- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a. sándor
csendes tag
válasz
Flashcash #8195 üzenetére
Köszönöm a választ!
Most kerestem ki a WEB kártyám számát, és már tettem is rá pénzt.
Viszont a virtuális MasterCard kártyánál is van lejárat és CSC kód?
Az internetbankban azt meg lehet nézni?
Nekem azért kell a kártyaszámot megadni, mert le akartam az összes pénzt venni, erre zárolták a számlát.
A resolution center kéri a bankkártya számot, viszont azt nem látom, hogy a többi kódot és a lejáratot is kérné.
-
válasz
vidaila #8193 üzenetére
-szerintem a név sorrendje nem számít pénzkivételkor sem
-valószínűleg az ékezetek sem
-OTPHa biztosra akarsz menni akkor írj a Paypalnak úgy, hogy bejelentkezel a fiókodba, contact us és küld el nekik a személyidet, hogy javítsák ki a nevedet. (bár kétlem, hogy ékezetek javításával foglalkoznának)
-
válasz
a. sándor #8192 üzenetére
A bankkártya hozzáadást a my account / profile / add or edit credit card / add a card menüpont alatt tudod elindítani.
meg kell adnod a következő adatokat:
-bankkártya típusa MasterCard/Visa/Maestro/Amex stb.
-bankkártya száma (előlapon)
-bankkártya lejárata hónap/év
-CSC kód a hátlap utolsó három számjegyeEzután a következő terhelések fognak jelentkezni a kártyán:
-A Paypal zárolni fog 1USD-t a számládról próbaterhelésként, ezzel ellenőrzi, hogy a kártya működik-e. A zárolás lejárta után ezt a hatalmas összeget automatikusan visszakapod a bankszámládra.
-Ha szeretnéd megerősíteni a kártyádat (miért ne szeretnéd, ha használni akarod a Paypallel?) akkor a Paypal 400Ft-ot levon a bankkártyádról (kártyás vásárlás). Ezután a bank kártyaőr SMS üzenetében, vagy az internetbank számlatörténetében (banktól függően lehet néhány nap mire megjelenik) ki kell keresned egy négyjegyű kódot (a PP* felirat mögött van), majd ezt be kell ütnöd a Paypal-on (enter verification code). Ezzel igazolod, hogy valóban te vagy a bankkártya tulajdonosa.
Ezt a 400Ft-ot sem veszted el, hanem a Paypal jóváírja a Paypal egyenlegeden, így a következő Paypal-es vásárlásodnál már el tudod költeni.Rakjál pénzt a webkártyához tartozó számlához mert a fent leírtakból egyik sem fog működni.
-
Hintalow
senior tag
válasz
a. sándor #8192 üzenetére
Igen nyugodtan megadhatod a kártyaszámodat, ha a paypal csak úgy kénye kedve szerint vonogatna a rendszerébe regisztrált kártyákról, akkor nem igazán lenne a világ legelfogadottabb online fizetőrendszere...
És igen kell hogy legyen pénz a számlán, amihez való kártyát regisztrálnál, mert úgy működik, hogy a paypal csinál egy 1 dolláros próbaterhelést a számlán. -
vidaila
senior tag
Üdvözletem mindenkinek! Nem vagyok túl gyakorlott a témában de lenne pár egyszerű kérdésem. Mindenkitől elnézést kérek aki egyből rávágja olvassak vissza de nem várhatja el senki senkitől, hogy egy válaszért több ezer sort visszaolvasson.
Nos összegyűlt egy kevéske összeg a paypal számlámon amit szeretnék kiutalni a bankszámla számomra. A gondom, hogy a név amit be kell írni számlanévhez helytelen mert regisztrációkor az ékezeteket nem használtam, és a first name, last name sorrend is hibás lett azaz a paypalom most Janos Juhasz. Utalásnál a Janos szerkeszthető de a Juhasz fix, tehát a bankszámlaszámom neve máris helytelen, ezt hogyan korrigálhatnám úgy, hogy Juhász János legyen a helyes megjelenés a bankszámlára utaláskor? Illetve mi az OTP bank helyes neve? Nem szeretném, hogy 1500Ft-ot levonjon ebből a kevéske pénzből is mert helytelenül adtam meg a nevem és bank nevét.
A választ előre is hálásan köszönöm! -
a. sándor
csendes tag
Az én 8185-ös kérdésemre tudna valaki válaszolni? Továbbá az OTP virtuális WEB-kártyát elfogadja a PayPal, akkor is, ha nincs rajta semennyi pénz?
Elsősorban ezért kérdezem, mert nem akarom, hogy azt az 1500 Ft-ot vonogassák le tőlem, mert valami rossz.
-
Ilyen kevés infóval mit segítsenek?
Keresd meg a Paypal alatt a vitatott tranzakciót, ott kattints a details-re, nyomj rá egy printscreent és tedd ide be a részleteket, hátha kiderül mi volt a gond.
Tippjeim:
-bankkártya regisztráció során elvégzett próbazárolást hozzáadtad a vásárolt termék után levont összeghez
-nem 8,89 USD volt a termék amit vettél -
válasz
ForRedGlory #8186 üzenetére
-
petymeg
addikt
Üdv!
Paypal-on hogy lehet visszavonni egy szolgáltatás fizetésének a megújulását? Ha lejár az előfizetésem akkor ne utaljon automatikusa, ezt szeretném elérni.
-
ForRedGlory
félisten
Hülye kérdés, hogy hol a rákban kell paypalra pénzt utalni? Beregisztráltam, hozzáadtam a Visa Classicom, el is fogadták, megvolt a hitelesítés is a próba terhelés után, de merre van az, hogy hogy utalok paypalra?
Vagyis csak így lehet? Nincs olyan, hogy egyből megjelenik, csak rányomok aztán kész? Normál banki átutalás van csak...? Nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen maradiak.
-
a. sándor
csendes tag
Sziasztok!
A következőket szeretném kérdezni:
Van vagy 8 ezer forint a PayPal számlámon, amit végleg le szeretnék venni.
Amikor az átutalást a saját számlámra elindítottam, a PayPal visszaírta, hogy zárolta a számlámat biztonsági okból, hogy ellenőrizze, én vagyok-e én.
Ahogy kérte, megváltoztattam a jelszavamat, a biztonsági kérdést, viszont még harmadiknak kéri, hogy adjam meg a bankkártyaszámomat is.
Az lenne a kérdésem, hogy nyugodtan megadhatom a bankkártyám számát, nem fog tudni valami módon pénzt leszedni róla?
Továbbá azt írja, hogy egy 'kis összeget' majd felszámol a bankkártya ellenőrzéséhez.
Mennyi lesz ez a kis összeg?
-
zumike
tag
Sziasztok!
Remélem itt választ kapok a kérdésemre!
Volt egy 8.89 dolláros vásárlásom amit paypalon keresztül, banki átváltással történt.
A 2000 forint helyett 2500 lett levonva. Még ha euró-ra és utána lett dollár-ra váltva, akkor sem értem, hogy lett ennyi.
Tud valaki segíteni?
Köszönöm! -
dReFiX
senior tag
Mit tudok akkor tenni ha, fizetni szerettem volna paypal-el ebayen, visszadobta a kártyám, 5x próbáltam le is zárolta a kártyáról 5x a pénzt de közben hibával visszadobott. 1-2 órával később már működött a dolog, de azóta is zárolva van a kártyámon a pénz [dec.21]. Azt jóváírják vagy reklamálnom kell ? 5x 380 forintról van szó, nem kevés...
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Paypal-hoz az OTP virtuális webkártyáját fel lehet használni?
A bank nevénél hogy kell megadni az OTP-t?Vezetéknév, keresztnév írásánál mire kell odafigyelni?
-
9Petya2
tag
Sziasztok
A két ünnep között csináltam Paypal regisztrációt, főleg Steam-en való vásárláshoz ( a Maestro kártya el nem fogadása miatt).
Minden sikerült , vártam a megerősító kódot, ami ma megis jött másodjára ,mivel türelmetlen voltam és új kódot kértem. Beírtam és most van 835 ft a Paypalomon ami megfelel a két 1.95 $ -os terhelésnek és azlenne a kérdésem, hogy ha legközelebb vásárolok akkor előbb azt fogja levonni ami a paypalon van és ha kell akkor kiegészíti kártyáról? -
kmisi99
addikt
Olvastam még régebben azt miszerint be lehet állítani, hogy az én bankom árfolyamán váltsa a dollárt a paypal ami kedvezőbb. Tényleg van ilyen, ha igen hol tudom ezt átállítani?
-
axioma
veterán
-
axioma
veterán
válasz
gergobaby #8171 üzenetére
A kartyatipus ha netes vasarlasra alkalmas es van 3 jegyu ellenorzo kodja, akkor nagy valoszinuseggel hasznalhato a paypalon.
A valtas modjat te adod meg, alapertelmezesben a pp valt, de az a legtobb banknal szarabb. Az otp-nel ezt azert nem tippelnem meg... sok mindenben draga, de nem tudom, hogy valtasban milyen.Balinov: en evek ota azt hasznaltam, mondjuk addig volt jo buli, amig kulfoldi (= devizaban vegzett) vasarlasokra 3% visszateritest adott egy hatarig a cib, de az mar megszunt. De meg mindig jobb mint a paypal valtas.
Arra viszont figyeljetek, hogy nem mindig az a vegleges szamlaterheles, ami a foglalasi terhelesben jon, azt ugyanis - legalabbis a cib allitasa szerint - a kartyatarsasag kozeparfolyaman szamolva erkeztetik, a tenyleges terhelesi nap meg a bank eladasi deviza (egyik, a jobbik, nem a dev.hitelekre hasznalt) arfolyama lesz a mervado. Amikor mar konyvelve van, az vegleges. Ellenben volt hogy a kulonbozet miatt kifutottam a hitelkeretbol, aminek csunya ara van, szoval tessek vigyazni (amugy adott esetben visszakaptam, mivel a kozpontot direkt felhivtam, es felretajekoztattak es csak par forintrol volt szo, de ez csak egy alkalombol meltanyossagbol volt igy). -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Egy 1. hsz nagyon hiányzik a topicból, az ilyen szerencsétlenek számára mint én
Azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy Junior OTP számlacsomagom, MasterCard Online Junior kártyával, akkor azt össze tudom szinkronizálni úgy a Paypal rendszerével, hogy folyamatosan vásárolhassak vele? Ez esetben a bank fogja váltani a dollárt, vagy a Paypal?
Köszönöm előre is a segítséget
-
Hintalow
senior tag
Esetleg az lehet a hiba, hogy a paypal egyenlegről/bankszámláról egyszerre dolog, csak akkor működik, ha nem kell váltani az összeget. Ergó, ha a paypalra hagyod a váltást (tehát már Ft öszeggel számol alapból) akkor hiába van a paypal egyenlegeden dollár, ahhoz nem fog nyúlni.
-
kaliber
aktív tag
válasz
Balázs1621 #8168 üzenetére
Igen a netkártyát kösd össze a paypallal így 0-24-ig tudsz a netkártyád keretére vásárolni paypallal, így a paypalon nem kell tartanod pénzt.
Számláról ugye csak utalni tudsz a paypalra, aminek van átfutása (több nap) valamint költsége is. -
róland
veterán
válasz
Balázs1621 #8165 üzenetére
Tudtommal már lehet használni a VISA Electron kártyákat is.
-
kaliber
aktív tag
válasz
Balázs1621 #8165 üzenetére
Először úgy szeretném használni a paypalt, hogy a valódi számláról rakok át pénzt az internetkártyára, onnan pedig a paypalra, így működne? Tehát előszőr nem rendelek kártyát a paypalhoz. Később lehet ezt módosítani, hogy hozzárendelem ezt az internetkártyát
Most akkor mi van rendelsz hozzá vagy nem rendelsz?
A bankszámláról rakok az internetkártyára pénzt ami össze van kötve a paypallal így tudsz fizetni ill. refund esetén is vissza kerül az internetkártyára az összeg.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Jövőre szeretnék PayPal-t csinálni magamnak külföldi vásárlás céljából. Új bankszámlám is lesz, valószínűleg CIB CIBEZZ Számlacsomag. Ehhez CIBEZZ VISA ELECTRON kártyát lehet igényelni, ezzel elvileg nem lehet paypalt használni(?). Viszont igényelhető a számlához CIB INTERNETKÁRTYA, amivel már elvileg menne a dolog? Először úgy szeretném használni a paypalt, hogy a valódi számláról rakok át pénzt az internetkártyára, onnan pedig a paypalra, így működne? Tehát előszőr nem rendelek kártyát a paypalhoz. Később lehet ezt módosítani, hogy hozzárendelem ezt az internetkártyát? Elfogadja a PayPal?
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Most decemberben döntöttem róla, hogy a cégem magyar bankszámláját összekapcsolom PayPal-al. Egy-két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, főként a könyvelés részét illetően.
Szóval jelenleg ott tartok, hogy bankkártya és bankszámla PayPal-hoz kapcsolva, levonásra került a 400 Ft, amit vissza is utaltam a céges számlámra, minden ok. Jelenleg a decemberi forgalmam ez, és ha majd januárban megyek a könyvelőhöz, szeretném tudni, hogy milyen papírokat kell vigyek.
Szóval: a report-oknál van a monthly financial report - ezzel az a gondom, hogy csak összegek vannak rajta, az én esetemben ráadásul ennek a 400 Ft-s terhelésnek nincs is nyoma, csak annak, hogy kivettem a számlámra a 400 Ft-t, tehát valahogy pozitív egyenleget zártam, mikor elméletileg 0-nak kellene lennie - szerintem.
A másik: a download history-nál az én nevem jelenik meg a számlán, nem a cégé - és ráadásul az ID kódokat nem találom a netbankomban megjelenő adatok között. Hogy fogja így azonosítani a könyvelőm a tranzakciókat?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!!
-
looser
addikt
Sziasztok, ha meghiúsult Ebay aukció után visszaküldik a pénzt (látom a PP accon), akkor mi a módja annak, hogy az maradéktalanul visszakerüljön a bankszámlámra? Nem nagyon értek hozzá, ez az első tranzakció.
-
Paypal-on van pénzküldési limit ( nálam 3300$ / év ). Ez akkor is érvényes, ha mindig bankkártyával fizetek?
-
rol33
aktív tag
ha a paypal-on nincs elég egyenleg a vásárláshoz, de a csatolt bankkártyán meg van pénz akkor le tudom valahogy bonyolítani a vásárlást?
-
lacko6
senior tag
Üdvözlet.
Olyan kérdésem lenne,ha kártyával vásárolok ami a Paypalhoz van kötve,akkor a refundnál a kártyára kerül vissza a pénz(a kártyához tartózó számlára)? vagy ki kell töltenem a bank account informáciokat és úgy kerül vissza a pénz?
-
oli.98
tag
Sziasztok!
Regisztráltam pp-ra, átutaltam egy kis pénzt a számlámról a fiókba, és csak utána erősítettem meg az email címemet. Így is meg fog érkezni a pénz?
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Azt tudjátok, hogy az Unicredit-es paypal számlára csak Ft-ot lehet befizetni, vagy más valutát is? Tehát mondjuk dollárt, eurót, fontot? Mert ugye a paypal nem a legjobb árfolyamon váltja őket, és ahogy nézem elég sokat lehet azon spórolni, ha én egy jobb váltóban átváltom a forintot, és nem azt fizetem be, hanem a valutát.
Előre is köszönöm!
-
beci
őstag
Kellemes ünnepeket.
Azt tudja valaki,hogy Pandawillen rendelt áru még mindig hiánycikk,hogy először ott kell visszavonnom a megrendelést,és utána a paypaltól visszakérni a pénzt,vagy fordítva?Valamint ezek hogy történnek? -
na azért a paypal se 100-as
beállította hogy melyik kari legyen elsődleges erre a másikról szipkázta le a pénztvagy a fizetésnél lehetett volna pluszba választani?
-
Azért, ne nézz ekkora sügérnek...
Nyilván megnéztem a bank impresszumát.
De, ez : "Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe" nekem kicsit fura.
És inkább kérdezek, mintsem feleslegesen adakozzak a Pay-pal-nak.
Ezért kérdeztem, hogy akinek van Citi-s kártyája és csatolta Pay-pal-hoz, az mit írt be. -
mdk01
addikt
-
Sziasztok!
Amikor hozzá akarom adni a bankkártyát a Pay-pal fiókomhoz, kérdezi ugye a bank nevét. Olvastam, hogy pontosan kell kitölteni az adatokat, mert könnyen bele lehet futni 1500 minuszba.
Amire kíváncsi vagyok: a Citibank-nak mi a pontos neve, ill. aki rendelkezik ilyen kártyával és túl van már sikeres utalásokon, ő mit írt be?Előre is köszi!
-
Hintalow
senior tag
Szinte mindegy, hol nyitsz számlát, manapság már az a különleges, ha találsz olyan kártyát, amit NEM lehet online vásárlásra használni (maestro-k esetleg felejtősek, tudom, cikkezik, hogy már azok is jók, de elötte azért érdemes a bankban rákérdezni)
Pénzt tenni a számlára sima befizetéssel tudsz bankfiókban, díjja nincs, átfutási ideje 5 másodperc és 5 perc között mozog, amíg a számlára kerül a pénz.
a paypal számlának fenntartási költsége nincsen. -
most lett a számlámon mobil aláírás, és most nem működik a paypal egyből. hogy lehet megcsinálni? :/
-
hamyka
senior tag
szép jó estét
Na rövid leszek és tömör
Ugyan vannak régi hozzászólások, de mindég variállnak valamit :
Engem az érdekelne hol érdemes bankártyát vagy mit csináltatni és milyen feltételekhez van kötve ha akarok egyet csináltatni?
A Nikon.Nl oldalról szeretnék rendelni 1-2 cuccot majd nemsokára, mindig is érdekelt hogy zajlik az ilyen
Gondolom pénzt úgy lehet rá tenni a kártyára hogy befizetek a bank meg ráteszi, ennek mennyi az átfutási ideje??
minden érdekel, és előre is köszi
ui: Paypalról van szó azért írtam ide
Paypallal sose volt még dolgom
de ha olyan mint a folyószámla hogy:
minden hónapban tenni kelljen rá 500-1000 ezer ft-ot hogy életben maradjon akkor felejtős
és már értem hogy honnan ered a folyószámla név:
elfolyik róla a pénz, és amire kell tenni a pénzt az számla
-
dReFiX
senior tag
Az hogy lehet, hogy a pénzt levonja a paypal de hibát jelez és visszadob, hogy adjak meg új kártyát közbe 5x levonta az összeget ?
-
Hintalow
senior tag
válasz
istvankeresz #8135 üzenetére
Nem tudod visszatenni, mert a paypalról való lehívásnak bankszámlára van minimumösszege (párezer Ft)
Amúgy úgyis bele fog számítani az a 400 pénz az első vásárlásodba. -
Balinov
titán
sziasztok,
validalt pp accountnal be lehet allitani masodlagos szallitasi cimet? igy ha pl. ebay-en vasarolva a masodlagost valasztom ki, nem failed lesz a tranzakcio.
-
istvankeresz
aktív tag
A bankkártya regisztrációkor levont, majd a paypalban jóváírt 400 huf-t vissza tudom valahogy ügyeskedni a bankkártyámra. Jobb, ha az ott pihen, nem a paypallnál.
Persze ne is vonjon le semmi díjat a visszaügyeskedés miatt.
