Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz #16741888 #134 üzenetére

A két ünnep között én is voltam egy jó kis házi bajnokságon (igaz egy pubban volt tartva), 15 indulóval, igazából 2-3 társaság ült össze játszani. Nekem is nagyon szar lapjaim voltak, de a végére sikerült a 2. helyet megszerezni, ami 30 százalékkal járt. :). A nevezés 3000 ft volt, és egyszer volt rebuy. A mi társaságunkon kívül nagyon sokan úgy indultak, hogy zárt 5 lapost sokkal jobban játszottak mint texast, mondjuk ez nem is nagy csoda, mivel van köztük aki már 20-30 éve azt küldi. Még kezdés előtt néztük, hogy hogyan játszanak, hát voltak olyan karikák, hogy zárt 5 laposban 1 osztás alatt megfordult 30-40 ezer is, ami azért nekünk sok lett volna egy osztásra...

A másik társaságból szinte mindenki nagyon agresszívan játszott, így lapok nélkül nekem a legjobb volt kivárásra játszani, amig kiejtik egymást. Haverom a másik asztalon úgy esett ki, hogy volt kétezer párszáza még, az egyik srác hív 2000-t, haverom all in ászra és királyra (még flop előtt), a gyerek megadja 5 7-re, és lejön neki két pár. :((

A mi asztalunkon is volt olyan, hogy egy körben 3 ember esett ki. Az első ember ráhív párszázat AA-re, a másik A2-re megadja, a harmadik Kvalamire megadja, a negyedik 88-ra megadja. Flopra 8KK jött. A 8-as párral rendelkező all in-re vitt mindenkit, így szépen ki is estek, így sikerült a döntő asztalra kerülnöm, ahol szintén kivárásra játszottam. (Még az elején megbeszéltük, hogy nem visszük tovább a zsetonokat a döntőbe, mert a két asztalon más mennyiségű pénz forgott, mivel az egyiken 7, a másikon 8 ember volt). Itt az első karikában a 10ezer zsetonból rögtön lebuktam négyet, így nagyon beálltam várakozni. A végén mire már csak 3-an maradtunk, 8 ezer zsetonom maradt, ami elég kevés ahoz képest, hogy 80 ezer volt az asztalon. Viszont a későbbi 3. helyezett nagyon agresszívan játszott, és kétszer sikerült megfognom a blöffjét, és az első helyezettnek is egy párszor, így kiesett. A döntőben az első helyezett a rutinjával győzött le, és azzal hogy chip leader volt, mikor kezdtük a heads up-ot. (kb. 55e-25e arányban voltak nálunk a zsetonok).

Összegezve jó kis verseny volt, és állítólag minden hónapban akarnak majd csinálni, így jó évnek nézünk elébe. :DDD

És tényleg nagyon sokat lehet fejlődni, tanulni egy ilyen verseny során.

törölt tag

jelentem a sors igazságot szolgáltatott:DDD, csesszétek meg még mindíg remegek ilyen egyszerűen nincs, nagyon-nagyon sokat nyertem, életembe nem voltak még ennyire jó lapjaim. legdúrvább az volt amikor flopra drill, turnre full riverre póker. Mondom ilyen nincs, A fullt ütöttem 7es pókerrel.:DDD nem tudtam már mit hívni.

Nem mondok semmit, reálisan látok, ilyen többet nem lesz, hogy azért kell szégyelnem magam, hogy nyerek.:DDD De most nagyon jó.:) Amilyen sansztalan volt pénteken, annyira brutális most, minden összejött szinte. Fel se merek menni netre pókerezni, nem akarom elrontani a kedvem.

[Szerkesztve]

• aesir

veterán

Van akibe dől a lap, van akibe meg nem, most kifogtál egy ilyent. Remélem azért jól érezted Magad, és úgyis csak ez a lényeg:)

Új hozzászólás Aktív témák