Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
Én meg asszem' kamikaze módba váltok: HAM+GRO+TOR+CAT+WIL

Ez az évem már úgyis kuka...
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Saubert semmi esetre ne cseréld le, főleg ne a Saharára. Akkor inkább az 1x futamgyőztest az egyik Bikásra.
És még rímelt is.

-
venember83
nagyúr
Valami ötlet, mi legyen a csapatommal (Kovalainen - Maldonado - Ferrari - Sauber - Lotus)? 12 millió áll rendelkezésre. A Ferrari és Lotus jó szálat kapott el szerintem, max. RB jobb, de horror áron. Sauber lehetne Force India, vagy Kovalainen valamelyik TR-es... Maldonado nem cserélhető csak max Sennára, az nem hiszem, hogy jelentős változás lenne. Talán Vergne vagy Ricciardo beültetése lenne a legjobb variáns. A gond az, hogy szerdától hétfőig nem leszek netközelben, valószínűleg a futamot se fogom látni, így szabadedzésre se lehet alapozni...

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem jól hangzik. Maldonado lutri persze... Már ott tartunk, hogy 10-ből 1x hozott nagyon jól, de ár/értékben még így is ok. Bár jellemzően már szinte fixen 20 pont számolható nála és az árának némi esése: erős IM, gyenge verseny. A Sauberekhez még annyit, hogy kevés olyan pálya akad a naptárban, melyen nehezebb előzni a Ringnél, de az egyik ilyen Valencia. Ugye emlékszünk még rá?
Mivel nagy meleg lesz, a gumikopás döntő lehet, így sok előzés (vagy legalábbis helycsere) lehet még itt is.-Mike-: Erre próbáltam utalni, ne cseréld a jót hasonlóra, hanem tedd be őket együtt.
Most kicsit kellemetlen a 2 vacak komponens, de 2 versenyen belül akár ott figyelhet helyettük mondjuk a dózer Koba-Pásztor kombó
Jól hangzik, nem? 
Megj: Szerintem Grosjean most ismét az erősebbik arcát mutatja majd, de ki tudja?
-
Motion_Blur
félisten
-
Qorthral
őstag
Hozhat a konyhára, főleg, hogy Button kezd magára találni. De ne felejtsük el, hogy Massa is magára talált évközben, ez a verseny szerintem csak egy kisiklás volt. Szerintem azért nem biztos, hogy jó ötlet cserélni, mert a Ferka szinte biztosan jó lesz év végéig, egy biztos pont, és később többet bukhatsz majd azzal, ha próbálod visszarakni. Ilyesmiben meg, hogy ez Meki pálya nem hiszek, pláne, hogy idén teljesen újak az autók,ki tudja melyik karakterisztikájának legideálisabb a HRing. Abban sok igazság van, amit Motion ír, A Lotus szerintem is kb kihagyhatatlan a hétvégére. Egyébként a Sauberben nem vagyok olyan biztos, Perez Hockenheimben is nagyon gyors volt a száraz szabadedzésen. Nem fogadnék rá, hogy szárazon nem jutnak be a Q3ba. Persze megint eszetlen szoros lesz, hiszen a 2 RBR, 2 Meki, 2 Ferka és 2 Lotus jó eséllyel ott lesz, a maradék 2 helyre viszont legalább 7autó jó eséllyel pályázik... Száraznak ígérkezik az IM, így talán nagy meglepetés nem lesz.
Összefoglalva, ha gondolod cserélj, de a mostani meghagyása is nagyon jó, a pénz meg gyűlik. De figyeld majd Pát és a szabadedzéseket

-
Motion_Blur
félisten
Az olyan csapatokat kell hanyagolni akik Q-ban gyengék. Hiába erős versenyen pl. a Sauber, Hringen még DRS-el is szinte lehetetlen lesz az előzés.
Most szombat-vasárnapra is 33 fokot jósolnak, ha működik majd rendesen a Lotuson az új DRS és jók lesznek Q-n (első két sor) akkor sanszosak lehetnek a győzelemre.
-
Qorthral
őstag
Jól tippeltetek.

Szerintem nem nagy ötlet Mekit és Ferkát cserélgetni, mert beragadtok a fejlesztésekkel.
Aki nem mer nagyot lépni, könnyen lemaradhat szezon végére. Persze bátorként is pórul lehet járni, lásd kebaa. -
DemonDani
addikt
-
IreN!CuS
őstag
válasz
üzenetére
Ha Sumi akkor Spa+Monza amire érdemes lehet betenni kocsi miatt,super drs sokat számíthat főleg időmérőn.
Kimi Gro árához képest szerintem nem éri meg,így őt nem erőltettem semmikép sem.Vagy Gro vagy Lotus.
A Force India általában jól megy olyan pályán ahol sok az egyenes és most jön majd kettő olyan(Spa+monza),de a ringen szerintem nem lesznek acélosak.
Sajnos a Ferrari Massa miatt kérdéses,és Alonak eddig nem volt nullázása,ami egyszer elfog jönni.Alo kiesik vagy 10+ Massaval együtt akkor sokat bukhat az ember.
RBR meg messze a legdrágább elem nem biztos,hogy megéri azt a 30 milla felárat a Meki/Ferrari-hoz képest.
Williamstöl mindenképp szabadulni szeretnék mert Senna semmi extrát nem mutat Maldo meg olyan amilyen.
-
McCartman
őstag
186 pont ,
két helyet javítva ismét egyéni legjobb 7. hely , 325. összetettben.Miért van olyan érzésem , hogy innen már csak lefelé vezet az út?

Beszorultam a PaaF1 , -Mike- szendvicsbe , ugyanannyi pontunk lett , együtt ugrottunk előre kettőt.

-
törölt tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Elvileg Maldonado jó lehet a Hringen, és az idény második felében sztem Schumacher is, Button is jó választás, ...a tapasztaltabb versenyzők általában jobban szerepelnek a szezon második felében, Kimi véleményes, bár őt is ajánlani kellene, de nála sok múlik azon hogy mit forgat a fejében, illetve Grosjean hogyan szerepel.
A Force India nagyon hullámzik.
Szvsz McLaren erősebb lesz csapatként mint a Ferrari, de igazán a Red Bull az ami ponterősnek tűnik. -
IreN!CuS
őstag
Nagy dilemma,hagyjam bent Button-t hátha Hringen is megy valamit,és végre Gro-nak is lesz egy jó hétvégéje.És akkor Button/Gro/Williams/Sauber/Force India.
Csak az a baj,hogy a Williams mint csapat semmit sem ér,illetve Force Indiában sem bízok túlságosan.
Vagy legyen egy Meki/Sauber/Ferrari csapat Maldonadoval és Ricsivel megtámogatva.
Vélemény?
-
DemonDani
addikt
197 pötty
egész jó lett most itt a hátsóbb régiókban

annak ellenére hogy Gro is megszivta és Pasztor se szerepelt a vártnak megfelelően, jó ez -
Motion_Blur
félisten
Ahogy nézem az összetettet elég sokan jöttek fel a semmiből ilyen 250-270 pontokkal. Jellemzően azok akik a kezdetek óta megmaradtak Kiminél és berakták mellé MS-t, vagy az egyik Sauberest, netán Buttont

180-185 pont csak az egy helyben toporgásra volt elég

-
bobace
addikt
Na frankó, megcsináltam a hétvégén tutit
-26 pont a FER-MEK csere miatt.. És most a visszacserével még a pénzem is bukom.. Megy ez nekem 
-
IreN!CuS
őstag
Vettel büntije után 199 pont,dupla öröm

-
Qorthral
őstag
Nem elvetendő, de kicsit egy helyben toporgás. Mert ha 2 verseny múlva a Ferrari lesz 3 tizeddel gyorsabb, akkor majd visszacseréled? Felesleges pénzkidobás, bukod rendre a milliókat az eladásokkal. Inkább máshogy erősíts. Mondjuk ha jól tippelem pont nem fér be Neked egy Mester, torpedók -> Meki, ubi csere... De ha vársz egy futamot, befér.
Ne a legjobb komponensed cseréld le, inkább duplázd a jót le!
-
-Mike-
addikt
186 eddigi legtöbb.
-
Zoza24
senior tag
jesszus mi van itt
totál bukta az mikor 180 pont körül hoztok?
én megint 120at kapok,már a tököm kivan,hogy mindig szívok
-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Maldonado jól kiszúrt velem, bojkottálom ezért aztán a Williams-t ki kell hagyjam az összeállításokból,...Senna-t amúgy sem tenném be.
Pedig nem egy rossz autó, és fognak még jól menni.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Jaja. Nekem meg ha megfordítjuk a sorrendet, akkor lenne fasza.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attisx
addikt
válasz
venember83
üzenetére
+1

-
venember83
nagyúr
Alakul ez, már csak Perezt, Grosjean-t és a pásztort kellene előrébb hozni.

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Simán jó a 180 ezen a 7végén!
Nekem 210 körül, újra TOP1
, de madsterrel még kemény meccs lesz. -
bobace
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
+1
Én ki se számolom, gondolom 120 körül.. -
-Mike-
addikt
Az tuti ha berakom ringre Perezt akkor a MOL kútig fog szállni az első körben.
-
Motion_Blur
félisten
Rajtbüntiket gondolom nem számolják majd bele a Q pontokba.
Így 180 pont körül vagyok..
-
IreN!CuS
őstag
187 pont így hirtelen összeszámolva.
-
Beerwolf
senior tag
Így kell jó érzékkel berakni Hamiltont.

-
Motion_Blur
félisten
Totál bukta ismét

-
Qorthral
őstag
Ja ok, ez esetben világos a dolog.

Alapvetően nem örülök, hogy az RBR ismét megússza, de nagy szívás lett volna nekem, ha pont most kapnak kemény büntit. Eddig 9 futam volt, 1x sem voltak bent, snem büntették őket, szóval "szép" lett volna, ha egyből jön a bünti, amint beteszem őket...

Annak viszont örülök, hogy láthatunk egy nyíltsisakos Alonso - Vettel csatát. Remélem nem a boxban fog eldőlni.
-
SzalaiG
addikt
Egy Schumi-Kimi-Webber dobogónak nagyon örülnék.
-
Qorthral
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nyilván, de a többiek sem fognak tétlenkedni. Én csak annyit mondtam, hogy a Ferrarit Mekire cserélni nem volt a legjobb ötlet és ezt tartom is. Majd meglátjuk

-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én is akkorákat szívok,hogy az őrület
már futamok óta...mindig agyalok,hogy ez vagy az...s amit választok,azzal szívok mint a torkosborz... 
-
Motion_Blur
félisten
Pereznek 5 rajthelyes bünti, a kurva éltébe már, ilyen nincs

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Qorthral
üzenetére
Ugyanígy vagyok a Mesterrel, remélem holnap jól szerepel, de a időmérő közben meg arra gondoltam hogy de jó lett volna ha kiesik Q1-ben mert sok közvetlen ellenfelemnél bent van

Grozsi 20. helyről nem tud feljönni, bár ez a DRS zóna megint kerülgetés lesz... ezzel együtt nem váron 7-8. helynél előrébb!
Maldonado, Perez, Kimi dobogót holnapra!

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jaja, kellemesen alakul, csak madster csapatától félek. Remélem holnap Grozsi inkább a kiesős formáját hozza, nem pedig a Silverstone-it.

Ha Alo behúzza és Grozsi feljön, bajban vagyok.
Most vagyok amúgy kellemetlen helyzetben, mert Alonak drukkolok és így Vettelék ellen, a ligában viszont majdhogynem épp fordítva jönne jól nekem.
Na de drukkoljunk holnap együtt Massának és Maldonadonak.

bobace: Hát az nem volt egy nagy ötlet, látszott pedig, hogy jó a Ferrari.
-
bobace
addikt
Meg kellett húznom a Mekit, és cseréltem rá a Ferrarit, mert mindenkinek az volt, hát egyelőre mondjuk úgy nem jött be...
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Alakul a bukásod valóban

De sztem holnap sokat jöhet előre a 2 Lotusos és Sauberes. -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jól döntöttél, igen erős letta csapatod.
A Mercit én sem éreztem elég jónak ahhoz, hogy bent hagyjam.
Meglátjuk mire megy itt a RB és a Ferrari.
-
Zoza24
senior tag
Grosjean a büntetés utáni helyezését számolják itt az időmérős pontoknál?
-
Qorthral
őstag

Na akkor Te egy futam fórban vagy Motion_Blurhöz képest
Egyébként szép lassan helyreáll a világ rendje, jönnek fel a TOP10be ill. a környékére a régi motorosok
Nem mintha az újak bénák lennének, de azért van köztük pár, aki sokat köszönhet Fortunának.
Az idei kaotikus erőviszonyok megkavarták rendesen a lapokat, de idővel a "tudás" csak felül kerekedik. Persze kivételek mindig vannak mindkét irányban, szóval senki ne gondolja a TOP20on kívül, hogy béna vagy annak gondolom. Ha nincs semmi szerencséje az embernek, akkor a feje tetejére állva sem tud nagyot alakítani. -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nehéz mit mondani. Sok múlik majd a szabadedzéseken. Minden attól függ, hogy pl a Merci milyen erős lesz... Illetve attól, hogy a Merci, FI, Sauber, Williams négyesen belüli erősorrend épp hogy alakul majd. Grosjean büntije miatt lehet, hogy most pont nem érdemes leváltani a Lotusról és célszerűbb várni 1 futamot. Ha kiesik, jobb áron veheted meg. Ha nagy versenyt fut, akkor azért az a Lotus árának sem tesz rosszat. Sztem most a Lotus kb ugyanúgy fog hozni, mint Grozsi, sőt, talán jobban is.
Ha a Merci gyenge, talán legjobb várnod 1 futamot, hadd gyűljön a pénz és tisztuljon a kép.
Ha a Merci erős, mit szólnál egy Perez, Pic -> Mester, uborka cseréhez? Aztán kis szerencsével a Ringnek neki lehetne vágni egy MSC, GRO, FER, SAU, WIL csapattal is akár.
-
Motion_Blur
félisten
Igazatok van, csak félek ha ilyen 8-10. helyről indul akkor hamar vége lesz a versenyének

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
RoGro rajtbüntije miatt ne vedd ki szerintem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hiába kap rajthelyes büntetést, szerintem így is előrébb fog végezni, mint Pic vagy Perez. Amúgy előbbire tippelnék, bár elnézve az eredményeimet nem érdemes rám hallgatni.
-
Motion_Blur
félisten
Grosjean, Pic, Williams, Ferrari, Mercedes,
vagy
Grosjean, Perez, Caterham, Ferrari, Force India?Esetleg maradjon a Perez, Pic, Williams, Ferrari, Lotus kombó Grozsi rajtbüntije miatt?
-
McCartman
őstag
Tiszta szégyen az a Ferrari motor , bűnronda.

-
SzalaiG
addikt
Megvan a Ferrari motor.

Alakul a csapatom.
Schumi - Senna - Ferrari - Lotus - McLaren álomcsapatból a Schumi-Ferrari-Lotus már megvan. -
Qorthral
őstag
válasz
McCartman
üzenetére
Világos, jól is döntöttél.

Nekem is bent volt Kimi eleinte, de rájöttem, hogy Grosjean jóval olcsóbban hoz kb ugyanannyi pontot...Ugyanaz az összeállítás, jaja, ültem kicsit a pénzemen. Jól is tettem, ahogy Te is jól választottál, pl Meki bukta lett volna. Persze utólag a Ferka, RBR, Grosjean kombó nagyon adta volna, de ilyen gyenge Mekire, Sauberre és Mercire még én sem számítottam. Igaz, a Sauber esete inkább pech volt egész hétvégén. Mindkét autónak pontszerző helyen illett volna befutni valahol Sumi környékén... (alsóhangon)
DemonDani: Gondolod?
Ferrari: Alonso az elmúlt 5 versenyből 4x volt dobogón és még a kivétel is Kanada, amit kis híján megnyert... Massa is szépen feljavult, Valenciában Koba ütötte el egy erős pontszerzéstől, itt meg 4. lett. De Monaco óta látványosan jobb, most is ügyesen versenyzett. Sztem már csak az Alonso faktor van kettejük között maximum, semmi más.
RBR: Monaco óta végig győzelemre is elég tempót mutatott a RBR, 2x nyertek is, a másik 2 alkalommal (Kanada, Valencia) pedig közel álltak a győzelemhez/dobogóhoz.
Eközben a Meki hátrafelele lépdel a Mercivel együtt, mely Monacoban volt utoljára igazán erős... Így szerintem eléggé kezdenek kirazjolódni az erőviszonyok. A Ferka, Red Bull duóhoz jelenleg csak a Lotus ér fel tempóban, várom is tőlük, hogy egyszer végre mindent jól összerakjanak... A McLarennek pedig az utolsó esélye a nagy javítócsomag, melyet a következő futamra visznek. Ha az kudarc, akkor bukták mindkét VBt.
-
DemonDani
addikt
Mjuk éppen a Button Hamitlron duo is érdekes... Button mélyrepülése nem várt dolog és webbert nem helyezném elé, inkább csak év elején mákolt a meki a gumikkal vagy ilyesmi lehetett, amugy meg semmirevaló a cucc.
Ferkáról se képzelem, hogy ilyen lesz az év további részében. Nézd meg Massa is milyen gyors volt. Pedig két év után most nem lett hirtelen ujra a régi. Úgyan úgy elfog tűnni. Egyversenyes volt ez a dominancia
-
DemonDani
addikt
Hhietetlen hogy pont a két legnagyobb balfasz ez a maldonado meg a kobayashi...
136 pont... mesésKegyetlenül elrontottam évelején h nem a favorit redbullt tettem be... Szívvel kell ezt játszani idén nem ésszel.
-
venember83
nagyúr
Karthikeyan - Maldonado csere. Ideje volt, most már csak megjön az esze a pásztornak, s nem terelgeti pályán kívülre az autóját és a versenytársakat.
-
kukamatyi
tag
136 pont ...
-
bobace
addikt
Végre egyszer nekem is bejött a mákfaktor
Eddigi legjobb hétvége. Kár, hogy érzésem szerint későn jött, nagyot előrelépni már nagyon nehéz lenne. -
McCartman
őstag
195 pont , újoncként először az első 10ben ,
9. hely , 361. összetettben , eddigi legjobb helyezések. -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bizony be kell lassan tennem, már erre a futamra is tervben volt Vettel vagy a Red Bull, de a szabadedzések eredményei miatt máshogy döntöttem. Túl necces volt így, hogy a sok víz miatt nem lehetett tudni a rendes erőviszonyokat, csak sejteni. Plusz esős versenyre minél több lappal akartam menni, mármint értékessel, mert pla Caterham sz*rt sem ér.
Persze Hamiltonon is gondolkodtam, nyert is ráadásul szabadedzést. Na az mekkora bukta lett volna!
Igen, Maldo kidobásával mehetne a Ferrari helyére, de nekem jobbnak tűnik,ha a Ferka és Grozsi mellé megy és minden más megy egyelőre a levesbe...
Amúgy madsterrel továbbra is kb ugyanúgy állunk, sőt, egy kicsivel még mindig több pénze van, szóval érdekes lesz.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én voltam hülye, nem jutott eszembe egyetlen épkézláb megoldás sem, meg ezt a hétvégét el is baromkodtam, betettem Rosberget pilótának, és nem maradt egyetlen húzócsapatom se.
A slusszpoén pedig az, hogy ha az előző beállításom marad, akkor 141 pontom lenne, ami a legtöbbet szerzett pont lett volna az idén.
-
X3B6O0X
aktív tag
38 pont. Nem vicc.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ahogy sokaknak

Nem lesz nagyon rossz a 166 pont, sokaknál nincs Ferrari. a Ferrari - Lotus jó páros, akiknek McLaren és Merci van nagyot bukhatnak.
Perez, Sauber, Koba egyaránt gyenge most, pedig milyen erősnek tűnt a Sauber! -
venember83
nagyúr
Pontszerző a Renault és Ferrari, nem rossz hétvége. Ennél már csak az lett volna jobb, ha a Sauber is pontot szerez. Talán az eddigi legjobb hétvégém?
-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
akkor te meg jol jartal,en szerintem 100-at sem ertem el

-
törölt tag
Na, unszimpátia okán többet nem szerepeltetem a Williams-t az összeállításaimban, amíg ezzel a versenyzőpárossal mennek.

Sem Senna-nak, sem Maldonado-nak nem tudok szorítani...100* inkább a Caterham Kova'-val ha úgy adódik.. -
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szinten zenesz...Maldonado volt,Sauber volt...igen pipa vagyok erre a kolyokre,sokba van mar nekem...multkor majd 100 pontot buktam rajta es most is vmennyit...
-
Motion_Blur
félisten
Ennyit a hétvégémről...
-
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ismerős.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Két futam után rakom a torpedókat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)