Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Mi értelme 20k-t emelni, amikor összesen 30-ad van?
Akkor már sokkal jobb az allin szerintem. Flopon úgyis mindenképp be kell tedd és sztem egy 20k-s emelésnél sokkal nyilvánvalóbb, hogy tényleg jó handed van, mintha csak simán benyomod az allint, ami szinte akármi lehet.Ez mondjuk a konkrét helyzetben majdnem mindegy lett volna, inkább csak úgy általánosságban mondtam.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
BosXx
aktív tag
válasz viharhozo #4046 üzenetére
élő verseny, nálam kb 30k, ellenfélnél kb 90k.
kézben AA, hívok rá 20k-t, mindenki dobja, kiv a 90k-s játékos, call.
Flop: Q4K, allint mondok, megadja, gondolom magamban királyra adott, mutatás Q4 kézben... de a végére persze jött még egy Q, hogy teljes legyen a mák...Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
-
viharhozo
addikt
válasz adalbert1 #4045 üzenetére
Erre nem tudok egzakt valaszt adni. Nagy kulonbseg semmikepp sincs az NL25 es NL50 kozott, lejjebb meg en sose jatszottam.
Jonehany helyzetben lehet pontosan readelni, ez egyertelmu. Ehhez sztem nagy segitseget ad a Pahud, a 'fold cbet' a TAG-ek legfontosabb mutatoja, nagyon ra lehet jatszani. A flush chaserekkel semmit nem tudsz tenni, barmekkorat emelsz, tartani fognak, evvan.
A regularoktol altalaban nehez sokat nyerni, maradnak a laputkozesek, meg az imak. A betevedo idiotak viszont sok penzt hajlamosak neked adni (pl. a PS-en magyar ido szerint reggel van egy csomo nyugati-parti amerikai, na ok nagyon hulyek).Igazabol annyit tehetsz, h kerulod a multiway necces helyzeteket, bevallalod a hulyek ellen a 70-30-akat, es remenykedsz, h keves coolert kapsz. Ja, es sokat kell dobni AA/KK-t, mert tenyleg ott van naluk a set.
Piszok regen makoltam le vkit ugy igazan, mar nagyon kellett ez a hand.
Kuldok is magamnak egy notat.Na meg is van a lé, este lovok egyet NL100-on, meglassuk, hogy megy a szeker.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
adalbert1
veterán
válasz viharhozo #4032 üzenetére
Grat. Azt akarom ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy te melyik limiten láttad a legjobbnak játékosállomány szempontjából?
Pl.: téged mennyire readeltek le, illetve te mennyire tudtad lereadelni az enemyket?
Ill. mennyire lehetett kiemelni az ellenfeleket, ha nem volt nut lapjuk, mennyire lehetett az ő gyengeségeiket megjátszani, és ők mennyire játszottak a te gyengeségeidre ( mostanában újabban ezért is irritál az nl10 , mert hiába readelek le valakit, dobatni akkor se tudok vele, na meg azért is, mert egy akármilyen flush draw automatice call bet nagyságától függően.) -
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #4038 üzenetére
Ha ez zavar, akkor hanyagold a rebujos tornakat, azok mindig ilyenek.
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #4040 üzenetére
Bosson én is vagy több asztalos sng-ket játszok, vagyok pays 4 places-t. Habár kár hogy több asztalosból is 3 asztalos a legnagyobb, a 2 asztalos meg nem igazán szeretem (ott is csak 4 ember fizet, ha jól emlékszem).
-
R
senior tag
válasz L|zsidoboz #4031 üzenetére
pont uígy estem ki
2. Final table, első 6 hely fizet, hetedikként estem ki.
KKmat itt egy AK verte le -
concret_hp
addikt
fulltilten ahogy levágtam kessgémben mindenki várja a tutit, sng-n emg tornán meg 60-80% teljesen fogalmatlan idióta.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
SLYM
veterán
sng-k? akkor ezekszerint ha feljebblépek ott se sokkal jobbak a játékosok? mert ilyen 2$-os kis sng-ken elég jól megy. már 120$-om van 50$-ból. nem sok, de ilyen kis téttel nehéz többet nyerni. lehet meg is próbálom az 5$-osat majd holnap
szerk: ja látom nem sng
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
Most már azt mondom, hogy a full tilt tehet egy szívesseget, es elmehet a rohadt anyjába.
Az összes amerikai jatekosaval együtt:
1. handEgy raise-reraise után mit gondol az ilyen hülye balf**z, mim lehet.
6-os vagy K. Végülis van 2 outja, miért ne jatszana arra?
Hogy akadna a torkán a gilette.Erre jön a következő leosztás:
[link]
Persze, itt kenhetem a hajamra a flopolt setet.Komolyan nem tudom hogy hol lehet normálisan tornát játszani, mert ami itt folyik az már undorító.
És ezt nem a mai nap alapján mondom...
És ezek 10+1 és 24+2 dolláros tornákon történnek, ahol elvileg már kéne tudni játszani az ellenfeleknek. Csak kéne.[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
volt ma egy elég mókás hand, csak sajnos én nem tudtam nevetni.
asztalon turnnél: QQQQ
a gond csak az volt, hogy nem én vigyorogtam, merthogy bizony el kellett dobnom a TT-metvagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #4035 üzenetére
Én meg azt ha 85%+.
Meg én ideveszem a tipikus szopóhelyzeteket is, amikor ugyan már esélyem sem volt amikor beraktam a pénzt, mégsem érzem hibásnak magam.
KK vs AA, set vs over set, floppolt flush vs még nagyobb flush stb Nekem igazából ezek viszik a pénzt, de 1-1 ilyen szinte minden sessionben van. Azért nem értem, hogy más hogy kerüli ki őket.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #4033 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy lehet valakiknek ilyen hosszan tartó mákmentes időszaka.
Nekem szinte minden sessionra jut valami csúnya lemák, azok már fel sem tűnnek. Onnantól badbeat ha mondjuk fél órán belül jön 3.ja, ma megdőlt a legnagyobb potom: Valami 77 dolcsis volt, pontos számot nem tudok mondani, épp most tölti a PT a handeket
Meg is van[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #4030 üzenetére
Ez erdekes dolog. NL25-on ugy 80k hand utan megvolt stabilan az 5-6 PTBB/100, es minimalis szopasfaktor.
NL50-en mar majdnem ketszer annyi SD-m van, mint rendes, ami alapvetoen nem rossz, csak dogoljon meg a terem!Azert nagyon nem panaszkodom, ha nem lesz katasztroka, a jovo hettol johet az NL100, most mar az en nagyon konzervativ bankrollmenedzsmentem is ezt mondja.
-
L|zsidoboz
őstag
Én cash gamben libikókázok, de csak kis kilengéssel.
Amiket viszont szívok tornákon, az már kezd idegesíteni.Tegnap 3 tornán voltam:
1. Végig visszahúzódóan játszottam. 1010zel betoltam az all inemet 100-200as vakszintnél, AJo lecallozta, nyert is.
Ez még nem idegesített, mert az ilyen szitukat rendre elbukom.2. Final table, első 6 hely fizet, hetedikként estem ki.
KKmat itt egy AK verte le.
Ezt is még elviseltem, de azért rossz szájízzel.
Főleg, hogy nem A jött le, hanem egy runner-runner sor.
De preflop all in volt, nem volt mit tenni.Ezután jött az a torna, ami felidegelt:
10+1 dolláros turbo, 3000GRD torna a ladbrokersen.
Ominózus party: q8h-t kaptam kisvakba, kb. 4en limpeltek előttem, én csak egészítettem.
Flop: Q 9 8 rainbow. Első beszélőként emeltem majdnem egy potnyit, egy ember call, másik reraise all in.
Itt kikértem az időmet (120s). A callozótól igazából nem féltem, gondoltam hogy nem slowplayezik valami erős kezet.
Végül úgy kalkuláltam, hogy J10zel csak megadott volna, q9cel nem játszik az ember asztal közepén, ha meg 99-e van, akkor így jártam.
Így megadtam, Q-t sejtve magasabb kísérővel.
Showdown: Q7. Ááá, mondom megvan. Dealer nem így gondolta, turn 6, river 10...És ez már kezd tendencia lenni.
Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz viharhozo #4029 üzenetére
te azért hosszú távon nyerni is szoktál, vagy mindig szívsz?
Adalbert: olyan 200$ körül van a minusz nl20-25ön, de mind2re 20$-al szoktam leültni, ugyhogy mondjuk 10 bájin.
igazából egyrészt nem jönnek a húzólapok, másrészt, meg az esélyesebb lapokkal is rendre bukok. és ehhez képest kb. 2* mákoltam vagy max 3*.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #4020 üzenetére
Az elmult 7-8 nap eleg nagy szopas volt.
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #4026 üzenetére
Szerintem tarts pár nap szünetet, ha ennyire nem akar menni, esetleg próbálkozz alacsonyabb limiteken, vagy más játékokkal. Eddig mennyi buy in minusz?
-
Gambit
őstag
válasz concret_hp #4026 üzenetére
Jaaa, az más. Azt hittem, egymás után. Mondjuk akkor sem lehet mást tenni szerintem, mint eljönni, ha nagyon szopsz.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #4023 üzenetére
Nekem tegnap a 66 volt az egyik ultimate winning hand. Persze ellenem is...
Nyerek egy potot sh-n 66-tal, következő osztásban 88. Emelek 4 vakig, short stack gyerek olyan 12 vakkal all in. Call, végül 66-tal ver, úgy hogy jön a 6-os. Utána még egyszer duplázott rajtam a KK-m ellen, szintén 66-tal. -
Gambit
őstag
válasz concret_hp #4023 üzenetére
Nekem is sikerült többen is, de semmi gond, van azért elég terem.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
adalbert1
veterán
Nekem szerintem ilyen 1-2 nap... Habár volt olyan is, hogy 1 hónapig az ment, hogy 1-ik nap nyerek, másik nap elbukom, a hónap vége csak a rakeback miatt lett pluszban.
Ahol meg ennél nagyobb szívás volt, onnan én is eljöttem. -
Gambit
őstag
Nekem mindig addig, amíg ott nem hagytam az adott termet, és nem mentem máshova próbálkozni.
-
concret_hp
addikt
nektek meddig tartott a leghosszabb szopószériátok?
2.a óta szívok amivel csak lehet szinte.
nemtom hány hand lehet, de olyan 5-6 000-nél biztos több.[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz adalbert1 #4018 üzenetére
Hát, úgy látszik, mások a tapasztalataink. Én viszonylag kevés river blöfföt látok azért. Úgy látom, hogy alacsonyabb limiten, ha valaki izmozik a riveren, akkor van is valamije. És ez persze fordítva is igaz, tehát ha valakinek van valamije, az meg is adja a river emelést, "ha már odáig elment". Ez persze a busted draw-kra nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Ja, viszont a turnon az overbet simán tünhetett blöffnek is, így ha lecheckeltem volna még mindig elhihette volna, hogy az ő lapja az erősebb.
Ugyanaz csak full table-en.
Itt viszont szerintem hiba volt riveren az emelés...
Másik hand. Itt is riveren nem tudom hogy hiba volt-e nem emelni és utána csak callolni, de elég tight tabel image-e volt a srácnak.
-
Gambit
őstag
válasz adalbert1 #4015 üzenetére
Szerintem nem AK-ra tett, hanem mondjuk KQ-ra, vagy KJ-re. Ha egyáltalán tett valamire, és nem csak a saját lapját játszotta.
Szerk: Ok, hát ez végülis stílus kérdése. Én inkább flopon és turn-ön szeretem felépíteni a potot, riveren meg még megpróbálom behúzni amit sikerül. Mondjuk én agresszív vagyok, és mivel általában emelek minden utcában, ezért gyanús lenne, ha riveren hirtelen lecsekkelném. Nem hiszem, hogy meg mernék húzni a river blöfföt.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
De ha úgy gondolkozik, hogy AK-m van, akkor miért nem emeltem vissza preflop, ill miért nem emeltem flopon?
Persze gondolhatta azt is, hogy esetleg valami combó drawra emelek, mondjuk AsJs, a turn nem talált el, ezért akarom inkább kiemelni?Szerk.: mondjuk pont ezen a limiten sokszor nagyon jól lehet check raiselni, ha csak ketten vagytok potban, riveren sokszor megpróbálnak kiemelni (legalább is az agresszívabban játszók biztosan). Viszont itt az emelés jóval pot felett volt, ebből ha úgy readel le lehet azt is szűrni, hogy blöff az egész.
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
válasz Makaveli #4008 üzenetére
Akkor tedd fel újra, megint, azúttal egyértelműen. Amúgy tudod mit? Szerintem a 888 a legjobb, azt ajánlom. Ugyan nem tudom mit kérdeztél, de ez mindenkép jó lesz.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Gambit
őstag
válasz adalbert1 #4012 üzenetére
Egy szettel szerintem turn-ön visszaemelt volna. Hiszen akkor kell potot építeni. Szerintem ezt sokan megadnák ám ezen a limiten 2 párral, és nem is biztos, hogy -EV lenne belőle.
Szerk: Riveren szerintem ezen a szinten kockázatos check-raise-t játszani. A legjobb emelni, szerintem többet lehet vele kaszálni. Az emelés mértéke meg azért nagyon sok mindentől függ. Stack méretek, hand addigi lefolyása, ki mennyit rakott bele, mennyi bent a "halott pénz", read az ellenfél lapjáról, read az ellenfélről, stb.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Én is ezen gondolkoztam, vagy azon, hogy turnre esett be neki a set a 9-esel... Mondjuk sorra lehet hogy nem is tett, mert elég nagy overbet volt, és azért sh-n sokan szeretik eljátszani valami draw-ra, hogy a kellő lap náluk van hozzá.
