- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a. sándor
csendes tag
Az a helyzet, hogy a webkártya adatok lekérdezését megleltem. Itt ezt írja: "A funkció kizárólag lakossági Net, Jump, Prémium, Prémium Plusz, Privátbanki vagy Elektronikus számlacsomaggal rendelkező ügyfeleink számára érhető el."
Nekem lakossági net számlacsomagom van, viszont azt nem látom, mit kell lenyomni, hogy kiadja az adatokat.
Pedig él, mert tegnap pénzt is tettem rá.
-
A devizaátutalás még drágább.
Ha sokat vásárolsz akkor egy, jó devizaárfolyamokkal rendelkező bank bankkártyáját kell regisztrálni hozzá és megfelelően beállítani. Ha nem akkor meg nem kell foglalkozni vele.
Ez a banki utalásos Paypal feltöltögetés csak egy szükségmegoldás, a bankkártya használata sokkal kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest