Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen töröltem!
Az lehet probléma, hogy a Paypal fiókban lévő kártya is lejár 2024/08 hónapban?
Spotify már mindig HUF-ban terhel sajnos! -
Sziasztok
Spotify előfizetésemnél lejárt a kártya, ezért szeretném a PayPalt beállítani.
A Spoty fiókból átdob a PayPal felületére, ahol kéri, hogy adjam meg a kártyám adatait!
Ezzel az a baj, hogy a kártyám hozzá van már rég adva a PayPal fiókhoz, be is van állítva elsődlegesnek, amikor átdob a spoty, akkor látom a sarokban a profilomat (tehát be vagyok jelentkezve), akkor miért kéri, hogy adjak meg kártya adatokat? -
Sziasztok.
Nekem és a feleségemnek is van külön fiókja.
Saját lakásba költözünk, ezért változott a lakcímünk.
Fontos, hogy ez át legyen írva?
Ha módosítom, akkor a lakcím kártyát fel kell töltenem? -
Helló.
Spotify prémium 7,99 Euro havonta, most 03.28-án 3046 Ft-ot vettek le a számlámról, sokallom, ezt szerintem a paypal váltotta.
A Manage Spotify payments opcióknál a Currency Conversion-nél a bankkártyámra kattintva a Choose PayPal rate-nél a Convert with K&H Mastercard van kiválasztva.
Elvileg jól van beállítva és ha a bankom váltott akkor nem sok a 3046 forint?
-
Sziasztok.
Pár perce adtam hozzá a fiókomhoz az új kártyám, megerősítve még nincs (hiszen az 3-4 nap mire a kódot megkapom), de az összefoglaló szerint vásárolni már tudok vele.
Ali-n vennék valamit, de a váltást nem látom hol lehetne állítani (olvastam, hogy fixen már nem lehet, csak fizetés előtt, de én látok ilyen opciót).
(töröltem a képeket)
Mi lehet a hiba?Szerk: közben az Ali összefoglalóban megtaláltam a választ.
Köszi V!

-
Szia V (és a többiek).
Új Mastercard kártyát kaptam, mert a régi lejárt.
Szeretném hozzáadni a fiókomhoz (még nem adtam hozzá).
Olvastam az összefoglalóban, hogy a konverziót most már mindig nekem kell fizetés előtt átállítani, ez oké!
De, van nekem Spotify előfizetésem, ami havi fixen 7,99 EUR (nem forint, hanem euro).
Ezzel kell nekem valamit állítanom az új kártya miatt, hogy jó legyen?
Illetve a google play store is két előfizetést von havonta, bár ezt forintban, itt kell valamit csinálnom? -
Sziasztok.
Ismerős küldött nekem pénz, ami meg is jelent a paypal egyenlegemen!
Nekem Mastercard hitel kártya van hozzáadva a fiókomhoz.
Kérdésem, hogy az egyenlegen lévő pénzt valahogy rá tudom tenni a hitelkártyámra?
Vagy adjam hozzá a fiókhoz a normál Maestro bank kártyámat és arra tudnám rá küldeni a pénzt?
Tehát a lényeg, hogy hogyan juthatok ténylegesen hozzá a pénzemhez? -
Sziasztok.
Nekem egy mastercard hitelkártya van beállítva.
Az alza.hu-n elálltam a vásárlástól, de kicsit tanácstalan vagyok, hogy a pénzem a hitelkártyámra is visszajön? -
Sziasztok.
Egyik ismerősöm havi 1x küldene nekem 500 Ft-ot (minden hónapban).
Elolvastam az összefoglalót, ott épp ekkora összeg van, amire 107 Ft lenne a jutalék ...

Jól értelmezem, hogy csak úgy tud ingyenesen pénzt küldeni, ha először utalással feltölti az egyenlegét, majd ebből küldd nekem?
És ha közben vásárol is, akkor ki tudja választani, hogy NE az egyenlegről vonja a pénzt, hanem a kártyáról?
-
-
Sziasztok.
Két lépcsős (sms) azonosítással használom a fiókom, de sz*pat a rendszer!

A sms-ben lévő kódot 5 percig lehet felhasználni, ezzel csak az a baj, hogy az sms NEM érkezik meg addig (Telekom HU)!
Mire végre megkapom, arra lejár a kód, ezért nem tudok belépni ...Jelszót változtattam, de ott is kéne az sms megerősítés.
Jelenleg azt írja, hogy túl sokszor próbáltam meg belépni, ezért várjak ... kérdésem, hogy meddig kell várnom?
Ha az sms miatt továbbra sem tudok belépni, akkor mi a megoldás?
Az egyik biztonsági kérdés apukám középső neve volt, ezzel csak az a baj, hogy neki nincs ilyen!

-
Sziasztok.
Használt, nagyobb értékű telefont szeretnék vásárolni magánszemélytől.
Kérdésem, hogy tudok neki valahogy PayPal-on keresztül fizetni (ha neki is van fiókja) ?
Azért kérdem ha esetleg baj lenne, akkor vissza tudjam szerezni a pénzem! -
Szia.
Pár napja segítettél beállítani, hogy a 2 kártyám közül melyik legyen az alapértelmezett, de valami sajnos mégse jó!

A Bankkártya hozzáadás, módosítása direkt linknél látszik, hogy a 4466-os kártya az elsődleges!
Ennek ellenére ma 2 fizetésnél is a 8105-ös számú kártyát dobta fel és nekem kellett átállítanom (ebay + rosegal webshop vásárlás volt)!
Mi lehet a hiba?
-
Így van, nem jelent meg az edit link gomb!
A te direkt linkednél ott volt a Make Primary gomb és így már sikerült átállítani az elsődleges kártyát!
Köszönöm szépen a segítséget!
Más: a kártyámat kb 5 hete adtam hozzá, de azóta se történt semmilyen 400 Ft-os levonás (nincs a zárolt összegek között se).
Így nem tudom megerősíteni a kártyát!
Ez mennyiben befolyásolja a használatot? -
" A fiókomhoz 2 kártya van rendelve, fizetésnél mindig azt dobja fel, amelyik régebben lett hozzáadva!
Hogyan tudom úgy átállítani, hogy a másik (későbbi) kártya legyen az alapértelmezett? "" A normál új nézeten kattints rá a kártya jelképes képére és át tudod állítani. "
Én próbálgattam a Wallet részen belül, de semmi.
Látom egymás mellett a két kártya "jelképes" képét, húzni tudom a kártyát, de semmi, ha rákattintok a kártyákra, ott semmilyen alapértelmezett opció nincs!
Feltettem az android appot, de abban sem találtam ilyen beállítást!
Youtube videókat is kerestem, de alapértelmezett kártya beállítását nem találtam!
Egyéb tipp esetleg kedves V/?
-
Én kérek elnézést, valóban nem jól értelmeztem a telefonszámos részt, azóta sikerült!
Lehet át kéne fogalmazni a leírást hülye biztosra!
Új kérdésem:
A fiókomhoz 2 kártya van rendelve, fizetésnél mindig azt dobja fel, amelyik régebben lett hozzáadva!
Hogyan tudom úgy átállítani, hogy a másik (későbbi) kártya legyen az alapértelmezett?
Próbáltam, hogy ennél a résznél csak a későbbi kártyát pipálom ki, de semmi változás! -
-
-
Sziasztok.
A saját fiókomat évekig utalással töltöttem fel és így fizettem vele!
Aztán múlt héten hozzá lett adva a barátnőm Mastercard kártyája, mert vásároltunk vele 42 000 Ft értékben.
Ez a kártya többet NEM lesz használva, szeretném törölni, mert mai nap megjött az én saját nevemre szóló Mastercard kártyám, és ezután ezzel lesz minden fizetve!Kérdésem, hogy mi lesz azzal a kártyával, amit 1 hete adtunk hozzá a fiókhoz?
Mikor törölhetem, elvileg lették a 400 Ft-ot, azt várjam meg, míg a kódot megkapja a párom, írjuk be és utána törölhetem, vagy hogyan? -
Sziasztok.
Elolvastam az összefoglalót és bocsánat a buta kérdésért, de ... ha ma hozzáadom a Mastercard kártyám a fiókomhoz, akkor azonnal tudok vele vásárolni kb 50 000 Ft értékben, vagy várnom kell míg levonják a 400 Ft-ot is (eddig nem volt kártya hozzáadva, hanem mindig utaltam rá)? Ez a rész nem teljesen világos!
-
Sziasztok.
Ma rendeltem ismerősnek egy izét, de nem tudom, hogy forintban mennyibe került!
Máskor email-ben is szerepelt az összeg és a paypal "kivonaton" is, de ma sehol nincs forintban feltüntetve!
Nem kártya van hozzárendelve, hanem utalással töltöm fel az egyenlegem!Ennyit fizettem, milyen árfolyammal számoljam, szerintetek?
-
Sziasztok.
Ebay-en rendeltem egy karkötőt, amiből 1,5 hónap után kiesett az egyik kő, ami el is veszett, emiatt így már nem lehet használni!

Írtam ebay-en az eladónak, de semmi válasz már kb 2 hete.
Paypal-on a fizetés résznél (ahol látszik a karkötő fizetés részletei) nem találok semmilyen vita indítása gombot!
Hol/hogyan tudnék valamit csinálni, vagy hagyjam a francba? -
Sziasztok.
Régebben mindig utalni szoktam a számlámra, de nem rég hozzáadtam a kártyámat.
Szépen levették a 400 Ft-ot, én beírtam a kódot és ezzel sikeresen hozzáadtam a számlámhoz a kártyámat, gondoltam én kis naiv!
Mikor hozzáadtam a kártyámat, akkor még pár ezer Ft volt az egyenlegem, jelenleg is 2,968 HUF van rajta.
Fizetni sajnos nem tudok, mert elutasítják a tranzakciót (illetve látszik a képen, hogy 52 HUF-ot levett valamire). Közben megnéztem a bank kivonatomat és NEM kaptam vissza a 400 HUF-ot.
Miért nem tudok fizetni, nem jól adtam hozzá a kártyámat?? -
Sziasztok.
A paypal accomhoz szerettem volna hozzáadni a Maestro kártyámat, de elrontottam pár dolgot, emiatt letiltották a kártyám.
Szeretném feloldatni a korlátozást, de nem vagyok túl jó angolból.
"You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents. Please upload the following documents:
- A valid photo ID (front/back copy)
- A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account"
Feltöltöttem nekik a személyi igazolványom mindkét oldalának bescannert másolatát és azt a számlakivonatot, amikor levették a 445 Ft-ot (1.46 EUR/1.95 USD). Ezen a számlán látszik a számlaszámom/kártyaszámom/vásárlások is, de semmi válasz.
Kb 1 hónappal később feltöltöttem nekik a személyi igazolványom mindkét oldalának fényképét (minden adat tisztán olvasható) és az előbb említett számlakivonatot, de azóta sem érkezett válasz.Mi lehet a probléma, mit csinálok rosszul, segítsetek ?!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest