Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
A devizaátutalás még drágább.
Ha sokat vásárolsz akkor egy, jó devizaárfolyamokkal rendelkező bank bankkártyáját kell regisztrálni hozzá és megfelelően beállítani. Ha nem akkor meg nem kell foglalkozni vele.
Ez a banki utalásos Paypal feltöltögetés csak egy szükségmegoldás, a bankkártya használata sokkal kényelmesebb.
-
a. sándor
csendes tag
Az a helyzet, hogy a webkártya adatok lekérdezését megleltem. Itt ezt írja: "A funkció kizárólag lakossági Net, Jump, Prémium, Prémium Plusz, Privátbanki vagy Elektronikus számlacsomaggal rendelkező ügyfeleink számára érhető el."
Nekem lakossági net számlacsomagom van, viszont azt nem látom, mit kell lenyomni, hogy kiadja az adatokat.
Pedig él, mert tegnap pénzt is tettem rá.
[ Szerkesztve ]
-
horvathd
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest