Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Erre nem tudok egzakt valaszt adni. Nagy kulonbseg semmikepp sincs az NL25 es NL50 kozott, lejjebb meg en sose jatszottam.
Jonehany helyzetben lehet pontosan readelni, ez egyertelmu. Ehhez sztem nagy segitseget ad a Pahud, a 'fold cbet' a TAG-ek legfontosabb mutatoja, nagyon ra lehet jatszani. A flush chaserekkel semmit nem tudsz tenni, barmekkorat emelsz, tartani fognak, evvan.
A regularoktol altalaban nehez sokat nyerni, maradnak a laputkozesek, meg az imak. A betevedo idiotak viszont sok penzt hajlamosak neked adni (pl. a PS-en magyar ido szerint reggel van egy csomo nyugati-parti amerikai, na ok nagyon hulyek).Igazabol annyit tehetsz, h kerulod a multiway necces helyzeteket, bevallalod a hulyek ellen a 70-30-akat, es remenykedsz, h keves coolert kapsz. Ja, es sokat kell dobni AA/KK-t, mert tenyleg ott van naluk a set.

Piszok regen makoltam le vkit ugy igazan, mar nagyon kellett ez a hand.
Kuldok is magamnak egy notat.Na meg is van a lé, este lovok egyet NL100-on, meglassuk, hogy megy a szeker.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest