Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
han_lev
üzenetére
Akkor még ha nem is látod, ez a régi fiókhoz hozzá van rendelve. A hagyományos My Profilban is nézd meg a kártyát, illetve lehet kérni a PayPal-tól hogy vegyék le arról a fiókról, hogy az újhoz hozzárendeld, bár szabályok szerint mindenkinek 1 személyes PP fiókja lehet, tehát le kell záratni a régit, úgy hogy a kártya el legyen távolítva.
Tehát nem a kártya a problémás, can’t be added to additional PayPal accounts nem adható másik PP fiókhoz a szöveg. -
Sziasztok!
Nagyon láma kérdés lesz: nyitottam egy PayPal fiókot, hozzáadtam a bankkártyámat is. A "Link a bank account" részt muszáj megcsinálnom, hogy vásárolhassak pl. Gearbesten? Vagy ennyi elég is volt, a regisztráció teljes, nincs semmi egyéb dolgom? Előre is köszönöm

-
han_lev
senior tag
Egy kérdésem maradt:
az én bankomnál az utaláskor rákérdez az
megbízás azonosító -ra
közlemény -reA példában csak a közleményről van szó. Akkor most mind a két helyre írja ba az azonosítómat, vagy elég csak a közleménybe, és a megbízás azonosítót hagyjam üresen?

ui: a kártya azonosítás akkor sem sikerült .. valamiért..
dátumot ahogy a kártyán van, mindent úgy csináltam ahogy a leírásban van..

-
han_lev
senior tag

csinálomMegnéztem a régebbi PayPal regisztrációmat. (eszembe jutott az emailcím amire regisztráltam)
él még de nincs hozzá rendelve kártya, sem pedig számla.
Akkor ezek szerint nem ez a baj.
Valamiért a kártyámat nem akarja elfogadni.
Az elején található 4 darab 4jegyű számot adom meg,
Aztűn a hátulján a 3 jegyű biztonsági kódot.
És azt írja hogy c'not....
Szerinted töröljem a régi regisztrációt?
-
han_lev
senior tag
válasz
han_lev
üzenetére
Mert ugye ha utalni akarok a számlámról egy másikra, akkor két infirmáció legalább kell:
1. Kinek? (név)
2. Számlaszám.Ezeket a PayPal acountomon belül hol találom meg
(az összefoglalót átolvastam, de ezt konkrétan nem találtam meg.
Illetve jó lenne egy példa arra, hogy például aki még soha nem fizetett PayPallal, az egy vásáelásnál hogy csinálja..?
Lehet ha egyszer megtörténik, később már marha egyszerű lesz majd.
-
válasz
han_lev
üzenetére
Ha már felvitted a kártyádat régebben egy másik fiókhoz -másik e-mail- és nem törölted arról a fiókról akkor nem lehet másikra hozzárendelni.
A netbankon keresztüli utalás az a bankod leírása szerint.
Írtam hogy Az egyenleg feltöltés TopUp.
Belépés után kiválasztod a képernyő jobb szélén ezt a menüpontot Top Up
A megjelenő képernyőn ott vannak az információk amit a netbanki felületen meg kell adni, a te személyes befizető azonosítód a képen pirosan keretezett résznél lévő Transfer ID.:
GYIK ből idézet:
Top Up-al utalok pénzt a PayPal egyenlegre, hogy kell megadni az adatokat?
Válasz:
Kedvezményezett neve: PAYPAL PTE LTD
Kedvezményezett számlaszáma: 109180010000000115050684
Közlemény: Csak a Transfer ID, semmi más.OTP számla esetén használhatod a második menüpontot is, Add funds using Trustly akkor az OTP netbanki felületéről tudsz utalni direkt a PayPal egyenlegre. (Erről már volt szó, a kereső feladja az ezzel kapcsolatos hsz-eket)
Mindkét módszernél a saját bankszámládról a saját PayPal egyenlegedre lehet utalni.
-
han_lev
senior tag
Igen, magyar regisztráció.
Igen van két bankszámla. Van egy OTP, meg egy Erste. Alapvetően az Erstet szerettem volna használni, de nem fogadta el a kártyámat.
Bár lehet, hogy vagy egy éve megpróbáltam regisztrálni, valószínüleg másik emailcímmel. De arra emlékszem, hogy amikor megterhelte a számlát nem tudtam kiolvasni a kódot a számlakivonatról. Lejárt a határidő, aztán hagytam. Most felbuzdultam újra. Lehet azért nem engedi, mert már egy másik PayPalhoz hozzá van adva.. ?
De nem is kell kártya ahhoz hogy paypalt használjak?
Igen sokminden le van írva, de az pl hovy netbankon keresztül hogy utaljak.. ?
Azt sem tudom hogy hol találom a PayPal "számlaszámot"
))
-
válasz
han_lev
üzenetére
Az Összefoglalóban találsz segítséget jóformán minden kérdésedre.
Egy kicsit kavartad a dolgokat. A kártyánál valamit elírtál, a számlaszám meg nem kell, mert az csak a PayPal egyenlegről kifelé kell.
De ha nem akarod a kártyát használni akkor minek adod hozzá?
Az egyenleg feltöltés TopUp.
Gondolom magyar regisztrációról van szó? Meg két bankszámlád? -
fulton
addikt
Sziasztok
EZen az új paypal felületen ebay nél fizetésnél hol tudom kiválasztani hogy a USD/HUF átváltást ne a paypal hanem a bank végezze? régen ezt a "method" be lehetett állítani. Most hol találom?
-
han_lev
senior tag
Sziasztok!
Regisztráltam egy PayPal-t, de van 1 kis gondom. Megadtam a bankszámlaszámot, amit el is fogadot, viszont a hozzá rendelt kártyát valamiért nem fogadta. Visa elektron sima kártya, szoktam vele vásárolnibaz Alin. Megadtam a másik számlaszámomhoz tartozó kártyát, azt elfogadta. Az Mastercard.
Namost, nem lesz gond, hogy a visszautalós számla nem ugyanaz, mint a kárzyás számla?
Illetve nem a kárzyámmal szeretnék fizetni, hanem a PayPalon lévö pénzzel. Azt hogy tudom feltölteni, vagyis hogy tudok utalni a PayPalomra.
Bocs a láma kérdésért, de még nem csináltam ilyet.

-
válasz
3megisztosz
üzenetére
Az utóbbi időben többször felmerül az, hogy hiába van beállítva a banki konverzió mégis a PayPal váltana.
Az én tapasztalatom az, hogy az esetek úgy 80%-ban az adott kártyát kibocsájtó bank "karbantartást" végzett a rendszerén és a kártyás részek megkavarodnak, a fennmaradt 20% meg lehet a PayPal nem mindenkire vonatkozó "hibája".
A következőt lehet tenni ha a fizetésnél ezt látja valaki, van konverziós ráta szöveg (Exchange rate: 1.00 HUF = AU $ 0.00)
Megállunk a fizetéssel.
Ha már a PayPal-n be vagyunk lépve el kell menni a konverzió beállítási részhez (Összefoglaló tartalmazza) kiválasztjuk a kártyát, ha a Bill me -nél van ugyan a rádió gomb (és ez az ami azt bizonyítja, hogy nem felejtette el, csak a banki rendszer kavart be) rányomunk, Submit és Save.
Ha visszamegyünk fizetni frissítés után, amikor fizetnénk már nem lesz konverziós ráta kiírva, persze adni kell a rendszernek pár másodperc reakció időt.
Ha elsőre mégsem működne, még egyszer végig menni az előbbi lépéseken.
A 3. magyar igazságra biztos a siker.
Tegnap kipróbáltuk, mert jelentkezett ez a probléma és a fizetés már a banki váltással ment, még ma is jó maradt. A következő banki karbantartásig
, bár nem mindig kotornak bele a kártyás részbe, remélem. 
-
3megisztosz
csendes tag
Sziasztok!
A konverzióval akadt nekem is problémám.
Ebay-en vásároltam, és hiába van a "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" bejelölve, az összeget forintban írja ki, amit csak akkor szokott, ha a PayPal váltja. (A dollárt jelenleg 302 Ft-on.)
Hiába próbáltam átállítani majd vissza, semmi változás nem történt.
-
Az Összefoglalóban van segítség, azzal megtalálod. PayPal Dispute és Claim indítás leírása
De tényleg a refund a legegyszerűbb. A telefon gyorsabb, mielőtt még lekönyvelnék. Bár nagyon nem értem, hogy miért nem adnak meg számlázás, fizetés ügyben illetékes személy elérését telefonon. A Szerkesztőségvezető biztos ezzel is foglalkozik?
Az e-mail-es kapcsolattartás nekem pénzügyekben nagyon kevés. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Itt a PH-n egy hirdetés kiemelést véletlenül kétszer küldtem el. Ki is lett fizetve PP-el.
Hogyan tudom kérni a fizetés törlését? Esetleg hogyan tudom a pénzt visszakérni?A régi felületen volt ilyen lehetőség nem?
-
Nooeca
senior tag
Én az Edigitaltól annak idején elég hosszú monológot kaptam szakmailag, számomra érthetetlen volt. Lényege az volt, hogy mivel kártyával fizettem és nem utaltam, így a kártya visszaforgatás lényegesen több idő mivel a két számla közé egy kártya van beiktatva, ami külön rendszeren megy a MasterCard által..
Ezeket a szavakat nem én találtam ki, nekem ezt mondták.
-
válasz
Nooeca
üzenetére
A kártyán nem forgatják vissza, mert kártyás fizetéskor ténylegesen a számládról utal a bankod pénzt a kereskedő számlájára, így a meglévő számlaszámok azok, ami alapján megy visszafelé a dolog.
A kártya mindig egy bankszámlaszámhoz kötődik, nem fordítva. A kártya átjáró a számlák közt. -
Nooeca
senior tag
Paypalos jóváírást (látom a + XY dollárt a paypalban) kártyára visszavezetve normális hogy még nincs ott a bankos számlámon igaz? Idő mire visszapörgeti a kártyára ha jól tudom.
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Sosem történt még ilyen velem, angolból nem vagyok valami jó, szóval kérnék egy kis segítséget.
Rendeltem egy telefon tokot, meg is jött a mai napon, a csomagon a megfelelő megnevezés található, viszont a tartalma nem az aminek kellene.
Konkrétan a csomagon: Huawei/Honor Y6II Compact
A csomagban meg a zacskón Honor 5AEddig még mindig azt kaptam amit rendeltem, még nem jártam így sosem.
Mit javasolt ilyenkor tenni?
Hol kell és mire nyomni?Gondolom majd azt kérik, hogy küldjem vissza, és küldik a jó tokot!
Minden segítséget, tapasztalatot szívesen veszek.

-
válasz
somnia
üzenetére
Nem licitálok ilyennél.
, talán.
Ha rögtön utána 1 órán belül küldöd el a kérést, azt automatikusan megtörténik. Utána csak kérregetheted az eladót. Ha nem teszi meg akkor mivel 48 órán belül fizetni kell indít egy nem fizetett a vevő case-t hogy legalább az előjegyzett jutalékot töröljék, a hirdetés formázási költségét azt bukja, ha te 4 napon belül nem rendezed a case szerint akkor törlik a jutlékot és te kapsz egy nem fizetési bejegyzés büntit. -
somnia
senior tag
...olyankor mi a helyzet, ha megkérem az eladót, hogy törölje a megnyert árut de azt mondja, hogy nem törli?... nem lehet nála PP-al fizetni, ezért kértem a törlést...
-
somnia
senior tag
...agyam eldobom...most jött a PP-tól egy felmérő lap, hogy mennyire vagyok elégedett a munkájukkal, különös tekintettel a 11.-én kelt levelem megoldásával kapcsolatban?...eddig nem is jött rá válasz
...megírtam nekik...szerintetek valaki elolvassa ezeket a felmérő lapokat?... -
-
-
PeetD
újonc
Sziasztok!
lenne 1 olyan problémám hogy eltűnt a bankkártyám a PayPal-ról és nem tudom vissza állitani mit tudnék ez ellen tenni hogy vissza tudjam rakni mert ha megprobálom akkor megint azt irja hogy csináljam meg újra a számlát.
létszi segitsetek mert kellene hogy tudjak rendelni netről !
Választ előre is köszönöm

-
A kártyás vásárlás folyamata a következő: fizetsz a kártyával,
1. a terminál elküldi a kapcsolat kérést a kártya szám alapján,
2. a bank visszaigazolja a kártyát,
3. ezután a terminál elküldi a vásárlási információkat,
4.a bank fogadja és
5. nyugtázza erről kapsz a terminálból cédulkát.Amikor beírod a kártyaszámot, akkor az hogy létező a kártya annak az ellenőrzése úgy történik hogy küld a PayPal egy 1$-os vásárlást 1. pont, erre a bank, ha élő a kártya küld visszaigazolást 2. pont, ezután a PayPal részéről nem a 3. pont megy, hanem a 0. pont, sztornó értesítés az előbbi kérésre, erre a bank is törli.
-
-
Nézd a felugró ablak nem az alapértelmezett kinézet, ha ezeket a váltózó tájékoztatókat is belinkelném nem lehetne győzni a javítást.
A jobb felső sarok X-re kattintva eltűnik és látod az igazit, de ha ott a Link... re kattintasz akkor rögtön a beviteli ablakhoz lép. De majd ezzel a résszel is bővítem a leírást. Köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet, hogy minden variációt célszerű leírni.
Azt viszont írtam, hogy a magyar regisztrációhoz készülnek a segítségeket, más országok esetén eltérések lehetnek. -
2016. november 11. péntek 20:00 és 2016. november 12. szombat 20:00
Ebben az időszakban az alábbi szolgáltatásaink lesznek elérhetők:
bankkártya-letiltás Erste TeleBankon és ERSTEBUSINESS24-en keresztül
fizetés és vásárlás bankkártyával
készpénzfelvétel és egyenleglekérdezés ATM-en keresztül -
Ezt inkább írd be az összefoglaló végére, vagy akár minden egyes útmutatód aljára, mintegy láblécként, amint itt is látható néhány sor a készítőkről, minden hsz alján.
-
Annyit szeretnék kérni a fórumot olvasóktól, ha valamelyik segédanyag pontosításra szorul, akkor röviden utaljon már a változtatandó részre, könnyebb lesz a javítás. Köszönöm előre is.
-
Szerintem elbeszelunk egymas mellett, mert a leirasod ota szetszedtek a bankszamla es a kartya hozzaadast.
Bank acounts and cards-ra kattintás
Ilyet en nem talaltam sehol, ezert irtam, hogy valtozott a felulet.
Az erste bank szerint nem lehetseges a kartyahasznalat, most miert irod, hogy igen?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Válaszoltam neki, jó a leírás, csak meg kell nézni.
-
-
Köszönöm a bizalmat, ha kell naponta frissítem a leírásokat, annyit azért elvártam volna, hogy mielőtt ezt leírod talán rákattintasz a linkre: Olvastam a leirast, csak azota szerintem valtozott a felulet. Mert nem olvastad.

Mivel lehet vásárolni a kártyával -Erstés vagyok- a kártya ellenőrzés egy 1 $-os próbavásárlás keretében történik, hozzá lehet adni. Benne van ez is a leírásban. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Intruder2k5, V/
Koszi! Olvastam a leirast, csak azota szerintem valtozott a felulet.
Kozben eszembe jutott, hogy este 8-ig karbantart az erste es semmilyen kartyas muvelet nem lehetseges, hogy szakadnanak meg.
Igy meg a kartyat sem tudom hozzaadni, mert probaterhelest sem fog tudni kesziteni.Na majd holnap.

-
-
Csatolnam a bankkartyamat, van a link a bank account es link a card, a jobb oldalin tudom ezt megtenni? Koszonom!
-
válasz
peestike
üzenetére
Azért írtam, mert nekem kapásból írta a hibát, utána megnézve a Spemall feltételeit ott utaltak rá, viszont ha nem PayPal fiókra belépve fizetek, csak a vendég belépéses PayPal kártya fizetést használva, ott nincs ilyen gond. Hogy nálad miként megy ennek ellenére az érdekes.
-
kzsolt00
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
De, hogy úgy fogalmazzak: "Öcsém, ilyet, komolyan....." A probléma az volt, leírom, hogy mások is okulhassanak belőle, hogy a paypalnál ékezetekkel volt megadva a címem, a spemallnál meg ékezet nélkül..Egyrészt ennek nem szabadna, hogy problémát okozzon, másrészt meg az a hibakezelés, és informálás... Ha nem mondod SOHA nem gondoltam volna erre...
Még egyszer hálás köszönet!
-
kzsolt00
tag
Sziasztok!
Gyors segítséget szeretnék kérni, mert csak a mai napig tart a 11.11 china black firday, vagy akár minek is nevezzük. A spemallról szeretnék vásárolni 2 telefont. Kosárba rak megtörtént, checkout with paypal ra katt, és elvisz a paypalos fizetési felületre. Belogolok paypalra és ugye ott kellene elfogadnom a fizetést ha minden igaz, de ezt látom:

Először azt hittem a forrás oldal (spemall.com) a sz@r, és uj rendelést adtam le, de ugyan ez fogadott. Most úgy gondoltam lehet az egész regisztrált spemall accountom romlott el, ezért egy zsír uj accot regeltem, ugyan azt a rendelést összeállítottam, fizetés paypallal, de ugyan az a baj...
Próbáltam olyat is csinálni, hogy egy másik paypall accounthoz hozzá rendelem a kártyámat amivel fizetni szerettem volna (és biztos hogy van rajta pénz!), de az meg nem lehetséges, valamiért. Az én accountomból kitudtam venni a kártyámat ( és ujra visszaadni ha kell), de a testvérem paypall accához nem tudtam hozzárendelni.
Szóval kérlek benneteket segítsetek!
Köszönöm! -
Bocsánat mindenkitől
de igazatok van, csak én vagyok vak
a tietek is teljesen jó, csak a Filter status by: sor teljesen megzavartmég egyszer bocs

-
válasz
Dluinet
üzenetére
Nem tudom te mit néztél az összefoglalóban, de én lényegében ugyanazt látom ott is mint a linkelt cikkben, pontosan ugyanazokat a menüpontokat járja be mindkét leírás. Ebből pedig csak arra tudok következtetni, hogy az összefoglaló sem elavult. Sőt, most magam is átállítottam az összefoglaló alapján a PP fiókomban, és bizton állíthatom, működik a leírás. Lehet a linkelt blogger is épp itt olvasta, és most megírta a saját oldalán, mint aki feltalálta a spanyol viaszt.
-
válasz
KaiotEch
üzenetére
Az enyémek - 2 kártya - évek óta nem váltanak vissza (Visa és Mastercard kártyák), így egyoldalúnak tűnik a minősítő jelződ, technikai probléma már fel sem merülhet?
Akkor néha talán nekem is hibásan kellene működnie? Gondolom.
De pont ezért javasoltam sokszor, hogy vessen mindenki egy pillantást a fizetési képernyőre.
Azt is vegyétek figyelembe, hogy a kártyákon keresztül kommunikál a a bankod és a PayPal is, a rendszer üzenetek is kavarhatnak egy kicsit, meg a bankok karbantartása. -
Nagy szemetek ezek a PP-osok. Beállítottam pár hónapja, hogy a bankom váltsa a devizát, erre most nézem, hogy sokkal többet ír ki, mint amit én kiszámolok, erre látom, hogy megint visszaállt alapra, miszerint a PP váltja a devizát. Nem változtattam kártyát.
(#26324) V/: Most írtam kollégának, neki is visszaugrott és ugyan úgy nem volt se kártyacsere, se semmi.
-
válasz
Dluinet
üzenetére
Miért is?
Mert ugyanazon képek vannak benne, lehet hogy más a megfogalmazásom, de nem elavult. és régebben legyártottam már az új felületre, mint a 2016-11-01-i bejegyzés http://kiszamolo.hu-n
Nincs eldugva, aki tud angolul megtalálja, vagy ide téved a topikba és akkor is.
De az utolsó mondata hiányos, mert kimaradt belőle az ami fixálja is a beállítást.
Itt kell gyorsan átrakni az alsó lehetőségre, a “Bill me…” kezdetű bekezdésre és nyomni kell egy Submit-ot. Mostantól elvileg fontban, dollárban, stb. fog számlázni a Paypal és a bankod árfolyamán fogják váltani a vásárlást. -
Az összefoglalóban elavult a Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használva
Helyette: Paypal: ha nem akarsz sokat fizetni a pénzváltásért
-
-
atyca
senior tag
Ez már az általad linkelt oldal után van.Sign up for a Business account
Az általad jelzett oldalon is jártam,de ott is mintha az Usa-ba képzelt volna az oldal.
A telefonnál három jegyű előhívó,és a helynél pedig a tagállamok rövidítése.
Hogy tudnám ezt törölni,és elölről kezdeni? -
Ez nagyon is egy személyes fiók regisztrációnak néz ki, mert máshol nem kéri a TB azonosítót, mivel a cégeknek az nincs.
Kipróbáltam mind az UK, mind az USA helyet választva hasonló regisztrációs oldal jön fel mint a magyarnál.
Oké, milyen ország lennél?
USA a SingUp
A fél Világot végig próbáltam regisztrációval, olyan nem került elő amit adtál képet.
Felugró ablak engedélyezve? Én Firefox-ot használok.
-
válasz
faceteamgyur
üzenetére
A Add funds using Trustly az egyenleg feltöltése, te nem ezt akarod
Az alatta lévő menüpont a Withdraw funds kell neked, Segítség az Összefoglalóban. PayPal pénzküldés az egyenlegről saját bankszámlára a Withdraw funds menüponttal:
De egyébként ha Trustly
Ott átléptél az OTP netbanki felületének belépési oladlára és a bankszámládról utalsz a PayPal egyenlegedre. -
faceteamgyur
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy Paypal-on van X összegem amit ki szeretnék utalni az OTP számlaszámomra.
Ahogy néztem a Trustly az otp-t támogatja de mivel nem használtam soha és a paypal-al se vagyok nagyon otthon segítséget kérném.Kiválasztom turstly-t beírom mennyit szeretnék hogy ki utaljanak és utána bejön hogy
Azonosítókód:Számla(egy három jegyű számsor utána):
Jelszó:
ide pontosan mit kell beírni?
Azt sejtem a számlához a számlaszám kell ahova utalnám ki de az is milyen formában? Ugy ahogy pl. a bankban egy kivonaton szerepel vagy kibővített változatban ami lehet szükséges külföldről érkező utalásnál?
Illetve a trustlynál szükséges-e a paypalnál nem a bankártyát megadni hanem a bank accountot vagy elég csak a trustlyn belül? -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Business acc.-ot szeretnék gyártani,de az elején az űrlap kitöltésénél nem találom a Magyarország opciót a legördülő listában,és a Zip code-t sem fogadja el.
Tudna valaki segíteni?
Köszi előre is! -
-
-
mufi
senior tag
Hali srácok, kifizettem a vásárolt terméket ebayen, ráklikkeltem hogy pay item, kidobott ebayen belül egy másik oldalra, paypal login, fizettem, erre mikor külön léptem be a paypal számlámra, hogy feltöltsem akkor láttam, hogy ott a terhelés a ifizetett termék+posta meg még valami Pitney Bowes-ra, 11GBP. Ez mi a rák?
-
válasz
medica
üzenetére
Szóval ha magyar a regisztrációd kártyáról nem lehet rá utalni.
Unicreditnél tettem be pénzt Pénztári befizetéssel? Aki bepötyögte az adataidat a közlemény rovatba véletlenül nem írt többet be mint a Transfer ID?
A pénztári bizonylatot gondolom jól töltötted ki a fenti figyelembevételével?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

))

, bár nem mindig kotornak bele a kártyás részbe, remélem.
...megírtam nekik...szerintetek valaki elolvassa ezeket a felmérő lapokat?...