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
December 7-én visszaküldtem kínába egy hibás mobilt. Megadtam a tracking numbert, de azt nem, hogy hol lehet követni. Később írtam emailt a paypal-nak, az információval. Akkor még ott volt a szám amit küldtem, aztán levették. "Being reviewed by PayPal" statusba van, holott már rég visszaküldtem. Illetve ez van kiírva: "We'll contact you with any developments or if we require additional information from you by Dec 19, 2012."
Nem írtak semmi tájékoztatást. Mi van ilyenkor?
-
Hintalow
senior tag
válasz
factory01 #8131 üzenetére
Ha "refundolnak", az gyakorlatilag anyyit tesz, hogy visszacsinálja a paypal a tranzakciót.
Ha paypalhoz kapcsolt bankkártyával fizettél (közvetlenül a bankszámládról) akkor a paypal számlán azonnal megjelenik a refund, de kell 2-3 munkanap, amíg a számládra visszakerül a pénz. -
factory01
tag
válasz
factory01 #8130 üzenetére
Annyival egészíteném ki az előző hozzászólásom: A detalisban azt írja: Refund:X HUF to MasterCard Credit Card! Ez azt jelenti, hogy nem a paypal számlámra, hanem a bankszámlámra fog jönni a pénz? Ennek van valami átfutási ideje, mert nem kaptam értesítést, hogy pénz jött volna? Azt olvastam "a refundolt" pénznél 5-7nap az átfutási idő.
-
factory01
tag
Sziasztok
Rendeltem egy terméket ebay-ről, paypallal fizettem, hibás volt a termék és az eladó vissza utalta a pénz felét paypalon! Viszont nem kaptam sms- értesítőt, hogy jött volna pénz(amikor pénzt küldök, akkor mindig jön értesítés sms-ben és emailban is), mivel még pénzt eddig nem fogadtam paypalon, így nem tudom, hogy működik, ilyenkor azért csak jön valami e-mail nem? Paypalon a My account/History-ban látom, hogy volt pénz vissza küldés az eladótól, de nem kaptam róla semmit! A Payments received-ben sem látom, hogy jött volna pénz! Ha a Historyban, ott van, akkor azt meg kellett, hogy kapjam? A paypal egyenleget valahol meg lehet nézni? Nekem mindig 0 Huf-ot ír, még, akkor is ha én töltök fel rá pénzt. -
beci
őstag
Sziasztok.
Pandawillen hogyan tudom lemondani a rendelést,majd a paypalon visszakérni a pénzt? -
az mennyire reális, hogy 615ft-ot vett le (zárolt) a kártya hozzáadásnál?
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
akadt egy kis problémám a Paypal-al remélem valaki tud segíteni.
most szerettem volna fizetni vele tegnap este de mivel már elég rég használtam hirtelen nem tudtam a jelszót. Ugyebár jelszó emlékeztetőt kértem és a bankkártya adataim után reseteltem is a jelszót. be is léptetett nem volt semmi gond. ha ki léptem és szerettem volna vissza lépni akkor írtam be az új jelszót és nem enged be mivel nemjó az e-mail vagy a jelszó sajnos.. na ezt a struktúrát már megcsináltam azóta kb 3x. de ugyan az a helyzet. tegnap este pihentettem a dolgot de még ma reggel sem tudtam bejelentkezni a paypal-omra így megint fogtam és újabb ilyen struktúrát csináltam be is léptetett nem volt semmi gond. volt jobb oldalt hogy confirm-eljem az e-mailt azt is meg csináltam már. most nem merek kijelentkezni mert ugye akkor megint nem enged vissza. de fizetni egy teljesen más helyen kéne ahol be kéne jelentkezni de ott megint nem engedi szokásához hűen. na most be vagyok jelentkezve paypalra mert ugye egyből berak. de ott próbálok security questionokat változtatni a jelenlegi jelszavammal (elvileg) nem engedni mert nem jó a jelszó.. na sima jelszót is megpróbáltam cserélni de arra is azt írja, hogy a jelenlegi jelszó nem jó..most ilyenkor mit csináljak ? mi a teendő ? én rontok el valamit?
légyszives segítsen valaki mert már nagyon nem értem ezt a paypal-t.. pedig régen semmi gond nem volt vele nem 1x vásároltam ez által.
-
válasz
istvankeresz #8122 üzenetére
Igen.
-
istvankeresz
aktív tag
-
válasz
istvankeresz #8118 üzenetére
Szia!
Az épp aktuális árfolyamokat akarod megnézni?
Ha igen, akkor menj egyszerűen a send money-ra, ne írj be senkit, csak írd be hogy x valuta, és át fogja váltani a primary valutádra. -
Melack
veterán
válasz
istvankeresz #8118 üzenetére
Milyen konverzióváltásra gondolsz? Hogy ki számolja el neked a pénzt? Azt én vásárláskor szoktam beállítani a kártyaadatok alatt.
-
istvankeresz
aktív tag
Hol találom pay-pal-on belül ezt a konverzió állító menüpontot? Átnéztem párszor de semmi...
Régi válaszokat találtam, de azoknál még a PayPal sem úgy néz ki mint manapság.
-
kmisi99
addikt
Lenne egy olyan kérdésem hogy az vajon gond lenne ha 2 paypalom lenne? Azaz az egyik az én bankkártyámmal a másik anyuméval és egy gépen használnám a kettőt. Ebből lehetne gubanc?
-
fntastic
aktív tag
Már nem érdekes, közben utána olvastam és rájöttem, hogy elvileg mindegy már egy ideje a nevek sorrendje.
És nem váltottam PayPal-on belül semmit csak kiküldettem a lóvét. -
fntastic
aktív tag
Mivel minden oldal mást ír, megkérdezem:
Kiszeretném utaltatni a pénzt a PayPal-omról a bankszámlámra, most akkor First Name-nek a Keresztnevemet adjam meg vagy fordítva.Tehát a végén
Keresztnév Vezetéknév
vagy
Vezetéknév Keresztnév
párosnak kell kijönni? (elfogadó lapnál)(mert ha elvan írva, akkor elvileg levesznek 1500-at)
Kérem olyan írjon akinek ebben van tapasztalata! Köszönöm!
Valamint átváltassam PayPal-on belül az USD-t HUF-ra, vagy hagyjam, hogy majd a bank? (OTP-nél vagyok, a PayPal most 211-el számolja a dollárt)
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Paypal-on van egy folyamatban lévő claim-em. Visszaküldtem postán a készüléket, meg is adtam a nyomkövetési számot. A probléma az volt, hogy nem írtam hol követhető nyomon. Írtam mailt az infokkal. Ma viszont azt látom, hogy vissza van léptetve az ügy státusza és nincs ott a kód seVajon miért csinálták ezt
-
petishow
csendes tag
Hello !
Van egy kis gondom az hogy mikor regisztráltam a paypal-nal akkor mindent meg csináltam a regisztrációnál el kérte a négy jegyű kódot be írtam neki , utána vásároltam is vele vetem valami alkatrészt ebay-en megint szeretem volna vásárolni az ebay-en de nem tudtam mert le tiltották a kártyát ,fel mentem a paypal-ra meg nézni mi van vele és ez fogadott engemet :We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents.
El küldtem neki a dokumentumot amit kér és meg mindig ezt a felirat jelenik meg nekem .
-
Terrorista
senior tag
Hello!
Volt egy virtuális eladásom, ami eléggé bonyolultra sikerült, de mindegy nem is fontos. A lényeg annyi, hogy a vevő miután megkapta a cuccát, rá 1 hónapra chargebackelni akart. Szépen át is billent az egyenlegem mínuszba...
Akkor lerendeztem a paypallal, hogy ennek nincs alapja mert megtörtént a vásárlás és a "csere" mindenki boldog, nálam a pénz, nála a cucc.
Erre most megint chargebackelni akar, unauthorized payment-re hivatkozva. Viszont most tök üres az Open Cases és nem igazán vágom, hogy hol rendezhetném az ügyet.
A slussz poén az, hogy a korábbi 66+6 euró helyett most 66+16 euró követelése van. Természetesen az egyenlegem megint mínuszban van.
Kérdés, hogy:
-mennyi idő múlva terheli rá a bankkártyámra a paypal a követelést?
-hogyan tudnám lezárni az ügyet, ha a múltkori módon már nem lehet?Valakinek van ötlete?
-
DGery
aktív tag
Megoldódott EZ a problémám.
Küldtek egy mailt, majd bekértek valamilyen azonosító igazolványt, és már ment is. -
Fentebb írták már, annyi ilyenkor a megoldás, ha fontban kell a váltás, akkor azt kell választani, hogy ne a paypal váltsa, hanem a számlavezető bankod.
Annyira magas árfolyamon váltja a paypal, hogy akármelyik itthoni banknál vagy, jobban fogsz kijönni.
De ez szigorúan fontra vonatkozik!!! USD-nél nincs gáz. -
Hintalow
senior tag
Működik a paypalnál az, hogy egy részét a paypal egyenlegedről, a többit pedig bankkártyával folyószámláról, DE, a paypal egyenlegből csak akkor tud vonni, ha a vásárlás pénznemében van az összeg.
A te esetedben (mivel írtad is, hogy milyen rosz árfolyamon vált a paypal) a paypal váltotta az összeget, tehát forintban ment a vásárlás, ilyenkor csak azt a 400Ft-nyi összeget látta az egyenlegeden.
Akkor tudtad volna megcsinálni, ha a paypalon lévő dollárból átváltassz forintra elegendő összeget.Paypalra utalni pedig csak forintot tudsz
-
Szóval nekem sehogy nem jött össze a "két helyről" való fizetés.
Megoldás az volt, hogy a forint számlára rá raktam a vásárolandó termék teljes összegét (forintban), majd fizetéskor a bankszámláról való fizetést választottam.
Viszont horror áron vált a paypal (kb 368 HUF/GBP). Lehet, hogy jobb lenne a számláról eleve fontot utalni a paypalra? -
Paypal számlámon xxx USD van, meg 400 HUF a veryfied miatt.
Amikor a fizetési mód kiválasztásánál vagyok akkor a forint egyenleget 400 HUF írja csak ki., mintha az USD-vel nem számolna ?!?
A hozzá csatolt magyar bankszámlán csak forint van. Olyan, mintha nem tudná a kifizetést különböző deviza nemekből elintézni.
Mindig kifizetési problémára hivatkozik. Szóval nem értem, hogy hol a bibi :-( -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy kis gondom...
Csináltam tavaly PP acc-ot, de nem használtam végül.
Most szeretném használni, de belépés után a következő üzenet fogad:Your account access is limited. Learn how to remove this limitations
Az ez utáni oldalon megcsináltam mindent (jelszó változtatás, bankkártya megerősítés, új biztonsági kérdés), és mind mellett pipa van,m de a főoldalon még mindég a korlátozást írja.
Valakinek ötlet?
Valamint gondolom emiatt van az is, h a bankkártyám be van regelve, mégsem tudok fizetni vele PP-n keresztül. Vagy rosszul tudom, ha nincs annyi lóvé a PP-n amennyi kellene, akkor azt automatikusan levonná a kártyáról?
Köszi a válaszokat! -
Ebay-en vásárolnék egy terméket, de a paypal-on csak a vétel árnál kevesebb van fent, de a paypal-hoz csatol kártyán van elég pénz a különbözetre. Mégsem tudom kifizetni a terméket!
Kérdés: Nekem kell a saját bankszámlámról utalni pénzt a paypal felé és csak ha megérkezett az utalaás a paypal számlára, utána tudom kifizetni a terméket?
A paypal nem tud úgy működni, hogy ami ott van aszámlán azt levonja, a maradékra pedig a csatolt számlán lévő pénzből vonja le az összeget?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Philips LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Autós topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest