Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zola007 #9346 üzenetére
Ha elkezdtek megjelenni, akkor lesz az több is. Egyre több......Megoldás1: naponta borotválkozni, és akkor nem látszik.
Megoldás2: Megvárod, míg a fehérek lesznek többségben, és kihúzod azt a pár feketét ami a végén megmarad.
Nekem már 17 évesen volt ősz hajszálam. Én nem háborúztam velük, reménytelen harc lett volna. -
Zola007
veterán
Elkezdett jó pár full fehér szál megjelenni a szakállamban.
30 évesen elég furán mutat, festésen és csipeszen kívül van valami egyszerűbb megoldás rá? -
SPF
senior tag
Nekem is van egy egyszer sem használt Remington XR1330-as eladó, garancia 2018 júniusig, kis pénzért...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #9338 üzenetére
A második mondat végéért elnézést 😂 telefon nagyon átírta 😀
-
buci30
addikt
Ezt találtam megéri gondolom ebbe az árban
Braun 5-5030S -
atua
aktív tag
válasz
nutfile #9337 üzenetére
A kérdés, hogy mit értünk egyszerűbb készülék alatt? Azért a 3-as braun nem a 6-10 ezer forintos noname kategória. Saját tapasztalatom alapján a 20k-s 3-as braun és az 50k-s 1250-es philips között nincs akkora különbség borotválkozási élményt/feelinget illetően, hogy a 3-as braun miatt ne jöjjön be valakinek a villanyborotva.
-
zsoltzsolt
addikt
-
nutfile
aktív tag
egyrészt értem a hozzáállást, hogy minek költsön nagyobb összeget, ha esetleg nem is fog bevállni, másrészt az egyszerűbb készülékkel nagyobb az esélye, hogy nem fog bejönni neki a villanyborotva.
ördögi körha ráér, akkor a pénzvisszafizetéses akció jó ötlet. szvsz legkésőbb karácsony előtt tuti lesz.
-
atua
aktív tag
Szerintem első borotvának simán jó egy 3-as braun, azt már 20k körül megkapod. A lényeg, hogy adj neki és magadnak elég időt, mert a pengés után furcsa lesz, de ez is csak szokás kérdése. Aztán már el fogod tudni dönteni, hogy mit szeretnél: nem jön be, vissza a pengéshez vagy ez mán döfi, vajon mit tudhat egy drágább készülék?
Vagy várj egy pénzvisszafizetéses akcióra, és ha nem válik be a drága készülék, visszaviszed. -
nutfile
aktív tag
válasz
kutyafile #9321 üzenetére
szvsz az említett 1-2 hét hülyeség, lényegesen tovább bírja.
hamarabb fogod azért kicserélni, mert elkoszolódott, mint hogy elpárologna.személyes tapasztalat:
én jún 22-én vettem a 799cc-t és múlt héten cseréltem benne.
kb. 1,5 hónapig zárogattam vissza, és egy hónapig nem.
most is a színe miatt cseréltem, még nem párolgott el.
amúgy elég erős, gyorsan növő az arcszőrzetem, min. 2 naponta használtam a borotvát. eleinte minden 2. alkalommal tisztítottam a gépet (persze vízzel mindig kimostam), de kb. mióta nem zártam vissza, azóta minden alkalommal.
én is kétkedtem, de szvsz megéri a tisztító. nem használok arcszeszt borotválkozás után és semmi kipattogzás, pirosodás nem volt még. pedig pengével rendszeres volt. -
Nagya21
addikt
válasz
zsoltzsolt #9332 üzenetére
HAli!!
Ja ja rosszul irtam Braun 7-es sorozat 9585-ös az egyik, a másik meg talán 760cc, ha hazamenek megnézem pontosan....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
kutyafile #9327 üzenetére
Hali!!
Járjál sűrűn a Veszprémi piacra, én a Braun 9-esemet tisztító állomással együtt, jó szitával jó akkuval 2eze öccáé vettem.
Elötte magánba (apróhirdetés) 7k volt a 9-es tisztítóval, jó szitával, de rossz akkuval, az akku asszem 4v5k ba fájt, youtube alapján én cseréltem.
Üdv Nagya -
buci30
addikt
válasz
#94529552 #9323 üzenetére
Nézem ezt is
Nem sajnálom a pénzt ha úgy van megéri de borotvára kicsit igen 😂
Nem tudom miért de ernyi pénz egy borotva huu... Okés más meg azt módja ennyi pénz egy telefonert vagy kocsi vagy fulhalgato stb 😂
Kinek mi ugye
Lehet megéri
Na most Panasonic de jó jön a bőség zavara
20 ezer még azt mondom okés simán egy braun is. Persze tudok adni rá 40 is nem az ha tudnám tényleg megéri.. Igaz minden nap használom de akkor is csak egy borotva 😂
Na mindegy ez az eszme futtatás nem tudok dönteni még mi az ami ár érték arányba jó lenne nekem 🤔😬😬😬🙃🙃🙃 -
kutyafile
tag
Hónapokat agyaltam, olvasgattam én is egyébként. Gillette proglide power-t használtam utoljára mert régről rossz emlékeim voltak villany borotvákról. Hát....ezt a Braunt nem bántam meg. Géllel használva nekem jobban , de legalább úgy leviszi mint a penge !! Pikk pakk.... Igaz, a nyakam sem "bonyolult" jól hozzáfér. Mivel a tisztítoja olajoz is, szerintem a szita-vágó rész is hosszu életű lesz talán. Drága ez a Braun 9-s borotva az igaz :-(. Nem volt 7-m, 3-m, nem tudom összehasonlitani :-(, de ezt tudom ajánlani. Géllel használva tökéletes! Sima, nem ég, nem pattig ki, nem vörösödik ki, pedig erős nekem is a szőrzetem. Remélem a "Made in Germany" csak jot jelent rajta....
-
kutyafile
tag
válasz
zsoltzsolt #9325 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#94529552 #9323 üzenetére
Nekem Series 3-as van (3050cc), elvagyok vele de lehetne jobb is az tény. Viszont nem tudom megérne-e annyival több pénzt egy 5-ös vagy 7-es ne adj isten 9-es Braun borotva. Bevallom őszintén mikor tavaly ezt vettem (28k Ft) akkor úgy voltam vele hogy borotvára sajnáltam igazán komoly összeget kiadni.
-
törölt tag
Szerintem a series-5 5030 kicsit komolyabb, mint egy series3-as, de lehet, hogy az is jó. Én most az Aldi féle borotvát használom(Litiumos akksi, 6k), ez bőven megérte, még nedves használatra is jó, amúgy a Braun Cruzer-em is még mindig jó tizenx év után, még se szita se más nem volt cserélve rajta
.
Panasonicot senki nem használ, ahogy néztem némelyik hasonló kialakítású, mint az aldis, és azért csak komolyabb márkás cucc lehet. Például ez a 3 pengés 18k-ért +
Tartalék védőlemez WES9087
Tartalék penge WES9068
Cserekészlet WES9013
De van még a Panának jó pár típusa.[link] -
törölt tag
válasz
mike1334 #9320 üzenetére
Hát 30-nál kevesebbért nem adnám, mert azért nem rossz készülék ez. 45+2K volt tavaly nekem az 5030 és a Braun spray. Egyelőre dilemma eladjam az ötöst és majd Black Friday akcióban megpróbálni kifogni egy kilencest akár német Amazonról, vagy egészében álljak vissza Gillette-re. És ott is dilemma utolsó Mach3 pengém koptatom, és Müllerben láttam most az új Fusion Ball izét 4500-ért nyél és 3 penge egy pakkban. Kérdés mennyivel tartósabb a Fusion a Mach3-nál. Erről valakinek tapasztalat?
L'Oreal hab és Nivea balzsam van szerencsére, azt mindig kapok ajándékba. -
kutyafile
tag
Sziasztok! Van egy uj Braun 9290cc-m. Tudja e valaki ha nem veszem ki, nem dugózom le a tisztitófolyadékot minden alkalommal hanem benne hagyom a tisztitó állomásban, akkor milyen gyorsan "fogy el", párolog el?
-
törölt tag
válasz
mike1334 #9318 üzenetére
Nem gondolkoztam rajta, hát talán 35K? Én 45-ért vettem tavaly, MM még mindig ilyen 50 ezerért árulja. Egy évet használt vágófej, spray miatt higiénia nem gond, egy bontatlan új vágófej ami boltban 7-8K, még egy év garancia, dobozával, tartozékokkal.
Igazából tényleg csak az zavar reggel 6:30-kor nem szívesen zümmögtetem és ahogy nyakon még külön kell pengével is igazítani. Mert ha csak gépet tologatom, mindig marad 1-2 szál erős fekete arcszőrzetem van. Tudod mint amikor kikapcsolod a porszívót mert azt hiszed kész vagy és pont akkor még látsz egy szöszt a szőnyeg közepén. Nem is mernék úgy Series 9 árát kiadni ha azzal is ilyen gondom lenne. Másfelől nagyon tetszik Braunnal nincs vágás, Gillette-tel gyakran bénáztam, igaz az alaposabbra is borotvált ha második körben még visszafele is húztam.
-
buci30
addikt
Hat 70-80 ezret nem szeretnék erre költeni
Most olvasgattam a tisztító jó így most a Braun 350CC-4 ami listán van
Ami ezek után jön 40 ezerig kb az már dizájn vagy ilyen olyan kijelző de nagyjából ugyan az. -
törölt tag
válasz
nutfile #9314 üzenetére
Tisztítást én megoldottam egy 2 ezer forintos Braun spray-vel, természetesen elhiszem az állomás kényelmesebb csak nekem fontos volt olcsón kijönni. Az én bajom a nyakon ahogy többször kell tologatni ugyanott kipirosodik a bőr. És többszöri után is akad egy makacs szál. Pengével egy mozdulat és kész.
-
nutfile
aktív tag
5030s dry
5040s wet&dry
amúgy minimális különbség és google barátod: http://shavercheck.com/braun-series-5-comparison/nekem 799cc van pár hónapja. szerintem megéri a cleaning station. [link]
mondjuk én mindenre sajnálom az időt, ezért jó nekem, hogy nem kell a tisztítással vacakolni.
a nyakon többször kell végigmenni, de azért leszedi. persze egyetlen villanyborotvátó se várkjál pengés hatékonyságot, de közelíti. -
törölt tag
5040 használható habbal is, amúgy a villanyborotválkozás alapvetően száraz műfaj. Nekem 5030 van, arra viszont készülj fel pengéshez képest: van hangja azért és nyakon nehezebben szedi. De ez is egyedi dolog kinek milyen az arcszőrzete. Nekem nyakon muszáj még Mach3-mal is átmenni. Arcon nagyon jó kímélő, nincs vágás baleset. Nyakon kicsit lehet segíteni villanyborotválkozás előtti arcszesszel, kár azóta se találtam illatmenteset csak az erős Barbon van. Egy éve váltottam, nálam eddig olyan 50-50 a villanyborotválkozás. Mielőtt felbontom a pluszban kapott vágófejet még azért meggondolom eladjam aprón és visszaálljak Gillette-re. Vagy próbálkozzak még Series 9 kicsit az már drágább móka. Arcon tényleg jó az 5030 bőrbarát és gyors, de azt az időt elveszítem a nyakon. A pajeszvágója érthetetlen módon kicsit ívelt, így nehéz vele egyenesre igazítani, ez is pengével egy mozdulat. Az akku tetszik egy hónapot bír.
-
buci30
addikt
Braun seria 5 5030s vagy 5040s vélemény?
Van nagy különbség?Ez is már 40-50 ezer de gondolom hosszú távon megéri azért!?
Most kettő pengém megy el a gillette fusion proglide-vel.
Tesz majd vissza jön az ára azért ☺️ -
buci30
addikt
Eldontottem váltok valami jó kis elektromos gépre gillette fusion proglide volt most de minden nap használom és így már nem gazdaságos.
Ajánljatok valami jó gépet légyszíves érzékeny bőrre ☺️
Nem tudom mi kell egy jó ajánlathoz nem vágom fazonra semmi ilyesmi teljesen leborotvalom mindig az egészet.
Ha aksis az előnyös lenne mondjuk.
Ár érték arányba melyik lenne jó? -
törölt tag
Sziasztok!
Gyengébb arcszőrzethez, viszont érzékeny bőrhöz tudtok ajánlani olyan elektromos borotvát ami nem irritál és nyomásérzékeny módon lehet vele egészen finom borostát kialakítani? Sajnos nekem a szakállnyíró nem jött be erre a célra...Erre a körkéses vs. rezgőkéses dologra is van bőven pro és kontra
De mivel nekem még egyik sem volt, ezért jól jön ha valaki útba igazít kifejezetten borosta ápolás terén!
-
törölt tag
Gillette Fusion Flexball tapasztalata van valakinek? Meddig bírja a penge, ilyesmi.
Müllerben láttam egy promóciós pakkot, borotva + 3 penge 4500 forintért. -
smallmer
őstag
szia,
nekem ilyen volt korábban. Őszintén annyira nem jött be. 2 év után meghalt az akksi és 2 hónapot kellett várni mire a szerviz reagált valamit. A másik, hogy az érintő elvileg hamar tönkremegy, bár nálam nem volt vele gond.
Pár ezer forinttal drágább:
[link]
ma vettem és baromi jó, szerintem fényévekkel veri a remingtont. -
Lalos
csendes tag
Van vkinek véleménye erről:
[link]
Esetleg mit ajánlotok 20k-ig? Előny: akksi és 220v, hosszútávra, gyors töltés, vízálló? -
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Melyik Orr- és fülszőrnyírót ajánljátok a felsoroltak közül?
- Grundig MT 3910 (GMM9200)
- BaByliss E650E
- Philips NT1150
- Remington NE3450
- Panasonic ER-GN30A Phillips a legszimpatikusabb, mert abból már pár termék bevált a családban, de erről a készülékről nem tudok sokat.
Ha van jobb ötletetek az is jöhet. 4000 Ft-nál többet nem adnék érte.
Előre is köszi a segítséget!
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
20-25 ezer forintig szeretnék magamnak szakállvágót vásárolni.
Nincsen szakállam, csak fej nélkül a késsel szoktam levágni a szőrt, de lehet hogy a közeljövőben hagynék valamennyit. Fontos lenne, hogy minél kisebb mérettől: 0,4-0,5 mm lehessen állítani a hosszúságot.
Tudtok ajánlani valamit?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest