Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
Az eszem azt mondja tegyem be a Redbullt a Ferrari kárára szivem szerint viszont benn hagynám a vörösöket és Alonsot látnám 3xos vilagbajnokként a szezon végén.
Szar ügy. -
IreN!CuS
őstag
Valakinek van 1-2 ötlete mitévő legyek a csapattal? Mostani : Gro Kob Meki Ferrari FI
Filóztam egy Gro,Kárti,Meki,RBR,Sauber csapaton,kicsit kockázatosnak érzem,de nagyon más ötletem nincs.
-
madster
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na V.Anita egy bravúros húzással a FER, MCL, MER csapatait kicserélte egy MER, FER, MCL kombóra.
Az talán még elfogadható, hogy a Ferrari motort kicseréli egy Mercedesre, de hogy miért a Mclaren a személyzet?? Nembaj, lesz még alkalma felcserélni a Ferrarit és a Mclarent két verseny múlva, hogy "tökéletes" legyen a csapat. 
-
SzalaiG
addikt
Sajna nem jön össze annyi, h a Mekit személyzetnek meg tudjam venni...

-
netpeti98
addikt
És megint hiába van pénzem, nem nagyon tudok értelmeset fejleszteni.

Üdv netpeti98
-
-Mike-
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
251p.
Versenyzői fronton kell erősíteni. Illetve a Red Bull-t vagy egyik versenyzőjét megkaparintani. Ferrarit pedig eladni.
Most szerintem lecserélem mind a két driverem. Fokozatosan, egyenként kéne változtatni tudom, de sem Kobayashi-t sem Maldonado-t nem érzem jónak. Helyettünk inkább Perez és Hülkenberg.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, be kellene. Vagy inkább be kellett volna. Szingapúr előtt a Vetteles konfig is igen erős esélyes volt, de pont annyival került többe, mint az RBR, hogy nagyon rizikós lett volna a dolog és nekem ennyire a tabella elején nem szabad nagyon sokat kockáztatnom.
Amúgy nem rossz/nem sokkal rosszabb az RBR komponens sem szerintem, Webber most talán újra formában van. Azért adjuk meg neki, hogy ezen a hétvégén jó volt, csak a körülmények áldozata lett (IM utolsó kör, Grosjean torpedózása és miatta a kényszerű 2* sok kör kemény gumi forgalomban). Kihozta amit kb ki lehetett. Persze Vettel jobban ment a hétvégén, de nem sokkal. Sima 1-2 lehetett volna ez és akkor csak 25 pont a diff Vettel javára. Ha Webberé a pole, akkor meg csak 15.
Az a gond, hogy most már nem tudok úgy átváltani Vettelre, hogy ne legyen jelentősen gyengébb csapatom, mint 1-2 erős Vetteles üldözőnek (pl Fenyo11). Neki most befér a VET - HAM - SAU - FI - WIL brutálkombó, nekem meg a VET - HAM - SAU - HRT - WIL sem sajnos pár mill híjján. De sebaj, egész évben voltak nálam jobbak anyagilag, mégis elöl vagyok. Kis nagyzolással Alonsóéhoz tudnám hasonlítani az évemet

Igen, egész jó kis előnyöm van. Az első 10-ből sokan betliztek, hatan is 180 alatti hétvégét produkáltak. Ki is cserélődött a fél üldözőbanda
Anita nem fog nyerni szvsz, ha nincs szíve eladni Kimit... Mostanra annyival erősebb potenciálisan a csapatom. Persze amint vált, érdekes lehet, mert bármikor berakhatja 1 az 1ben azt, ami nekem van/lesz, vagy akár jobbat is. De amíg észre sem veszi, hogy pénzt bukik a komponensek helyének variálásával, komolytalan... 
Perpill Fenyo11et és madstert érzem a legveszélyesebbnek és csak utánuk Anitát. Kérdés, hogy kitart-e az előnyöm a végéig.Btw most összeraktam egy nagyon szimpatikus variációt, épp kifért.

Neked megy be a fogszabályzós bandája?
Logikus lépésnek tűnik. Vagy valahogy bepasszírozod a Red Bullt. 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Qorthral
üzenetére
Pont azt néztem hogy lassan nektek is be kéne tenni Vettelt ha így folytatja és Webber továbbra se lesz erős pontszerző. Mondjuk Koreát még megvárnám Hamiltonnal, az az érzésem hogy erős lesz ott!
"Látom ám mi a siker kulcsa, bent van a HRT!"

mod: ahogy nézem jó 100-150 pontos előnyöd van az üldözőkkel szemben, és a Te taktikád, összeállításod jóval stabilabb szvsz. Kérdés, hogy V.Anita mit fog most lépni... lehet megint csak felcserél két komponenst?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Vettelesek rendesen elszabadultak pénzügyileg. Főleg azok, akik legalább 3-4 futammal ezelőtt tették be, 100-110 millió környékén. Tőlük félek
Franc essen Hamiltonba és a McLarenbe, a formája alapján legalább ilyen erős elmúlt 5 versenyt futhatott volna... Te meg látom lassan dörömbölsz a TOP10 kapuján. 
Most nézem, Ő még jobb hétvégét zárt! Látom ám mi a siker kulcsa, bent van a HRT!
-
Motion_Blur
félisten
A hétvége legjobbja: [link]
A Ligában madster és -Mike- vitték a prímet

-
bobace
addikt
Kockáztattam, nem jött be. Ez van
Nem is értem miért reménykedek jó eredményben olyanoktól, akik úgysem hozzák.. A szív az ész felett.. -
Qorthral
őstag
Meleg lesz, az biztos. De nekünk talán épp így lesz még izgalmasabb.

Persze, eleinte nem érti itt az ember annyira a dolgokat, ez normális.
Majd belejössz.
Szerencsefaktor itt is van, pl ha első helyről kiesik a versenyződ, az nagyon nagy bukta, kicsit talán irreális is. -
Zoza24
senior tag
-
Qorthral
őstag
Nem panaszkodom

Nézd, nem várhatod, hogy mindig olyat mondok, ami épp a lehető legjobb húzás. Ha erre képes lennék, nem játszanék, hanem már rég a Bahamákon szürcsölgetném a koktélokat, miután tönkrenyertem magam a sportfogadással
Különben pedig csak akkor fogadd meg, amit írok, ha Te is azt gondolod legjobbnak. Már írtam, mindenki maga és magáért játszik, a többiek max csak tippeket adnak. 
Őszintén szólva fene sem gondolta, hogy Hamilton nem lesz simán dobogós a Meki tempóját látva. Plusz mikor írtam, még ez volt a legfrisebb "erősorrend". Ha szombaton hajnali 5kor megkérdezel, valószínűleg nem javaslom a Hamiltonra váltást.
A MAL -> GROt pedig én is meghúztam, szóval...venember83: Nem biztos, hogy el kell őket adni. Azt ne mondd, hogy eddig nem voltál tisztában vele, hogy a 2 legbalasetveszélyesebb pilóta.
Ők olyanok, hogy nagyon gyakran vacak eredményt hoznak, de néha becsúszik 1-1 hibamentes futam, és olyankor a dobogóért és dobogóig mehetnek. Mindenkinek mérlegelnie kell, hogy megérik-e a kockázatot. Ha nem, akkor rakhatsz a helyükre ugyanannyiért konstansabb, de lassabb pilótát, vagy kénytelen leszel a konstans jó eredményért (pl Kimi) sokkal többet perkálni. 
Egyszerű, és épp ettől nagyszerű. -
Zoza24
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
azért így sem panaszkodhatsz

megfogadtam a tanácsod,de sajnos buktam nem keveset...Hamilton is gyenge volt viszonylag és Grojean már nem tudom hányadszorra szivat meg..Maldonado-t kitettem,erre csak behozta 8ik helyre...
még agyaltam egy Massa Hülkenberg pároson is,de mondom áhh nem lesznek annyira jók...a t***m kivan hogy ha vkit bent hagyok szívok,ha vkit beteszek akkor meg azzal van cumi
-
Qorthral
őstag
232 pontom lett, Grosjeanra dühös vagyok...
Anita most végre megindult a lejtőn, 179 pontja lett csak. Tényleg nem értem mit akart a Mercivel, Rosberg kiesése nélkül is gyengék lettek volna. Ideje volt már visszaelőznöm
Mivel madster feljön a 3. helyre, ismét 2 PH! ligás van a dobogón
madster: Naigen, egész jól alakult a hétvége élmezőny szemszögből, a TOP10-ben hatan vannak 180 pont alatt

-
madster
tag
végre egy (az élmezőnyhöz képest) jó hétvége
254 pötty -
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Valahogy összejött 235 pont,Gro megcsinálta a kukázást sajnos.
-
Motion_Blur
félisten
213 pont, kár Gro-ért...
De azért Koba behozta

-
kukamatyi
tag
basszus,Kobát benn tartottam pár versenyen,akkor kellett volna ez a 3. hely

mindegy Button 4.-,Kimi 6. hely reméljük így sem lesz rossz a vége

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jaja, bravo

Viszont Perez hibájával végre véget ért Anita máksorozata
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

Falra fogok mászni, ha tényleg ez lesz, közben meg Kimi hoz egy 4. helyet jó taktikával (és mutatva, hogy Grozsi is nagyon erős lehetett volna).
-
netpeti98
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is így szoktam járni az én pilótáimmal, ha valakit kirakok akkor az biztos hogy a következő versenyén élete futamát futja.

Na meg most nálam is ők ketten vannak bent szóval. De azért reménykedjünk hogy tudnak egymásra vigyázni.Üdv netpeti98
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mármint, hogy a Sauber fog feltartani mindenkit? Elég életszerű mondjuk, mivel jó eséllyel kevesebb kiálláson lesznek. Bár ha Perez Monzai versenytempóját hozzák, akkor nem fognak sokakat feltartani

V.Anita buktájának már épp itt az ideje. Egyértelműen váltania kellett volna RBs csapatra, annyi pénzzel... Most nem fogja Kimi és Perez annyira kimenteni (remélem). Mondjuk 3 futamig gyűjtögetni egy Williams -> Merci cserére (és épp Sumi büntetésekor meghúzni) szvsz nagyon vicces az első helyezettől

Egyébként kíváncsi vagyok a Lotusok meddig jutnak. Kifejezetten erősnek tűnt Grosjean pénteki hosszú etapja.
-
Pá
addikt
Sorry én most kicsit lehúzom az átlagot Schumival, de ez van, idén már ki nem veszem, most hogy visszavonul.

-
Qorthral
őstag
válasz
üzenetére
Jaja, jól döntöttél, az RBRt be kellett tenni. Sokan előtted nem tették be, még mindig Kimit erőltetik pl, ami annyiért amennyibe kerül (és amilyen most a Lotus) nagy hiba. Megcélzod a TOP10et ezekután?
Kemény lenne a TOP10ben 3 PH!-s!Jah, párak nem elég aktívak, de a többség rendben van szvsz, öröm látni milyen sokan játszanak azért

Jövő héten kidobálok majd pár teljesen inaktív arcot és akor feljebb lépünk, mert a liga elitje igen jó átlagot visz
-
törölt tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Pedig én is elfilóztam rajta, alapvetően szeretek nullázás után versenyzőt vagy csapatot venni.
Volt is egy olyan variációm amiben Hamilton+Schumacher volt a versenyző páros.
Mindketten nullázás után, azaz jó vétel/csere.
De végül egy nagyon visszafogott variációt játszottam ki, mert ebben van fejlődési lehetőség (későbbi Sauber versenyző, vagy Grosjean)+ nagyon kellett a Red Bull és a világbajnoki hajrában érdekelt csapatok.
..és figyelembe kellett venni, hogy nem minden hétvégét tudok figyelni, így a csapat részéről a felállást már nem szeretném változtatni ebben az idényben.
szerk:
Sajnos megint vannak a ligában tagok, akik nem használják ki a lehetőségeiket. Nekik üzenem, hogy van csaph!atérdek is
nem csak az egyéni sikerek!
Jócskán előreléphetne a PH!antasy F1 az 50 tag ellenére, ha játszanának csak minimálisan is.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Koba már lenyilatkozta, hogy kicsit aggódik Gro miatt

Nagyon remélem én is, hogy nem lesz gond, engem is eléggé rosszul érintene (Grosjean + Sauber)... -
netpeti98
addikt
Eddig jó hogy Grosjean-t tettem be Kobajasi mellé. Csak holnap ne törjék össze magukat.

Üdv netpeti98
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kobayashi remélem most nem esik vissza versenyen Perezhez képest ahogy eddig szokott. Nekem az is jó lenne ha beállna a két Red Bull mögé és levonatozná a versenyt.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Koba elvileg megúszta, ha jól értem. Gro meg eleve kevésbé volt veszélyben

-
Motion_Blur
félisten
Gro/Koba eddig jó választásnak tűnik, bár amilyen peches vagyok, tuti elveszik a köreiket

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én pont fordítva érzem. Sauber nagyon az elejében lesz, a Mercisek még mindig gyorsan megeszik a hátsókat így velük nem kell számolni szerintem. A Force Indiát 8.-12. hely közé sorolnám.
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szívesen máskor is

Igen, nekem is tetszik ez a felállás!Emberek! Ne felejtse el senki ma este beállítani a csapatát, aki nem elég bolond hozzá, hogy felkeljen hajnalban, mint én

De komolyan, reggel 6-kor zár a piac. -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A helyedben Di Resta és Karthikeyan helyére besuvasztanék egy jó kis Maldonado Hulk párost
Ha jól látom a Grosjean Maldonado pont nem fér be.netpeti98: Egyértelműen Grosjean. MSC 10 helyes rajtbüntetése nélkül is valsz jobban szerepelne a francia, ráadásul Sumi még drágább is. A rajtbüntetés viszont abszolút eldönti a kérdést.
-
netpeti98
addikt
Schumacher vagy Gro lenne a jó választás a hétvégére szerintetek?
Üdv netpeti98
-
Qorthral
őstag
Most elég korrekt a csapatod, szerintem nem feltétlenül kell változtatni.

Ha mégis szeretnél, ezek a javaslataim, inkább a hosszabb távot szem előtt tartva:
Hamilton, Grosjean, HRT, Sauber, Force India
Maldonado, Ricciardo, McLaren, Lotus, Force IndiaVagy nagyobb variálással, de 1 hétvégére talán jobb választás:
Hamilton, Grosjean, Williams, Sauber, Toro Rosso -
venember83
nagyúr
Jól mennek a Mercedes motoros autók, nemigen tudom, hogy mi legyen. A Sauberek sehol, a Renault is zsákbamacska maradt. Di Resta - Karthikeyan - Ferrari - Sauber - McLaren plusz 11,8 millió a felállás. A versenyen feljöhetnek a Sauberek, de Grosjean második időmérős eredménye alapján a Renault is dobogóközelbe érhet, Hulkenberg pedig jót ment, tehát Di Resta is jó lehet. Mindig ezek a döntések...

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ricciardo helyére vettem, remélem őt lenyomja.
Mellette van Perez, csapat-trió meg: McLaren, Lotus, Force India. Valahogy nem volt jöbb ötletem.* Majd rajtol egy nagyot és feljön, mint a talajvíz.
Hosszútávra lehet, hogy jó lesz, talán most fog megtáltorodni.*Újra csekkoltam, hogy milyen alternativák is lettek volna még; B Senna, a Torosok meg Maldonado. Utóbbiban nem bízok.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
A büntivel együtt valóban nincs jobb vétel Nála

-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Én megvettem Schumachert.

-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Még akkor sem tudtak igazán jól dolgozni, amikor "érzelmileg" minden rendben ment, ergo a szezon hátralévő 6 futamára garantált a DNF.

Erre lehet valahol fogadni?

Raikkonen és Alonso után most Hamilton-nak lett tele a hócipője, pedig ha valaki, akkor ő szinte oda született. Három, szinte teljesen különböző személyiség. Kétlem, hogy ez puszta véletlen.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Akkor, ha jól értem abban egyetértünk, hogy McLaren nem az a fajta csapat amelyik röstellne elbukni egy (vagy két) címet, ilyen okokból kifolyólag.
Ebből a szempontból a Renault (mai Lotus) volt igazán tiszteletreméltó, mert már a 2006-os szezon kezdete előtt bejelentett Alonso, hogy 2007-től már a McLaren versenyzője lesz, és ennek ellenére a távozása előtt még összehozták mindkét VB címet. Pedig a szezon végén állítólag még a csapatot is megvádolta: [link]
Szinte napra pontosan 6 éves a hír.

-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Hamilton miatt még nem bukott el címet a Mclaren
Nézőpont kérdése. Kár is foglalkozni vele, kettőn áll a vásár. A lényeg, hogy Hamilton a McLarennél már nem érezte jól magát és nem is szerették/szeretik már annyira mint korábban. Emiatt aztán fabatkát sem adok arra, hogy megszakadnak majd érte, hogy világbajnok legyen.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
A technikai eredetű gond is emberi felelősség. Tervezés, minőség ellenőrzés, stb.
Mindenki szokott hibázni, de a McLaren-nél túl gyakran fordultak elő amatőr hibák az elmúlt durván 20 évben. A 98-as VB-t a leggyorsabb autóval is éppen csak hogy behúzták. Ekkor nyerték az utolsó konstruktőri címüket. 99-ben MS kiesése miatt viszonylag simán ment, bár Irvine(!) ott is harcban volt velük az utolsó futamig. Ugye a 2008-as is elég necces volt. Mindeközben technikai hibák sorozata, félretervezett autók, és sorolhatnám.
"Teljesen érthető, ha már nem tudnak Lewisért motiváltan dolgozni és nem kedvelik őt."
Ok és okozat. Hamilton miatt még nem bukott el címet a Mclaren, ellenben Hamilton bukott már el a csapat miatt. Az idei év például egy remek példa erre, így érthető, hogy már elege lett. A maximumot hozza, de ez sem elég, mert a saját csapata akarva vagy akaratlanul hátráltatja a sikerek elérésben. Ilyen szempontból viszont nem is illik össze Hamilton és a McLaren, mert míg ő a csapata folyamatos hibái ellenére is a maximumot nyújtotta minden versenyen, addig az állításod alapján a McLaren már nem tud motiváltan dolgozni érte.
Alonso-nak már van ebben tapasztalata: [link]

-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Amiket írsz az 600 ember felelőssége? Soknak nincs is emberi felelőse, hanem technikai eredetű volt.
Na és, ha egy alkalmazott hibázik, Lewis nem szokott?
Felesleges a McLarent, mint többszáz ember halmazát szapulni. Teljesen érthető, ha már nem tudnak Lewisért motiváltan dolgozni és nem kedvelik őt.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Az év eleji kerékcserék, valamint a technikai hibák ismeretében ezt egy kissé merész kijelentésnek tartom, de ha van személyes tapasztalatod mindkét oldallal, akkor nem vitatkozok.
Csináltak egy jó autót, ami jó eséllyel ismét nem lesz elég a VB címhez. Ez szvsz nagyobb blama mintha most egy kevésbé jó autójuk lenne, és kb. ugyanitt tartanának a bajnokságban.
A barcelonai quali bakit, a többször elbaltázott kerékcseréket és az előző futamon történt váltóhibát pedig nem nevezném pechnek. Pech szerintem az volt, amikor Maldonado kilökte, vagy amikor a német nagydíjon defektet kapott.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Hiába köpik ki a lelküket. ha még ezzel együtt sem végeznek elég jó munkát. Ez a McLaren nem képes kihasználni azokat a lehetőségeket, melyeket anno a Renault, a Ferrari vagy éppen az elmúlt 2 évben a Red Bull ki tudott. Ezt jól mutatja, hogy már lassan 15 éve nem voltak képesek konstruktőri címet nyerni, holott a gyors autó és a jó pilótapáros sokszor megvolt (pl.: 2005). Ezek után talán nem is csoda, hogy a "sikercsapat" jelző helyett, manapság sok embernek inkább "az örök ígéretek csapata" ugrik be McLaren-ről.
McLaren név és történelem, sok éves közös munka és szép emlékek ide vagy oda, ez egy idő után már nem elég egy pilótának, akinek kedvenc hobbija a versenyek, valamint a VB címek bezsákolása (lenne).
-
hunnylander
őstag
Szujó elemzése szerint Lewis a szerződése bejelentésével ki is írta magát a játékból.
Brundle is dörzsöli a tenyerét, hogy ezután Lewis ki lesz rekesztve a további fejlesztési információkból, márpedig sokat szokott kérdezni, hogy mi micsoda és mit csinál. Valamennyire szükséges is lehet olykor, hogy jól állíthassa be az autót és gyorsan vezethesse vagy tudja mire számítson az autó viselkedésével kapcsolatosan. De Whitmarsh mást állít.
Véleményem szerint nem kell semmi szabotázsnak történnie. Követek jónéhány mclarenes alkalmazottat Twitteren. A legnagyobb fanja, akitől láttam, hogy egyértelműen Lewisnak szurkolt, holott Twitteren is JB-nek van nagyobb sleppje (úgy gondolom, hogy már a csapatnál is így van ez egy ideje), azt írta 'Lewis you c**t' és egyértelműen elfordult tőle 'pótolható vagy'. És még a Lewis mellett dolgozók is leginkább Perezt üdvözölgették.
Már hetekkel ezelőtt olvastam egy infót egy személytől, akinek a testvére a McLarennek dolgozik és mondta, hogy a gyári dolgozók nagyrésze is elfordult Lewistól. Már az zavarhatta őket, hogy Lewis ilyen sokáig húzza az időt, több pénzt és szabadságot akar, miközben ők a lelküket kiköpik azért, hogy Lajoskának jó autója legyen, és jóval kevesebbért és nagyon kevés szabadsággal.
Én úgy gondolom, pusztán emberi okokból a csapat már nem tud majd Hamiltonért úgy dolgozni, ahogy kellene a bajnoki címért.
-
-Mike-
addikt
Hétvége nagy kérdése, hogy akkor most Hamiltont megtartsam-e. Most vagy csak azért is megmutatom alapon fogja nyomni és behúzza vagy ő is de főként a csapata nem készíti fel az autóját úgy és menjél öcsém csinálj amit akarsz alapon rakják neki oda.
Allison nyilatkozta (lotus), hogy a pálya hasonlít Silverstonra, hozzák a dupla DRS-t is, ugye emlékszünk hogy jött hátulról akkor RoGro?
Lehet be kell tennem őt HAM helyére. Ellenvetés valakinek?
-
Qorthral
őstag

Az a vicc, hogy 7-8 futam óta pontosan tudom, hogy mi lesz a következő fejlesztése. Nem mintha mindig az lenne a legjobb lépés, amit csinál, de látom a logikáját. Na jó, a McLaren, Ferrari -> Ferrari, McLaren szuperfejleszését még én sem láttam előre...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Btw az Ő csapatát azt hiszem senki nem tudná kifizetni a játékosok közül

-
Qorthral
őstag
Nem vagyok ma formában

Mentségemre legyen mondva, hogy nehéz fejben számolni úgy, hogy még csak nem is a kezdőhelyzetedet látom, hanem egy valamilyen irányba fejesztettet.
Igen, ez jól hangzik. Nem tudtam, hogy befér-e a Marussia, azért javasoltam a HRT-t. Ott bezzeg lehettem volna bátrabb
A RIC -> MAL csere evidens, nem túl nagy a kockázat, viszont a lehetséges nyereség komoly. Igazság szerint a Ferrari kicsit túlértékeltté vált, de nincs nagyon mire cserélni. -
Qorthral
őstag
Jah

Nem néztem meg a pilótaárakat, csak láttam a Koba -> Perez cserét és hirtelen 10 millióra saccoltam a költségét. Akkor esetleg egy Koba, McLaren -> Hamilton, HRT? Később minden bizonnyal nehezebb lesz átváltani Lewisra. Kicsit radikálisabb variálás:
HAM, GRO, SAU, FER, WIL?
Persze csak ötletelek.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az jónak tűnik, a Lotus és a Sauber még fog meglepetésket okozni

-Mike-: Volt azért olyan, ahol Koba futott erősebb versenyt, lásd pl Valencia vagy pláne Hockenheim. De Barcelona is érdekes lehetett volna, ha Perez nem esik ki. Btw a helyedben elgondolkoznék egy Ric, McL -> Hamilton, HRT cserén is. -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Perezhez képest eddig szinte mindig visszaesett versenyben, egy körön néha kiadja neki (Spa) de lehet pont a hazai versenyen felszívja magát. Bárhogyan is döntök, tuti az ellenkezője jön be.

-
-Mike-
addikt
Mégsem annyira egyértelmű számomra ezért csak felteszem a kérdést.
Kamui vagy Perez
Senna vagy Pastor ?
Ugye Suzuka jön, nyújtott kanyarok, döngetős egyenesek, mondhatnám azt is, hogy majdnem Catalunya. Tehát mindkét opcióból szerintem a 2.
-
kukamatyi
tag
192

-
McCartman
őstag
Előttem-utánam hatalmas driftelések az első kétszázban ,
én vagyok a fixpont.133. [= 0]

-
McCartman
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Épp belegondoltam , hogy ha HAM nem esik ki nagy szívás lesz ez a hétvége a játékban mert ez sima rajt-cél győzelem, pár körrel később megáll alatta az autó.
Grosjeannál Valenciában ugyanez.
Az a vicces , hogy még a kiesésével is kb. ugyanannyi pontot hozott volna az az összeállítás is. -
venember83
nagyúr
válasz
DemonDani
üzenetére
Én se tudok megszabadulni a pásztortól, egyelőre lecseréltem Karthikeyant Maldonadora, de majd pénteken döntök, hogy mi legyen. Esetleg még opció a FI vonal: Sauber - FI és akkor Di Resta helyett Grosjean, ha az edzésen lényegesen jobban teljesítenek a Saubernél a Force Indiák és a Renault-k.
-
DemonDani
addikt
Itt is lett egy 179 pont
Hihetetlen hogy maldonado sosem tudja befejezni valami oknál fogva

MAL+SAU > PER+WIL esetleg MAL+FI > DiR+WIL?
Az a baj h a Williams nem az a nagy pontszerző maldonado nélkül, de neki meg mindig baja van az isten szerelmére

(#1907) venember83
pont ezen a váltáson gondolkodok...
az a baj h nem merem elengedni mal-t tuti h akkor behuzna egyből egy dobogót XD -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Végül is nem volt rossz döntés Di Restára váltani Maldonadot. Meg aztán nekem van honnan feljönni a ligában.

Az mondjuk érdekes, hogy a Ferrari kevesebb ponttal is 14 millióval drágább, mint a McLaren.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Be ám. Tud valamit, amit mi nem

Figyelem majd, hogy Japánra milyen pilótapárossal nevez.
Jaja, sőt, akinél nem fér be egyszerre, akár érdemes egy Ferrari -> Meki cserét is megejteni. Jobb csapat + 10 milláér' megérheti.

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az egész mezőnyt nézve pedig az Övé. Elég homály az illető, ez látszik a legutóbbi HAM + RAI -> VET + Button cseréjén is...

-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Magasan a Tiéd a hétvége Liga szempontból

-
-Mike-
addikt
Most nézem, kövi verseny japppán. Kamuit megtartom.

-
kukamatyi
tag
maldonadot többször betettem már ,mint "fekete lovat",de hál' istennek,lecseréltem buttonra...így kimi-jensen végül is hozott valamit

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az talán még elfogadható, hogy a Ferrari motort kicseréli egy Mercedesre, de hogy miért a Mclaren a személyzet?? Nembaj, lesz még alkalma felcserélni a Ferrarit és a Mclarent két verseny múlva, hogy "tökéletes" legyen a csapat. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)