Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő PP használó vagyok, a tinydeal-en vettem két telefon ott a pp-vel való fizetést kipipáltam. A pp oldalon meg is jelent a vásárlás -46xxxft, a pp-m nics feltöltve, de bankkártyát csatoltam hozzá, ilyenkor várnom kell,hogy majd levonja a számlámról, bankkártyámról a tinydeal által kért összeget vagy nekem kell feltöltenem a pp számlámat

Bocs, ha unalomig ismételt kérdést tettem fel, az összefoglalót elolvastam, de ott nem találtam a kérdésemre választ.
Köszi, ha gyorsan válaszoltok

-
válasz
trialboj
üzenetére
Ez a negyedik linkelése ennek a valaminek, kérlek ne tegyétek be ide, mert nem szeretem, ha a topikról "leszedett" információk köszönnek vissza pontatlanul. A javítási kéréseimet, pontosításaimat törölte az illető.
Ha magyar a regisztrációd akkor ilyen nincs: PPról küldenék pénzt a kártyámra?
De ez a "szuper pénzváltási feltalálás" már elég régóta szerepel az Összefoglalóban itt.
Ezen a "titkos" bejegyzésben lévő linken: Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használva -
trialboj
őstag
Üdv,
Ezt találtam a minap a neten: PP átváltás
Arra lennék kíváncsi hogy ezt akkor is érdemes beállítani ha PPról küldenék pénzt a kártyámra?
-
embe
nagyúr
Az jó azt választom, hogy nem tudunk megegyezni?
Illetve ez az "összetákolt" szöveg mehet?
" I haven't received it yet. The expected delivery time has elapsed, I ask my money back.
Seller provides fraudulent tracking number.
The seller bad communication..
I want a refund! Thanks! "Bocs a Google fordító a barátom...

-
Nagyon nem írtad, hogy bankot váltottál! Honnan tudjam? Ezt írtad: ugye nemrég váltottam bankkártyát.. és mivel válaszoltam nem olvasgattam tovább a hsz-eket:
Válaszom aktuális, csak akkor nevesítem a bankokat:
A bankod segítségével megtudod oldani. Kinyomtatod a két -vásárlás és refund- PayPal bizonylatot, besétálsz az FHB bankba és megkéred hogy könyveljék át az OTP számládra.Vidd magaddal a személyigazolványt, lakcímkártyát, a legutolsó FHB kivonatot vagy azt a papírt amelyen a megszüntetett bank számlaszámod van és vidd magaddal az OTP-s számlaszámot is.
A bejövő pénzek 30 napig a devizás könyvelendő tételek számlán vannak, ha nem tudja az automata rendszer könyvelni, mert valamilyen okból nincs meg az a számla, akkor a 31. napon visszafordul a feladónak.
Viszont némelyik bank küld értesítést a volt ügyfelének, ha meg nem akkor, az ügyfél felveszi a cipőcskéjét és tesz egy sétát a volt bankjába és segítséget kér az ügyben.
A megszünt számla csak archiválódik, a kártyák az érvényességük lejárta után 30 napig "élnek", csak a tiltott kártya fagy be, de nem a bank szemszögéből.
Ugyanezt a mókát már eljátszottam CIB -> Erste és Unicredit -> Erste viszonylatban náluk működött. -
A német posta szerint ahogy írtad kézbesítve lett. Az a gond, hogy amit igazolást megadnak olyan nem létezik a Magyar Postánál, nincs ilyen gépi, szkennelt aláírás nálunk, és nem "magyaros" az aláírás sem.
A 84153 irányítószám sem kerek, Bodenkirchen-ben adták fel vagy vették át? És ki az a EMMER? -
madle
őstag
Ne haragudjatok, hogy újra kérdezem, de akkor semmi megoldás nincs erre, hogy a levegőben lógó pénzemet valahogy a Paypal egyenlegre visszatetessem?
Előzmény:
Teljesen otthagytam az FHB-t, ahol a MasterCardom volt, amivel a vásárlást végrehajtottam.
Átjöttem az OTP-be, új számla, új kártya. Viszont a refund a régi kártyámra ment, ami már elvileg nem létezik.... A Paypal szerint bejött a pénz és irányították a kártyára.... -
embe
nagyúr
Meddig várjak a követelésre emeléssel szerintetek? Semmi infó azóta sem róla. Az eladó tegnapelőtt annyit írt, hogy feladta, és leírta a nyomkövetési számot, meg adott két nyomkövetési oldalt. Ahol nem látszik a küldeménye. Még ez a 3 bejegyzés sem. Kérdeztem, hogy akkor mondja meg ő, hogy hol a csomag. Nem válaszolt.
Létezne, hogy sehol nem regisztrálták, sehol nem bukkant fel a csomag majd 2 hét alatt? Németországi szállításról beszélünk, nem valami hülye kínai tartományról. -
válasz
PainKiller13
üzenetére
A munkanapok számolnak, itt azt írja ha kell valami akkor 7 napon belül keresnek. Lehet hogy összegyűlt több és lassan haladnak. Legfeljebb írj egy érdeklődő e-mailt az itt szereplő címre holnap -az elválasztó vonal alatti- a request number számmal.
-
válasz
PainKiller13
üzenetére
5 munkanap, de mint ahogy írták, a befogadásról jönni kell e-mailnek és onnan számolandó.
-
aytukabozs
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Hát nem tudom,
én úgy rémlik még aznap kaptam visszajelzést hogy befogadták a kérelmemet (2016.11.09).
12.-én írtak hogy kedvező elbírálásban részesítették,
majd 14.-én az egyenlegemen volt a pénz.szintén online adtam le.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Az összefoglalóban lévő leírás szerint a Telus oldalán(online) kértem a postaköltség visszatérítést egy visszaküldött telefon miatt. Ez volt 29-én, több mint 1 hét eltelt, mennyi idő szokott lenni amíg refundolnak vagy legalább válaszolnak? Lehet jobb lett volna az offline verziót választani?
-
madle
őstag
Teljesen otthagytam az FHB-t, ahol a MAsterCardom volt, amivel a vásárlást végrehajtottam.
Átjöttem az OTP-be, új számla, új kártya. Regisztráltam az új OTP-s kártyámat, amire még várok, hogy megjöjjön a 400Ft-os terhelés jóváírás a kódjával, amivel meg tudom erősíteni a bankkártyám.Oda is át tudom irányítani a refundot, attól függetlenül, hogy már nem él az FHB-s számlám?
-
Akkor is írtam, hogy kő elvesztése az eladó hibájából nem igazán bizonyítható, azt mondhatja, hogy jól be voltak erősítve, olyan felhasználói behatás érte ami miatt kiesett, így ő erre nem tud garanciát --ami egyébként sem volt- vállalni. Az hogy leesett és elveszett a kő, arra meg azt válaszolná, nem neki kell megkeresni.
De egyébként alul ott link, hogy még az eBay-nél keresd a probléma megoldását. Azért nincs PayPal.
Need Help?
First contact the seller through eBay to try resolving the problem. If it's still not resolved, go to the eBay Resolution Center. You may be eligible for purchase protection. -
A bankod segítségével megtudod oldani. Kinyomtatod a két -vásárlás és refund- PayPal bizonylatot, besétálsz a bankba és megkéred hogy könyveljéák át a számládra.
De ha a kártya ugyanahhoz a számlához tartozik amit a mostani kártyádhoz használsz banktól függően jóvá tudják írni maguktól is.
Milyen aktiválást akarsz?
A PayPal 400 Ft-os pénzküldési limit törlési megerősítési kódra vársz? Mert annak nincs köze a kártyával történő vásárláshoz. A banki aktiváláshoz meg megint nincs köze a refundnak. -
Sziasztok.
Ebay-en rendeltem egy karkötőt, amiből 1,5 hónap után kiesett az egyik kő, ami el is veszett, emiatt így már nem lehet használni!

Írtam ebay-en az eladónak, de semmi válasz már kb 2 hete.
Paypal-on a fizetés résznél (ahol látszik a karkötő fizetés részletei) nem találok semmilyen vita indítása gombot!
Hol/hogyan tudnék valamit csinálni, vagy hagyjam a francba? -
madle
őstag
Nagyszerű problémába ütköztem, ugye nemrég váltottam bankkártyát.. és közben volt ma egy termék refundom, amit most láttam, hogy visszaigazolt a Paypal, viszont a régi nem létező Mastercardomra. Ilyenkor mi történik? Fent marad a Paypal egyenlegemen? Mert az új kártyámat még most aktiválnám ha megjönne a kód.
-
Tikakukac
titán
Instant csapatnám fel a pénzt, utolsó lépés: Mivel az összeg túllépte az azonnali letét jelenlegi limitjét, a pénz a következő banki munkanapig nem lesz elérhető.
Mire gondol a költő?
-
Csak az értesítő e-mail az, ami perc pontos. Maga tranzakció század mp. Nem igazán van emberi léptékű eleje és vége. Érdekes felvetés. Mi lenne a jelentősége?
Pl egy ilyen e-mail idő adatai:
Létrehozás időpontja: 2016. december 6. 19:07 (1 másodperc után kézbesítve)
Tue, 06 Dec 2016 10:07:36 -0800 (PST) -
.DLL
veterán
Üdv!
Meg lehet valahogy nézni óra/perc pontosan egy tranzakció időpontját/kezdetét?
Előre is köszi!
-
metal01
őstag
De amúgy tényleg, miért tűnt el minden tranzakció adat a PP-ból?!
-
atee_13
őstag
Üdv!
Most fizettem volan egy magyar oldalon Paypal-al de valami nem stimmel.
Ezt írta a pay nemrég, hogy ránéztem:
33 909 HUF ON HOLD
mi lehet a gond?
-
Na előkerült a kártyám és a konverzió is banki maradt.

Viszont nincs számlatörténet. Kár, hogy nem írták, hogy frissítik a rendszert. -
tzimash
őstag
Üdv,
Paypallal fizettem egy webshopban, elsőre sikertelen volt a tranzakció. Másodjára már jó volt, de a telefonra kapott sms-ek szerint duplán vonta le az összeget a kártyámról. A webshopból 1db visszaigazoló emailt kaptam.
Mit kell ilyenkor tenni?
Beléptem PP-ba, de nyomát sem találom semmilyen tranzakciónak (activity), pedig délelőtt is volt 2 ebay-es rendelésem. -
L4C1
csendes tag
Sziasztok!
Paypal-en nézegettem a fizetéseim, rendeléseim előzményeit. Egyszer csak eltűnt minden az előzményekből. Kijelentkeztem majd nem sokkal később visszaléptem és akkor már megjelent a keresőben, de a részleteket nem mutatta. Mi lehet ennek az oka?[kép] -
Rossz a Google, a confirm szónak nem csak vallási jelentése van:
• megerősít, megszilárdít
• jóváhagy, szentesít, hitelesít, ratifikál
• alátámaszt, bizonyít, igazol
• érvényesít, konfirmál
• bérmálA PayPal esetén nem a kártyát erősíted meg, érvényesíted, hanem törlöd a limitet.
Ha nem léped meg ezt, vásárolni lehet vele, mert a szám beírás utáni próbaterhelés, megerősíti, érvényesiti a kártyát.
Nyelvészkedhetnénk még, de a lényeg egyértelmű, mindegy melyik szóalakot használom, de maradjunk a joginál. -
wwhy
veterán
Konfirmálás
wtf
elég ócón mérik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Köszi, vagy 3-szor megcsináltam, meg az összes lépést amit szoktam javasolni.
30-án fizettem vele a PayPal-n utoljára, más helyen meg azóta minden nap
7-én estig van rajta pénz, bőven futja az 6 $-t, de fel sem adja, ha nincs rajta fedezet azt csak a Pay gomb lenyomása után derül ki, de kártya sincs.
Belekontárkodtak a saját rendszerükbe és most már tényleg minden rossz. -
han_lev
senior tag
Üdv!
Lehet megint egy bugyuta kérdés?
Ez a 400 ft-os terhelés a hozzáadott kártyán mindig van?
Én ugyanis mikor hozzá adtam a kártyát, nem tapasztaltam semmilyen terhelést a számlán, aztán rá egy napra vásároltam is vagy 98 ezer forintért, ami simán ment.
Remélem később sem lesz semioyeb gond.
Csak azért kérdezem, hogy nehogy elmulasszak valamit, aztán gebasz legyen belőle...

-
Nekem ilyen akkor fordult elő, amikor megpróbáltam adott kártyával fizetni, de az limit okok miatt sikertelen volt. Akkor eltünteti a kiválasztható kártyák közül.
Ilyenkor újra ki/be kellett lépnem a PayPal loginnal, hogy ismét megjelenjen.
(Természetesen előtte a megfelelő limiitet/keretet módosítottam netbankon keresztül.) -
Járt már valaki úgy, hogy a kártya ott a PayPal kártyák közt, viszont fizetésnél nincs a listában?
Ment ugyan üzenet a PayPalnak, de valami ötlet? Röhej az egészben, hogy ez a kártyaszám 2018-ban kezdi a hetedik évét. -
Ha küldésnél más országban lévő PayPal fiókra küldök pénzt, az az pénzküldési ablak amit már az idézett hsz-ben láttál A Recipient receives mező devizája az adott fogadó fiók devizáját fogja feladni, (magyar-forint), ha azt nem változtatjuk át arra a devizára amiben szeretnénk, hogy megkapja az illető (magyar-de $), akkor átkonvertálva kapja meg a címzett.
Nálad is ez volt automatikusan nyomta küldő a Continue és Send Payments Now gombokat, elkerülte a figyelmét a deviza átállítás a jobb oldali részen.Pl: német fiókra küldök pénzt:

USA fiókra küldés:

Angol fiókra küldés:

-
wwhy
veterán
Meg fogom kérdezni, de kizárt, hogy HUF-ot küldött volna, az meg főleg nem lehet, hogy ő kérje, mint küldő, hogy HUF legyen jóváírva. Több éves ez a munkakapcsolat, mindig USD jött, és az USD egyenlegre került, mint ahogy a küldött GBP a GBP-hez, a SEK a SEK-hez stb. Több pénzemet vettem fel, de sose volt még ilyen.
Én nem kértem a váltást, nálam a beállítások se változtak kb. 2 éve. Köszönöm a segítséget, egyelőre várjuk meg a PP válaszát, nem szeretném a pénzed költeni
-
Azért tette, mert nemrég van ez a pénzküldési lehetőség. Rákérdeztél a küldönél?
És ha nem magyar a regisztrációd -nem magyar lakcím- akkor nem igazán értem a forintos dolgot, vagy $ vagy € vagy font alapúnak kell lenned.
De ez magyar regisztráció, maradjunk annyiban, a fiók tulajdonos országa a szempont.
És a PayPal csak akkor váltja forintra, ha azt az utasítást kapja.
Írd meg privátba a PayPal címedet, küldök 1 $-t megnézzük, hogy konvertálja-e.
Így kiderül, hogy én tudom-e rosszul, bár a hétvégén egyértelmű volt, hogy nem a te általad leírt dolog működik, nem konvertál automatikusan. -
wwhy
veterán
Kezdhetjük.
Nem, nem magyar, amikor nyitottam a magyar PP kb. még tervbe se volt véve.
És nem, nem küldte úgy, hogy HUF-ban kapjam meg (miért is tette volna?) mivel eddig is USD-t küldött, és USD íródott jóvá, az adott összeggel nőtt az USD egyenlegem.Világosan ott van, hogy 24 USD-t küldött, amit a PP konvertált át.
Kérdés, h miért? -
-
Kezdjük azzal, hogy a PayPal regisztrációd az magyar lenne-e?
Ha igen, akkor az bizony forintos számla.
Lásd a ma reggeli hsz-ket.
EgyikÉs az eladó küldhette úgy, hogy te forintot kapj.
Ezen képen helyettesítsd a forintot $-ra és az €-t forintra és ezért lett konvertálva.
Szerintem ez lesz az oka.
Ha van a Currencies-k közt $ és $ kapsz, arra megy automatikusan ha $-t küldenek, úgy hogy $-t kapj.
Teszteltem pont ezt is szombaton simán átment a HUF a $ egyenlegre $-ként. Mert akkor HUF-ként kellett volna megérkezni ha az van amit írsz. -
-
madle
őstag
Most a mobilos alkalmazással sikerült beütni a 0-t, de komolyn hihetetlen, hogy miért nem akarta engedni egyik böngészőből sem. Csatlakoztattam a számlaszámomat is a fiókomhoz, elvileg minden adat helyes, akkor így nem kellene hogy büntessenek 1500Ft-ra, ha hívok le a Paypal egyenlegemből belőle, igaz? A bank nevet mindegy hogy írom be?
-
madle
őstag
-
madle
őstag
Üdv,
olyan problémába ütköztem, hogy megkaptam az új OTP-s Mastercardom és nem tudom linkelni a Paypal fiókomhoz, mert a lejárati dátumnál évnek nem engedi beírni a 20-at, 2-t engedi, de a nullát nem akarja leütni, pedig minden más karaktert tudok utána írni, még betűket is. A 0-t valamiért nem akarja.
Pl a kártyaszámnál engedte, hogy használjam a 0 karaktert.... -
Csak szólok, ma az Ersténél némi gond van a kártya rendszerrel. Javítgatják.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Nekem nem jó a konverzió, hiába állítottam előtte vissza, majd megint vissza bankos konverzióra. Fizetésnél rámegyek, kiválasztom, leokézom, de mégis visszarakja.
szerk: explorerből jó.
-
válasz
zolee80
üzenetére
Nem azt írtam, hogy nincs pénzed, hanem ha forintban van akkor a devizás fizetésnél a konvertálási árfolyamon is elegendő-e.
De az eBay-n tudnod kell fizetni, mert ott ha PayPal-t ad meg fizetési eszköznek az eladó, akkor az mehet egyenlegről vagy kártyáról is.
Másrészt megpróbálhatod, hogy ha $-ban van a vételár, akkor az egyenlegen átkonvertálsz annyi forintot a $ egyenlegre amennyit fizetni kell, azután azt teszed meg ($) elsődlegesnek és azután fizetsz. -
válasz
VinoRosso
üzenetére
A számládnak megfelelő kondíciókat. A jóváírás ingyenes forintos számláról.
Akkor pontosítom, bármely devizában van a PayPal egyenlegeden pénz, az csak forintra konvertálva mehet ki a bankszámládra. Ezt automatikusan megcsinálja.
Pl. Ha banki € deviza számlára küldöd az € egyenlegen lévő pénzt, akkor ott az adott bank fogja visszakonvertálni forintról €-ra a PayPal-ről jövő pénzt. -
válasz
VinoRosso
üzenetére
Ha magyar a PayPal-d akkor ugye forint az alapdevizája, így forint megy ki róla, és a pénzed a magyar Unicrediten keresztül kerül ki az Erste számlára.
Nincs itt semmi külföldi számla.
Mint ahogy írják a számla hozzárendelésnél: Your bank account in Hungary must contain only Hungarian Forints.
De itt vannak a Erste kondíciói az adott számlára. -
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
paypal-ról szeretnék kiutalni Erste számlára. Azt tudom, hogy a paypal nem von le jattot ezért, de azt nem, hogy az Erste-nél mi ezzel kapcsolatban a helyzet. Nem tudja valaki, hogy von e le jattot az Erste ha külföldi számláról jön pénz ?
-
válasz
zolee80
üzenetére
Ez eddig működött. Ebben nem volt hiba, de most sincs, az eBay-n lehet fizetni. Ma is fizettem. Nincs hiba.
A kártyás konverzióval van annyi hiba, hogy fizetéskor kell neküknk átállítani a banki konverzióra, nem automatikus.
Mi az elsődleges a Currencies-k közt?
Ha nincs elegendő pénz az egyenlegen akkor kér kártyát.
Akkor sem lehet fizetni, ha az eladónak van korlátozása a vevőkre.
Böngészőben süti törlés, felugró ablak engedélyezés? -
zolee80
újonc
Sziasztok! Már egy hete mem tudok fizetni a paypal egyenlegemről. Se ebayen, sem a wish-en sem máson. Mindenáron bankkártya adatokat kér a fizetés előtt. Pedig azt nem akarom beregisztrálni, hisz pont ezért használom a paypalt. Azért utalom rá a pénzt amit kell. Írtam az ügyfélszolgálatnak, azt írták, hogy dolgoznak a hibán. De meddig? Pont karácsony előtt?? Nem tudjátok mi lehet a probléma??
-
Ha nem a DHL futár hozza, hanem a normál posta akkor 10-12 nap is lehet simán.
Az a gond, hogy ezeket is a Nemzetközi Posta Kicserélő Központban érkeztetik, így az EU-n kívüli csomagok feldolgozása is lassíthatja azt, hogy időben megkapjuk az EU-s küldeményt. Valakinek át kell pakolni az Országos Logisztikai Központba menő gépjárműre hogy átvigye Vecsésről Budaörsre.
Az EU.s küldeményeket teljesen logikus lenne eleve oda vinni, hiszen az a "nagy országon" belüli postázás lenne. -
embe
nagyúr
Mint írtam az Ebay-nál kezdeményeztem én is. Csak egy másik fórumon is úgy értelmezték, hogy ezt 30.-án átvették. Én meg addig vakaróztam, hogy a PP-n is megindítottam, amivel automatikusan lezártam az Ebay ügyet.

Így is vártam rá 2 munkanapot a határidőre. Ez a félreértelmezett (??) iromány kis pánikot keltett bennem. A haver akinek áll a gépe, meg rágja a fülem.
Az eladó 2 napja nem reagált semmit.
Azért Németországból pár nap alatt itt volt minden eddig. Igaz azok nem karácsony előtt voltak rendelve.
Remélem 1-2 nap és megérkezik, és zárhatom az ügyet.
Azért az is aggodalommal tölt el, hogy november 25.-ei az utolsó bejegyzés, az hogy célországba elküldve. Azért 1 hét alatt - legalább - az országba csak meg kellene érkeznie. -
-
Ha átvette volna akkor a postai nyomkövetésnél látnád.
Én úgy értelmezem, 30-án csak ha express szállítás akkor lenne itt. Kell minimum 7 munkanap, de a Nemzetközi Postai központunkban lassú a feldolgozás mostanában, ott is lehet 1-2 nap +.
A vásárlásnál a PayPal mindig írja, hogy hol kell kezdeményezni a probléma megoldást. De mindenkinek azt javaslom, hogy a PayPal egyen a végső, ha nem tud megegyezni az eladóval.
Nem érkezett meg, akkor eBay, de ha november 30 a végső és december 30-ig van case indítási lehetőséged, miért nem tudtál várni mondjuk egy hetet?
Az eladó mit írt a késedelemre, mert mielőtt case azért fel szoktuk venni a kapcsolatot az eladóval, nem először lövünk és kérdezzük meg, állj ki voltál? -
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem egy HILTI akkut a havernak az Ebay-ról, Németországból.
Fizetve: november 23.-án
Feladva: november 24.-én.
A kapott nyomkövetési számon ezt látom mind a külföldi, mind a magyar posta oldalán:
A német posta oldala szerint ( én így értelmezem ) 30.-án átvette valaki:

A szállítási határidő november 29-30-a volt, így december 02.-án a vételár visszakérés mellett disputot indítottam az Ebay-n.
Ma a nagy agyammal a PP-n is megindítottam, így az Ebay-es ügy emiatt lezárásra került, ahogy írja az Ebay a kérésemre, mert megindítottam a PP-n is.Mi várható, mennyire vásárló barát a PP?
Vagy 2-3 éve volt talán 1-2x hogy PP disputot nyitottam, más esetben az Ebay resolution center megoldotta. Nem ismerem a PP rendszerét, nincs benne gyakorlatom. -
Jeleztem én is egy próba oda-vissza pénzküldés után a PayPal-nél a konverziós problémát. Kárpótlásúl az egyenlegre adtak 20 $-t.
És ezt írták: Októbertől nem működött az előre beállított banki konverzió az új fizetési felületen, dolgoznak a hiba kijavításán.I’ve reviewed your account and can confirm that, in October PayPal have introduced new method of payment and 'Bill me in sellers currency' is not available at the moment.
We are working really hard to bring this back to our customers and our team of engineers are working non-stop to resolve this issue.Szerintem korrekt volt a reakciójuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nincs nagy jelentősége, csak kíváncsi voltam.

Annyira forma.