat fogtam ki legutóbb, össze lehetett illeszteni, de közelről azért látszott, hogy nem perfekt a dolog.******
-
seniman
veterán
válasz kiezTe90 #149289 üzenetére
Nem fogja maradéktalanul kitakarítani,ellenben simán tönkreteheted vele a ventit,meg páralecsapódást okozhat a nyákon.
(#149285) Lackooo84
Ezt a döntésüket nem igazán látom át,hiszen a PS2 gépek 90%-a már elhullott,de ebben lassan beérik a PS3-ak is.
(#149288) szasanyi
Az SW BF és Gran Tourismo Sport bundle-k elvileg 7116-osok.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
nagyúr
válasz kiezTe90 #154079 üzenetére
kb 100-105 ezer, de azt hiszem van árazós topik keress rá.
Játékokat célszerű külön... persze odaírhatod a ps4 hirdetésbe hogy + játék is van még x ezerért, egybe y ezer.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest