Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • concret_hp

    addikt

    válasz regent #1070 üzenetére

    elég hosszú a lista: [link]

    partin 0.05/0.10-en full asztalon átlag 4-5-en néznek flopot sztem kb.

    mondjuk erről már volt szó régebben, de az olyan helyeken aminek alapjában véve nem a póker a fő profilja, hanem sportfogadás vagy kaszinó, sokkal több az olyan játékos aki ezt is egy szerencsejátéknak tekinti és fogalma sincs az esélyekről, meg úgy általában a pókerről. ha 10 emberből 2 ilyen van aki mondjuk 10 handből 8at megjátszik (pl. minden szomszédos lapot vagy ami közt csak 1 van pl. 46o, meg hasonlók, mert hátha lejön a sor) az már elég ahhoz, hogy tényleg szerencsejáték jellege legyen néha.

    és már 13$ :D a 25$ bónuszra hajtok (kevesebb mint 300 raked hand kell már csak), meg arra, hogy összeszedjek 100-150$-t ha ez megvan, cashout, betolom valahova, ami ad 100% FD bónuszt, akkor az olyan 2-300$ azzal meg már lehet magasabb (értsd: a jelenleginél magasabb, mondjuk 0.25/0.5) téten is játszani (meg előbb is)

    pókerbothoz: szvsz limitesre lehetne csinálni talán, a problémás részek sztem a következők:
    - alapból hogyan adjuk át a proginak, hogy milyen handünk van, hol a dílerbáttön, meg ki mit csinált eddig? jó ezt meg lehet oldani, de én mondjuk nem tudnám megcsinálni (persze nem vagyok egy nagy programmer, de ez azért annyira nem egyszerű sztem)
    - az extrém viselkedésű játékosok kezelése: pl. valaki 10 körből 8szor emel az ellen azért nem olyan mechanikus a játék sztem.


    [Szerkesztve]

    vagy fullba vagy sehogy :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés