Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
A Braun 9240S borotva ha merül hasonlóan kijelzi számokkal is mennyi üzemideje maradt?
Illetve az 5-ös vagy a 7-es tisztító állomásába, belelehet rakni a 9-es széria gépeit is!?
Thx
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Zola007
veterán
Milyen típus lehet a szakállvágó, ami
ebben a videóban a bordó vagy
ebben a kis ezüst színű?Olyat keresnék, ami minél rövidebbre vág, mert borotvát akarok kiváltani vele. Mindegyik típust (többpengés eldobható, sima zsilett, körkéses, rezgőkéses) próbáltam már a borotvakés kivételével, de mindegyik irritálja a bőröm vagy nem vágja le rendesen (zsilettpengés jó volt, de türelmetlen vagyok hozzá)
A szakállam kontúrját se tudom rendesen vágni velük, szóval mindenképp nyírót keresek.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Predator2
addikt
Ezekről az árakról mi a véleményetek? A tisztító állomásról hajlandó vagyok lemondani.
Megéri valamelyik?>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
MCs88
aktív tag
Sziasztok!
Borotva vásárlás előtt állok és a dilemma, hogy Philips Series 9000 legyen vagy Braun Series 9.
Eddig egy ~15e Ft-os körkéses Philips-em volt (kb 10 évig) ez kicsit kevésbé irritálta a bőrömet, mint az ugyan ilyen árkategóriás rezgőkéses Braun. Ezekhez képest gondolom mind2 hatalmas ugrás lennie pont emiatt bizonytalanodtam el most, hogy melyik legyen.
Általában hetente borotválkozom és letúrom szakállvágóval mielőtt nekimegyek a borotvával. -
zsakadam
tag
Én most vettem egy 9290-et. Ma reggel használtam először.
Eddig egy Philishave 8894-et használtam (valamikori James Bond modell volt)... Hát a Braun elsőre nagyon meggyőző volt, szinte mintha pengével borotválkoztam volna... Sokkal alaposabb volt, mint az előző borotvám. Azért mertem megvenni, mert most vissza lehet vinni, ha nem tetszik..., de úgy néz ki, hogy marad 😉 -
zsakadam
tag
válasz zsoltzsolt #9658 üzenetére
Így utólag, lehet megrendelhettem volna Amazonról, most csak 218 Eur... Csak arra nem vonatkozott volna a pénzvisszafizetési garancia.
-
nyikszi
őstag
válasz zsakadam #9659 üzenetére
Én is egy hetes szériást veszek inkább, ha tényleg összejön a pénz rá. Azzal talán nem lesz gondom, ha mégis, akkor visszamegy a Braunnak. Ha nem jön össze, akkor marad majd egy ötös széria beszerzése.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
426os
őstag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy Braun 5050cc-hez. Van hozzá tisztítóállomás is, de patron már sajnos nincs, így rendeltem gyorsan egy kettes csomagot, viszont az már csak karácsony után lesz nálam. Addig milyen tisztítási módszert javasoltok? Főleg a trimmelő részben vannak még maradványok, amiktől szeretnék megszabadulni. Folyó vízet mennyire bírja levett szitával a fejrész?
Amúgy nagyon jól dolgozik, maximálisan meg vagyok vele elégedve. Kicsit tartottam tőle, hogy ez sem lesz még elég (korábban futottam egy kört egy olcsó szitás Philips-el), de jól teljesített a próba során..
-
426os
őstag
válasz nyikszi #9662 üzenetére
Szia,
igen. 15k volt (kicsit több, mint egy éves, de még bőven garis). Pár ajándék szőrszálon és a kifogyott tisztítófolyadékon kívül minden okés vele.
Gondolkoztam én is, hogy veszek újat (az 5020 40k az Euronics-ban) és max élek a 100 napos garival, de így is kb ugyanannyi volt a kockázat és végül jobban jártam szerintem.[ Szerkesztve ]
.
-
törölt tag
válasz Hauptmann #9664 üzenetére
Minden Braun 5-ös vízálló és csap alatt mosható.
Én minden második használat után forró víz alatt elöblítem, esetleg folyékony szappan is, majd tisztító spray 1-2 fújás kívül-belül. Legolcsóbb mégis hatékony megoldás így szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hauptmann #9666 üzenetére
5040 Wet&Dry a kék színű azt takarja vizes arcon habbal is lehet használni, kifejezetten ezzel reklámozza a Braun.
5020, 5030, 5050, 5070, 5090 fekete-piros tehát ami nem Wet&Dry, azok hagyományos értelemben vett villanyborotvák szárazon. Csak a tisztítás miatt vízállók lehet gyorsan csap alatt elöblíteni. Nincs az a macera mint régen, hogy kiütögetni a borotvából és a kiskefével bénázni és még mindig marad kosz. Most fél perc alatt elöblíti az ember két fújás a Braun spray-ből kenés is megvan és kész. Nem hivatalosan bizonyára egy 5030-at is ki lehet próbálni habbal alkalmanként, nem lenne tőle baja, csak ha már habos pepecselés akkor maradtam volna Gillette pengénél.
A Braun oldalát nem néztem mostanában, most látom már hangyányit újabb 5-ös szériát árulnak.
Szűkítették 4 darabra, 2 száraz és Wet&Dry variálva tisztítóállomás vagy nélküle. Változott a LED, a vágófej ugyanannak tűnik ránézésre, alkatrésznél is az eddigi megszokott 52B, 52S dobja fel hozzá. Magyarul a lényeg változatlan.Egy új marketingszöveg tűnt fel a korábbihoz képest: Az AutoSense technológiával felszerelt új Braun Series 5 borotva másodpercenként 13-szor elemzi a szakállat és ennek megfelelően állítja be a borotva teljesítményét. A Series 5 pontosan ott nyújt nagyobb teljesítményt, ahol kell, így egyetlen húzással is páratlan eredményt ér el. A sima arc kevesebb lehúzással is elérhető, azaz a borotvát kevésbé erőlteti meg, sőt védi a bőrt.
Aláhúzott részt úgy értelmezem a motor halkabbra kapcsol? Ha nem gimmick akkor ez hasznos újítás.
-
ElGatto
aktív tag
Srácok a waterflex-hez csak a saját feje jó? Ez az 51b, vagy van fejlettebb 5ös fej hozzá?
-
Jenne
őstag
A Best Buy.
Valahogy kicsit gyanús nekem. Nem tudom miért, de valami nem okés szerintem.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
nyikszi
őstag
Én írtam neki. Telefonszámot nem ad, címet se ad, válaszolni meg kétszer bírt. Kértem a típust, erre azt írta series 7 Buzhanglo cigányul ravasz, rafinált, sokat tudó Hát aki akar üzletelhet vele
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
törölt tag
válasz Hauptmann #9673 üzenetére
Már értem hogy érted.
Csak annyi, hogy az 5040-et úgy reklámozzák zuhanyzás közben is használhatod és pont ezért vezetékről nem is működik az. Kicsit jobban kell figyelni az akkut, ha úgy jön ki a lépés. Fej, motor minden ua. Mivel az 5030-5050 vezetékről is használható azt nem reklámozhatják zuhanyzós Wet borotvaként, mert a butája konnektorról agyoncsapná magát. -
törölt tag
válasz Hauptmann #9676 üzenetére
Igen és én se tudok másra gondolni, mert tényleg egyforma a vágófej nincs azon semmi extra újítás. Neked milyen van? Engem nem izgatott az 5040 Wet&Dry, tavaly ősszel egy sima 5030-at vettem. Ár/érték arányban jó döntés volt az 5-ös széria. Kaptam hozzá plusz vágófejet ez még bontatlan, néha megfordul a fejemben azzal elajándékoznám faternak, ha éppen ki tudok fogni egy akciós 9-es szériát. Csak azt már luxusnak érezném. Mégis piszkálja a fantáziám, ma is láttam egyet Amazonon kb. 70 ezerért.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Ha esetleg valaki szokta figyelgetni. Az egyszerűbb 7es széria kb mennyi szokott lenni német amazonon, ha jó akció van rá?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Hauptmann
addikt
válasz #86564352 #9677 üzenetére
5040s, és használom is habbal, de úgy max. 3 napos borostáig jó, az 1 hetest szarul viszi, azt szárazon nyomom le.
Amúgy engem is érdekel, hogy egy 7-es, vagy 9-es mennyivel lenne jobb, vagy csak a körítés másabb (akkuidő kijelzés, ilyesmi).
Mike1334,
50 ezer körül.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Hauptmann #9681 üzenetére
7-es engem nem érdekel, ha váltok 5-ről akkor inkább egyből 9-re.
90%-ban elégedett vagyok, ami zavar 5030-nál:1. A villanyborotvák átka: a nyak, muszáj rásegítenem Gillette-tel, vajon a 9-es teljesen tuti?
2. A hangja, becsukom a fürdőszoba ajtaját mégis reggel 6-kor 50-50 az esélye ébresztőként is funkcionál.
3. A precizíósnak csúfolt pajeszvágó: hogy gondolták ilyen íveltre csinálni, nehéz vele egyenesre igazítani! -
Predator2
addikt
Helló
Vásároltam egy 9-es Braun borotvát, de sajna tisztító/töltő állomás nélkülit.
Van értelme beszerezni? Van annyira hasznos, hogy megérje külön megvenni?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
őstag
válasz mike1334 #9685 üzenetére
Elég nagy az ugrás....olyan + 30 ezer körüli. 😃
Borotválásban is van előrelépés, de azt erős túlzás lenne ugrásnak nevezni. Annyival nem jobb mint amennyivel többe kerül.
Nekem a nyakamon sem problémás a borotválkozás. Ott is ugyanúgy leborotvál mint máshol. De ezt az ötös széria is tudta. -
nyikszi
őstag
válasz mike1334 #9693 üzenetére
Ha valaki lát hetes szériát akcióban (és szállítanak MO-ra) írja már ide be legyen kedves
Amúgy a hetesnél is mind ugyanaz a fej? Gondolok itt a 6 évvel ezelőtt kiadott és az új szériák közötti különbségre.A nyaknál nekem gilettel is marad borosta, érzékeny és nem akarok többször átmenni ott. Visszafelé se húzom a pengét, így nekem nem lesz gond ha egy picit hagy a Braun.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vitezlejszlo #9691 üzenetére
Persze mindegyik jó mindegyikhez. Max. illatban különböznek. A Braun citromos, egész jó!
Annyi hátránya a spray-nek hogy úgy kell vadászni! Nem az van MM-ben vagy máshol leemeled a polcról. Biztos a marketingesek rájöttek a spray túl hatékony ár/érték arányban, az nem akkora üzlet nekik mint a folyadékos tartályok. Ami párolog, gyűjti a koszt cserélje csak gyakran az ember. Az állomás kényelmét elhiszem, de meg kell fizetni. Elromolhat, külön hely is kell neki. Nekem elég a csap és spray. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Spórolós topik
- Windows 11
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest