Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, kb 6hónaópja nem írtam ide, és nem is olvastam a topikot, vicces, áprilisba schnitt, meg most schnitt, kimaradt ez az idő, a vicces az hogy kb mintha schnitt nélkül olvasnám
, ugyanaz a panaszáradat, termek csalnak, lemákolnak stb. Következtetéseket rátok hagyom én csak rámutattam a jelenségre.
Londonba voltam a múlthéten, Heathrown vettem egy WPT Magazint + egy Pokerplayer, tök jó újságok, kár hogy Mo.n nem lehet hozzájuk jutni.
Kedvet kaptam újra a játékhoz, vagyis a kedv megvolt csak időm nem volt, ma volt időm, 58as MTTn második helyezés, kis alapon, meg leírtotam mindenkit akkora mákjaim voltak, de jóvolt egy kis játék.
-
törölt tag
Lépek ma be a Sbre, 0$ a számlámon, király, először azt hittem vicc, hívom az ügyfélszolgálatot, allgemeine störung holnapra talán jólesz.: Úgy kiveszem ezektől a szaroktól a pénzt mint huzat, mit képzelnek ezek?
Full derült égből villámcsapásként kaptam Linzből a bwintől egy levelet ha most feltöltök pénzt a számlámra 7500ftot jóváírnak
, hülyének is megéri, a vicc az hogy nem tudtam a felhasználónevemet, de bennevolt a küldött levélben.
-
törölt tag
Esküszöm ilyen nincs, nem tudom el legyek keseredve, nevessek, avagy ....
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz, 30k GTD 2 AAom ellen jön flopra a drill, 2 esküszöm leszopom magam, aztán 99 kisvak all in, nagyvaknál természetesen 10-10van. De bazzeg, 2 AA és belefutottam 2be szintén, ellenem, én bezzeg nem tudom lemákolni.

Pff bazzeg, víz kiver olyan ideges vagyok 1 versenyen 2AAom lesz lemákolva, eskű megőrülök.preflop all in, 4espár, meg a K6, mindkettőre jön a drill.
(
Sb kb lejátszott nálam, első 4 vakszinten 4perces lag, köszi, gyűjtsél zsetont.
-
törölt tag
Ez embetipustól függ, szakirodalom 50szeres bankrollt, ad meg iránynak
, ehhez képest jócskán lazább vagyok, szerintem meg kell tanulni komolyan venni, és inkább a tanulásra koncentrálni, szem előtt tartani azt hogy 1-2hónap alatt, nem lehet 3szintet lépni
, ez tuti, lehet ideiglenesen sikerül, de utána nagyobb a hasra esés.
Egyébként, az a 35szörös pénz, nagyobb alapon éppenhogy 14, ami 1 rossz sorozattól lemehet 10alá... -
törölt tag
regenttel értek eggyet, ismerem ezt a nyertem már eleget kiszállok mielőtt elvesztem hozzáállást, vesztő leszel, túlságosan függessz, a pénztől, nem játszol igazán... eggyáltalán ne gondold azt hogy érzed az NL10et, ha így állsz hozzá.
Maradj még pár hónapot itt, gyűjts pénzt legalább amíg 35-40szeres beülőd nem lesz, ekkor lehet minimum feljebblépni, de még itt is necces lehet.
szvsz persze. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kavicssli
üzenetére
Én megfogadtam több ingyenes versenyre nem megyek, viszont lesz a Tropiban tavaszi verseny, 15k+3ks satelittel, oda esetleg eljöhetsz, ott találkozhatnánk. ífőversenyre 100ezer a nevezés annyim sajnos nincs most 1 versenyre. Egész tőkémet felemésztené.

Meegvitatni, a chek raise emeléseket, meg ilyenek.
-
törölt tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Gondolkodtam ezen, a dolgon, arra jutottam adott esetben félrevezető lehet, mint ahogy nagy párral mindenki fold után kisvakból 3-4nagyvaknyit emelni.
Csavart logika, kicsit jobb ellenfelek ellen, de bejöhet, mert egy elég erős félrevezető hatása van, főleg ha egy közepes játékos képét mutattad. -
törölt tag
Velem is történt egy hasonló eset (NL10) mint Gambittel, KK nálam előttem looserkoma, 10dollárral(nekem volt 18) 70centig emel, én ráemelek 3 dollárig, mögöttem short stack all in, bennevolt a 3 dollárba, looserkoma all in, PumPi call, elgondolkodtam picit, az AAon de mondom sh asztal, ha az van nála megérdemli
, aztán QQ volt
Short stack A3 , jött az ász, természetesen
, de így is én jártam jól, ugyebár.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Vissza all innél dobni kellett volna
, A-Qtól nem féltél hogy esetleg az van nála? Szerintem itt annak volt a legnagyobb esélye, és úgy is játszotta az egész hendet mintha az lenne nála, végülis nam az volt, de gyakorlatilag ugyanaz mintha az lett volna.Örülnöd kellett volna hogy 7dollárért megnézheted mi van nála.
-
törölt tag
Bármelyik lapra igazad van kivétel a KK, szerintem, preflop szerintem a KKt nem lehet eldobni, mert hosszútávon több pénzt veszítessz mint amennyit nyersz. Máskérdés hogy tényleg tudni lehet nagyjából mikor állsz szembe AAal, de én a KKt preflop, nem dobom el.
Harrington is valami ilyesmit írt a könyvében, hogy szerinte nincs olyan ember aki tudja hogy a másiknál pont AA van, és nyereségesen tudja a lapjait dobálni. -
törölt tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Sokszor van ilyen, kiesik egy 200dolláros versenyről és beül őrültködni NL20ra, nekem is szokott ilyen lenni
, Nl10re ülök be
. Akinek van 2000+bankrollja, annak 20-40dollárt ha elszórakozik nem pénz, viszont lehet jobbkedve lesz tőle
, vagy mégrosszabb. -
törölt tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Az biztos hogy soha nem ér fel egy Iveyvel, Negreanuval, Gusel, Hamannal, Farhaval, stb stb
Cloutiervel... ki ne hagyjam a világ eggyik legjobb versenyjátékosát....
Apropó olvastam egy cikket, Cloutievel, a KÁRTYA magazinba, érdekes volt
, leírták hányszor sok milliót nyert élteében, után kérdezték tőle online szokott e játszani.
Nevetés után, igen, 10dollár 40centből kijutottam a Koppenhágai EPTre.
-
törölt tag
6-8o t eldobom, de ha jól emlékszem, 6-8st írtam, igen, nemmindíg de ha úgy állok bemegyek, egyszerűen muszáj néha rossz lapokat is mutatni, hogy az ellenfelek azt gondolják, hogy máskor is rossz lapod van, ez real gameba is így van, vagy itt főleg, hasonló stylbe játszottam múlthét pénteken, 1000ből lett 9000ezer, és senki nem volt a 6emberes asztalnál plusszba, de ez nem azt jelenti hogy minden partyt meg kell nyerni.
Tegnap unaloműzésnek beültem egy kis NL10be, és eszembejutottál, 15dollár nyerőbe voltam kb, sb voltam, msneztem, meg a winampot baszkuráltam mellette, csak rámentem call, nem láttam hogy az ember 50centet emelt
, van ilyen, namondom jó hülye vagyok, flop 2-2-J feszes ember emel, mondom ez tuti A-J, QQ-KK-AA, ha az van akkor mondom megadja, vissza allin volt neki 7dollárja, megadta, KK, nem jött király.
Kérdésedre felelve, NL10ben abszolut nyerő vagyok, szerintem beülőt még nem is buktam, NL25be szintén, (nem játszok sok casht), NL50ben csakpárszor jártam, de ott is full nyerő vagyok.
Egyszerűen sajnos nem lehet full feszesen játszani mert kiismernek, ezek az eredmények főleg Sh asztalokon vannak, torunákon általában pechem van, egyszer remélem beljebb is tudok végezni a 25k GTDn mint 14. hely.
Valószínüleg havi viszonylatba meg tudnám keresni azt a pénzt amit a munkámmal keresek, de egyenlőre nyúl vagyok a váltáshoz.
Mégvalami, ha WSOP szinten fogod fel vesztő leszel, én is az voltam, le kell alacsonyodni a színvonalhoz.
Fenntartom sőt még komolyabban gondolom, hogy ezek a kis alapok +SH asztalok csak butítják az embert, ha nincs kiakalult stabil(!) elképzelésed, hogyan kell egy full tablen nyerő lenni, akkor eléggé el tud ferdíteni az Sh asztal, én kicsit ebbe futottam bele, Sh asztalon teljesen jó a ritmusom de full tablen egyszerűen nem találom a helyem
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
kavicssli
üzenetére
Ehhez csak annyit mondok, szerencsés vagy barátom, online azért már 50ezer leosztás kb, biztos megéltem, de még nekem nem jött össze egy royal, élőben lassan 2 éve játszok heti rendszerességgel 5-8órát, ilyen-olyan helyszíneken, mindkét locationan 1-1szer volt straight flössöm, mindkettő kis kapcsolódó lapokra.
Tapasztalatom szerint pont az ilyen nagyszájjú losereket a legegyszerűbb kiismerni, arról nem is beszélve mennyi pénzt elszalajtassz a végig chekkel. Meg fura vagy te ha azt gondolod hogy NL25ön, igazi dörzsölt emberek játszanak
. nem
-
törölt tag
Microlimit, én is csak kedvszerűen játszok, az első szitu teljesen jogos volt, micrlimiten én is bármikor 5potnyit megadok 88al, ha top párom van adom az emelést, sőt, ha kicsit fáradtabb vagyok és nem gondolkodok el hogy akár nagyobb párod is lehet, vissza is emelek, de ha csak adom és jön egy király, szerinted egy 2 dolláros potba 80centnyi emelésnél megilyedek attól hogy királyod van? river meg pech, igazán nem értem miért vártál akkor az all innel a riverig? véleményem szerint az ilyen potokat addíg kell megnyerni, amíg nyerő vagy, az all in meg egy nagyon gyenge játék, ha jól sejtem majdnem 4-5dollár volt, miért? 1dolog lehet nála amivel megadja és te nyersz K kisebb kicker, viszont ha csak A8 van nála, akkor egy 1 dolláros emelést még talán megad, a legtöbb gyenge játékos még bika lappal se hív vissza, szóval azt meg lehet viszonylag könnyedén úszni.
Már megbocsáss de annyira vicces ez a második szitu, én is eljátszom sokszor
, full szar lapokkal bbből bemenni, szokott jönni a drill, elölről jön a nagy emelés, szinte tuti a nagy pár turn értéktelen, vissza all in 90%ban adják! Kis lapok előnyei. Mondjuk ha lazítok akkor simán megadok 6-8s el hátulról a 4 nagyvakot.
Viszont ilyen szituba, én is beszoptam pár ilyet, ha all in megy akkor, el kell dobni, mert szinte biztos megvan neki a drill, én nem egy tournát basztam így el AA és 3-3-7flop flop emelés, ő all in, én adom, ő drill én AA riverre jött az A.
Rögtön következő kör, KK hasonló flop, emelek, all in mondom nem lehet hogy ekkora pechem legyen 2 körben is hogy jött neki a drill, jött neki.
Szinte biztos ha itt all int kapsz, akkor megvan nekik a drill, el kell dobni.Kevesebb a vaszteség einfach eldobni, mint megnézni az összes blöfföt.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ismerősöm 9. lett ezen a kis ingyenes szösszeneten, az FHM verseny előversenyén.
Ahonnan én kiestem, namost a srác nem játszik jól, szerencséje volt
,jöttek a drillek színek ilyesmi.
Kapott egy telefont, meg egy WPT zsetonszettet.
Már meghirdette.
-
törölt tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Kb ilyen szinten játszotam én is tegnap, én is hajmaos vagyok erre az őrültködésre, 20dollár el is ment így....
El tudom képzelni más is így van, egyszerűen annyira elegem lesz a több órási feszes játéktól, és gondolkodástól hogy kitör belőlem az állat, és őrült leszek, általában az 5dolláors sngken van ilyen, tegnap vagy 5öt toltam, eggyiken második lettem.
Voltak mákolásaim de alapvetően amikor kiestem még így is esélyes voltam, de olyanról nem tehetek hogy 44 ellen 22 és jön neki a 2es 88 66 ellen jön a 6os stb stb. -
törölt tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Érdekes elképzeléseitek vannak a pókerről
, kis kapcsolódó lapokat miért ne lehetne megjátszani? Miért kell megengedni hogy 4-5en flopot nézzenek? Ezt csinálják a sportingbeten is, aztán rá1dollár, rá 1,5(NL25) és egyből kevesen maradunk, persze, 13dolláros bankrollal nem nagyon lehet kockáztatni. -
törölt tag
Saját tapasztalatomból itélve szerintem építkezz, én sokkal flusztráltabban játszom ha tudom hogy megdolgoztam azért a pénzért.
Viszont így hogy gyakorlatilag az egész bankorollomat összenyertem, így nekem nincs semmilyen flusztrációm. gy viszont vannak könnyelműségeim, szóval eggyik se jó.
-
törölt tag
válasz
concret_hp
üzenetére
1)Aktivan január óta, de voltak szárnypróbálgatásaim!
2)Változó, cash gamet ritkán, főleg örültködésből, MTT 10dollártól 50dollárig.
4)kényelmes bankrollom van, több100dolláros nagyságrend.
5)változó
6)változó 10 óránál többet nem!
Voltam ma ezen az ingyenes versenyen, istenem miért ütsz engem?
Legelső party, osztóként belimpletem A8sel egy kis mértékben emelt potba, flopra top 2 pár, emelés, megfelelő nagyságút ráemeltem, mögöttem adták, eredeti emelő adta, utána óvatosabb voltam, de ígyis bekerült a fél stackem, mutatás, 6os drill az embernél floprra. pocket6osra.
bazz, a tegnapi floppolt dolgaimra, ez méltó folytatás
Végig back természetesen fele stackel, aztán 5en maradtunk K8s all in, ember ugyanakkora stackel meg A6al megadja, szerencsémhez hozzátartozik, ugyanolyan színből volt, és flopra 2párt csinált.
természetesen egész party alatt top párom nem volt. Elképesztő ez a sikertelenség amit live gamekba összehozok, és többnyire, a szituk olyanok hogy nem játszom őket rosszul.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
üzenetére
Na az utolsó is jól alakult

AJ val szoptam K10 ellen, majd közvetlen rá, KJ val spliteltük Q10 ellen, jött riverre a sor Atól 5ig
, majd KQ val KJ ellen, jött neki a sor.
Lefekszek.
Ezt úgy hogy egymást követő 3 körben 3an voltunk már csak az asztalnál, tehát ezek jó lapoknak számítottak, és jó is voltam végig flop előtt. Dehát.
Lehet meg kéne dugni Fortuna asszonyt akkor jobban menne.
-
törölt tag
Kiestem eddig 3 tornáról
, először Ak al AAba futottam, jó mondom előfordul, utána 2 lapos s straightflösshúzólappal, a végén sorral, egy flopra full ellen
, majd egy top párral flopra sor ellen.
Vicces, az ilyen este, mégegy 5dolcsis fast tornát kap mára a szerencse.
-
törölt tag
Asszem ezt a short handed 5dolláros fast tournákat csak nekem találták ki, senki másnak.
ma nagyon mentek, eggyes periódusokban szétszopatott az rng, amikor heads upban 5all int buktam
úgy hogy mindíg én voltam az esélyesebb, 60%al minimum, utána másik játékba A-3 utána A-4el csúnyán felháromszoroztam magam
.
No mindegy a vége, 6partyból, 4győzelem egy 2. hely meg egy 3. érzem nagyon, ezt a lose játékot, nem is tudom át merjek e magasabb alapra menni, ott ezzel a játékkal nincs sok keresnivalóm, vagy mégtöbb, na ezt ki fogom próbálni.
-
törölt tag
Tegyük fel visszaemelsz flopra, mondjuk ugyanannyit mint amennyi az original bet volt, ha agresszív akkor még rád hív, itt megintcsak jóesélyjel meglesz a pot odsod a tartásra.
Ha nem agresszív csak megadja.
Turnnél, ha mondjuk megilyedt tőled, akkor lechekkolja, namost normál, itt ha én chekkot látok turnre biztos lövök eggyet, de mondjuk ha te is lechekkolod akkor is ugyanott vagy mint Dan.
Riverre jött a flöss, amit hacsak nem extra trükkös akkor nem chekkolja le, hív, és neked itt is kötelező lesz a tartás. Ezzel legjobb esetben is odajutsz ahova Dan, de lehet még sokkal több pénzt belefeccölsz. Szerintem ez tényleg egy jó példa arra mikor kell igazán tartani.
Én eggyetértek itt Danel, Nl10 kivételével én itt ugyanígy játszanék call call call, az a baj ezekkel a 2 színes flopokkal hogy itt nem nagyon tudsz annyit visszaemelni hogy eldobja, egy drillel vagy két párral esetleg meg lehet próbálni kiemelni, a flössesélyből, de A-10el ez nem kivitelezhető mert A-Q is megver vagy Ak. -
törölt tag
Te komolyan ilyen pontosan számolod Nl10en a pot oddsokat, hiba!
Én ugyanígy számoltam, de rájöttem ha WSOP szinten fogod fel az NL10et csak vesztesz... sajnos, nem is voltam túl nyereséges Nl10en amíg komolyan vettem, az NL10 egy játék. ismét csak azt mondom, sajnos.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Akár chek raiseeltél, akár nem, szerintem hiba ilyen flopra nem emelni egyből, ha rádemelnek, all in, én tutira ha lechekkolom és rámhívnak akkor all inig visszahívom az embert, addíg kell ezt megnyerni amíg te vagy a nyerő.
egyre inkább kezdek rájönni hogy ezeknek a losereknek, ha hagysz kibúvót akkor találnak mindíg indokot a tartásra, viszont ha az egész stackjük forog kockán akkor azért már feszesebbek.
Máskérdés ha itt behívod all in akkor is megadja, viszont 7lappal javulhat az őlapja, és 7el a tiéd, sőt neked nem is kell már semmi, tehát mindenképpen nyereséges ha allinig tudod hívni.
namost 6dolláros potnál 2 dolláros emelés ajándék egy flösshúzónak. Volt 9dollárja, itt behívod akkor 5dollárral legalább, aztán ilyen turnnél allinig, de a flopra allinig való behívás se rossz dolog, sőt, én valószínüleg NL10en így játszanám. Ezeket vagy preflop vagy postflop kell megverni, annyit havni hogy dobják, 4-5öd stacknyi hívással csak megadják, aztán megint, aztán megint, te meg lesel hogy 9-6ra jött neki a sor. -
törölt tag
Asszem este soha többet, 130indulós mtt, bazz, 50ember van még 9. vagyok, és small stack az asztalnál, 7 nagyobb stacknyi ember volt, ott, a 9ből
, szivassuk egymást persze, oké ittvannak, 150-300as vakokkal, 6000all in, elsőnek, minden körben, ilyet még nem is láttam, és nem 1 ember hanem felváltva hol az eggyik hol a másik.
100-200nél 2000es preflop emelés, ember behívta all in, A-J val (!!!) A-Q val emelt 10nagyvakot, elölről!
Eszméletlen, allin-raise-callra, bement az ember callal bubi9el, no comment, nem lehet valaki ennyire beteg.
Végre kapok hosszú szünet után egy AAt még a kisvak is dobja, ilyet még nem basztam. Végül csak beszálltam a szokásos közepes párommal AA ellen, eszméletlen, mások ilyen A-j A-10, KQKJ főleg, ezek ellen mennek all in, én bazzeg richtig kikapom az AAt.
No mindegy maradt még stack semmi vész, K10 hátulról all in, nagyvaknál mi volt AA? neeem KK zsír. Mellette meg az elején jól játszottam, nem értem én ezt.
-
törölt tag
Furadolog ilyen partykat elemezgetni, főleg azélrt mert valaki csak poénra használja, a NL10et, nekem is van olyanom hogy rossz napom van és odaadok valakinek egy beülőt.

Ez nekem rossz beidegződés, és egyben loser dolog, próbálok rajta változtatni.
Ettől függetlenül, több mint 4dolláros potba 1,5dollárt emelni, iszonyatosan kevés, Nl10en runner runner flössesély +overcardoknál is adom, akkora a pot ods.
Ehhez a szintehez ma rájöttem nem kell igazából tudni játszani, akkora vérloserek játszanak itt, ezekből élni kell, fura tavaly májusba nem ezt gondoltam, de amit ma játszottam elképesztő, igazából szórakozni ültem be mert nem volt stt
a Sbeten délelőtt, 1óra alatt összeszedtem 35dollárt, aztán jöttem dolgozni.
Annnyira egyszerű hogy hihetetlen, emelek, adják emelek, adják, emelek adják, muck.... Már már tényleg túl egyszerű. Ráadásul felvittem 20-25dollárra, volt egy értelmes párom, allin hívtam az 5dollár alatti embereket, adták is, és coinflipek, 60%ban bejöttek. Igaz ment is a lap, normál lapjárásnál 10-15dollár lett volna. Short handed asztal természetesen. -
törölt tag
RNGről én nem mondok semmit, ugyanis nem tudom jót mondjak e vagy rosszat, egnyertem egy sttt ennek alapján jót, egyéb esetben meg szart.
Durva chipleader vagyok, tartok egy kevesebb mint 10ed stacknyi all int, KJ val, Q10re jön neki a sor, úgy hogy a flop első lapja király. Hmm, mondom jó, itt még röhögtem.
Aztán egyszínű A3al tartottam egy hasonló nagyságú all int kisvakból, K5 ellen jött neki a drill.
utána kicsit nagyobb all int 66al, Aj ellen, nem az ász jött, vagy a bubi, neem, turnre sor, bubiig. no comment.
Ezt így egymás után, picit ideges lettem hogy egy pici szerencsém sincs, 8-2 s all in, AK ellen, turnre sort kaptam, és dupláztam.
Fel voltam rá készülve hogy ennyi volt mára, álltam fel, erre bejött.
aztán utánavolt még pár édekes dolog.
Előtte játszottam egy 30indulós tornát, 3. hely, a végét elbasztam, elsőhely nézett ki, no mindegy. Itt is voltak érdekes dolgaim....
Kicsit változtattam a stílusomon, ha már az all ines periódusban vagyunk akkor nagy párral nem emelek flop előtt, csak megadom, ennek esett áldozatul egy nem tudom kicsoda, KQ val all in én AA megadom. (szerintem job játék itt a call, akinek jó lapja van úgyis all in megy, aki meg marginal handel teker úgyis dobja)
Miután kiesett emberünk elkezdte szidni anyámat, meg gayezett, meg fuck your motherezett
, meg ilyenek, asszongya hogy where are you? 1've got 2000$
Na itt röhögtem, mondom neki: what do you do here?
looser
Ember szerintem nem tudott mit írni, hülye amatőr, csak azt nem tudom ha nem tudja elviselni a vereséget minek ül be. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Vasárnap esti parám
, szokásos MTTm, szokásos KK all in, a változatosság kedvéért JJ call, jött a bubi természetesen
.
99all in, nem voltam fizetős helyen, muszáj volt, KQ adja, jött a dáma, zsír.
Maradt 1800am 1500-3000es vakoknál, AK káró, kapásból kapásból all in, 2en adják valaki emel, vakok dobják, 3an bentvagyunk flopra nut sor.
örülök neki, de egész torna alatt egy kicseszett értelmes flop nem tudott feljönni, amikor a halálomon vagyok akkor perszehogy jön. Miért csak ekkor?
Nem játszottam jól egyébként szóval egy runner-runner fizetős helynél többet nem érdemeltem, na de akkor is, undorító. 67. hely se rossz végülis 800ból, fizetett is de akkor is bosszantó, az ember elbassza a vasárnap éjjelét, és így kiszopik, noha tudom ez bennevan, ezek nem voltak akkora durva szopások.
Előfordulnak.
Jaa és ami még bosszantó kapartam volna a falat, delaer vagyok, és átrak egy másik asztalhoz UTGbe, 2szer raktam be mindkét vakot, ami azért 6-7es M eknél rohadtul nem mindegy.
Végül a végén fizetős helyen voltam és megint átrakott, annyira ideges lettem, 1 sima köröm lett volna még erre átrak UTGbe fogtam bevágtam 6-2s el leszarom. -
törölt tag
Nem hiszem el, egyszerűen hihetetlen, utolsó 5MTTmről úgy estem ki hogy mindíg AAba belefutottam vagy dámákkal, vagy királyokkal, vagy AKal, nem hiszem el, ez egyszerűen hihetetlen, miért vagyok én ennyire peches, nem értem.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Megnéztem a hand historyt, A-K volt, és nagyjából 9ed stackje volt, nekem 6000körül, neki 800 és én voltam a nagyvak 100al, UTGből emelt 300at, ami magába amatőr játék ebben a szituban A-k al, de egal,mindenki dob, én meg behívtam, a maradék 500át, a játékba, nekem 700ba került ugya a játék.
A-K vs treff 9-3 63-37, erre azt se mondom bad beatje volt, előfordul hogy nyer a 9-3 durván 100ból 10szer kevesebbszer, mint a 2 overcard pp ellen.
Annak örülök hogy ezeket a sok loser calling station nem tudja.
Nem lehetne tőlük játszani.
Ez rohadtul nem ilyen esélynek néz ki, pedig pontosan ennyi, ez van, tartsátok ti is titokban mennyit érnek a kis scck A nagylap ellen.
Rájöttem még valamire, 1dolog veszélyes ebben az egészben, elalszik a gyanakvásod, a sok loser után
, ha tényleg olyannal kerülsz össze aki tud játszani.
Nyomtam azért biztos ami biztos egy short handed short tornát, heads upba egy jó játékossal maradtam eggyütt, be is szopatott, jól játszott, de a sok loser utám elalszik az ember gyanakvása. Ki hitte volna hogy river után chek-raiseel, elismerem bomba játék volt. 10 magas soromat, bubi magassal ütötte, klasszikus, J-10re jött neki a nut sor, nekem csak 10esem volt. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ha megáll, nem kell eröltetni
, flop top2pár, runner runner flöss
, 10espár allin A-7 jön az ász, meg ilyen finomságok.
No nem baj, nem volt sikertelen ez a nap, tulajdonképpen.
Kb hirtelen 8szor kaptam ki 80%os esélyesként, no nem baj, a végén már csak poén volt, 2$ heads up, meg 5$ sit and go.
Az viszont feltűnt egyre több ember szemét szúrja a játékom, nem feltétlen tetszik nekik, amikor a szép egyszínű 8-5ösömmel megadok egy all int, K10et levertem mint a szart.
Meg adtam meg 9-3egyszínűvel, igaz ez annyiban más volt, hogy 500a volt az embernek nekem meg 6000, ennyivel nem volt roszabb a 9-3, dehogynem, AA ellen
, de jött a flöss.
Istenem, program nélkül is tisztában vagyok az esélyekkel.
-
-
törölt tag
nyomtam egy 10es sit&got, 4,ként ismét rövidzárlat miatt kiestem, ideges lettem, de durván, ismét végig domináltam lap nélkül, de meghülyültem.

Aztán nyomtam mégeggyet, na itt kb úgy voltunk 4en hogy 6 embert én küldtem haza, jöttek a lapok, lerámoltam az asztalt, mégis második hely, heads upba ismét amatőr hiba.
3. nál nem hibáztam, ezt már nyertem, itt a játékom végre olyan volt amilyennek kell lennie, a 4emberes játék úgy nézett ki hogy nekem volt 6000körül, 2 3000körüli volt, meg egy 2000.
Úgy voltam vele, nem fogom én megadni marginal handre az all int, kb mint a wsop final, hihetetlen feszes játék ekkora vakokat még heads upba sem éltem meg soha
, inkább azt mondanám szar, de mind1 nyugodt maradtam, és behúztam ezt. -
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Szerintem ezeken az asztalokon, ha megadjaa kisvak eggyértelműen kis lapot feltételez, túl nagy kockázat ekkorát emelni többet ér egy KK mint egy nagyvaknyi tét.
Bár logikusnak tűnik az emelés is, végülis.
Az all in megadása miatt tartom magam elmebajosnak, szerintem ott vissza kellett emelni, csak az emelés után ha még mindíg adja dobni. Ez nem történt meg.
-
törölt tag
Rullez, 2vel visszább, olvashatod mekkora baromnak itéltem magamat, amiért betoltam.a Maradékot, a chek-raise jó elképzelés volt, a király pár pech, az all in megadása idiotizmus.
Viszont én is kérdeznék, mit gondolsz olyankor amikor kisvak csak megadja, és neked monster van a kezedben? Csak gratulálni tudok az emeléshez, főleg ha még azt is gondoltad hogy nincs lapja/lapom, pff.
Persze kell egy nagy agyalágyulás is hozzá, hogy betoltam az all int és így végülis jól jöttél ki a dologból, de preflop, nem én voltam aki rosszul játszotta meg a lapját.
A legjobban utána mégis az tetszett, hogy utána 300 zsetonnel 3all int toltam, és eggyiket se adta meg senki, te se. Lehet nekem vannak agylágyulásaim, de én ezt tudom magamról, viszont a te elképzelésed a játékról ennél érdekesebb, kisvakként nem adtad meg az all int, ne haragudj, ez kb ugyanakkor loserség,ha nem nagyobb, utána eggyiket se adta meg senki. Miért? kb 20szoros stacked volt mint az all in.
Ha még megadod s rád is emelnek, akkor buktál 300at, nagy ügy.
Én rögtön beírtam ide, hogy kész, agylágyulás, viszont egészen addíg chipleader voltam, és nem nagyon ellenkezett senki, 1szer talán mutattam lapot, egyébként eggyyiket se.
Őszintén szólva, ilyen játékkal nem is csodálkozom az elbukott cashgame beülőkön.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Felesleges értékelni, nem is lehet, illetve dehogynem, calling station emberek rullez

Kedvencem az volt amikor tegnap emeltem hátulról 10-7el
, elölről adta az ember a stackjének a felével!!!!
, 550e volt, 250ig emeltem, flop J-7-7, all in az ember, A-6, én meg megadtam neki.
Nem is értem az ilyen ember mit gondol a játékról, félelmetes, elképesztő. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Chipleaderként, gondoltam, akkor tanuljunk új játékmódokat, sb hely, K-J, bb elég agresszíven játszott, ő volt a másik big stack, gondoltam, ez egy jó lap, egy chek raisere, megadtam csak a vakot, ő hívott 3szorosat, 300at, én meg vissza 1000. Elképzelés véleményem szerint jóvolt, eddig a pontig, amikor megadta már tudnom kellett volna hogy habiztire ilyet nem ad meg. kellett volna, amatőr loser állat.

aztán természetesen betoltam mindent, KKal szívesen megadta. No COMMENT, elmebaj.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Elképesztő mennyire alacsonszintű játék az NL25ön, eskü egyszer van egy napom nyomok egy műszakot, kiváncsi vagyok mennyi jön össze, 1 nap alatt, jó játékkal.
gyakorlatilag 10dolláros fix órabérrel lehet számolni, van amikor 2-3szor ennyi, de ez a 10dolcsi lap nélkül is megvan kb. Elképesztően durva.
ma 1óra alatt lapom nem volt, A nagylap nem volt, 2figurás lap nem volt, párom sem volt, se kicsi se nagy, sőt sck se voltak. Kis connactorok voltak, de más nem, mégse rossz a mérleg.
-
törölt tag
Cashgame tapasztaltom kevés van(kb 7-8szor ültem be, beülőt még soha nem vesztettem és eddig mindíg több pénzzel szálltam ki mint ahogy beültem), én Nl25ön terror alatt tartom az asztalt, emelek minden szarra, véleményem szerint nagyon sok olyan ember van aki félti a pénzét, ezért lose agresszív játékkal sok pénzt lehet csinálni.
De preflop erősen kell emelni, és gyengeség esetén postflop is.
Ha preflop nem emelsz ugyanilyen tapasztalataid lesznek mint Nl10en, viszont ahhoz hogy tudd ezt a játékot kényelmesen játszani minimum 200dollár fölötti bankroll kell, ez az abszolut minimum szerintem. -
törölt tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Nem írtad Aa ra mennyit emeltél, 20cent minimum ennyire alacsony limiten, vagy inkább több, ha televan loserrel az asztal, fél stacknyit is lehet, főleg ha többen adták, akár all in is lehet gleich.
10-25ön mit kerestél 25dolárral?
De ha már ennyire kevés pénzed van, akkor ilyen flopnál félallin, vagy akár all in, A nagy kickerrel úgyis megadja, és neked van a több outod.
De ha már végigmész, ami szerintem ekkora stackel eggyértelműen lose játék, ha jön a dáma dobnikell, 2pár 4es kickerrel nem túl sok. Főleg ha 2 emelésedet is megadta.
Az utolsó leosztás meg fájdalmas, többen ezért nem szeretik az AAt ilyen flopnál, dobható lap, AA ra az igazán veszélyes flopok pont az ilyenek, 3egymást követő lap, életveszély, legalább mint a 2-3szín! Elismerem nagy önuralom kell hozzá, de az a minimum hogy óvatos az ember, én ilyen flopnál lélekben felkészülök mindíg a muckra. Ha elég kicsit hívnak adom, de nagy raisere inkább dobom. -
törölt tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Kiborulok ilyenektől, Nl25ön is ilyenek vannak, nem mernek emelni, limpel az összes, a legtöbb calling station, a múltkor ideges lettem, és lesz ami lesz, visszaváltottam, preflop a standard raisem 1,5dollár volt, mindenféle lappal, kellően le is takarítottam az asztalt postflop a minimum emelésem 2dollár, nem lehet ezekkel máshogy szótérteni, amatőr looserek, hihetetlen.
Egyszerűen szét tudják cseszni az idegeimet akik megengedik a másiknak hogy feljöjjenek, minimális összegről.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egyébként kétségbeejtő mennyire loser emberek vannak, ott ül 320k val, nagyvakként, UTG emel 2 nagyvakot, 16ezerig, van még neki 20ezre, ember nagyvakként adja a 8ezret adja, milyen játék ez? Vissza all in, 1-10e a stackjének bármilyen lappal van 35-40%a egy Anagylap ellen.

Erre ez adja a 8ezret, majd flop után all inre dobja, eszméletlen amatőr emberek vannak. -
törölt tag
A sok szívás után összejött egy 15. hely a 25k GTDn nem rossz pénz, ugyanakkor belegondolok, hogy mennyi lehetett volna....

Elején jöttek a lapok, a végén meg úgy megálltak hogy nem tudom elmondani gyakorlatilag túlzás nélkül 6-2 7-2 offsuit felváltva, elképesztő.
Aztán JJ all in, természetesen király pár megadta
, aztán kevés stackem volt, all in all in hátán, semmivel 7-2vel is, A-5 all in, KQ fogadja, jött a dáma riverre
, neki mégkevesebb zsetonja volt.
Aztán valami trashre betoltam, 2es M nél, nem volt túlságosan értelme a dolognak, sajnos, kár érte, mert 7100$ volt az elsődíj, de a final tabble is 400folláron felül fizetett.
-
törölt tag
Hmm, picit érdekes a mostani sorozatom, kedd estéről tudtok,turnre érkeződrill levert, hátbad beat, oké, van ilyen, még aznap este neten ugyanez megesett velem ugyanúgy turnre.
Csüt-péntek munkahelyi programom volt, Pécsen, tegnao hazaértem, újjult felfrissült fejjel, és készültem az esti zsugára.
4 alkalommal szoptam ugyanígy, 1szer top páromat, 2 szer top 2 páromat verték le turnre érkező drillel. A nálam lévő 10es pár (3szor volt nálam) 1szer csak magasabb lap jött flopra, 1szer 1színű, ez még mindíg a jobbik volt mert csak a preflop emelésem veszett el.
Viszont amikor feljön egy 77-3 flop én hívok a másik adja, meg A-Qra jön neki szintén turnre a megfelelő lap, akkor már picit ideges leszek.
Igen hülyelettem, felépítetem a hasznot és az ilyenek a felét-1/3adát elviszik sorozatban, 1000ft ról 4000ig jutottam aztán elvesztettem majd visszjutottam, majd megintelvesztettem, majd megintvissza. Az utolsó A-Jra viszont betelt a pohár. flop A-J-6 emelek, fltem máűr nehogy jöjjön valami, emelek, ember all in, megadom. Jön a 10es, alkalmalan játék a vissza all in, de mégis szerencsés. nekem volt párom, jó induólapjaim voltak, de egyébként lófasz.
maradt 800am vakon elsőnek all in, 4-5 volt mint kiderült, a másiknál JJ flopra 2pér, turnre érkezik micsoda? kitaláljátok?
jaja, bubi.
Ezzel 4 ilyen szopásom volt csak ma este, amikor 90%nál nagyobb nyerési esélyem volt.
3egymást követő pókeres alkalomból, teljesen más helyszín/közeg minden, 6szor szoptam ki úgy hogy 93%os nyerő vagyok, asszem itt hosszabb sznetet kéne beiktatni, mert ez iszonyatosan durva. -
törölt tag
Volt egy ''öreg'' max 50 kb, mellettem ült, szerencsekabalája egy 1 dolláros belaggio zseton volt
, ennek megfelelően osztotta is az észt, jó játékos volt nagyon, vagyis inkább túl jó az asztal színvonalához, értettem a húzásait, de sajna rajtam kívül még 1 ember.
Túlságosan magyarázta a tudását, picit egy idő után visszatetsző volt, ráadásul rászállt egy srácra aki szerintem nem volt rossz játékos, már az előző alkalommal is egy asztalnál ülltünk, és akkor sem játszott rosszul, volt egy nevezetes party amin kiakadt, és én egész addíg elég kussba ültem, viszont itt elkezdtem vele vitatkozni, nagy szó volt a többiek csak néztek, dehát tehet egy szívességet, attól hogy ő Belaggioba jár...:
Az ember akire rászállt, limpelt, ő nagyvakból játszott vele, 2en voltak partyba mindketten egy picivel az átlag alatt.
FLOP: 3-4-5 chekkelt a nagyvak, limpelő emelet egy kicsit,nagyvak adja.
TURN: 4 chekelt a nagyvak(belaggio) limpelő nagyobbat emelt
Szerintetek mi következett a belaggio figura részéről? Figurával felfele, káromkodva bedobta a lapját, 5-3, és elhordta mindenféle szerencsés embernek a másikat hogy megkapta az eggyetlen lapot ami segített neki. Gúnyos mosollyal a másik megmutatta a 2-2t ami nálavolt
, na erre mégjobban kiakadt, belaggio figura
, a másik válaszolt, szóval nem volt unalmas.
Én meg amikor kicsit csitultak a kedélyek megjegyeztem hogy szerintem már hibavolt 2 párra nem hívni, és nem védeni mert iszonyat sebezhető.
na itt velem kezdett vitatkozni
, mondom neki, ha A jön akkor mi van? Akkor dobom mert 2párra teszem, hát mondom én jobb játékosnak látom azt az embert minthogy elölről A-4el limepeljen, akkor ott jött a sorral hogy dehogy A-4be bennevan a sor is
, hát mondom biztos.
Erre elkezdi mondani hogy hát pedig ő csak az ásztól, a 6ostól meg a 4estől félt.
Én itt kifejtettem hogy szerintem a tényleges veszélyt a 2es jelentette volna meg a 4es, semmi más
, pff itt kiakadt rám is nagyon hogy mondhatok ilyet
neki, én kis hülye, pedig igazam volt.
2es a sor miatt, A-10-J-Q offsuittal simán limpelhetett, a 6os nem lehetett veszélyes hacsak nem 7es pár van a kezében, dehát, szerintem az túlságosan tight játék lenne, 7es párra rakni egy embert mert azzal van sora, A-7et dobta volna a figura, elölről. -
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Perszehogy jó játék nem is ezzel van a bajom, a srác is 5körül volt be kellett tolnia, nekem azzal a rohadt Aal van bajom a flopon, ha az nem jön és jön a 10es még akkor sem vagyok ideges, na de így.

Ez ugye live game, mégcsak azt se mondhatom hogy szar az rng, mert ilyen nincs, egyszerűen ekkora pechem van mostannság. -
törölt tag
válasz
concret_hp
üzenetére
nagyon jól tudom hogy flop előtt 46-54es szitu, tiszta sor, nem is ezzel van a bajom, flopra ha jön a lap, akkor ne jöjjön már 10es, ha 7%esélye van, ez a mostani pechszériám....
-
törölt tag
Most van az a szint hogy durranok, valami iszonyat durván kivagyok.

Tropicana, 60as tourna
2asztalon vagyunk összesen 14en 1500-3000 a vak, A-Q kőr, 2. vagyok a hetes asztalon 18ezernyi zsetonnal. Ez barátok közt szólva is nem egész 4kör, 4ember pedig a final tabblehoz nem esik ki 4 kör alatt, nincs mese ez all in, 100% itt ez ajó játék, vagy eldobják és viszem a vakokat, vagy megadják, és nyerhetek flössel, Aal, esetleg Jj ellen dámával is.
All in, ember call, mindenki fold. 10-10 a kezébe.
flopra jön az ász, turne a 10es.
Ez kb olyan stádium hogy szét tudtam volna verni az asztalt. a hülye majka ült mellettem, megértette a problémámat.
bazzeg kibaszottul idegesít az hogy ha én bemegyek 1010el tutira valami AA-Kk ba futok bele, ez meg megadja, belefut az ász párba és jön neki az 1a 22höz ugye magyaráznom se kell, 41ezrem lett volna vakokkal, 3. legnagyobb stack az asztalnál, sima lett volna a final tabble, középstackel.
Poénból kiszámoltam flopra 92,02% esélyem volt.
Ilyen nincs, jó lapjaim is voltak volt párom is többször nekem kicseszett drill nem tud feljönni a duplázáshoz.
bazz ne jöjjön semmi, 100ból 56szor ő nyer, elfogadom, na de így bazzeg, nemár.
[Szerkesztve] -
törölt tag
[link]
Ittvan a Pókerverseny linkje, jelentkezzetek!
Elég vicces, az egész, egy nagy aknamező kb, de ingyérvan, kis szerencsével lehet menni nyaralni.
-
törölt tag
Emelés az más, akkor könnyen kiszoríthatnak a potból, ritkán, 10%ban emelek, igen, hiszen egy nagy párnak a reakciója egy 4szeres vaknyi emelésre normál esetben legalább másfél potnyi emelés, ami nem adható. Ugyanakkor emelni is néha muszáj, ha nem akarod magad beskatulyáztatni, szvsz ezek a lapok tökéletesek rá.
Változatlanul fenntartom, nem volt hiba a tartás, ekkora stackel így kell játszani.
Übrigens, láttad már játszani Gus Hansent?
Tudom mégcsak a feltételzés is nevetséges, hogy egy handemet az övéihez hasonlítom, de tényleg hasonlít.
-
törölt tag
Nem kell így játszani
, mindenki úgy játszik ahogy neki a legjobban bejön, én nem vagyok az a tipusú ember aki várok hogy majd lesz valami, rühellem a calling station nem emelek, ''mert csak'' embereket, nagy stackel dominálom az asztalt, eddig vagy nyertem a sit and goimat vagy kiestem elölről, ez van, viszont többször nyertem mint kiestem.
Legjobban az NL25ön utálom a sok calling stationt, de azt megoldottam gyorsan, okosan.
Arról nem is beszélve hogy M5 alatt, egy 6-5suited pl. az eggyik legjobb all in lap, ha A-K vagy nagy pár éppen nem jön, és kényszerhelyzet van. Kis gondolkodás után rájöhetsz hogy miért.
Ha egy ilyen flop jön fel és az ember ugyanannyit emel, akkor ugyanígy, játszok, lehet többet emelek vissza, ha szigorúan Doyle féle játékot játszanám akkor ez clear all in.
-
törölt tag
Egy 2aprócska tényt nem veszel figyelembe, a stackméreteket és az implied odsokat, egy 6-5el 10szer inkább megadok egy ekkora emelést, ilyen stackmérettel mint egy 10es alatti párral, egyszerűen nagyon kicsi rá az esély hogy javuljon a pár.
Viszont, ha jön a 2 pár turnre, vagy akár flöss, vagy mégjobb sor, akkor annyira rejtve van a lapod, hogy gyakorlatilag biztos hogy az összes stackjét elveszed, és ha még ehhez hozzáadod hogy a 2. legnagyobb stack volt utánam, akkor igazán megéri.
Az igazi erejük ezeknek a lapoknak a hatalmas implied oddsban rejlik, és igazán a nagy párok ellen tudnak jól működni, ha jön hozzájuk valami, ha nem jön, és veszélyes a flop akkor meg nyugodtszívvel dobható.Kevesebb pénzt buksz rajtuk és sokkal többet lehet nyerni velük!
Oké bukhatsz velük 400at olyan flopnál( kevesebb mint a stacked 1tizedét, és nyerhetsz velük többet mint a stacked felét), de az esetek minimum 40%ában jöhet jó flop, és ebből 20%ban nagyon jó, szerintem bőven kompenzálva van a befektetés.
Nekem ez a kedvenc játékmódom, tényleg kevés pénzt bukok ilyen szitukon viszont sokat nyerek! -
törölt tag
Én soha senkit nem hibáztattam azért amiért ilyen szituban bement small-suited connecteddel, aki olvasta a Super Systemet, tudja mire gondolok, ott kb ugyanez a szitu van leírva, gyakorlatilag tökéletesen ugyanez.
Nyilván ha ugyanakkora stackem van akkor meggondolom hogy bemenjek, és akkor viszont 10szer inkább fold, ugyanis nincs munició
, pot commited leszek én is meg ő is, és akkor én ilyen flopnál már nem nyerhetek.
a döntő handet meg eltoltam
, heads upba talán jó játék, de így sajnos nagyon nem.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szerintem, mintaszerű volt a hand megjátszása,, mit csinálok ha nem jön A, vagy király?
Mit csinálok akkor ha jön a flösshúzó, kétpár sorhúzó akármi, 5-6ba minden bennevan és olyan mintaszerűen játszotta meg a handet hogy kétségem nem volt a nagy párt illetően, láttam az ászt mondom megéri lőni eggyet a potra.
Látványosan megilyednek ilyenkor az emberek az A tól emel először 400at 800as pot van bent utána 200al nyit, hát ez amolyan kétségbesett, ''mi a szarért nincs nekem nagyobb mákom hívás''.
Mellesleg jobban örültem volna ha még 2-3ember bejön, jobban megérte volna bemenni a potba a jobb pot oddsok révén.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hihetetlen
, kétségbeejtő, nagy chipleader vagyok egy sit&goba, flopra két pár, emelek, ember tartja, másik all in, én még ráemelek, all in, adom, eggyiknek 0 lapja, másiknak KKdrill flopra, jött még 2 szín, nyert a 0 lapos. Ách bazzeg, pedig gyönyörűen játszottam frankón átláttam a pályát, nem hiszem el esküszöm, kiestem 4. helyen. Nem ebben a körben estem, ki ez a stackem fele volt kb, de akkor is, idegesítő.
Az idegesít hogy átláttam a pályát
calling station volt az összes
STT $10 NL (Real/Tournament)
Seat 1: palenca (725.00)
Seat 2: meda29 (2360.00)
Seat 3: Middel1 (1250.00)
Seat 5: Napfkuchen (1565.00)
Seat 6: neophrak (2370.00)
Seat 7: JackWolf (1170.00)
Seat 9: PumPika (5560.00)
Middel1 post SB 50.00
Napfkuchen post BB 100.00
** Deal **
palenca [N/A, N/A]
meda29 [N/A, N/A]
Middel1 [N/A, N/A]
Napfkuchen [N/A, N/A]
neophrak [N/A, N/A]
JackWolf [N/A, N/A]
PumPika [6s, 5s]
*** Bet Round 1 ***
neophrak Raise to 400.00
JackWolf Fold
PumPika Call 400.00
palenca Fold
meda29 Fold
Middel1 Fold
Napfkuchen Fold
*** Flop(Board): *** : [10d, 3d, Ac]
*** Bet Round 2 ***
neophrak Bet 200.00
PumPika Raise to 800.00
neophrak Fold
*** Showdown *** : Rake: 0.00 Total Pot: 1350.00
PumPika By default Win:1350.00
Eggyértelműen nagy párja volt, JJ-QQ erre is tettem eféleképpen is játszottam, és nyertem is, 6-5suited kedvenc lapom, chaten írta hogy JJ ja volt. Enyém volt ez a party.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
De legalább eljutsz addíg
fizetős helyig, én bazzeg, hetek óta szopok MTTn, 25k GTDn, 5xx valahanyadiknak estem ki most, 40handből 1 azaz 1 játszható nem volt, jó ezt már megszoktam, dobáltam is sorban végül nagyvak 7-4suit, turnre jön a flöss, emelek nagyot, ember vissza all in, megadom, A-3 flöss.
Nem hiszem el esküszöm.
MOD: 3szín volt természetesen az asztalon.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Most kaptam hírlevelet, márciusba kezdődik a regisztrálás a II. FHM kupára
, akit érdekel, az csapjon le rá, a verseny tök ingyenes, jó játék, legalább osztanak nekünk.
A tavalyinál hihetetlen szarul játszottam, idén megpróbálok javítani, főleghogy a fődíj is jobb
, 2 hét Maritius all inclusive.
Csak kapjak szabit.
-
törölt tag
A II.ben limites pókerről is van szó, de azt nem Doyle írta hanem a Jennifer, Doyle saját maga bevallása szerint nincs otthon a limites pókerben.
+ asszem bennevan az élettörténete, ami egy Cardplayeres interview alapján minimum érdekes.
Én az eggyest olvastam, reakcióm csak annyi hogy ez egy állat ez az ember.
Hihetetlen jól használhatók akár napjainkig az instrukciók, full table cash gamebe, de azt szem előtt kell tartani hogy fejlődött a póker, ami akkor jóvolt azért annál mára van jobb megoldás is. Ettől függetlenül nagyon stílusos stílust játszik.
Két szóban tudnám jellemezni: ALL IN
[Szerkesztve] -
törölt tag
hali

Ilyenkor az van hogy valamikor beregisztráltak versenyre, de a verseny időpontjában nem is jelentkeztek be az Accountukra, ilyenkor ki sem írja hogy sitout, egyszerűen csak eldobja a lapokat, olyan mint a casinoban ha valaki sitoutol, ugyanúgy kap lapokat, de amikor ő jön akkor bedobják neki automatikusan. -
törölt tag
De ez a teszt maga is egy hülyeség, töltögetem, de kb agyaoniskolázott az egész.

Előtte is volt már de pl. 9es ''példa'' ''Fold. One of them obviously holds a higher pocket pair'' hát roohadtul nem azért dobom el, vagyis lehet de nem ez az elsődleges, hanem ha egy feszes játékos emel, és ráemelnek, akkor annak nagylapja van, namost, középre itt bemenni, egyenlő a halállal nem tudhatod mennyi pénz kerül még a potba. Én itt ezt eldobnám, de nem azért mert eggyiknél hátha nagyobb pár van, -persze lehet- hanem mert nem kiszámítható helyeztbe kerülök, megadom a 70dollárt, és ha utána feszes játékos még rámemel, utána már a pot ods miatt majdnem biztos be kell mennem a potba, és ha ott nem jön 8as akkor lógok a levegőben, márpedig drill 8 pocketenként jön, papíron. -
törölt tag
Jó ez a mai nap

Jól játszottam, kiemeltem mindenkit, de
eredmény nélkül, 4szer húzták be ellenem a nyőr lapot riverre, úgy hogy 4 lap jöhetett nekik.
2szer full 1 sor, meg 1 2pár.
Nem izgat mert 3dolláros tornák voltak, ez indult éppen, de azért tényleg idegesítő, szépen felépítek egy szép stacket, nagyrészt blöffre alapozva, jaa és a legjobbat még nem is mondtam, a végén király drillbe szaladtam bele, úgy hogy 1 nagylap volt az asztalon a király
Second párral mondom jólehetek. Aha.
-
törölt tag
''csodavilágon''
Az egy dolog hogy a közvetítés drámai, ezen túl tudnám magam tenni ha jó játékot láthatnánk, na de ez, ez mi volt tegnap?
Atyavilág, eskü élvezetesebb és 3szor magasabb szintű partykat játszunk mi péntek este. Ez egyszerűen téboly, soha többet nem nézek több sport1 pókert, megveszik ezeket a 20adrangú közvetítéseket, és a sok hülye magyarnak meg ez be is jön meg tátják a szájjukat, nem is találok szavakat.
-
törölt tag
Észrevettem valamit

Sportingbeten minél hülyébben játszok, annál jobb lesz a lapjárás, nem vágom, lehet csak jó passz ismét vagy nem tudom, de kicsit olyan mintha az rng úgy lenne belőve hogy annak ad lapot aki játszik a pénzzel.
Reggel beültem egy 5dolcsis fast short handed SNGbe, hát szó szerint állatkodtam, aztán megnyertem.
Olyanokat csináltam hogy jesszusisten, de bevált. Amikor meg kőfeszesen játszok akkor 1 óráig egy lap nem jön MTTn, ha meg jön azt is leverik, ki érti ezt.
Lehet Gus is ilyen tapasztalatok alapján desingolta játékát.
Elég sokfajta lappal játszok, mostanában.
-
törölt tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Olvastam 2+2n ey érdekes félbeülős játékot, viszont sajna nem találom.
Pedig elég jövedelmezőnek néz ki, lehet kipróbálom NL100on.
Én is a full tablet javaslom inkább, azért NL25ön nincs túl nagy színvonal, ellenben elég könnyű blöffölni. Nekem túlzottan nincs időm játszani napi 1órákat max 1,5 de ez már nagyon sok:S, viszont 2lehetőség van nálam. Ha olyan kedvem van hogy játszani akarok, akkor megszedem magam
, mert akkor minden szarra emelek preflop postflop, és ha már big stack vagyok akkor hihetetlen könnyen eldobják.
Ha viszont annyira nincs kedvem akkor, behúzok egy nagy potot, feszessé válok, örülök hogy megvan a napi adag, de a kisördög motoszkál hogy még azért kéne keveset játszani, de emelni nem merek, na ez horror, hála az égnek ilyen rég volt. ma játszottam NL25öt full tablenál, dupláztam 1 óra alatt, több időm se nagyon volt, szóval jó így. Múlt kedden ugyanez, előtte ugyanez.
Érzem ezt az NL25öt, sok olyan ember van aki 1-1,5dollártól megilyed és dobja. Igazából arra figyeltem nagyon végig, hogy mindíg én legyek az utolsó, kevés meglepetés érhetett. kiváncsi vagyok meddig tart ez a jó sorozat NL25ön, 4-5ilyen alkalom lenne még akkor feljebblépnék. Igazából változatlanul azt mondom, ha poziciód van, és olyan a szitu emelj emelj emelj, ha sokat emelnek vissza dobd, legegyzserűbb szabály és tuti beválik.
-
törölt tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Hátulról? ne viccelj, kisvakot ha addíg nem volt emelés meg se nézem és adom, 86 az dealerbe tökéletes lap, legtöbb pénzt lehet ezekkel a lapokkal csinálni, időnként emelek is kis egyszínű kapcsolódó lapokkal, csakhát para velük emelni, nehogy kilökjenek a potból. Viszont én hamarabb adok egy emelést 5-6s el mint KQos al.
Az elsőre ha nem jön semmi akkor nyugodtan dobod, viszont ha a másodikra jön valami nehéz eldobni a lapot, és eléggé hozzádnő, aminke a következményeit ugye nem kell ecsetelnem.
tegnapi nap is ilyennekl nyeregettem, megtetszett egy 6-3 suited emeltem 4emberes asztalnál is hiba
, de végülis jól jöttem ki belőle mert mákom volt, turn 2pár all in, call, K top pár.
5-4káróra flopra flössöm volt, straighthúzóval.
Imádom őket szép egyszínű, 5-6, 6-7 ezek a legjobbak, nekem a kedvenc lapjaim.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ma est ejátszottunk haverokkal, amióta rendszeresen játszok neten 1-2ezer forint nem nagyon izgat fel pókerbe.
Ennek megfelelően játszottam, az igazság az hogy az 1400as beülőmhöz képest 4szeres plusszba lehetettem volna ha 1et nem hibázok. 3000bukó, így dupla annyival végeztem, de voltak egészen érdekes partyk.
Első kérdésem, AA ra flop előtti emelés után, ki milyen flopot szeretne? Nyilván AAt, de mi lehet a második legelőnyösebb? Asszem én ma megéltem a 2. legelőnyösebb flopot.
2-2-2
, chek chek, turn 10 chek chek, river K chek, én emelek 150et, vissza 500 vissza all in, call. Srác mutatja a KQt, az igazság az kicsit sajnáltam szegényt, hihetetlen durván megrázta, amit nem is csodálok, durva nyerőbe volt, elkönyvelte magában a splitet, durván magasról esett. Hihetetlen.
A másik, flopra flöss, J-9re, 6emberes asztalnál, a másiknál szintél flöss volt. Enyém ért.
Mákom volt, nem vitás, töb nyerőbe kellett volna lenni, de tudjátok milyen az amikor online tiprok meg állandóan a top formát próbálok hozni, jólesett kis lazítás, éshát végülis nem voltam veszteséges. Preflop jó lapom talán 3volt egész este, AA , A-K meg egy A-Js ennyi, viszont kislapokkal nagyon nagyokat kaszáltam.
-
törölt tag
Szerintem ez bankroll fügvénye, mindkét tipusú asztalhoz alkalmazkodni kell, ha kevés pénzed van egy tight asztal sokkal biztosabb. Viszont ha metgvan a bankrollod 50szeres beülő cirka, akkor jobb a tight asztal, lazán játszol, és ha kicsit odafigyelsz durván nyersz.
Igazából ha megy a lap akkor én a Doyle féle játékot játszom.
Ólin.
-
törölt tag
Kicsit levezetni beültem egy NL25be, meglepődtem milyen alacsony a színvonal.

1óra alatt összejött 20 dodó úgy hogy klasszikus értelmeben vett jó lapjaim nem is voltak, a legnagyobb pot amit nyertem 5dollár volt. a Többi ennél kevesebb, teljesen egyszerű itt a képlet, emelj-emelj emelj, a sokat emelnek vissza dobj. legalábbis erre az asztalra ez volt a jellemző. -
törölt tag
Ezt nekem megmagyarázza valaki, adva van egy ember
szünet óta 1körön belül
AA flop A-2-2 másiknál kettes, all in adja.
Egyből következő kör:
A-K
előtte 2 all in, megadja, riverre A fullja lett.
Egyből a rákövetkező kör:
6-7 nála
osztóként belimpel , flop 2-6-6 előttelévő ember all in AA nem jött semmi.
Következő kör:
kisvakként limpel, adva vagyok én 2ezerpárszázas stackel, mondom nem létezik megint nagylapja van, 99 all in, call QQ. nem jött semmi.
Véleményem szerint 0 limpelővel nem volt hiba itt az all in, 11ezernyi stackje volt, ha bechekkolom magam tutira kilicitál, all innél van esély hogy dob egy trash handet, erre bazzeg QQ. Hihetetlen, 3adszorra esek ki kispár vs nagypár találkozásánál, elképesztően hihetetlen. Itt változatlanul azt gondolom nem volt hiba, bármilyen flop jön fel kilicitált volna.
Viszont nagy eséllyel megadja egy A-9> re és akkor egész jó esélyem van duplázni. -
törölt tag
Erről a mai lapjárásról nem is mondok semmit.

AA osztó előttről, mindenki dobja, csak megadom, utcsó ember jön be.
flop 3-3-4 all in emberem, megadom Q-3, jött az A. zsír.
Ugyanez a kör, JJ BB, kisvak megadja, 3szorosat ráhívok mert nem akarok én vele játszani, adja, flop Q-Q-3 emberem a maradék pénzével all in nem lehet dobni, dámája van, ilyet. Nem hiszem el. 3ad stacke volt, nem lehetett nem megadni. most 1/3ad stackem elveszett.
Függetlenül attól hogy az elsőt nyertem, 2szer 1körön belül kaptak heads upba drillt egy gyenge lapra.
...
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
-
törölt tag
SAG nál, szerintem kevésbé alkalmazható ez a taktika, bár nekem a sit and goim öbbségében többnyira akkora mákomvolt, hogy egy ovodás is meg tudta volna őket nyerni, majdnem. Elején mindenképpen tight játékot éri meg játszani, 3-4ember pik pak kiesik utána meg hirtelen agresszívre váltani,tegnap figyelgettem egy ember játékát teljesen jól játszott. Végig emelgetett több100akat, és dobatott mindenkivel, majd elért 2000fölé és visszaállt, ami szerintem hibavolt.
Elég feltűnően játszott lap nélkül, és kb senkinek nem tűnt fel. Elég érdekes volt. Sokszor meglepődök hogy hogy lehet hogy az embereknek nem tűnik fel hogy a másik mindíg emel, már az NL50nél is ez volt az érzésem. Volt hogy én szégyeltem magam amiért megint emelek
, persze lap nélkül, természetesen, ilyenkor kell egy kicsit variálni a játékot.
Aztán egy standard 500as emelésére K-Qval all inig behívtam, AA.
Jött a két pár nekem.
Tényleg így van, vagy nagyon megy a lap vagy eggyáltalán nem. -
törölt tag
Számolgattam picit

Szóval vegyünk egy sima, max 150indulós 10dodós online bajnokságot, 12perces vakváltással, full tableös lebonyolitásban 1500indulózsetonnal.
Arra voltam kiváncsi hogy az elején prezentált szupertight játék mire lehet elég. Hát elég meglepő eredményre jutottam==>sokra
A 2. szünetig vizsgáltam a bajnokságot, ahhoz hogy az ember eljusson a 2. szünetig 4000zsetonra van szüksége. Tehát ha az elején te 4000zsetonnal indulnál akkor kb a 2. szünetre fogyna el. Ez hozzávetőlegesen 100db leosztás.
Viszont az első szünetig, 500minusszal el lehet jutni, ami több mint jó, megnéztem pár final tabblere kerülésem, a második szünet után 1 max 2 vakemeléssel ült össze a final tabble, azaz a fizetős hely.
Nem tudom most ebből milyen Bilanzot lehet húzni, talán azt hogy megéri tight játékot játszani, all inezni, ha megadják double up, 2 duplázással gyakorlatilag majdnem fizetős helyre lehet kerülni. És ugyebár itt ezalatt azt értem hogy semmi mást nem nyersz, csak theoretisch felduplázod magad 3000re, aztán 6000re.Márpedig, szerintem azért 100leosztásból 2szer lehet olyan helyzet amikor felduplázod, magad. És sokszor adódhat vakrablásra alkalom. Full tablenél 1 vakrablás 10leosztásnyi életet, jelent, ami elég soknak tűnik, mind időben, mind helyezésben. Ráadásul magasabb vakoknál pik--pak összejöhet 1000-1500csak ebből.
Ettől függetlenül ezentúl sem csak KK-AA ra fogok játszani, mert hátulról jó potodsnál bármivel bemegyek, és általában ilyenkor lehet nagyot kaszálni amikor óccsón bejutsz 9-3al
, és jön a 2 3as
, az AA ellen.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Gyorsba beültem eyg 10 dolláros S&Gbe is. Ez is megvan, elején MTT szintű lapok, aztán egy eltúlzott A-J all in, 99megadta, jött a bubi. Aztán volt pár mákos lapom, a végén meg elég csúnyán ment a lap. Utcsó 3ba nekem 12ezrem volt a másik két uriembernek meg összesen 3k. És azon versengtek hogy ki lesz a 2.
Elképesztő, én végig hívtam ugye alap, ők végig dobták majd 600körül all ineztek az egygik dobta én természetesen adtam, bármivel, és felduplázták magukat ezerpárszázra, aztán a másik 2kör múlva ő is felduplázza magát, majd megint a másik aki ekkorra már lement megint 1000alá. No mindegy, végülis funny volt.
Heads Up 1 körig tartott.
K-J all in, A-10 adja, jött a király, meg a bubi is.
-
törölt tag
Játszok a 25k GTDn így kezdtem a postot, ennyit írtam le, most már csak ennyit tudok írni játszottam.

Egészen hihetetlen érzékkel találok bele a KK-AAokba.
, 1400am volt, 50-100as vakoknál, JJ 500ig hívok, ember all in, megadtam, KK, szia. Eggyetlen 1 darab jó lapom nem volt, de mégcsak közeltő se semmi, 10-2 ,9-3 ilyenek. Amikor all in hívott már tudtam baj van, de még volt 500 ember és 900al nem sokra jutok. Arra nem gndolok hogy jön a bubi mert mint mondtam, amióta játszom 1600leosztásból még nem jött pocketre drill.
Mod: No comment, be akartam ülni egy 10dolláros sit&goba de pont firssített ez a szar és egy heads up lett belőle, fasza. Először azt se tudtam mekkora, reméltem nem 100dolláros, 20dolláros volt, ennyi idő alatt meg is nyertem.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
na kezdek visszatalálni az útra, mai verseny már teljesen jóvolt, 28. hely, de csak azért mert kolléganőm bejelentette msnen hogy felmondott.:
Szétesett picit a játékom. 28. hely 150ből, tulajdonképpen ezekután nem rossz, 2szeres beülővel álltam amikor kiestem.
Lapjárásom nekem is kellemes volt
, nem volt nehéz játszani, eskü megszámolom 9-3hányszor volt nálam, szerintem 10szer biztos, volt hogy egymás után 3 szor. Első órában 1szer kaptam figurát
, J-5.
Ehhez képest 2000fölötti stackel mentem szünetre, szünet után pár vaklopás, meg blöff után már 3000fölött álltam. Játék jóvolt, minimális hibával, és asszem maximális nyereménnyel.
Tegnapi nap picit érzékenyen érintett.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, bár "picit" többet keresett ő már össze csak online
Kedvet kaptam újra a játékhoz, vagyis a kedv megvolt csak időm nem volt, ma volt időm, 58as MTTn második helyezés, kis alapon, meg leírtotam mindenkit akkora mákjaim voltak, de jóvolt egy kis játék.

(

Lefekszek.
úgy hogy mindíg én voltam az esélyesebb, 60%al minimum, utána másik játékba A-3 utána A-4el csúnyán felháromszoroztam magam
Fel voltam rá készülve hogy ennyi volt mára, álltam fel, erre bejött.