Szerk.: még azon gondolkoztam, hogy hiba volt-e a végén a hívás. Jó, így hogy megadta nem , de ilyen helyzetben ebből a pozícióból mi lehet a jobb megjátszás (persze ez is read és ellenfél függő) : - check (itt az a jó, ha ki akar blöffölni, és mehet a raise utána)
-potnál alacsonyabb raise
-potnyi raise
-esetleg all in?[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Itt vajon mit nem tudott elengedni az ellenfél?
A vicc az, hogy egyszerre több asztalon is játszottam vele, és eddig a pontig úgy tünt, hogy jól játszott... Vajon settje volt, és 2 párra tett, esetleg 2 párja volt és csak AK-ra tett? -
adalbert1
veterán
válasz Polacheck #4001 üzenetére
Ez teljesen jó dobás volt, valószínleg mindenkinél magasabb pár van a tiednél (akár kézben, akár a boardról), innen kezdve meg kb. 5 százalék esélyed van nyerni (ha valakinek már nem magasabb drillje van, akkor már tényleg csak az segíthetett, hogy lejön mindkét 2-es).
-
Gambit
őstag
válasz Makaveli #4004 üzenetére
Ennek a kérdésnek így nincs semmi értelme. Az összes póker kliens ingyenesen letölthető. És szerintem nincs olyan, hogy "legjobb". Egyiknek talán jobb a bónusza, másik jobb tornákat rendez, harmadiknak nagyobb a játékosállománya, stb. Meg még szubjektív is, hogy kinek melyik jön be hosszútávon.
De ha "ingyen", vagyis play money-ban akarsz játszani, akkor tökmindegy. Pláne, ha még a grafika sem számít.
Makaveli: Márpedig rossz kérdést tettél fel sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
válasz Makaveli #4004 üzenetére
Minden ilyen szoftver ingyenes (azt írtam először, hogy szopftver, Freudi elírás ). Letöltöd, regisztrálsz egy usert, "account"-ot (ez is ingyenes). Azt hiszem a legtöbbnél (vagy mindegyiknél) lehetőség van play money, és real money account regisztrálására. Neked egy play money kell, azzal kapsz általában 1000$ játékpénzt, és a játékpénzes asztalokon játszhatsz vele. Ha elfogy újratöltheted (némelyik site-on naponta csak korlátozot számban).
ha már úgy érzed jól megy, regelhetsz egy play money accountot, és befizethetsz. Néha elég, ha a play money accountodra valódi pénzt fizetsz, és az átvált real money accountra.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
Sok-sok partit kell lejátszani, mire kiderül, hogy mennyire jó az ember. Tegnap fél órát nyomtam SSS-t 9 allinből 8-at buktam, pedig majdnem mindíg én voltam a favorit. hirtelen elment 40$ pillanatok alatt. Ma meg találkoztam egy mákos állattal. 50NL-en ült bent 230$-al, lehetett vagy 70/40-es statja. egyszer QQ-mat verte le 68s-el (flösse lett), egyszer meg Ak-omat 57s-el (két párja lett), pedig törnben ott volt a K. Az ilyen partik tudnak kiborítani. Mikor egy telesen esélytelen lap lever. Ráadásul valami super user lehetett a tag, mert volt hogy dobta a nagyvakját mikor KJ-val egyértelműen lopás céljából emeltem. Aztán máskor meg ugye röhögve adta UTG+1 limp után 57s-el. Esküszöm látta a lapokat, és tudta azt is mi fog jönni a boardra.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Makaveli
senior tag
Melyik ingyenes póker szoftver-t ajánljátok? PokerStars, VC Poker, 888? Nem muszáj ezek közül, hanem ami szerintetek e legjobb... Nem a grafika számít.
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Vandit.
addikt
Bwin-en 500.000 dolcsis torna lesz.
Buy in:220+15,de sit&go-n is be lehet jutni.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
L|zsidoboz
őstag
Ne verjed, mikor jól dobsz.
Mikor rosszul ítéled meg az ellenfél lapját, és úgy dobsz, csak akkor kell.SLYM: akkor mit akarsz a full tilten?
Hogy hogyan, hogy mikor vagy hogy mennyiért tudod a pénzed kivenni?
Vagy egyik sem, vagy mindegyik?Good to be good, but better to be lucky.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Alap. Nem is érzem úgy, hogy iszonyat penge vagyok. Egyelőre tanulok és figyelem, hogy miket cseszek el.
Tegnap egy meccset játszottam, és volt egy olyan szitu, ami után vertem a fejem a falba. Kettes párt kaptam handre, majd 3 számomra teljesen érdektelen lap lett a flop (7, B, A), de mégis született 3 all in, ezért eldobtam a kezemet. Turn és river is 2-es lett, úgyhogy vertem a fejem az asztalba rendesen.
less qq more pewpew!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest