Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyszerű a játék, megszámolod adott leosztásnál hány out lapod van, megnézed arra az esély mennyi hogy bejön, ha a tartás költségénekmeg a valószionüségnek a szorzata kisebb mint a megnyerhető pénz, akkor megéri játszani, így érdemes játszani. Illetve én így játszom.
Mondok egy példát,
Van 2kör a kezedbe mondjuk ásszal, flopra feljön, 2kör meg valami más. Ugye ekkor neked flösshúzólapod van, tehát 9lappal nyerhetsz nagy valószinüséggel, ha nincs lent pár az aztalon. 9lapból hogy 1 bejöjjön, 1 az 1.8hoz az esélye, tehát ha mondjuk 100ftot emeltek a poton, 1valaki tartotta, akkár már megéri játszani mert 100*1.8 az még mindíg csak 180és 200at nyerhetsz.
persze ez egy sarkított példa volt, viszont egyszerű. Én csak így játszom, eddig sikerrel, persze ha az ellenfeleidet nem ismered akkor mindez semmit nem ér, mert az ellenfelek ismerete nélkül csak a saját lapodra hagyatkozhatsz, ami egy blöff ''lebuktatásánál'' nem biztos hogy előnyös.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest