- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur #3293 üzenetére
Igen, a Lotus-os téma nekem is feltűnt már, de megmondom az őszintét, kicsit félek tőlük. Az a helyzet, hogy szenvednek mint malac a jégen, és ez 2 dolog miatt lehet:
1. iszonyat szerencsétlenek...
2. Lemaradtak az évközi fejlesztésekben. Amiben jók voltak az idény kezdetekor, abban a többiek jobbat fejlődtek. Lásd most is mit csinált a PDR a gumikkal.
Mint a 2 dolog cumi. Sokat gondolkodtam, hogy Pdr helyett berakjam e Gro-t, de végül úgy döntöttem, hogy cat-mar csere lesz most csak. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3293 üzenetére
kezdeti duzzogásom után én is úgy döntöttem, hogy még egy futamra bennhagyom a lotust, hátha az elvileg nagyon jó gumikezelés az európai futamokon érhet valamit. sőt, lehet megrizikózom grosjean-t.
werszomjas: elég lutri, de szerintem (ha nem lesz eső) az erős versenytempó+gumik miatt összességében jobban hozhat a lotus (plusz jobban is fog drágulni, mert a merci valszeg kvalin lesz erős). én a lotusra tennék, de ha silverstone-ban is szenvedni fognak akkor viszont lehet h instant ban lesz a sorsuk nálam is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest