- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doki16 #188614 üzenetére
Reggel fölmentem pályára, kb 25 kilométert tudtam most menni, végig S-ben, dobálta föl néha hatosba de mindig visszatettem 5-be (kivéve mikor 140 környékén mentem akkor már a 6 is nagyon közel van 3000-hez). Ezt a tegyem át manuálba dolgot nem tudom hogy van, márhogy a váltókaron? Még ott sose nyúltam hozzá csak a kormány mögötti füleket pöckölgettem.
Előtte volt még egy 4km bemelegítés a pályáig szintén S-ben, meg egy szűk kilométer a pályától idáig. Sajnos itt a környéken mindenhol 120-as limit van, igyekeztem legalább 125-tel menni, volt ahol 140 is volt, és mindig 2500 fölött tartani, de inkább 3000-hez közelebb.
Mikor megálltam nem tartotta magasan a fordulatot és a ventilátor sem ment, vártam még egy percet kábé hátha lesz valami de nem. Az olaj kb 85°C környékén volt ekkor, mikor lellítottam.
ELM-em nincs, pontosabban ami van az nem működik vagy a kocsival vagy a VAG DPF programmal, bár gyanús hogy előbbi, mert Torque sem olvas ki semmit, bár az ikon átvált connected to ECU-ra. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Energiaital topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged