Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz Grass #1910 üzenetére

Csatlakozom az előttem szólókhoz, flopon még jó a kis emelés, még a visszaemelés utáni emelésed is, hiszen nálad a nuts, és csak két ellenfeled van, ez legrosszabb esetben is split, de valaki közülük valószínűleg nagyot szív majd. De a turn után....

Most látom, hogy valszeg senki nem nézte eléggé figyelmesen a hand historyt, mert ugye a későőbbi győztes 105-el a turn után allin ment kemény 68 centtel, úgyhogy ellene már eleve nem lehetett semmiféle emelést bevetni. Túlértékelte a top két párját (board alapján) és a végére bejött neki. Ez van. Bad beat ez, nem más. Ha flopon nagyobbat emelsz, esetleg megnyered a partit, de esélyes, hogy azt is adja, hiszen egy emelésre, és egy visszaemelésre képes volt tartani egy top párral gyenge kickerrel. Keeresd meg ezt a halat, és később húzd le.

Amúgy annyiban igazuk van a többieknek, hogy ilyenkor nyugodtan mehet (ezen a limiten) egy nagyobb emelés, mert lesz aki megadja, és ebbőől gyűlik szépen a pénz. Persze ehhez nem árt egy maniac image az asztalnál, bár nem létszükséglet.

Más: Jó volt a nyaralás horvátországban, pókereztem is, elnyertem a kezdő ellenfelektől vagy 100 pisztáciát. :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés