Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Enyémre valami tipp? Nem is nagyon tudom másképp beírogatni. El kéne fogadnia, nem? Biztos, h jó netes vásárlásra ez a fajta Maestro, mert a szerződésben is benne van.
-
Várj egy kicsit, már a Telusnál van. De a kitöltés és elküldés előtt az Aktiválás ugye nem maradt ki?
Ezen az e-mail címen érdeklődhetsz: paypalreturns@telusinternational.com
És nem maradsz le, sajnos valahogy elkeveredett az, hogy 30 napra emelték feladástól számítva az igénylés benyújtását, mindjárt javítom. -
Ideiglenesen egy fizetés erejéig hozzá lehet adni egy másik kártyát vagy számlaszámot meglévő paypal fiókhoz?
Próbálkoztam, vásároltam 3 AU$ értékben is, azt sem fogadta el. Elsőre arra gondoltam, hogy talán túl magas az első termékért az összeg (78 GBP), de nem.
-
Dayco
tag
Sziasztok!
01.16-án visszaküldtem egy terméket ebayen, és azonnal kezdeményeztem egy visszatérítést a postaköltségre paypal-on. Kitöltöttem a formanyomtatványt online, megkaptam a visszaigazolást róla, de ezidáig semmilyen válasz nem érkezett. Mit lehet tenni ez esetben? Talán nem fogadták el? (de miért?) vagy esetleg küldjem el újra az igénylést? Nem szeretnék kicsúszni sem a 14 napos határidőből. Ha nem fogadták el, arról nem kéne valami indoklást küldeniük? Mindent a leírás szerint csináltam, csatoltam a számlákról és a csomagról is fényképeket. -
KisTücsök
addikt
Most meg a kártyát nem akarja elfogadni.

Az gondolom nem lehet baj, vagy nincs köze, hogy a címnél használtam ékezeteket.
Minden számot jól beírok, de azt írja, hogy nem elfogadható, használjak másik kártyát.
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Az Összefoglalót légy szíves tekintsd át. Betöltött 18 év kell így csak annak készíthetsz aki azt betöltötte. Mindenkinek egyedi van, nem lehet "felül írni".
Használható a PayPal-n, csak nyilván az ügyintéző nem tudja, hogy néha ez a kártya -bárhol is használod fizetésre- megszokott bolondulni és nem lesz sikeres a fizetés. Ez úgy 100-ból 2-4 eset. -
KisTücsök
addikt
Üdv!
Szeretnék csinálni egy paypal accot, egyelőre anyum számláját szeretném hozzácsatolni. Később, ha már lesz sajátom, akkor azt, ekkor tudok majd váltani? Gondolom nem kell külön accot reggelni külön emaillel, ugye? Illetve, Maestro kártya áll rendelkezésre (FHB bank), az ügyintéző azt mondta, lehet vele neten fizetni, a paypal szereti ezt a fajta kártyát?
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
válasz
ekrisztian
üzenetére
Csak az e-mail címet?
(Bocsi a hitetlenkedésért.) -
Sziasztok!
Kérek szépen egy kis segítséget. Nem olvastam mostanában a topikot, biztosan feltette már más is a kérdést, de "gyorsan" kellene a válasz.
A tényállás: vettem az ALIn cuccot, összetöve érkezet. Leveleztem az eladóval, de nem történt semmi érdemleges (nem adta fel a csomagot újra).
Nyitottam egy vitát. Írt az eladó, hogy vonjam vissza, s adjam meg neki a paypal-os számomat, s visszautalja a pénzt.Nekem van ilyen paypal számom (számalszámom) amin közvetlenül tud nekem utalni?
Az ALIn kártyával fizettem.PP-on nem találok ilyen számot, bár ehez "kicsit" jobb angol tudás kellene, mint ami nekem van.
Köszönöm a segítséget!
-
rostiron
őstag
Szia.
Ma vásároltam a munkahelyi gépről, ott ok volt. Fizetés előtt kérte a paypal jelszót , jőt az sms szóval rendben ment. ( Következő vásárlásnál kiderül, hogy itthon is jó-e )
Más: Hogy lehet az hogy ez a reggeli vásárlás ( 24.-e ) a paypal-nál tegnapi azaz 23.-ai dátummal van? Az egészben az az érdekes hogyha mobilon nézem, ott viszont a mai dátummal látom.A képen lévő tranzakció, ha a mobilon nézem mai dátummal van ( 24.-e)
-
Igen a leírás alapján így kéne mennie, DE ennek ellenére volt, hogy nekem a PP számlára kellett pénz utalni mert hiba hegyekkel leállt a kifizetés. Nem átmeneti hiba volt hanem állandó. De ez olyan 1 éve nem volt már. Remélem most is csak valami banki hiba van és rendbe jön magától. Azért küldtem pénzt a PP-ra, csak mire ott megjelenik ohne akciózás.
Amúgy fatális leállás van semmit nem vehetek. a 20ft-os semmit sem, próbáltam több dolgot. -
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem azt irtad hogy nincs kártya hozzáadva? Ez annak néz ki. Ezek szerint kártyával fizetnél a PP-n. A Maestro kártyáknak van egy apró problémája, néha nem lehet velük fizetni.
A következőre gondolok.
Van egy PP fiókod. Ahhoz hozzáadtál egy olyan kártyát amelynek a háttérszámlájára a netbankon keresztül te teszel pénzt. Ezért amikor fizetsz a kártya a fizetőeszközöd.
Viszont akkor nem kell utalnod a PP Unicreditnél vezetett bankszámlájára pénzt, amit ők az PP egyenlegedre, balance-re tennének, hogy azt használd akkor fizetőeszköznek. -
Ha utalok a PP számlára először onnan tűnik el, majd ha fennmaradó van akkor a számlámról. Ez évek óta így megy. Valami felett átsiklottam?
Ez így jó? Mit erősítsek meg semmihez nem nyúltam évek óta. [link]
Volt olyan régen többször, hogy addig nem engedett fizetni még először nem a PP számlára utaltam el a pénzt. Azaz mondjuk 0Ft volt a PP akkor nem vásárolhattam, át kellett pénzt oda raknom amennyi kellett és azzal engedte, pár eladónál. De ez megszűnt vagy nem. Nem tudom mennyi idő mire a PP-re kerül a pénz. kb most kéne...
6 órán át van akció.
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ezek szerint nem magyar regisztrációd van.
De nem értem. Írsz PP számláról, azt nevezik egyenlegnek -balance- és azzal fizethetsz, ha utalsz rá pénzt.
Vagy a bankszámlád, ami a PP fiókhoz hozzáadva a direkt fizetőeszköz, ha nem magyar a fiók.
Harmadik lehetőség a kártya a fizetésre. Ennyi opció van.
A bankszámlás fizetés hibái általában banki problémák. -
Kimaradt, ebay. Elindul a vásárlás és ezzel leáll.
Minden ok mindenütt az a baj. PP egyenlegen soha nem volt tán pénz, néha kellett mert máshogy nem ment, de erre is olyan 1 éve volt utoljára példa, ráadásul amit rendelnék tudom kitől van, többször rendeltem már, igaz kb évente 1x, de tudom ki az eladó. Küldtem pénzt a számlámra meglátjuk. Remélem minden maradt a régiben mert egy 1000 éves utalást küldtem újra más összeggel.
Bosszantó, mert most valóban kéne. Bankkártyával meg nem akarok fizetni. -
Üdv!
Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options:
Check out with another PayPal method, like the one we're showing now.
Select a different payment option.Mi a fene lett vele? Nem tudok vásárolni. Megint az lehet hogy át kéne utalni a PP számlámra a zsét?
Tegnap még ment.
Látszólag minden jó, benéztem a PP oldalára is. -
HGTimber
tag
Üdv!
Még november elején vásároltam ebay-en pár apróságot, de nem érkeztek meg "időben", ezért az ebay-en kértem visszatérítést. Pár nap után az eladó teljes egészében visszautalta paypal-on a vételárat. Kb. 1 hete a vásárolt áruk mégis megérkeztek és vissza szeretném fizetni az eladónak. Van-e lehetőség a paypal-on ilyen visszafizetésre vagy csak egyszerűen az eladó e-mailcímére küldjem a vételárat?
-
thomasrc
aktív tag
válasz
thomasrc
üzenetére
Na, hirtelen meg is lett a megoldás. Elolvastam az itteni összefoglalót és a konverziót átállítottam a 4. pont alapján. Rögtön le is vonta az 50$-t.
Bocs az elhamarkodott panaszáradatért, de nem gondoltam volna, hogy ilyen apróságtól megjavul. 
Szerk.: Közben látom írtál te is választ. Értem már, hogy mi a félreértés oka és tényleg elnézést, rosszul fogalmaztam. Szóval a vultr-en úgy van, hogy van egy saját fizetőrendszerük és egy külön paypalos lehetőség is, amik függetlenek egymástól. Tehát csak annyi, hogy a saját rendszerükön keresztül nem lehet maestro-val fizetni, arra ott van az ettől független paypalos lehetőség.
-
válasz
thomasrc
üzenetére
Mivel a PayPal-n is a Maestro van megadva, amikor fizetnél vele a fizető rendszerük érzékeli -a számából- hogy Maestro és életbe lép az a szabály, hogy Maestro nem elfogadott. Ha Visa vagy Mastercard lenne akkor nem lenne gond.
De azt tudod, hogy ez havi rendszeres levonással terhel majd téged, legalábbis az oldalunkon sajnos nem található korrekt fizetési szabály hiányába erre következtetek a netes infókból.Az sms-t nem egészen arról kaptad, az csak a bankod által biztosított dolog a kártyás vásárlásról történő értesítés, ha nem fizetsz elő ilyen banki szolgáltatásra, akkor nem is kapsz semmit, mindenképp várnod kell, hogy le legyen könyvelve. Mivel a 400 Ft akkor még nem kerül a PayPal-hoz, ezért nem tudsz mit kezdeni a töredékes kóddal.
Az igazi könyvelési adat a bankod számlatörténetében fog megjelenni amikor a vásárlás-levonás a kártyáról konkrétan, 24 óra múlva leghamarabb meg fog történni. -
thomasrc
aktív tag
Lehet, hogy félreértek valamit, de paypal-on nekem van hozzárendelve kártya az accountomhoz, így akarok fizetni (illetve tudok is mindenhol, kivétel a vultr-en). A linkelt oldalon nem azt tanácsolják, hogy legyen elég pénz a kártyán? Mert nekem bőőőven van rajta 50$, amit simán le tudna vonni.
Nekem a vultr support írta, hogy a saját fizetőrendszerük nem támogatja a maestro-t és emiatt fizessek paypallal.
Én arról a megerősítő kódról beszélek, amit a bankomnál látok majd elvileg, miután rámentem a paypalon a "confirm credit card" linkre. Ugye levon ~400 Ft.-ot és a közleményben van egy olyan, hogy PP*1234. Erről kaptam is SMS-t, csak az utolsó számjegyet nem láttam, mert azt levágta. Egyébként igen, eddig nem volt megerősítve ilyen módon a kártyám, mégis tudtam fizetni ahogy írod is, csak gondoltam hátha most ez lehet a baja.
-
válasz
thomasrc
üzenetére
PayPal-n is csak kártyát hozzárendelve lehet fizetni, Itt ezt írták válaszul, ha a Maestro van hozzárendelve és azt nem fogadják el sima kártyaként akkor hiába a PayPal.
A kártyát nem kellett volna "megerősíteni", az Összefoglalóban van leírás a kártya hozzáadásról.
És nem a bankod sms értesítője alapján kell beírni, mert ez még csak az összeg zárolása, nem fizetési igazolás és így nem látod a teljes kódot és az nem is él amíg legalább 24 óra el nem telik vagy ha hamarabb jóváírja a bank. Meg nem kell a vásárláshoz. -
thomasrc
aktív tag
Sziasztok,
Érdekelne, hogy szerintetek mit tehetnék a következő helyzetben:
Vultr-re szeretnék feltölteni 50$-nyi összeget. Erre két lehetőség van, vagy direkten megadom nekik a kártyám adatait az admin felületen vagy paypallal fizetek. Az előbbi nem jó, mert nem támogatják a maestro kártyákat. A paypal viszont nem enged fizetni, mert azt írja ki hibának, hogy:
Error processing PayPal: Your payment method was denied.
Viszont bárhova máshova tudok fizetni paypallal, ki is próbáltam. A vultr szerint nem náluk van a hiba, kérdezzem meg a paypal supportot. A paypal support viszont nem válaszol (1 hete küldtem nekik az üzenetet el). Azóta megpróbáltam törölni a kártyát a paypal accountomból és újra hozzáadni, de semmi változás.
Igazából szerintem az a probléma, hogy a Vultr amerikai és gondolom le van tiltva, hogy olyan távolra fizessek (persze ez csak feltételezés).
Szerk.: Ja igen, a másik problémám. Miután újra hozzáadtam a kártyámat a profilomhoz, újra rámentem a kártya megerősítése linkre. Elküldte az SMS-t, de csak az első 3 karaktert láttam a megerősító kódból és gondoltam akkor próbáljuk végig a kombinációkat. A harmadik próba után már nem adott ki hibaüzenetet, gondoltam eltaláltam, viszont megint ott van a kártyánál az a link amivel meg tudom erősíteni. Most ilyenkor akkor meg van erősítve a kártya? És ha nincs, akkor mi lesz a 400Ft.-al, amit levont?
-
válasz
nikos21
üzenetére
Tehát ha te be akarsz lépni a PayPal-re csak a sms kód beírása után lehetséges?
És az ismerőseid mennyire ügyelnek az azonosítóidra és akkor hogy van az sms dolog?
Ha külsősök nem tudtak belépni, akkor milyen rendszeres előfizetéseid vannak? Mert csak azokat vonhatják le.
Azt az Összefoglaló, Gyakran Ismételt Kérdések PayPal-el kapcsolatosan 9.kérdésénél leírtak szerint tudod megnézni.De a képen azt látjuk, hogy milyen Case-k lettek nyitva, ezek nem vásárlások.
Másrészt nem ezeket kellett volna indítani, félreértetted.
A leírásban ennél a résznél A következő oldalon a dispute típusa választható ki:
A nem engedélyezett tranzakcót kellett volna választani. Ezt: Unauthorized transaction: I did not authorize a recent transaction.
Az utána lévő bejegyzések másra vonatkoznak. -
nikos21
aktív tag
isemrösömék nézik a tranzakciót és azt mondják hogy a kártya zárols után is használják a paypalt
ez vajon meddig csinálható? -
norbi2010
őstag
Ha Top Up-pal küldök pénzt a paypal fiókomba, az beleszámít a Receiving limit-embe?
-
-
nikos21
aktív tag
sziasztok volna egy kérdésem tudnak minuszba vinni paypal nullázása után?
adat lopás után le lett nullázva a számlán de ma is vásároltak a paypalrol
-
válasz
rostiron
üzenetére
Az talán fizetéskor derül ki. Egyenlőre nincs más ötlet, mert itt ha végig lépkedsz a képeken, a szövegen azt írják amivel régebben én is leállítottam.
Nem láttam az utolsó mondatot, nem tudsz mindenkinél vásárolni, próbáld meg, de annak csak akkor lenne értelme, ha nem PayPal-l fizetsz. -
válasz
rostiron
üzenetére
Értem, de még most is az aktuális helpjük ezt írja. Ezt nem nézted meg: a PayPal-n a Profil fogaskerék, Security fülön a Stay logged in for faster purchases, Edit résznél van-e eBay utalás? Vagy böngészőre?
Mert még annál írnak ilyet: Click Log out per device or Turn off One Touch on all devices. Bármi is legyen ez. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Legutóbbi e-bay vásárlásnál, nem kellett megadnom a paypal jelszót, rögtön levonta és kész.Olvasom hogy lehet valami gyors fizetés van beállítva. Hol lehet azt kikapcsolni, hogy úgy mint régebben fizetésnél be keljen lépnem a paypal ra? ilyet nem találok.
-
válasz
ekrisztian
üzenetére
Hogy akarod beírni? A 3 féléből csak 1-1 lehet és országelőhívó nélkül próbáltad már?
Esetleg próbáld meg a klasszikus My Profile felületen beírni. -
ekrisztian
őstag
Nem tudjátok miért nem tudok telefonszámot hozzáadni confirmálni a fiókhoz?
a You must have a confirmed mobile phone-nál nem jutok tovább.
IE-n és Chrome-n is próbáltam.
-
válasz
artiny
üzenetére
Nem arra. Úgy néz ki hogy körbenéztem a szlovák regisztrációs fiókban, nem látok olyat, ami nekünk van.
Te fizethetsz a bankszámláról direktbe.
A Add a bank account or card-nál ha a Link a bank accountra kattintasz, egyértelmű hogy lehet fizetni azzal és ha adsz hozzá kártyát azzal, egyenleg feltöltést én nem találtam.
Most ugrott be, már volt róla szó, hogy a SEPA miatt lett ez a kedvezőbb lehetőség nálatok.
-
artiny
őstag
csak ezeket talaltam
[/dl/upc/2017-01/23/213740_zyowfivtbsej8a75_untitled.jpg] -
artiny
őstag
koszonom a valaszod.
most olvastam en is
hogy akinek nincs a bankja a listan az valassza a top up -t.
De a helyzet hogy nem talalom (amugy en Szlovakiabol irok - bar attol meg kene hogy legyen elvileg)
A masik dolog hogy ez csak akkor mukodik ha linkelve vagyok? vagy az nelkul is mukodhet -
artiny
őstag
Hogyan tudnam feltolteni a paypal szamlamat,hamar nincs a listan levo bankok kozott az enyem?
Legegloszor amikor hasznaltam a paypalt es kuldtem rá penzt,akkor volt olyan lehetoseg,hogy kigenerelat valami szamot amit bevittem a bankba es ezzel atkuldtem a pent.... es akkor atment a paypal ra.Most ezt sem latom, es a bankomat sem - opciot. (amugy nincs linkelve a kartyam, es nem is szeretnem linkelni)
-
válasz
Csabee.
üzenetére
Nem értem, hogy nem fut le? Ezt megcsináltad: A Ready to be confirm, vagy a kártyára kattintva a Confirm Credit Card vagy a Confirm
De csak egyszer indítsd el.
Ha igen, akkor majd kedden, szerdán nézd a netbankodban a számlatörténetet ahol ott lesz a levonás.
De mint már írtam, ez semmit nem befolyásol a kártyával történő vásárlásban. -
zseko
veterán
Hmm, és akkor otthonról semmit nem lehet látni a linken? Az oldalt már átolvastam, azon semmi különösebb extrát nem írnak, egyébként egy igénylési kérdőívet kell kitölteni, az alapján bírálnak el, arra eddig még nem mentem rá. Nevet kitölti, születési idő, UK resident vagyok-e, lakcímet a beírtból ugye kitölti, ha bejelölöm, hogy kevesebb mint egy éve lakom a lakcímen, akkor mi volt az előző lakcím, saját lakás/jelzálogos vagy mentes/bérlő vagyok, bérlőként mennyi a rent, mennyi a költség (itt úgy emlékszem a számlákat érti, tartalmazza-e a rent vagy sem, már bezártam az ablakot), mennyi a keresetem, meg még valami. És úgy néz ki végeznek külső hitelellenőrzést is.
Amit megvennék annak már meg van az ára, csak ha már £150 fölött vásárolva 4 hónapig kamatmentesen lehet, akkor szívesebben adnék ki £640-et 3 max. 4 részletben mint egyben.
Ami megakaszthatja, hogy három hónapja vagyok kint. -
válasz
Csabee.
üzenetére
Ha végig vitted a lépéseket, beírtad a kártyaszámot, a dátumot a csc 3 jegyű kódot és hozzárendelted a lakcímet és a save után nem kaptál hibaüzenet, akkor jól csináltad meg, láttad a képeket a leírásban, ha ugyanolyan a képernyőd, hogy látsz egy kártyát a Bank acounts and cards alatt a bal szélen akkor oké.
A Confirm credit card-ot megcsináltad? Ha igen, akkor a bankodban zárolva van már a 400 Ft.
Az hogy van-e pénz a kártyán azt te tudod, nem PayPal függő. -
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Szerettem volna a netkártyámat hozzáadni a paypal fiókhoz, de nem igazán megy a dolog. Elvileg 400ft-ot kéne leterhetlnie a számlámról, majd ottani kódot beadni a paypalon. Ez hány napot vesz igénybe? Igaz szombaton kezdtem a tranzakciót, lehet meg kéne várnom a hétfőt?
-
wentworth
tag
Ahha, erre gondoltam én is.
Az viszont gáz lenne. Köszönöm. -
-
wentworth
tag
Még amikor bejött az uj dizájn át lehetett játszani.
Más devizába fizetsz, mint ami a számlád alapja...
A régi felületen is sokszor változtatgattam. Ezekszerint eltörölték? Fasza...Az megoldás hogy nem jelentkezek be, és úgy fizetek paypallal?
Vagy a regisztrált kártyát nem fogja engedni ugy? -
válasz
wentworth
üzenetére
Sehogy, ha van az egyenlegen elég pénz, csak azzal lehet fizetni, nem jönnek elő a kártyák. Régebben is csak úgy működött, ha az adott devizában nem volt azon az egyenlegen pénz, arra nem emlékszem mikor változtatták, de nem mostanában. Ha kevesebb akkor elő jön a kártya.
-
wentworth
tag
Sziasztok.
Megint szivat ez a paypal. az új dizájnon, hol lehet kiválasztani hogy kártyával fizessek? (Az accomon van pénz, de a kártyáról szeretnék direkten, a paypal számlához nem szeretnék hozzá nyulni)
Hol lehet? Régen ki lehetett választani...
Edit: Találtam egy olyat a belépést követően hogy:
Fogaskerék jobboldalt fent - Payments - Paying online."Choose a payment method at checkout" - ez ki van pipálva jobboldalt szürkén
"If you have a Paypal balance, we will use it first" - na ez is ki van pipálva zölden bal oldalt.Hogyan tudom kivenni a pipát? A legutolsótól?
-
válasz
ekrisztian
üzenetére
Leírhatnák a károsultak, milyen oldalakon használják a PP-t, és mentenek-e hozzáférést a PP-hez ezeken az oldalakon.
Nem igazán tartom jó ötletnek, hogy ezek a személyes jellegű információkat -vásárlási és egyéb szokások- tartalmazó dolgok itt megjelenjenek. Ezeket a törvények sem tekintik simán megosztható dolgoknak.
Vigyázzon mindenki az azonosítóira.Nem kellett volna törölnöd semmit. Ha rajtad kívül más nem tud belépni, hacsak el nem lopja a telefonodat akkor védve vagy, ezért kellene a sms belépés.
Ha nem a PayPal-on keresztül, a hozzárendelt kártyával fizetsz, nem lesz PayPal vásárlói védelmed. Ha magyar fiókod volt, a bankszámla amit megadtál csak arra való hogy küldj rá pénzt. Visszafele -pénz leszedés- irány nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocs az elhamarkodott panaszáradatért, de nem gondoltam volna, hogy ilyen apróságtól megjavul.

hogy akinek nincs a bankja a listan az valassza a top up -t.