Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Meghivott #26697 üzenetére
Vissza olvasva néhány hszt-t, már írtam hogy a kód amire vársz az a pénzküldési havi és éves limit eltörlése miatt szükséges, semmi köze a vásárlásokhoz.
Miután bepötyögted a kártyaszámot, az érvényességi időt és a CSC,CVV kódot és elküldöd az adatok és utána megkapod -15mp- az e-mailt, hogy adtál hozzá kártyát már vásárolhatsz vele.
Az Összefoglalóban a leírásban bővebben elmagyarázom. -
vitaro
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Tegnap este vettem egy játékot a game.co.uk oldalról, de fizetés közben lehalt a site. Ennek ellenére az utalás elment paypal-on keresztül, viszont a rendelésemet sehol nem láttam. Beszéltem a customer service-szel, ők azt mondták, hogy a rendelésem vissza lett vonva, ők pénzt nem kaptak. Gondoltam akkor megpróbálom a refundot Paypal oldalán, de nincs ilyen opció. Mit tanácsolnátok, mi tévő legyek?
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Meghivott
addikt
Üdv,
kérdés:
Vásárolni szeretnék, de a PayPal a - már korábban felvitt - bankkártya megerősítését kérte. Terhel ugye, jön a kód, aztán lehet ezt megtenni. De kód kb 3-4 (vagy több) nap múlva jön csak, én pedig most szeretnék vásárolni.
Lehetőségek?
Köszönöm -
Topikgazda
Most akkor nem értem hol van a pénz?
Ha magyar fiókon választod a barátkénti küldést, akkor arról a PayPal fiókról küldesz pénzt a másik PayPal fiókra. De mivel nincs rajta pénz, az nem fog menni.
Azonnal megkapod, de 21 nap múlva veheted le az egyenlegről. Mert vásárlásnak felel meg.
Sajnos ha nincs Emirátusi banki számlaszámod, nem lehet küldeni pénzt más -Európai, USA PayPal fiókra, de ha meg van akkor már utalhatsz is pénzt, így a PayPal-nak nincs megfelelő opciója.
Abba nem mennék most bele, hogy miért nem lehet simán küldeni pénzt. Ez van. -
IntelKiller7
veterán
Tegnap este kértem le a pénzt, ma délelőtt már ott volt a számlámon. Durva. Köszi a tanácsokat.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
India
aktív tag
Sziasztok !
Emiratusba elek , itteni kartyamat regisztraltam a mar az elejen nem tudtam kivenni azt a penzt amit kuldtek nekem mert a Link bank a Account regisztracional US bankartyat ker az sajnos nincs , csak vasarolni tudok azotta is jonnek a penzek ra, a magyar kartyam itt van nalam regisztraltam sikerult minden na most a Emiratus kartyamrol elszeretnem kuldeni erre a magyar szamlaszamra paypal magyar kartyamra Barat opcio nincs csak pay foor goods or service es request payments ,hogyan tovabb? Mi a kovetkezo lehetseg vagy mit kell csinalnom? Elore is koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26688 üzenetére
Nem bonyolult.Azért emlegettem úgy hogy kártyaszámla, mert volt aki a bankkártyára várta pénzt vissza. Nálunk nincs ilyen rendszer a PayPal viszonylatban.
Te akkor olyan kártyát használsz, ami direkt kapcsolódik a bankszámládhoz. (alap és "kártyaszámla" egyben) Vannak olyan bankszámlák amelyeknél a kártya egy külön alszámlán van, nem közvetlen az alapszámláról veszi le a pénzt, hanem a "sajátjáról".[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Úha, számomra bonyolódnak itt a dolgok. Van egy bankszámlám, ahhoz tartozik egy bankkártya. Ha bankkártyával vásárolok, akkor a bankszámlám egyenlege csökken. A válaszod alapján meg ez mintha két külön dolog lenne...akkor hogy is van ez? Kártyaszámla?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26686 üzenetére
Oda kerül vissza, amivel fizettél. Abban az extrém esetben ha az egyenlegről is ment pénz és a bankkártyáról is, akkor szintén kétfelé megy refund, egyenleg és kártyaszámla.
-
[Prolixus]
addikt
válasz [Prolixus] #26633 üzenetére
Jelentem a "kikapcs-bekapcs" módszer működött.
Köszönöm a segítséget ismét! És ha már itt járok, egy másik kérdés, bár ebben sem vagyok tutira biztos, hogy ide tartozik-e. A korábban linkelt origin-es vásárlásomra kértem origin-en refundot. A vásárlás ugyebár paypal-on keresztül zajlott...na most ilyenkor közvetlen a bankszámlámra kapom vissza a pénzt, ahonnan levonta a paypal (vagy a kártyára, ha úgy tetszik) vagy a paypal balance-ra?
[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
Próbáld meg később vagy az My Profile, My money résznél próbáld meg hozzáadni. Gondolom nem annyira sürgős a pénzt a számládra küldeni, az OTP is csak reggeltől dolgozik, nem kerül rá hamarabb. Akár ma, akár holnap hétfő a legkorábbi időpont. A számla hozzáadásnál is van ellenőrzés, lehet hogy az most épp nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Számlámat (OTP) szeretném hozzáadni a fiókomhoz, ezt az üzenetet kapom: Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.
Ez most nem működik megfelelően, vagy tényleg csak honlap kell próbálkoznom és működni fog?
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Topikgazda
válasz Anonymus23 #26680 üzenetére
De ezen az oldalon nincs PayPal klienses fizetés, csak a Send money? Máskor már lehetett banki konverzióval fizetni ezen az oldalon?
De most néztem meg egy másik PayPal fióknál kiválasztva a banki konverziót a küldésnél normálisan működött, nem az én kártyáimról van szó.
Talán itt, hogy hiába "szerkeszted" a kártyakonverziót, nem működik. -
Anonymus23
veterán
Nem, ez csak egy példa volt, de ugyanezt csinálta ma reggel.
Konkrétan az első összeg ma: 20 EUR-t küldtem (játékért fizettem) erre volt még 0,73 PP költség.
A 20,73 EUR helyett ugye levont 6711 Ft-t, azaz 323,73 Ft/EUR-al váltotta.
Ezzel van bajom (mármint az ÁRFOLYAMal), utána is küldtem még összeget, ott se volt jobb a váltás...Még a kezdetek kezdetén (sok-sok éve) én se tudtam, hogy lehet banki konverziót kérni, de legalább 6-7 éve már átálltam erre, és nagyon- ritka kivételtől eltekintve ez az alapbeállításoknak megfelelően működött is.
Még egyszer nem az összeg feltétlenül mert pár száz Ft-ról beszélünk, de könyörgöm, ha már engedik, akkor oldják meg, hogy működjön minden böngészőben, vagy bazi nagy piros betűkkel írja ki, hogy "héé Chrome-ban ez a funkció csak mikor-hogy működik".
Vásárlásnál meg mindig működik, ott is volt párszor az elmúlt hetekben, hogy megpróbált saját maga váltani, de átállítottam (ugyancsak Chrome-ban) és simán ment a normális banki konverzió.
Most sem küldtem volna el, ha nem lett volna sürgős, összességében 1200 Ft körül buktam az egész üzleten.
Azt viszont nem tudtam, hogy lehet reklamálni, de ez még mindig nem tiszta, hogy hol is.;) - The Power of the Light Side
-
Topikgazda
válasz Anonymus23 #26672 üzenetére
Ha akkor ha jól értem te küldtél 1 €-t az a Mastercardnál 309.38 Ft, ennek a költsége 0,37 € volt 114,47 Ft ez 423,85 Ft lett volna -ha a bankod is így számolja, egy az egyben a Mastercard árfolyam-, választottad a card issuer-t és ennek ellenére 444 Ft szerepel a PayPal tranzakciós sorában. Így a veszteséged 20,15 Ft lenne.
De tényleg mennyi van beírva a tranzakciónál levont összegnek?
Nem a PP hiba, a Chrome nem mindig megfelelő adatot küld el a védelmi rendszerének van egy apró hibája. Azért nem is azt használom.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
De Chrome.
De ne vicceljenek már, akkor írja ki, hogy bocsesz, csak más böngészőben működök...
De máskor meg át tudom állítani, épp ezért bosszant, mert máskor is volt már ilyen, de akkor megoldódott.
Amúgy alapból be van állítva, hogy banki koverzió legyen, de periódikusan előjön, hogy magát ajánlja, de az meg egy kalap sz@r...;) - The Power of the Light Side
-
IntelKiller7
veterán
Igen. Ahogy írod. 18.000Ft volt az accounton amihez nem volt kártya társítva. Forint volt az elsődleges valuta.
És nem engedte átküldeni. Folyamat feldobta, hogy adjak hozzá kártyát. Csak hát nem tudtam mivel az a másikhoz volt hozzárendelve. De mindegy. Átraktam a kártyát a régire, és lekértem az összeget.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #26675 üzenetére
Egy másik PayPal-es fiókjára akartad küldeni? Konkrétan 18000 Ft volt a forint balance-n és az volt az elsődleges (primary) és nem engedte átküldeni? Mert ilyet sem láttam még az elmúlt években.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Anonymus23 #26672 üzenetére
Vásárlás volt ha jól látom, nem sima pénzküldés.
A Next után mi jött?
Hogy néz ki a PayPal vásárlási sor bejegyzése?
Mert tényleg nem hiszem már el, hogy csak a környezetemben, ismerőseimnél működik az, hogy ilyenkor banki váltást választva az megy el. Ugye nem Chrome-t használsz?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #26671 üzenetére
Mennyi pénzt?
-
Anonymus23
veterán
-
Topikgazda
válasz Anonymus23 #26668 üzenetére
Üzenőfal.
De pénzküldésnél nincs konverzió választási lehetőség. Kártyával való fizetés esetén van csak. Úgyhogy nem egészen világos amit írsz, így meg sem szívathatott. Visa kártyával történő vásárlás esetén 100 $-nál 1201 Ft-al több a Paypal. Vásárlásnál pedig átállítod a banki konverzióra, tehát ezt sem értem.
Indulj ki abból, hogy nem előre kell beállítani.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
De ezt hol tudom jelezni?
Pl ma 2 pénzküldésnél is, habár nekem alapból a banki konverzió van beállítva, a PP akart váltatni. Jó mondom, átállítom, át is állítottam, de mire utalt már megint ő váltott.
Ma pl 2x szívatott meg. Nem keveset buktam (relatíve) emiatt.
;) - The Power of the Light Side
-
Topikgazda
válasz metal01 #26665 üzenetére
Összefoglaló GYIK
Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor a kártyához tartozó bankszámlára.[ Szerkesztve ]
-
-
metal01
őstag
Hello!
Nem vagyok otthon nagyon a PayPal téméban. Olvasgattam az összefoglalót, de nem találtam választ a gondomra.
Lejárt a bankkártyám, kaptam egy újat, azt aktiváltam a PayPalon belül. Kaptam pénzt a PayPalra, ott is van mai dátummal, hogy +x HUF, de a PayPal balance 0. Miért van ez?
Előre is thx a választ.
-
Topikgazda
válasz djbahool #26661 üzenetére
rögtön vissza is állítja,
Ha benne vagy a fizetési folyamatban, akkor nem tudja ezt, de előfordulhat hogy azon az oldalon ahol próbálod, ott még más oka is lehet.
Mostanában többeknek sikerül így fizetni, sajnálom hogy neked nem. Hol vásárolsz egyébként, mert az eBay esetén működik, más oldalaknál esetleg a kártyás fizetést választod nem a PayPal-t és már akkor banki váltás megy.
Én látom az elszámolásokban, hogy azután nincs PayPal konverzió, nem igazán szeretném ide linkelni, de hidd el úgy van.
Nálam nem felejti el, mások tudnak fizetéskor átállítva fizetni, neked meg csak PayPal váltás van, ez már túlbonyolított hibának tűnik.
De a károdat neked is, mint másoknak 10 €-val megtéríthetik, jelezd feléjük.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #26658 üzenetére
A fiókok közt küldhetsz és fogadhatsz pénzt éves szinten ~ 760000 Ft-ig
Havi 21000 Ft-ig van az egyenlegedről való pénz kimozgatás a bankszámládra limitálva és ennek megfelelően ennek az éves szintje 252 000 Ft
Ha adsz hozzá kártyát ez utóbbi (Withdrawal limit) törlődik.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Ha nincs csatlakoztatva bankkártya a fiókhoz, akkor a rajta lévő pénzt sehogy sem tudom átküldeni egy másik fiókra?
-
Surda-
őstag
Nem ebayen.
Oké,hogy tudok róla,meg beszéltek róla,de nem minden fizetés előtt olvasok bele a fórumba. Fizetéskor egyébként egyetlen ablak jött elő, ott max a fizetéshez használt kártyán lehetett változtatni.
Régen ott is tudtam állítani,hogy hogy váltson,ez megszűnt."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Topikgazda
válasz Surda- #26655 üzenetére
És hol vásároltál?
De ha visszaolvasol többször foglalkoztunk vele az utóbbi napokban, ha nem lenne a fiókban az eltárolási lehetősége a beállításnak, akkor is vásárláskor neked kellene átállítani. Az a tárolás most nem működik mindenkinél, így te oldod meg a problémát, amíg nem hozzák helyre.
Tudsz a "hibáról" és annak megfelelően használod a fizetésre, ott a képernyőn konverzió kiírás a fizetés előtt, amíg azt látod neked kell kézzel átállítani, ha már nem fog előjönni az a kiírás, akkor sikerült "megjavítani".
A mérgelődés, gyalázkodás nem igen visz előre a megoldásban. Írd le nekiik, hogy te nem akarod kézi módszerrel állítani és ha az eBay-n fizettél nekik is írd meg.
Kérlek a megfelelő szóhasználatra hsz-ekben, köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Kezd nagyon tele lenni a bakancsom a Paypallal !
Edig kb ötször állítottam be a money conversation-t arra,hogy ne saját árfolyamon váltsa,erre ma megint sikerült 306ba váltania a dollárt egyik vásárlásomnál!
Hogy rhdna meg!"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Topikgazda
Nem annyira bonyolult megírni azt a két mondatot, jelezheted az előző hsz-ben leírt módon.
Ekkor (dátum, időpont) vásároltam az eBay-n és hiába van a banki váltás beállítva, a PayPal konverziót adta ki a képernyőre. Ez nagyon zavaró, mert minden fizetéskor át kell állítanom a konverziót arra, ami egyébként a PayPal fiókomban alapértelmezettre van állítva.Az esetek 98%-ában a fizetéskor beállítható, hogy a Bank váltson, ha a konverziót írja ki és már azután nem PayPal váltássa fizetsz.
Ez hiba, hogy nem a tárolt beállítás jött elő, te általad is javítható.
Az hogy jellemzően az eBay fizetéskor jelentkezik a probléma adja az eBay felelősségét a hiba keletkezésében, őket az Istenért nem akarja nyaggatni senki.
A PayPal tud róla, de mint írtam nem mindenkinél jelentkezik, így nehéz rájönni a hiba okára, főleg ha előfordulhat nem is ők a hunyók.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Miről?
A Tippek röviden-ben le van írva az Üzenőfal elérése (Az Üzenőfal elérése) amelyen keresztül jelezni lehet a problémákat. Ugyanott van a Ha Top Up-al lett pénz utalva és lemaradt vagy nem jól lett megadva Transzfer ID. egyik lényeges probléma
Egyértelműek a választási lehetőségek, néhány jellemzőbb dolog a bal felső sarokban a Keresőnélbeírva ezt a két szót: Message Center elolvasható.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz [Prolixus] #26622 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Szerintem itt a fórumon is elférne a leírás. -
Topikgazda
válasz germinator66 #26645 üzenetére
Mivel nem az USA céghez tartozol, oda a szigorú Uniós szabályok miatt nem kerül semmi.
Folyamatosan ment a vita EU és USA közti adatcseréről, adattárolásról, még a Google, a Facebook is kénytelen volt az EU szabályokat alkalmazni. -
HoTaZo
addikt
válasz Anonymus23 #26648 üzenetére
Persze, hogy leesett, csak nem néztem végig a topikot, hogy volt-e már valakinek.
Vegyétek figyelmeztetésnek!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tegnapelőtt kaptam egy levelet (ma leltem rá, spamből halásztam ki ).
1- Nem értem mivel sértettem meg a szabályzatukat.
2- Fura a feladó, nekem gyanús.
3- A Log in-ra klikkelve a Főoldalt mutatja, onnan a bejelentkező oldalt. Viszont az url cím is gyanús: https://wvw-pvypal-coms.mpp-apps.com/hu/webapps/md4a/home
a böngészőmbe be van állítva a jelszó megjegyzés és ez esetben mindig ki is töltötte eddig, itt pedig nem.
4- Megnéztem, a saját könyvjelzőmből való belépésnél minden rendben, semmi üzenet a zárolásra, szabályszegésre.
5- Ott www.paypal.com van a levélben szereplő linken pedig wvw-pvypal-coms..Tudtok erről valamit?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
germinator66
aktív tag
Nincs probléma, csak figyelek az adatvédelemre. Nem szívesen adom ki az adataimat, pláne egy amerikai cégnek, de ez nyilván az én saját véleményem...
-
Topikgazda
válasz germinator66 #26643 üzenetére
Ugyanazt amit a bankod ha lemásolja a papírjaidat. Rájuk is vonatkoznak az Uniós adatvédelmi törvények, így betartják az abban előírt szabályokat.
De itt is olvasható
Mert mi lenne a probléma?[ Szerkesztve ]
-
germinator66
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy sikeres hitelesítés után (limitált fiók) mit csinál a PP a feltöltött dokumentumokkal? Tárolja? Megsemmisíti?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
A váltásos problémához kérek megerősítést.
Az eBay már akkor a PayPal konverziós képet adja fel, amikor még be sem lépünk a PayPal-re, legalábbis így emlékszem a múlt hétvégén látott ilyen gondra.
Amikor átad a PayPal-re fizetni eleve rossz adatot küldhet. -
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #26639 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Azt lehet tudni, hogy ha kikérem a pénzt a számlaszámomra(Jelen esetben 18.000Ft) akkor azt mennyiért teszik? Mert olvastam, hogy 1 kivétel 2500Ft meg azt is, hogy ingyenes.
-
Topikgazda
Most 2 nap után is azt irja,hogy nem elfogadott kártya,holott már 1x be volt linkelve. Akár 2 hét is lehet mire a kártya törlődik. Az üzenőfal kártya hozzáadás probléma megadod a kártya utolsó négy számjegyét és kéred a regisztrációját újra mert hogy ez volt a fiókhoz hozzárendelve.Ezt a persze a tesód fiókjából kell küldeni, mert csak akkor tudják összerendelni a dolgokat.
Több 21000 Ft-os részletben is kiküldhető, most elsőre már annyi le emelhető 1 héten belül rendeződhet a kártya hozzáadás és ha a konfirmálást megcsinálja, akkor a többi pénz már mehet egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Persze,h rányomtam nem az első esett,h megerősitek 1 kártyát.
Már nem tudom mit irt pontosan,de vagy épp nem elérhető,és sajnáljak próbáljam későbbet irtak.Most 2 nap után is azt irja,hogy nem elfogadott kártya,holott már 1x be volt linkelve.
Az elmúlt fél évben ha az én paypalomról nem küldtem 10 üzenetet akkor 1et se,automata üzenet érkezett csak,telefonon meg dublin-t kapcsoltak,ott közölték,h nem illetékesek,angliát kapcsolták,mikor 1x felhivtam őket.Avatar
-
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #26634 üzenetére
Nem kell próbálni, így működik. Ha mondjuk forinton marad az elsődlegesség, akkor az SGD balance-n lévő összeghez hozzá sem nyúl fizetéskor.
Ezt hogy érted? A nemzetiséget nem tudom valahol átállítani?
A PayPal fiók egy az adott országban élő személyhez regisztrálható. Ha magyar volt eddig és kivándorolsz németbe, akkor új fiók kell.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
2 napon keresztül bocsánat most nem megy a 400Ft-os megerősités.
Hogy- hogy? Rányomtál a confirm card és nem írta ki, hogy 400 Ft-al terheli a kártyádat? De ez az öcsédnél kellene.
21000 Ft-nál kevesebb kiküldhető lett volna.
Ha a kártyát törlöd nem lehet rövid időn belül visszatenni, de segítenek rendezni.
Az üzenő falon elküldött üznetre 48 órán belül reagálnak, az automata segítségnél meg ha az nem elegendő benne van hogy miként lehet felvenni a kapcsolatot legtovább 72 órán belül visszajeleznek.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
De hogy utálom ezt a fos paypalt!
Már nem az első eset.
De a napokban végleg megutáltam.
Gondoltam küldök tesómnak pénzt,oké átment,de nem engedi átrakni számlára az egészet,mert nincs megerősítve kártya.
Oké erősítsük meg:2 napon keresztül bocsánat most nem megy a 400Ft-os megerősités.
Ok,kártya töröl,és újra berak.
Nem elfogadható kártya!
Oks,akkor visszaküld,és másik paypalra küld.24 órája pendingel a refund...Persze ebben a paypalban se müködik a massege center(ugyanúgy nem válaszolnak,mint ahogy az enyémbe se fél év óta).
Paypal úgy szeretlek!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26628 üzenetére
Fizetésnél azért ha elsőre kiírja a konverziós rátát, nem igazán veszítesz semmit, hogy akkor átállítod vagy visszalépve újra próbálod fizetni. A kipróbált módszert leírtam az Összefoglaló Tippek röviden-ben
-
Topikgazda
válasz djbahool #26620 üzenetére
Úgy is írhatnám, hogy nincs hiba, mert bizony az én kártyáim évek óta nem felejtik el a banki váltást.
Na már most, ha a felhasználók egy részénél nincs gond a váltás beállítással, akkor mégis milyen hiba lenne, mit kellene javítani?
Így azért árnyaltabb aaz a kijelentés hogy Tudnak a hibáról, de nem javítják.
Maradjunk annyiban, hogy ez legtöbbször az eBay-n történő fizetéskor kerül elő, akkor szerintem az eBay-n lévő PayPal kliens nem jól van beállítva az eBay részéről.
A PayPal szerződött ügyfeleként személyre szabhatom a biztosított klienst és mivel már nem egy cég a PayPal és eBay, az eBay is elronthatott valamit.
Ott jelezte-e már valaki azt hogy nem jól kapcsolódik a PayPal beállításaihoz az eBay?A linkelt oldalról idézem, hogy az ebay-n történő fizetésről van szó:
November 20, 2016 at 05:06
yes, this problem been over a week or more!!! I also have the same case when I try to pay at Ebay, Paypal would only accept its own conversion rate, even though the default is the rate of the card’s issuer!!![ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
"A régóta pedig csak ennek a kártyának a használatbavételétől számítandó, új kártya vagy új érvényességi dátumú kártya esetén mindig állítandó."
Ez teljesen triviális, természetesen a mostani kártyámra is már akkor megcsináltam, amikor regisztráltam a kártyát.
Mindenesetre rápróbáltam erre a frissítésre, köszi. Ha marad a durva euróár, akkor bizony tényleg arról van szó, hogy direkt nem javítják ki ezt a bug-ot...
-
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #26624 üzenetére
A szingapúri $ PayPal egyenleged legyen az elsődleges, ha nem lesz elég, akkor majd a kártyáról pótolja.
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26618 üzenetére
Azt írtam frissítsd, jelöld vissza PayPal váltásra, submit, save kilépsz. újra belépve banki váltás, submit, save.
A régóta pedig csak ennek a kártyának a használatbavételétől számítandó, új kártya vagy új érvényességi dátumú kártya esetén mindig állítandó. -
IntelKiller7
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Paypal-al szeretnék fizetni Szingapúri Xbox Storeban, viszont nem elegendő a Paypal-on lévő pénz. A mostani összeget átraktam Szingapúri dollárra. Ha megveszem, akkor a társított kártyáról csak a fent maradó költséget húzza le, vagy esetleg a paypalon lévő pénzhez hozzá sem nyúl és leemeli a játék teljes árát a kártyáról?
A PP-n lévő pénzt mindenképp el szeretném költeni.
Ha esetleg jártas valaki ilyenben, megköszönném a válaszát.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #26619 üzenetére
Nah mindegy, a bankkártyát beírva elfogadta, és már jön is lefelé a cuccos.
;) - The Power of the Light Side
-
djbahool
senior tag
válasz [Prolixus] #26618 üzenetére
Igen, a mindenképp PayPal fog váltani.
Tudnak a hibáról, de nem javítják.
Szerintem azért nem mert, mert szándékos.
Legtöbben észre sem veszik.
Akik észreveszik többsége benyeli, és csak kevesük reklamál.
Én már kétszer reklamáltam.
Tedd azt, Te is. -
Anonymus23
veterán
De enged belogolni a PP-be, majd leokézom a fizetést, visszadob az eladó oldalára és ott írja ki, hogy Pamyent Failed.
Ha régiózáras lenne, akkor már a PP oldalára sem engedne tovább, vagy ha PP záras lenne, ugyanez.
Eddig legalábbis ez volt.
Nem értem mi van most;) - The Power of the Light Side
-
[Prolixus]
addikt
De az már régóta be van állítva. Most megpróbáltam beállítani újra, és a "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" lehetőség van bejelölve alapból. Mivel az alapbeállítás a PayPal-os, ez csak úgy lehet, ha már korábban valóban átállítottam arra, hogy ne a paypal váltson.
Tehát ezek szerint hiába beállítom, hogy ne a PayPal váltson, mégis ő vált? WTF?
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26615 üzenetére
Rosszul nézted meg a képeimet, ahol látsz exchange rate szöveget ott a PayPal váltott, mint nálad is.
Frissítsd a konverzió beállításokat a PayPal-n az Összefoglalós leírás szerint a Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használvaBanki váltáskor ez a kép van, ahol nincs sok szöveg:
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Anonymus23 #26614 üzenetére
Nézd meg az oldal PayPal fizetés szabályait, lehet hogy a címeknek egyezni kell vagy esetleg más korlátozásuk van pl nem vásárolhat magyar.
-
[Prolixus]
addikt
Ezt látom a PayPal oldalán a tranzakcióról:
[link]Nekem a linkelt hsz-ed alapján úgy tűnik, hogy jól írtam, a bankom váltott, nem a PayPal.
Ha devizás árfolyamot kell nézni, akkor még inkább furcsa a dolog, mert a devizára alacsonyabb árat írt az OTP, mint a valutára. Jelen pillanatban is euró deviza eladási 312,48 Ft, valuta eladási 318,5 Ft. Természetesen pontosan nem ennyi volt, amikor én vettem amit vettem, de arányaiban ez volt a különbség, és a deviza az olcsóbb volt, mint a valuta (mivel pontosan nem is tudom mi a különbség, eleve azért írtam a valuta árfolyamot, mert az nagyobb volt mint a deviza...és még ehhez képest is drágább volt az euró a vásárlásomnál).
A nemzetközi Kártyaszervezet elszámolása/átszámítása ha jól értelmezem most irreleváns, mivel az eredeti összeg is euróban volt megadva, tehát nem kellett mit átszámolni.
Ahogy a képen is látható, a vásárlás Origin-en volt, nem ebay-en. Ebay-en is szembesültem már ezzel a problémával, de nem csak ott, pl. Humble Bundle-ön vásárolt cuccaim után is ha utánaszámoltam, drágábba jött nekem ki az euró, mint a napi árfolyam amit írt a bank (és én mindig a legdrágábbat néztem, szóval ilyen téren ott sem hibázhattam, hogy deviza helyett valutát néztem).
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Anonymus23 #26607 üzenetére
Hol akarsz fizetni és milyen kártya?
-
Topikgazda
válasz bajtokarpi #26608 üzenetére
A BG így működik, van átfutási ideje náluk a feldolgozásnak, a kártyádnál nézd meg, a bankod zárolta az összeget, tehát szerintem neked nincs gondod.
Akár 48 óra is lehet mire a BG "elfogadja" a fizetést. De gondolom volt fedezet a kártyán és lehetett vele vásárolni mert nem volt semmi vásárlási korlátozás a bank részérről rajta.[ Szerkesztve ]
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Van egy kis problémám.
Kaptam egy pay requestet - szeretném kifizetni.
Viszont hiába állítom be, h ne a PAYpal hanem a kártyakibocsátó váltson - csak a paypal akar váltani. Mi a gond?Tehát a fizetőoldalon jelölöm ki ennél a pontnál.
Currency Conversion OptionsKülön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Fizetési problémám adódott Banggood rendelésem során. Fizetésre kerül a sor 'PayPal now' gomb, majd banggoodtol jön a rendelési értesítő, de a státusa a megrendelésemnek 'payment pending'. Mi lehet a probléma?
Köszönöm
Látom, hogy Anonymus 23-nak is problémája van.
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Valami gond van most a PP-vel? Nem tudok fizetni vele, állandóan visszadob, hogy payment failed.
Évek óta használom, pénz van rajta elég (webkártyás számla bankkártya).
Előre is kösz az infót, mert akkor nem kínlódok, nehogy leemelje itt nekem utána 10x;) - The Power of the Light Side
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26605 üzenetére
Nézd azért meg a PayPal bejegyzést ennek a hsz-nek megfelelően. Az eBay-nél hibás a konverzió vásárlás esetén, még, az is lehet az oka.
Mivel még nem könyvelte le az OTP a kártyás vásárlásod, még zárolt, 1-3 napig, így nem egészen azt látod amit le fog vonni.
Te devizát használsz nem valutát
Itt van az OTP elszámolási szabálya amely bankkártya üzeltszabályzatból van, 72 a pont ami most kell[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Lehet inkább a bankos topicba kellene ezt, nem tudom...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha paypal-lel vásárolok, és az van beállítva, hogy NEM a paypal váltja nekem a valutát, hanem a bankom, akkor hogy lehet, hogy többe került a valuta, mint amennyit a bankom oldala mutat?
Konkrétabban: Ma vásároltam 15 euróért, 4862 forintot fizettem. Átszámolva ez 321 körüli eurós árfolyamra jön ki. A bankomnál (OTP Bank) viszont az aktuális napi, valuta eladási árfolyam 317 forint körül van (318 alatt mindenesetre). Szóval a különbözet (4 forint eurónként) miből jön? Már többször tapasztaltam ezt amúgy, valószínűleg mindig így volt, csak eddig nem számoltam mindig utána...
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy vásároltam egy terméket eBay-en, paypal-al fizettem.
Paypal-om az otp-s számlaszámommal össze van kötve.
A termék amit kaptam használt volt, de működött, ezért az eladóval konzultátltam, majd kapok tőle jóváírást a paylap egyenlegemre. Azt kérte tőle küldjem el neki a ,, PayPal account "-om.Akkor neki elég csak az az e-mail cím amivel paypal-ra reggeltem, vagy mást kell elküldenem?
Bocs ha iilyen alapot kérezem de ilyen még enm fordult elő velem soha.
Segítséget előre is köszönöm.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest