Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz rasotamas #210097 üzenetére
Elolvastam és még mindig áll a kérdésem. Mondom miért kérdem. Nekem 1 modul került 1700€ anyagáron és még nem volt szerelve. A szerelőm mondta hogy majd ő beszerzi jó áron. 2,5 hónapig állt a kocsi úgy h a végén én szereztem be barátom segítségével teli áron inkább mint hogy még álljon a gép és ezen rugózzak.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
yodamester10
őstag
válasz rasotamas #210111 üzenetére
Én Kaposvárról mentem le és ott aludtam egy hotelban 1 éjszakát Van amikor megéri több kilométert autózni.Őket tudom ajánlani Kecskeméten csillagos 5-ös a munkájuk és a hozzáállásuk.Keresd Straszer Dávidot
Car Universe Kft.
Cím: Kecskemét, Mindszenti krt. 43, 6000 Nyitás: H, 8:00Telefonszám: 06 20 998 9944[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
válasz rasotamas #210116 üzenetére
Előre is elnézést kérek, és tényleg nem bántás, de már nem bírok magammal. Tudtad amikor autót vettél, h költeni kell rá?? Vagy kényszer hatására vettél? Borzalmas, h mennyire lovagolsz azon, h mi mennyi. Az a kérdés fordult meg a fejemben, h metélt, vagy terméészetes kopás? Van egy barátom, Ő zsidó-sváb szülők gyermeke, na Ti megértenétek 1mást!
Joe
-
-
CharlieDrop
veterán
válasz rasotamas #210128 üzenetére
Oké. Stimmel, hogy az ember nem szórja el a pénzét, csak számold ki, hogy azért a pénzért amit fizetnél, milyen szolgáltatást kaphatnál. Számold ki mennyi a rezsi, az alkalmazott bére és az egyéb költségek
@bitpork:
pedig tuti jó kis összeg lehet[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
simonjoe
őstag
2009-es CC, 7évig a kötelezőn kívül nem volt az autóra költve, addig futott 100k-t. Majd a következő hét évben (futott 240k, össz km 340k) pontosan 5499100HUF-ot költöttem rá. Jól látod 5,5 milla! A tankolások nincsenek benne. Sok dolgot úgy cseréltem, h nem vártam meg a megkotlását. A lengéscsillapítók, kézifékmotorok, EGR, DPF tisztítás stb. Most jöttünk haza spanyolból 7000km-t csont nélkül letolta az autó.
Szívesen átküldöm az excel-t prvátban, h mikor mit cseréltem mennyiért.Joe
-
-
válasz rasotamas #210139 üzenetére
Értem. Én azokhoz tartozom akik nem így mérik az ilyen dolgokat. Megnézem hogy mire futja és abból azt veszem amit tudok szeretni. Utána meg nem nézem a költséget. Ha már nem futja akkor megy amíg nincs lelakva. Ennyi. Közben meg számolgatás nélkül felhőtlenül örülök.
-
macilaci78
nagyúr
vagy egy kókánynak rendes árat fizetni. - Mennyit vagy hajlandó fizetni a kókányolásért? Jöhet priviben, biztos meg tudunk egyezni.
Értem én, hogy megnézed, mi mennyibe kerül és végső soron mennyi ment el a kocsira, de azért a nem esik jól kifizetni karbantartást oszlopba a fékbetétet, olajat, szűrőket, gumit is felsorolni elég fillérszexuális dolog. Ha nem tetszik, hogy egy autónak a vételáron, kgfb-n, adókon és üzemanyagon felül is van költsége, akkor a tulajdonlás nem neked való.
Ott a carsharing, lízing, ahol nem esnek be váratlanul az amúgy tervezhető költségek sem.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz rasotamas #210156 üzenetére
Ahogy a trend kinéz most, már nem nagyon lesz lehetőség olcsósítani hamarosan. A talin beszélgettük éppen hogy vagnál már hamarosan csak olyan autó lesz ahol nincs már tört szofttal mókolás de még lehet hogy a rendes diagot sem lehet megcsinálni legális csoportos szerviz előfizetés nélkül. Élvezd ki minden percét mert kutya egy világ jön még ránk.
-
zsole84
senior tag
válasz rasotamas #210156 üzenetére
Szerintem ez teljesen jogos részedről, én is így vagyok vele, kifizetem a javítást, meg soha nem a legolcsóbb szar márkát választom, de ha nem vagy körültekintő tényleg lehúznak sajnos. Nekem sokáig Hondám volt, mivel volt egy normális/hozzáértő szerelőm, így dilemma volt más márkára váltani.
Példa: Unixnál kb. 500 ezer egy kettőstömegű szett kuplunggal, ehhez jön a kb 5-6 óra márkaszervízes óradíj kb. 150 ezer ( Nyilván kedvezményt nem adnak ). Más forrásból meg tudod venni 220 körül a szettet, normális maszek szerviz kicseréli 100 ezer körül számlásan is akár.
Szerintem nyugodtan járj csak utána mi/hol mennyibe kerül...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz rasotamas #210185 üzenetére
Gyárilag G13 és szilikát zsák, ami hajlamos szétmenni és a hűtőrendszert telenyomni szilikáttal
Aki akarja az kiszedi a szilikát zsákot és G12 evo-ra cseréli a hűtőfolyadékotHa nálad is lyukas a szilikát zsák akkor bármi meglehet
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ZolkoW
őstag
válasz rasotamas #210433 üzenetére
én a logo only megoldásra tippelek, nekem mindenesetre új infó lesz, ha létezik belőle összkerekes..
ugyanitt infó kerestetik, nagy általánosságban a ~2006-2010 körüli A4-ek, 1.9 PD motorral, 1 és 2M között mennyire felejtősek? Látok sok 2.0 TDI-t, azt gondolom ne, de soknál eleve írják, hogy rossz a szervószivattyú, ez horror tétel? Illetve úgy látom, ez valami típushiba lehet. A V6-os dízelek nem hangzanak az én pénztárcámnak valónak, hiába férnek bele a vételárba, de az 1.9-et el tudnám képzelni.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Suzuki topik
- Facebook és Messenger
- LEGO klub