- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper #3255 üzenetére
Most már nagyon drága lett ALO, nem biztos, hogy megéri megvenni. Persze anyagilag erős fejlődése várható, de talán túl nagy áron. Bár ennyire gyenge Lotus mellett ki tudja. Az a gond, hogy Sauber és Williams nem ér semmit, a McLaren pedig nagyon túlárazott (eleve is az volt + mindig célbaérnek...), így nagyon nehéz fejleszteni. Mindenki a Ferrari / RBR / Merci / Lotus négyest akarja egy FIvel (esetleg Toroval) kiegészítve, de ezek baromi drágák, így közülük vagy 2 csapat vagy Alo/Webbo/Rossberg + 1 csapat fér be és ülhetünk a hátsónkon 3-4 versenyt, mire a 3. értelmes komponensre összejön a pénz... Az ALOra váltással az a baj, hogy elölről kezdődne a várakozásod.
De sokkak jobb lehetőség sajnos nincs.
A tapasztalat nagyon kell ebben a játékban, anélkül szinte nem lehet hosszútávon is jól szerepelni. A nagy baj az, hogy önmagában viszont nem elég... Lásd előző évi ligadobogósok mind Liga TOP30-on kívül jelenleg
venember: Szerintem nem igazán éri meg. Hogy érzékeltessem: Most Sutil + RIC helyett lenne egy RIC + FI. Csak az eddigi pontszámok alapján a Sutil + RIC 310 körül, a Vergne + FI 370 körül van. Azaz kevesebb, mint 10 ponttal erősebb kombót raktál össze úgy, hogy pénzt buktál a cserélgetéssel. Ráadásul ebbe nem vettem bele, hogy Sutil eddig sokkal pechesebb volt, mint DiR, bár a legutóbbi hétvége kivétel. A Sutil + TR eset hasonló, csak ott még kisebb a nyereség. A gond az, hogy értelmes fejlesztés nálad sincs, mert kb az lenne az, ha be tudnád tenni a Lotust a Ferrari és Merci mellé és az egyelőre elég reménytelen. Esetleg próbálkozhatsz Rosberggel, hátha megint kifog egy nagy hétvégét.
-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper #3255 üzenetére
Hat igen, nem olyen egyszeru ez, kell taktikazni, meg persze nem art egy kis szerencse. En is zoldfulo vagyok. de jovore mashogy kezdek neki az biztos
En kanadara leptem meg pont azt, amit Te most. Alonso+Sutilert bealdoztam a Fer+Mercit. Pontban igy kevesebbet kaptam ~35tel, viszont "ertekben" meg igy is erosodtem, Alonso +10m er. Pilotara epiteni biztos kockazatosabb, de penzugyelg hosszabb tavon jobb befektetesnek tunik. Alonsot megtartom, Sutil lehet becserelem FIre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest