Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz moma #1984 üzenetére

Hát most éppen annyira nem örülök a PT-nek. Mivelhogy rámutatott, hogy gyakorlatilag minden vaklopási kísérletre eldobom a lapjaimat, és én pedig szinte soha nem támadom meg a másét. Egy ideje próbálok változtatni ezen, de a mai nap betett nekem. Ahányszor AA-t, vagy más magas párt kaptam hátsó pozícióban, mindannyiszor dobtak a vakok (és mindenki más is) az emelésemre, de gyakorlatilag a 4-5 lopásból kettőt is lefüleltek, és amikor én játszottam a seriffet, akkor az A10-el AK-ba futottam. Eredmény -50$ (nem csak ezek miatt, de ezek adták kétharmadát). Sajna ez éppen a bankrollom negyed része. Kezdem veszélyben érezni a bónusz kiszedédét. Alig 180 pont kéne hozzá.
    Most már kezdek hinni a csaláselméletekben. Más is írta már, amit én szenvedek el éppen. Miszerint a bónusz első felében minden bejön, az emberhez ömlik a pénz. Aztán kb a 2/3 részénél minden elromlik. Ugyanolyan játékkal egyszer csak elkezd veszíteni. De durván. Aztán jó esetben marad valami az eredeti befizetésből, rossz esetben rá kell fizetni egy kicsit, hogy a bónuszt (amihez már jó sokat játszott) egyáltalán ki tudja venni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés