Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaiotEch
üzenetére
Nem., az vásárlás. Nem pénzküldés. Gondolom a kártyád nincs bekorlátozva napi darabszám vásárlási limitre?
Akkor viszont sima kártyás vásárlásként is kifizetheted, ha sürgős. Akkor is lesz védelmed, a BG saját vásárlói védelme, ha nem kapnád meg ők is visszaadják a pénzt. -
válasz
KaiotEch
üzenetére
Kártya hozzáadás leírás az Összefoglalóban tartalmaz mindent szükséges információt.
De a Banngood-nál tudnod kell, hogy ők csak a PayPal-n megadott szállítási címre küldenek, ezért betűre meg kell egyezni a Banggood-on beírt címmel. Ezi gond szokott lenni.
NOTE: Your order will be shipped to your PayPal address. Ensure you have selected or entered the correct delivery address.
Viszont a képen látszik, hogy küldési limited már csak 2213 Forint és 2017. augusztus 15 a forduló pontod, ezért kérhetik, függelenül attól, hogy vásárolsz-e.
Kell 24 óra a kód átfutásnak, de a legtöbb bank már holnap telefonon meg tudja neked mondani mind a négy számjegyet, nem muszáj várnod.
De nincs köze a vásárláshoz, ott nincs limit
Amikor a konkrét fizetést választottad akkor jött elő? Nem belépéskor? -
BG-n akartam PP-al vásárolni és ezt kaptam az arcomba. Mióta megvan a PP(tavaly) azóta max 300eFt-ra vásároltam.

Csak kártya van hozzáadva, bank account nem.
Update: Azt írja erősítsem meg a kártyámat, küldtek 4 számot. Gondolom ezt ma már nem fogom használni, majd valamelyik nap látni fogom a kódot is az internetbankban.
-
válasz
KaiotEch
üzenetére
Vásárlásnál nincs limit beállítás, más lehet a gondod.
A sending limit az pénzküldés.
Kártya hozzáadás nélkül az Összefoglalóban lévő limitek vannak, ha pénzküldéssel vásárolsz az sincs limitálva, csak ha a barátnak, ismerősnek küldöd a pénzt és ha eléred az éves 786125 Ft-ot.
Konkrétan mi volt a szöveg amit írtak?
A kártya hozzá volt adva? Ha igen, akkor lehetne vásárolni. -
Üdv. Kollégák nem tudok vásárolni PP-al, mert azt írja elértem a sending limit-emet. Hogy tudom én ezt kitolni?

Most rányomtam Lift-re és levon elméletileg 400Ft-ot és 2-3 napot várnom kell, majd valami kóddal megerősíteni?

-
Zola007
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nem tudtam, hogy létezik aliexpresses topik és ezért se balféknek, se tolakodónak nem kell nézni az embert.
Ebben a 2 hozzászólásodban akár a választ is leírhattad volna
Ha az első hozzászólásodba annyit írsz smileyk és szarkazmus nélkül, hogy van ennek topikja itt és itt, akkor megköszönöm, odébbállok és ezt az egész kiaf.szagyerek vitát elkerülhettük volna. -
válasz
Imi1981
üzenetére
1000 huf / hó körül már van Linux vps...
Lenne egy saját szervered, gigabites korlátlan nettel, amire tehetsz FTP, cs stb szerver funkciókat is és persze feldobsz egy transmissiont és úgy torrentezel rajta mint a szél. Biztos nem szuttyognék ilyen dedikált heti díjas oldalakkal. Ráadásul azokat a net szolgáltatók lassítják. -
Zola007
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
nem vagyok eltévedve, mert kaptam választ és azért jöttem, szóval 100% siker
(#27588) V/ : köszi, felrakom akkor a mobilappot -
aytukabozs
addikt
válasz
Zola007
üzenetére
nem vagy eltévedve pöppet? 
van alis topic... -
Zola007
veterán
aliexpressen hogyan lehet törölni egy korábbi kártyát és deafultnek beállítani egy újat?
-
válasz
Exelsior24
üzenetére
Vettük már a jelzést. Köszi a megerősítést. A mobil appokkal (eBay, PayPal) fizetve meg átveszi a beállításokat. A böngészőnél meg neked kell állítani.
-
Exelsior24
aktív tag
Lehet írták már korábban, de végre működik a konverzió átállítása, végre betölti ezt a kis ablakot rendesen:
[Konverzió átváltása] , bár új vásárlásnál visszaállítja a paypal-os konverzióra, szóval minden egyes vásárlásnál újra át kell állítani, legalábbis nekem visszateszi mindig. -
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Paypal-al fizettem egy seedszerver-ért [link] és persze ,hogy automata fizetést állított be . A baj ,hogy csak 1 hetes előfizetést vettem próbaképp de ezt most hetente automatikusan fizetném amit nem szeretnék(inkább később a havi csomagra fizetnék elő ) . Miként tudom én ezt lemondani ?
Itt le van írva [link] de az alapján nem tudom mert nem is találom azokat a menüpontokat . Jól jönne a segítség ! Kösz előre is ! -
manu75
aktív tag
Nem adtam hozzá semmit, mert akkor maestro kártyám volt és úgy emlékszem azt nem fogadta el azért nem is használtam. Gondoltam, hogy most helyrehozom, de nem jött össze. Két külön gépen sem működött a jelszókérés, már próbáltam korábban is vagy 1-2 hónapja akkor is ugyanez volt a hiba. Most megint eszembe jutott, hogy rendszerezem a régebbi dolgokat, mivel most sem lett jó ezért kérdeztem hátha lenne ötlet. Ali miatt csináltam gmailos címet így az jó lesz ide is valóban. Köszönöm.

-
válasz
manu75
üzenetére
Van egy egyszerűbb dolog. Ha nem használtad akkor gondolom nem adtál hozzá kártyát és bankszámlát sem. Készíts egy gmail-s címet és azzal regisztrálj egy újat.
Ezeket az oldalakat az Invitel nem tiltja, tilthatja le. Lehet hogy a tűzfalad, vagy a vírusvédelmed szórakozik. -
manu75
aktív tag
Akkor lehet az invitel lesz a hunyó, nem kaptam semmi levelet, azét próbáltam később újra. Majd két nap múlva megpróbálom, ha akkor sem jön semmi érdeklődöm náluk. Nálam az ali is le van tiltva onnan sem kaptam meg semmit mikor regisztráltam volna. Köszönöm a segítséget, legalább tudom, hogy kapnom kellett volna egy emailt.
-
válasz
manu75
üzenetére
Ha az Option 1-nél a Click here-re kattintasz akkor megy az e-mail, ha előtte beazonosítottad. Azután nem kell másra kattintani, hanem lépj be.
Ha már többször kérted erre az e-mailre akkor jó eséllyel zárol egy darabig.
És nem ír ki semmit, ha a sok e-mailből címből olyanra kéred amivel nem regisztráltál. -
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Lehet már több is, mint 2 éve csináltam paypal fiókot akkor sosem használtam. Jelszó nincs meg és kérnék egy jelszó emlékeztetőt. Megadom az email címem a kért betűket, továbbenged ahol kér 3 email címet amit esetleg használtam, kitöltöm tovább, majd kiírja, hogy megvan az email címem, ott továbbmennék az új jelszó kérésére, de kezdődik minden elölről. Mindig ugyanoda jutok, mentem már 2 alkalommal is 3 kört. Tudnátok segíteni, hogyan tudok új jelszót kérni?
szerk: közben eszembe jutott még valami, invitel a szolgáltatóm lehetséges, hogy kapnék valamit de blokkolja a paypal leveleket? pl. aliexpressre nem is tudtam invitel email címmel regisztrálni, mert nem jött meg semmi onnan
-
winbox
senior tag
Vettem egy terméket ebayen, de az eladó írta, hogy elfogyott és kapok refundot. 4-én írta a paypal, hogy Refund +16 AUD, de a számlámra még nem jött vissza a pénz azóta sem. Mennyi idő kell neki?
K1nG HuNp: Neked egyből visszarakta a számlára?
-
K1nG HuNp
őstag
Kaptam egy 25 euros refundot, ami meg is jelenik a completed fül alatt, viszont baloldalt a paypal balance alatt nem, akkor ez még nem áll rendelkezdésre vagy mi?semmi.Paypalon keresztul refundoltak a kártyára.
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Nincs díja, az Összefoglalóban van egyébként róla leírás.
De nem értem a Bank Account Name bejegyzést?
Nem egy First Name mező van ahova beírod a keresztnevedet, van egy nem szerkeszthető last name (családi név) mező és a bank név és számlaszám?
Pista Kis lenne egyébként, csak külön mezőkben. -
K1nG HuNp
őstag
Sziasztok!
Withdraw-olni szeretnék a paypalomról az OTPs bankszámlámra.
Bank Account Name Kis Pista
Bank Name OTP BANK Nyrt.
Account Number 117*****-********Ha így adtam meg az adatokat akkor az helyes? Van a műveletnek valamilyen díja?
-
eBay fizetési témához újabb adalék.
A böngészős felületen működik a vásárláskor a kártyás konverzió, akinek fix $-ra állították, annál is már lehet az eredeti devizában kifizetni az adott terméket.
Annyi az egész, ha feladja a kártyára vonatkozó forintos konverzió szöveget, rá kattintva a bankit választani.
A leírás Összefoglaló, Tippek röviden 3. pont A módszer.
A küldéses vásárlás esetén nem használható a konverzió átállítás, ha kártya a fedezet. -
aytukabozs
addikt
A folyószámlád beállításai a mérvadóak. Ha van a PP fiókodhoz rendelve bankkártya, és azzal fizetsz, akkor a vásárláshoz megadott limit, ha nincs és feltöltenéd az egyenleged, akkor az utalásra vonatkozó az érvényes.
Egyik esetben sem a bank korlátoz amúgy, hanem te magad, mivel a szerződéskötéskor általad aláírt limitek ezek amiket bármikor megváltoztathatsz.

-
twice
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék ebayen egy nagyobb összegű dolgot (kb 300k) rendelni, természetesen paypalen keresztül. Olyan kérdésem lenne, mivel nem nagyon vagyok benne a banki világban, hogy ilyen összegnél lehetséges hogy a bank korlátozza az utalást, ugyanúgy mint a bankkártyás fizetést vagy készpénzfelvételt? Ilyenkor át kéne először állítani a limitet a netbankban és utána kéne utalást elkezdeni, vagy paypalre meg hasonló dolgokra nincsen korlátozás? A válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
Akkor a másodikat fogja érvényesnek tekinteni.
Az a mondat az: ha beírod kódot akkor 24 órán belül az egyenlegre teszik a 400 Ft-ot, de 2 héten belül kell beírni.
De lehet kérni egyébként még az újraküldést is.
Azt hiszem írtam, hogy a kártya hozzáadás leírást javaslom áttekinteni. -
Szuperzacskó
csendes tag
Sajnos nem fogadta el az első kódot, mivel az e-mailben ez az utolsó mondat: We'll refund the charge to your card within 24 hours of confirming it. Mivel 01.03-án volt az első SMS és a mai nap látom a teljes kódot a netbankban, ebből következik, hogy a holnapit se járok majd sikerrel.
-
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
Elsőt, visszakapod.
-
Szuperzacskó
csendes tag
(#27501) aytukabozs: Köszönöm a segítséget!
(#27502) V/: Köszönöm a segítséget!
Igen úgy volt, ahogy írtad SMS-ben nincs a teljes kód.
Már látom a kódot a netbankban az első 400 Ft levonásáról a 2. még nem látni, valószínűleg holnap lesz látható. Kérdésem itt, hogy most melyik 4 számjegyű kódot adjam meg illetve a 800 Ft visszakapom? -
Nem egészen, az nem garanciális hiba sohasem.
Reklamálhat, hogy nem azt kapta amit kifizetett, hibás vagy nem érkezett meg, de az általad a hirdetésben megadott feltételek mellett.
Kezdeményezhet olyat dispute-t, hogy nem ő vásárolt, csak valaki az ő kártyájával.
Remélem tértivevényes módon küldted, hogy legyen igazolásod az átvételről. -
válasz
csubuka
üzenetére
De akadály. Ezt írtad: mivel magyar címem van és úgy mindent HUF-ba konvertálva tudok csak leszedni a paypal számláról?
Erre írtam, hogy ez lenne a lényeg.
Az egyenlegre kaphatsz devizát - ha felveszed a forint mellett a többit is- de a deviza mindig forintra konvertálva küldhető a magyar PP fiókból bankszámlára. -
csubuka
addikt
-
Nem, 21 napig a vásárlói védelem biztosítása érdekében nem fogsz hozzáférni. Írja is.
Neked el kell küldeni, beírni a nyomkövetési számot, a vevőnek lehet értékelni ha megkapta, de a 21 nap az 21 nap marad.
Ha lesz több eladásod és eléred a megfelelő "rangot" akkor nem lesz várakozási időd. -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Eladtam egy kütyümet ebayon, paypalra megi is érkezett a pénz, viszont még on hold van melléírva.
Azt szeretném kérdezni, hogy azt a vevő kapcsolja elérhetővé vagy mikor beírom a feladás tényét meg a követési számot akkor a paypal? -
A helyzet a következő az eBay-s fizetésnél.
Igaz amit írtak nekem és utaltam rá itt és ma Remekelek28 is megerősített mely szerint az eBay mobil app-on keresztül fizetve a PayPal mobil app-al az előre beállított konverzió szerint -ha banki akkor azzal, ha PayPal akkor azzal- lehet fizetni. Nem kell állítani a fizetésnél. Ez biztosan működik már.
De ahogy iRico írta a böngészős verziónál is van már lehetőség konverziót állítani.
A pénzküldéssel történő fizetésnél még a böngészős részen nem használható, nem szedi át, nem lehet átállítani a kártya konverziót. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha a paypal számlámra USD-ben érkező pénzt magyar USD számlára akarom kikérni USD-ben az reménytelen, mivel magyar címem van és úgy mindent HUF-ba konvertálva tudok csak leszedni a paypal számláról?
Eszerint csak a "nagybatyam huszadunokatestverenek" az USA cimere
regisztralva tudnék USD-ben leszedni pénzt onnan? Vagy a magyar bankot észlelve akkor is forintot erőltetne?Nem hiányzik nekem a felesleges konverzió...
-
Faterkam
addikt
Sziasztok itt is!
Bocsánat, ha már ezerszer el lett mondva, de én ma regeltem először a Paypal-ra és soha nem használtam még. Az aliról küldenének Refundot. Az eladó kéri a Paypal Account info-t. Ilyenkor mit kell megadni neki
-
-
myckie2
őstag
"Here is Bianca and I am glad to assist you today on resolving this matter. Thank you very much for your e-mail.
I have just reviewed your e-mail and your PayPal account and I see your account is in absolute very good standing! Do not worry, our internal security system is stopping this payment to be completed and it simply means on this date you cannot send a payment in the amount and currency selected to the seller’s email address.
Our security model takes into account several factors to assess the risk associated with the transaction. This is similar to the way banks and credit card companies work. They use complex statistical models to identify transaction patterns out of ordinary. This does not mean however that either party is acting in a dishonest or fraudulent manner.
I have means to assist you on completing this payment and it involves further review on your account. In those circumstances, in order to maintain the integrity of an account, we need to make sure we are speaking directly to the account holder. To assist you with your issue, I recommend contacting me by telephone and I will be more than happy to help you."
Tehát ilyen is van...
Kíváncsi vagyok, hogy ha írom nekik, hogy ők hívjanak mit válaszolnak, -
válasz
myckie2
üzenetére
Pont ez a gond. Megy a kapcsolatfelvételi kérés a pénzösszeg elküldése előtt és a kártyarendszer nem válaszol vissza időben, így a második üzenet a konkrét vásárlási adatokkal nem megy el. Ezt csak a technikai naplóban lehetne megnézni, ahhoz meg nem férnek hozzá az adott emberkék akikkel beszélsz.
-
norbi198255
csendes tag
válasz
norbi198255
üzenetére
Végül tudtam üzenni az üzenő falon a paypalon mégegyszer köszi.
-
válasz
norbi198255
üzenetére
Neked az előző hszt írtam, mindegy hogy milyen a kártya. Ha leveszed a fiókról, kell pár nap hogy visszarakd, de ebben tudsz gyorsítani az üzenettel.
-
-
válasz
norbi198255
üzenetére
-
válasz
norbi198255
üzenetére
Hogy tiltottad le? A törlést látom, de tiltást azt nem.
-
válasz
myckie2
üzenetére
Az érkező e-mail-ben szokott lenni ilyen szöveg:
This email is an automated response, designed to try and answer your questions as quickly as possible. If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible.
Erre az üzenő rendszeren belül válaszolnak.
És kérek kulturáltabb szóhasználatot, köszönöm. -
norbi198255
csendes tag
Véletlenül letiltottam a Bankártyámat a
paypalon hogy tudnám feloldani a letiltást. -
myckie2
őstag
Fúúú kezd nagyon felkúrni ez a paypales dolog. Ugye írtam, hogy valamiért folyamatosan elutasítja az eBay a fizetésem. Felhívom a bankot és ők az mondják, hogy a probléma nem náluk van. Felhívom a Paypal-t, mert ugye hiába írok nekik e-mailt küldenek egy sablon szöveget és 0 segítséget. Persze a telefonszám külföldi és nem olcsó, beszéltem éppen az egyik call centeressel, de elfogyott a pénz a kártyámról ezért megszakadt a hívás. Feltöltöm a kártyámat, visszahívom őket és erre felveszik és azonnal lerakják bumm ugrott 100ft-om. Vissza hívni meg nem hívnak... Ott rohadjanak meg.

-
válasz
ekrisztian
üzenetére
Előfordulhat hogy a vevőnek "fogadni" kell, illetve ha törlési kérelemre ment vissza a pénz az utóbbi időben az eladótól érkező törlést az eBay-n jóvá kell hagynia a vevőnek. Még akkor is ha ő kérte eredetileg.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
28.-án küldtem egy refund-ot egy vevőnek, az ebay be is zárta a kérvényt, a paypal historyban írja, hogy refund sent, de még az egyenlegből nem került levonásra.
Mennyi idő lehet még ez realizálódik?
-
-
llaszlo
veterán
Ha egy Alis eladó ide küldi nekem a részleges visszatérítést, akkor annak hány %-a lesz a jutalék?
-
Ezt próbáltad már?
Összefoglaló, Tippek röviden 5. pontThanks for reaching out to us.
Please select the topic and sub-topic that best match your reason for contacting us.
My Account
Closing a PayPal account és alul a Close Account.
Vagy ha egyezkedni kell még akkor
My Account
Changing/Updating Account Information
Az üzenet beírása
és Send -
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
Nem az sms-ben kapott kódot kellene beírni.
Az Összefoglalóban lévő kártya hozzáadás leírást javaslom áttanulmányozni.
Nyugodtan megvárhatod amíg a bankod lekönyveli, mert te is olyan banknál vagy aki a zárolásról küldi az sms-t és abban nem a teljes kód látszik.
Mivel tegnap regisztráltál, így nagyon kicsi a valószínűsége hogy már kaptál 21000 Ft-nál többet a PP egyenlegedre, mert erre a kódra a bankszámládra történő havi és éves pénzküldési kiküldési limit eltörlése miatt van szükség.
Köze nincs a vásárláshoz. -
aytukabozs
addikt
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
....háááttt....
elég sokmindenkinek
ez a kereső ám ott jobb felül, csudákra képes...

A banki kivonatodban keress erre az utalásra, és ott lesz a megjegyzés rovatban valami hasonló;

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem vagy eltévedve pöppet?