Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
senior tag
válasz Grave_444 #85402 üzenetére
Kedves Grave444!
A kétezres évek hajnalán költöztem Pécsre, barátnőm miatt. Röviden összefoglalva: Kár volt! Agglomerációból jöttem, itt minden olyan balkáni. Először azt beszéltük, hogy ő jön, de aztán meggyőzött sajnos.
Ha megtehetném, mennék akár Veszprémbe, vagy majdnem BÁRHOVA EL, azonnal! Kanada, Norvégia túl hideg, Málta túl meleg, UK-val nem volt bajom.Valahol volt egy remek EU-s térkép, amin látszik, hogy Pécs és környéke a mindennek a LEGALJA, sajnos nagyon el vagyunk maradva az EU átlagtól is. Hasonló volt, mint ez, de jobban kiéleződött a Dél-Dunántúl, mint elmaradott régió.
A fizetés sem éri el (nem csak szerintem) a veszprémi (vagy akár egy debreceni) színvonalat.
Nem csak a topictárs érezte, hogy Pécstől elfelé még a közlekedés is kultúráltabb s a fű is zöldebb.Szóval tartósan nem biztos, hogy ideköltöznék, bár amíg barátnőd tanul, addig sima liba. Csak itt ne maradj sokáig, mint én. Ha befejezte a tanulmányait, akkor hajrá, keressetek valami megfelelőbb és ÉLHETŐBB
helyet. Azóta szakítottunk barátnőmmel. Jelenlegi barátnőm még tanul, szóval még mindig itt vagyok.De most nagyon pörög a gazdaság, amíg nem jön az újabb gazdasági válság.
Kicsit elkanyarodtam:
Kertváros/Rózsadomb jó hely, mivel sok a zöld és lehet sokat sétálni, s a távfűtés is jó dolog, mivel nem égetik a csizmát vagy elhalt dínókat a szomszédodban, talán. Bár fizetni nem szeretnék távfűtést, de séta közben élvezni az előnyeit, az remek dolog. A buszközlekedés is jó, be lehet járni a városba, bár vannak fantom buszok és jól mondta a topictárs, hamarabb kell kimenni a megállóba.
Az autóközlekedés a dugóidőkben elég szar, a csatornafedelek kerülgetése remek gokart gyakorlat.Gondoltam pár szóban leírom a Pécs környékén történő kirándulás nagyszerűségét és az elmaradott régiónk helyzetét, de kicsit megszaladt a billentyűzetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest