Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• L|zsidoboz

őstag

válasz regent #2012 üzenetére

nálam szintén ugyanez volt ma du. nl50en. :W

1. szopóka:
    kézben: 88cal limp középről, emelés volt a nagyvaktól 1 dollárig, ezt megadtam én és a kisvak is, 3an vagyunk. flop q 8 6 rainbow. emelek 3 dollárt, nagyvak vissza 6. hmm, mondom jó, csak call. turn 9, nagyvak csekk, én all in 12 dollárral, ellenfél call. river 7, mutat q 10.

2. eset:
    kézben KK. előttem emelnek 2 dollárig gombról, én nagyvakként vissza 5, ellenfél csak call.
    flop 2210, all int tolok további 13 dollárommal, gyerek call, turn Q, river X, mutat QQ.

3. eset:
    kezemben 99, asztal eléjéről limpelek vele, mindenki dob, csak kis és nagyvak marad.
    flop 9 8 4 rainbow. mondom ez nem rossz, kisvak emel 1 dollárig, nagyvak call. erre én vissza 5dollárig. kisvak dob, nagyvak call. turn J (gondoltam ilyen drawval nem adnak meg egy ekkora hívást), így a csekkje után betoltam további 15 dolláromat, ő egyből call. ekkor már sejtettem, hogy baj lesz. river 5, mutat 10 7o.

mondjuk ezek közül van, amit nem jól játszottam de, az ellenfelek helyében a legtöbb szituban nem jutottam volna el a riverig... :U
    de kárpótolt, hogy ma 4szer volt nálam fekete AK, ami 40 dollár bonuszt eredményezett.

Új hozzászólás Aktív témák