- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur #1199 üzenetére
113 már csak az 1388ra elég
de összességében elégedett vagyok, sokkal rosszabbnak tűnt az időmérő után a dolog, így nem lenne fair panaszkodni
-
Motion_Blur
félisten
149 pont lett a legjobb eredmény, a 147 pontommal már csak 138. helyen vagyok
-
McCartman
őstag
Site off-line
ez gyakori így 0:02 tájékán?
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83 #1192 üzenetére
Semmi, nem kell ilyen komolyan venni.
Motion: Épp abból lett sokaknak elege, hogy eddig volt.
D.Orion: Te idénre már úgyis kiszálltál, így mindenki jobban járna ha 2013-ig már nem trollkodnál itt. Most komolyan, Te már úgysem játszol, miért szólsz bele abba, hogy mások milyen feltételekkel teszik? Btw nem kell egyetérteni, nem azért linkeltem. Akinek tetszik, belép, ennyi. -
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #1192 üzenetére
Én azt nem értem hogy egy nem létező dolog ellen minek protestálni? Mármint a RB dominanciára gondolok, ami egy nem is létező dolog ugyebár
-
Qorthral
őstag
Szeretnék promózni egy ligát, amíg a pontokra várunk:
Aki megelégelte már a Red Bull dominanciát és ez ellen idén úgy is protestálni akar, hogy nem "használ" RBR-es komponenst a ligában az egész szezon során, annak itt a helye:
NO Red Bull liga
Gyertek! -
greenmukk
tag
A pontok mikor lesznek láthatók a táblázatban?
venember83: köszönöm
-
IreN!CuS
addikt
Kb 100-110 max elsőre nem is rossz
-
D.Orion
veterán
Nekem meg hivatalosan is nulla pontom van.
Tekintve, hogy nem kevés ponttól estem el, így szerintem nekem erre az évre ennyi is volt a liga, nem fogok szenvedni -150 pont hátrányból...
-
!Overdose!
őstag
Ha jól számolom 137 pontom van. Erős közepes.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #1179 üzenetére
Nem bántani akarom a tavalyi pilóta párosukat, de egy Petrov-Senna duó nem tudta a megfelelő irányba terelni az upgrade-et plusz ami még fontosabb tavalyi szezont végigszívták a kipufogójukkal. És ne felejtsük el ott van most nekik a Super-smart Kimi.
-
jpm
senior tag
válasz
Motion_Blur #1173 üzenetére
Grat! kiváló kezdet!
Engem csak az vigasztal (de az kellően) hogy még az edzés előtt ment 5000ft Button győzelmére5,8x pénz..
-
Pá
addikt
147 pötty
Motion: én 1-gyel többet számoltam, a csapatunk ugyanaz
-
jpm
senior tag
na konkrétan elég szegényes produkciót nyújtottam főleg hogy Maldonado volt az egyik versenyzőm... új cél top 500
-
Motion_Blur
félisten
146 pont ha jól számolok
mod: 147
-
-Mike-
addikt
válasz
D.Orion #1171 üzenetére
Meki - Bull parázs kis csata várható az idén, ők lesznek a legdrágábbak. Olaszok kellemes csalódás, de egy normálabb pályán Pastor bedarálta volna Nandot. Merci egyelőre kérdés, talán egy 5.-6. átlag hely megvan nekik. Lotus is még kvescsönmárk, Mercivel egyenlő sebessége van.
Mondjuk a Williams nem fogja bírni a szezon közbeni fejlesztési tempót a financiális problémáik miatt plusz a pálya is kedvezhetett nekik, tempós kanyarokban nem lesznek ott, így ők lassan de biztosan vissza fognak esni. 6 futam után befog állni a rend.
-
D.Orion
veterán
Bizony ezek a pontok nagyon hiányozni fognak...
-Mike-: Igazad lett, a Ferrari tényleg bazi olcsó lesz.
Továbbá még a Williams is olcsósodik ezzel az utolsó kanyaros bakival. Sauber meg... Már megint alkotnak.
-
DemonDani
addikt
nekem csúnya lesz ez a dolog ahogy elnézem...
utolsó pillanatban variáltam át arról ami most nagyon jó lenne -
McCartman
őstag
de jól is állnék , ha Rai villantott volna Grosjean helyett.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #1165 üzenetére
A holnapi futamtól függ, hogy hogyan döntök. Illetve még várok a support válaszára, de arra nem is számítok, hogy utólag visszanevezik a csapatom.
Mike: Ez volt aztán a trolololol.
Viszont mérgemben megtettem 1000Ft-al MSC-t futamgyőztesnek.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #1165 üzenetére
Illetve megtudja venni a Ferrarit, olcsóbb lesz, mint a HRT.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #1163 üzenetére
Top5 volt a cél és konkrétan az egész napomat tönkrevágta ez a kis bug... annyira vártam a hétvégét, erre ez van.. Írtam a support-nak, de gondolom majd tesznek rá magasról és további sok sikert kivánnak. Valszeg ki is lépek majd a ligából
-
D.Orion
veterán
MI az, hogy nincs elmentve a csapatom?
Már szerdán rányomtam a mentésre!!! Remek, akkor nulláztam ezt a hétvégét és az egész évet!
Mégis mi ez a bug az isten verje meg!
Ma hajnali 4kor kaptam mail-t róla, hogy nincs mentve!
Egész eddig meg érvényes nevezés volt! Így nagyon szépen ugrott az egész évem, egy kis bug miatt...
-
D.Orion
veterán
Nagyon gyenge a kezdésem, de nem lehet letörölni a vigyort az arcomról, annyira örülök, hogy így egyben van a mezőny.
Reggel bealudtam és nem jöttem fel harmadik szabadedzésre, de akkor sem változtattam volna. Ez, de zseniális volt, nem gondoltam, hogy a Lotus tényleg nem "piár" köröket megy. Mercedes back?
-
jpm
senior tag
válasz
Motion_Blur #1158 üzenetére
na ezentúl mindenki a mercire meg a lotusra fog gyúrni
nekem 24 feltéve ha jól számolom. -
-Mike-
addikt
De jó, hogy váltottam Mekire. Összekell gyűjteni pilótának Buttont és Grosjeant is.
-
-
jpm
senior tag
Üdv mindenkinek!
Első szezonom lesz a ligában, elsőre csak top 10-es akarok lenni -
greenmukk
tag
Alonso nagyon ideges volt
A kommentátorokról csak annyit,hogy engem zavar,hogy Mezei Dániel csomószor belevág Wéber Gábor szavába. Főleg a közvetítés elején volt érezhető.
amúgymeg hajrá Schumi
-
McCartman
őstag
Raikkonen az egyik pilótám , ez a szezon már oda.
-
D.Orion
veterán
My fail!
Elcsesztem az ébresztőóra beállítást, szombat va és én meg hétköznapit állítottam csak be.
Most így lemaradtam Q3-ról.
-
törölt tag
Én majdhogynem fordítva voltam
Red Bull-ra tennék, de McLaren lett....az első teljes szezon után megfogadtam, hogy nem taktikázom...tiszta tudathasadásos állapot, örülni annak ha az akinek drukkolok kiesik, mert akkor olcsóbban tudom esetleg megvenni, és szorítani annak akit nem szivesesen látok elől azért, mert jobban járok anyagilag..
ehhez én túl elkötelezett vagyok
Szal McLaren...ha már Hamilton-t nem tudom megvenni, Grosjean és Hamilton felállásra törekszem versenyzőben, és Caterham-Red Bull-Mercedes csapatilag...de a Red Bull-t le tudnám cserélni...bár az tény hogy nagyszerű technika, akkor sincs rossz érzésem ha bent van. -
-Mike-
addikt
Egy percre elgyengültem és a két edzést követően átvariáltam a csapatom Red bullról Mclarenre. De vissza csináltam kitartok a bikák mellett. Hol ott belül érzem, hogy az első futam és az egész év is wokingos lesz.
-
McCartman
őstag
sziasztok,
csatlakoztam / McCart. -
Pá
addikt
Valószínűleg azért nem fogjuk ennyien zárni az évet, mert az első kb 5 futam után majd kiszórom az inaktívakat.
-
kukamatyi
tag
válasz
Motion_Blur #1144 üzenetére
köszi!
közben rájöttem a hibára én is,épp most pakoltam össze mindent..nem vagyunk elkényeztetve ezzel a 100 millával
-
IreN!CuS
addikt
válasz
!Overdose! #1141 üzenetére
Voltatok már ennyien vagy ez az új rekord?
-
kukamatyi
tag
válasz
!Overdose! #1141 üzenetére
sziasztok! jelentkeztem
...
és egyből kérnék egy kis segítséget is..
vettem 2 pilótát,de nem tudom,hol kell menteni az összeállítást...egyszerűen nem látom a mentés gombot...üdv:kuka
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #1136 üzenetére
Már 49-en vagyunk!
Na még 1 valaki...
-
Peat;)
veterán
Egyszer már asszem jelentkeztem f1 topikból, de látom ide is kell írni. Peat0 névvel vagyok, köszi.
-
Motion_Blur
félisten
45 taggal vágunk neki az első szabadedzésnek, nem rossz
Reméljük meglesz a stabil 50 játékos
-
Beerwolf
senior tag
Hello!
Jelentkeztem a ligába kebaa néven.
-
Pá
addikt
Pár napra elutazom, úgyhogy estétől nem fogom tudni jóváhagyni az új tagokat, várjatok türelemmel péntekig.
-
Sanya595
senior tag
Váááá....
Én meg most jöttem csak rá,hogy újra csatlakozni kell...
Szépen vártam volna a hétvégét mondhatom.
ÁÁÁ....de már csatlakoztam úgy,mint tavaly. -
Plutor
aktív tag
Másképp nem is lehet hozzáállni.
Mindenki az első helyre pályázik.
Nekem,most az eddigi tapasztalatok után gyenge évem lesz.
Amikor kezdtem,akkor jött a Brawn csapat,és én Button Glock párossal indultam.
Következő év nagy bukta volt.
Tavaly megint jól ment.
Idén meg kiderül.Egyébként vissza lehet nézni valahogy az eddigi eredményeket?
-
-Mike-
addikt
válasz
DemonDani #1127 üzenetére
Itt nem az a lényeg, hogy legyünk 5ezren, a részemről csak figyelemfelhívás volt az F-1 topicban, hogy aki még nem csatlakozott, elfelejtette vagy csak pusztán érdeklődő az jöjjön nézze meg és vegyen részt ha úgy akarja. Most tök mindegy, hogy 10fős ligában leszek első vagy 200ezresben.
-
DemonDani
addikt
elég szépen alakul a liga, persze van pár elvetemült ahogy elnézem, nemtom mi az hogy 2-300an vannak de a többi fogható lehet létszámban
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #1125 üzenetére
Lol, tényleg elfelejtettem odanézni +5 fő.
Még a héten kicsit promózhatjuk majd az f1 topicban.
-
krisz74
tag
Én is jelentkeztem.
mkrisz néven -
boba6
senior tag
beadtam a kérelmem a csatlakozáshoz
-
-Mike-
addikt
Ferkát valaki megmeri rakni? Azok nem érnek akiknek van hasonló tetkójuk.
-
Qorthral
őstag
Üdv mindenkinek!
Idén is igyekszem gyengíteni a ligát.
Remélem jó kis harc lesz! -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #1116 üzenetére
Ja, lefokoztam, előléptettem, kirúgtam és leszerződtettem.
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #1115 üzenetére
Átszervezted magad?
-
hunnylander
őstag
-
attisx
addikt
Ha már álmodozunk...
Tavaly 7., előtte 6., idén jó lenne már a top 5-ben végezni. Csak nehogy 8. legyek, mert akkor megüt a guta...
-
Pá
addikt
Itt a kép is linkesítve, vizuális alkatoknak.
-
attisx
addikt
válasz
!Overdose! #1109 üzenetére
Majdnem elküldtelek az első HSZ-hez, de ahogy látom az ügyeletes "nagybetűsünk" még nem egészítette ki a '11-es eredményekkel. Szóval tessék: [link]
-
!Overdose!
őstag
Tavaly ki lett az első és a második?
-
-
D.Orion
veterán
Ha jól rémlik, akkor mentés után ha módosítasz, akkor minden eladott elemnek bukod a 10%-át. De nem kell ám, unalmas is lenen egyedül lenni az első helyen.
Most gondolkodom egy másik csapat összeállításon, de ahogy számolgatom az RB Q & R 1-2 ha bejön, akkor minden mást üt. Hiába rakok be 3 közép csapatot és 1 jobb versenyzőt, még az se hoz annyi pontot. Igaz, hogy bele kéne kalkulálni azt is, hogy az úgymond értéktelen elemek mennyit fognak bukni az első verseny után, így már lehet megérné inkább középmezőnnyel indulni, mert azok a csapatok legalább nem értéktelenednek el.
-
bobace
addikt
Úgy látom a McLarent kevesen merik meglépni
Én is félek tőle, de hátha bejön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged