Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

Hogy a rohadás essen azokba, akik képesek potnyi emelést megadni a drawjukkal, vagy esetleg még vissza is emelnek, és behúzzák. Ma 4 beülő ment el ilyeneken, egy a saját hülyeségemen, és egy beülőt adott egy drawra váró, akinek valamilyen csoda folytán nem jött be, de mégis kifizetett.. -55$ mindössze 22 perc alatt. Nem gyengén felkúrt.
    Az AK, AQ-imhoz nem jött semmi, és kiemeltek a potból, ezzel is elment egy fél.
    Egy asztalon KK-t kapok kézbe. Még meg is dícsértem magam, hogy milyen ügyesen eldobtam az előbb a KT-rt, mert most több pénzem van duplázni. Haha.
    előttem emelés 4BB-re, visszemelek 14-re. Adja, és ketten maradunk. 827 flop flössdraw, esetleg sordraw. Csekkel, emelek majdnem egy potnyit, visszaemel allinre tesz, adom, és lejön az AK-a mellé a flöss. Megcsóválom a fejem, és újratöltök.
    Következő lap AK, ez fasza, mindjárt vissza is nyerhetek valamit. Emelek 4BB-t ketten adják. Flop 3AJ, flössdraw, előttem csekk, tanulva az előzőekből, egy kicsit felülemelem a potot. egy tartó, turn T, betpot, ami nekem allin, adja, és mutat JT-et. Hogy a retkes fenébe gondolta, hogy jó lesz neki, ha egy preflop emelés után egy A-os flopon a second párjával, megad több mint egy potnyi emelést, miközben vannak még utána is akik nem beszéltek.
    Rejtély.
    Két egymást követő prémium lap, két beülő minusz. Ugyanitt később AK-al visszavettem egy beülőt egy másik agyatlantól, aki JQ-val várt a lyukas sorára, de neki nem jött.
    Másik asztalo valamiért (hogy tört volna le a kezem) csak limpelek AQo-val sok limpelő mellett(talán mert nem olyan erős lap?) TA5 a flop, emelek potnyit, hárman adják, az egyiknél ott lapul a győztes T7, és a törn persze 7-es. Na innentől jár nekem egy seggberúgás, mert odaadtam neki a maradék pénzem. Pedig észrevehettem vona, hogy baj van.
    A többi nem érdekes, nagyjából hülye voltam. Azt hiszem ez a tilt. Mert amíg nem néztem végig, és írtam le tételesen a dolgokat, meg voltam győződve, hogy bad beatek súlytottak. Pedig annyira nem is, csak amennyire normális. A többit elintéztem én magam. Na ma nem is játszom többet, nézek valami vidámat, vagy olvasom a Harry Pottert. Izgalmas.

Új hozzászólás Aktív témák