Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
A két ünnep között én is voltam egy jó kis házi bajnokságon (igaz egy pubban volt tartva), 15 indulóval, igazából 2-3 társaság ült össze játszani. Nekem is nagyon szar lapjaim voltak, de a végére sikerült a 2. helyet megszerezni, ami 30 százalékkal járt.
. A nevezés 3000 ft volt, és egyszer volt rebuy. A mi társaságunkon kívül nagyon sokan úgy indultak, hogy zárt 5 lapost sokkal jobban játszottak mint texast, mondjuk ez nem is nagy csoda, mivel van köztük aki már 20-30 éve azt küldi. Még kezdés előtt néztük, hogy hogyan játszanak, hát voltak olyan karikák, hogy zárt 5 laposban 1 osztás alatt megfordult 30-40 ezer is, ami azért nekünk sok lett volna egy osztásra...
A másik társaságból szinte mindenki nagyon agresszívan játszott, így lapok nélkül nekem a legjobb volt kivárásra játszani, amig kiejtik egymást. Haverom a másik asztalon úgy esett ki, hogy volt kétezer párszáza még, az egyik srác hív 2000-t, haverom all in ászra és királyra (még flop előtt), a gyerek megadja 5 7-re, és lejön neki két pár.
A mi asztalunkon is volt olyan, hogy egy körben 3 ember esett ki. Az első ember ráhív párszázat AA-re, a másik A2-re megadja, a harmadik Kvalamire megadja, a negyedik 88-ra megadja. Flopra 8KK jött. A 8-as párral rendelkező all in-re vitt mindenkit, így szépen ki is estek, így sikerült a döntő asztalra kerülnöm, ahol szintén kivárásra játszottam. (Még az elején megbeszéltük, hogy nem visszük tovább a zsetonokat a döntőbe, mert a két asztalon más mennyiségű pénz forgott, mivel az egyiken 7, a másikon 8 ember volt). Itt az első karikában a 10ezer zsetonból rögtön lebuktam négyet, így nagyon beálltam várakozni. A végén mire már csak 3-an maradtunk, 8 ezer zsetonom maradt, ami elég kevés ahoz képest, hogy 80 ezer volt az asztalon. Viszont a későbbi 3. helyezett nagyon agresszívan játszott, és kétszer sikerült megfognom a blöffjét, és az első helyezettnek is egy párszor, így kiesett. A döntőben az első helyezett a rutinjával győzött le, és azzal hogy chip leader volt, mikor kezdtük a heads up-ot. (kb. 55e-25e arányban voltak nálunk a zsetonok).
Összegezve jó kis verseny volt, és állítólag minden hónapban akarnak majd csinálni, így jó évnek nézünk elébe.
És tényleg nagyon sokat lehet fejlődni, tanulni egy ilyen verseny során. -
törölt tag
válasz
üzenetére
jelentem a sors igazságot szolgáltatott
, csesszétek meg még mindíg remegek ilyen egyszerűen nincs, nagyon-nagyon sokat nyertem, életembe nem voltak még ennyire jó lapjaim. legdúrvább az volt amikor flopra drill, turnre full riverre póker. Mondom ilyen nincs, A fullt ütöttem 7es pókerrel.
nem tudtam már mit hívni.
Nem mondok semmit, reálisan látok, ilyen többet nem lesz, hogy azért kell szégyelnem magam, hogy nyerek.
De most nagyon jó.
Amilyen sansztalan volt pénteken, annyira brutális most, minden összejött szinte. Fel se merek menni netre pókerezni, nem akarom elrontani a kedvem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI FPV Racer drón
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A nevezés 3000 ft volt, és egyszer volt rebuy. A mi társaságunkon kívül nagyon sokan úgy indultak, hogy zárt 5 lapost sokkal jobban játszottak mint texast, mondjuk ez nem is nagy csoda, mivel van köztük aki már 20-30 éve azt küldi. Még kezdés előtt néztük, hogy hogyan játszanak, hát voltak olyan karikák, hogy zárt 5 laposban 1 osztás alatt megfordult 30-40 ezer is, ami azért nekünk sok lett volna egy osztásra...