Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Sziasztok!
ERSTE virtuális VISA kártyát csatolt mostanában valaki PayPal fiókhoz?
Eddig is ezt használtam gond nélkül, ha emlékeim nem csalnak, akkor ez a harmadik ilyen kártyám, tehát először sikeresen felvettem a PayPal rendszerébe, majd két évvel ezelőtt amikor lejárt, ugyancsak sikeresen frissítettem az újabb kártyára, most viszont nem boldogulok vele. Az előző kártyám lejárati ideje 04/20, és már kaptam emlékeztető levelet a PayPal-tól, hogy frissítsem az adatokat. Ma megérkezett az új kártya, próbálom rögzíteni a rendszerbe, és ezt kapom:
A kártya a mellékelt levél szerint aktív, a PayPal mégsem fogadja el. Vajon a kártya csatoláskor a "Biztonsági kód" mezőbe a CVV2 kódot kell beírni? Mondjuk próbáltam azzal és anélkül is, sehogy sem megy.
A dolog még azért érdekes, mert amikor frissíteni akartam a régi kártya adatait, akkor mentésnél azt írta, hogy most nem tudja ezt végrehajtani, próbáljam később, stb... Aztán töröltem a lejáró kártyát, próbáltam nulláról újra hozzáadni egyet, akkor meg már a fentebbi hibát dobja.
-
válasz
Military
üzenetére
Én is az imént akartam vásárolni, nem ment. Vártam egy órát, nem ment. Aztán benéztem ide, és látom, hogy másoknak is hasonló gondjuk van, de V/ javaslataiból megpróbáltam a kanadai ebay doaminról vásárolni, és onnan simán megvettem mindhárom tételt amit szerettem volna.
-
Ezt inkább írd be az összefoglaló végére, vagy akár minden egyes útmutatód aljára, mintegy láblécként, amint itt is látható néhány sor a készítőkről, minden hsz alján.
-
-
-
válasz
Dluinet
üzenetére
Nem tudom te mit néztél az összefoglalóban, de én lényegében ugyanazt látom ott is mint a linkelt cikkben, pontosan ugyanazokat a menüpontokat járja be mindkét leírás. Ebből pedig csak arra tudok következtetni, hogy az összefoglaló sem elavult. Sőt, most magam is átállítottam az összefoglaló alapján a PP fiókomban, és bizton állíthatom, működik a leírás. Lehet a linkelt blogger is épp itt olvasta, és most megírta a saját oldalán, mint aki feltalálta a spanyol viaszt.
-
-
-
válasz
cromex
üzenetére
Nyilván a PayPal sem caritas szervezet, valamiből nekik is élni kell, fizetni az alkalmazottakat, és fenntartani a látszólag ingyenes szolgáltatást...

Lehet a bank jobb árfolyamot használ, de nekik fizetsz ezen kívül számlavezetési díjat, kártyadíjat, illetőleg tovább mozgatás esetén, még egyéb díjakat. Ha középárfolyammal dolgozna a PP, akkor semmi haszna nem lenne rajta...
-
-
-
-
Nem probléma, csak szívat, húzza az időt! Ezt sima levelezésben írta, hogy visszafizeti a pénzt, vagy case-t nyitottál rá? Egyébként minden adatodat tudnia kell, ami a refund-hoz szükséges, mert vissza tudja keresni, hogy honnan fizették ki, és oda megy a refund is...
-
válasz
katzesos.kft
üzenetére
00 a nemzetközi előhívó
1 az USA körzetszáma
402 az országon belüli körzetszám
5375731 az utolsó 7 pedig a telefonszámTehát ezt tárcsázod: 0014025375731
-
válasz
Ismeretlen00
üzenetére
Szia!
Felhívod őket telefonon! Sajnos az email-ekkel nem nagyon foglalkoznak, esetleg automatikus választ kapsz rájuk...
-
-
Hi!
PP-hez csak igen távolról kapcsolódó, tehát OFF kérdésem lenne, nem akarok erről hosszan társalogni itt, de ha valaki pont van ilyen cipőben, és tudja a választ akkor írja már le egy sorban legyen szíves, bevallom lusta vagyok átolvasni az OTP fél weboldalát emiatt!

Szóval, fiamnak OTP Junior számlája van, jelenleg csak egy valamilyen kártyával, a típusa most mindegy is! Mostanában kezdett eBay-en vásárolgatni, meg úgy egyáltalán bank ügyekkel foglalkozni! Ez a számla ugyebár díjmentes jelenleg! A kérdés az lenne, hogy ehhez a netbank (OTP Direkt?) és valamiféle webkártya szolgáltatás fizetős lenne-e, és ha igen mennyi az annyi?
Ha valaki tudja a választ, azt megköszönöm, én ERSTE-s vagyok, nem ismerem az OTP szolgáltatásait igazán!
Bocs az OFF-ért!
-
válasz
bacsis
üzenetére
Szia!
Semmi, készen van, használod, és ennyi...
Mondjuk ha jól tudom az inkább úgy van, hogy a kártya hozzáadásakor 1$-t (~250Ft) foglal le, amit végül nem vesz le a bankszámláról, majd amikor hitelesíteni akarod a kártyát (ami nem kötelező), akkor kerül levonásra a 400HUF, ami akkor kerül rá a PP egyenlegedre, amikor a szükséges hitelesítő kódot beírod a megfelelő helyre, PP weboldalon! A kódhoz a banki értesítőből, SMS-ből, stb... juthatsz hozzá!
-
Elvileg írhatsz emailt a supportnak, de az itteni visszajelzések alapján arra nagy eséllyel csak automata válaszokat fogsz kapni, élő emberrel levelezni a PP-nél szinte lehetetlen, és egy örökkévalóságig tart kivárni még válaszolnak!
Ha megy az angol beszéd, akkor nem olyan nagy a baj, mert telefonon felhívva őket, fognak kérni néhány dokumentumot amivel azonosítani tudod magad, illetve a fiók tulajdonjogát, és párszáz forint nemzetközi hívásból letudható a dolog...
-
-
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Igen, a webkártya és a virtuális kártya nyilván nem az eladáshoz van, hanem a vásárláshoz, ott nyújt nagyobb biztonságot, mint ha a főkártyát használnád! Utalni egyébként is a számlára lehet, nem a kártyára...
-
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Semmi dolgom az OTP-vel, így nem is tudom mi az az OTP Direkt, de nem hiszem! Nekem ERSTE-s számlám van, ott virtuális kártya van, arról ITT olvashatsz! Erre a célra bankonként más és más megoldások vannak, OTP-nél tudtommal webkártyának hívják, de lehet tévedek...
-
-
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Természetesen lehet! Sőt, akkor már javaslok webkártyát, virtuális kártyát is csináltatni, az internetes fizetésekhez! Illetőleg használhatod a PP-t úgy is, hogy utalással feltöltöd a számládat, és akkor PP egyenlegről fizetsz! Ezt persze csak akkor, ha nem akarsz kártyát csináltatni...
-
válasz
User42
üzenetére
Igen, elhasználja a PP egyenlegről a 400Ft-ot, a különbözetet pedig a kártyáról veszi le ha szükséges, de csak akkor, ha nem állítottad át a PP fiókod, hogy a pénzt a bankod váltsa! Ezt később célszerűbb majd megtenni, mert a PP elég gyalázatos árfolyamokon számol, de inkább majd csak az első vásárlás után, ha lekopott a 400Ft a PP egyenlegről! Persze, ha egyébként is a PP-t akarod majd feltöltögetni, akkor ugyan mindegy...
-
-
válasz
KamuMazsola
üzenetére
OK, de ez bankonként változó, nekem nincs olyan, hogy kártyára megy, egy darab számlám van, és ahhoz fér hozzá a fő, és a virtuális kártya is, de a kártyákon nincsen pénz, az csak a számlán van, ergo ha kártyával fizetek, akkor is a számlára érkezik vissza a pénz!
-
válasz
pakriksz
üzenetére
Pedig ez így van, bár én inkább mondanám úgy, hogy bankszámlára megy vissza, ha kártyával fizettél! Ehhez persze meg kell, hogy legyen adva PP beállításokban a bankszámlaszám! Ilyen-olyan webkártyák sokszor nem is tudnak "kintről" pénzt fogadni, csak bankon belül, a saját főszámlájukról!
-
válasz
User42
üzenetére
Szia!
Igen csatolható, nem feltétel a dombornyomott kártya! Másik kérdés, hogy az utóbbi időben voltak problémák a Maestro kártyákkal, de az nem mondható el általánosan, hogy nem lehet vele vásárolni, akik panaszkodtak rá, máskor azoknak is működött, csak épp egy-egy vásárlás nem sikerült!
-
válasz
fasirTTT
üzenetére
Nem, csak angolul tudnak, viszont tapasztalatok szerint ez az egyetlen módja, hogy bármit is elintézz náluk! Ezen kívül írhatsz nekik email-t is, ha szerencséd van talán pár hét alatt ott is el tudod intézni, amennyiben persze át tudsz vergődni az automata válaszokon, és kapcsolatba kerülsz egy emberrel is, ami nem mindig sikerül...
-
-
-
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát én nem vagyok szaki, de ha jól tudom, a PP-s vita bezárása után már nem tudsz eBay-en semmit se nyitni, tehát vagy megkapod itt a pénzt, vagy buktad... De azért várj meg más választ is!
-
-
-
válasz
peter9228
üzenetére
Szia!
Szerintem a rendelésed csak az eladó tudja törölni, a PP ez ügyben nem sokat tehet, nem történt semmi szabálytalanság, se megtévesztés, stb...
Ha írtál neki, azon kívül egyebet nem nagyon tehetsz, de ha nem lesz partner az eladó, akkor lehet 1-2 óra múlva már shipped lesz a státusza, és ennyi!
Talán még a bankban le tudod tiltani a kifizetést!
-
-
válasz
vzsryl
üzenetére
Szia!
Korrekt! Ez az összeg két tételből tevődik össze...
Egyszer 400HUF, amit ténylegesen levon, és a hitelesítés után, amikor meglesz a kód és beírtad a PP weboldalon, rá fog kerülni a PP egyenlegedre, és levásárolhatod!
Másrészt 1USD, amit nem von le a számládról, csak befoglal, ez majd néhány nap múlva (bankfüggő, de legfeljebb 2 hét) vissza is fog kerülni az egyenlegedbe!
-
-
válasz
wayne1
üzenetére
Szia!
Egy vásárlás erejéig visszaállítod, hogy a PP váltsa a pénzt, az ugyanis forintban áll ott a forint alapú alszámlán, és gondolom beállítottad, hogy vásárláskor a bankod váltson, így a PP egyenlegről nem tud elhasználódni a forint, mivel azt már a bankod nem tudja átváltani, eBay-en meg feltehetően nem forintban fizetsz...
-
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
-
-
válasz
firstline4
üzenetére
Szia!
Nem személyes tapasztalat, de itt a fórumon írta valaki néhány héttel ezelőtt, hogy a PP-nél fennálló tartozását átadták követeléskezelő cégnek! Nem figyelte a regisztrált email címét, valaki panaszt tett ellene, ő nem reagált a megkeresésekre, majd egyszer amikor vásárolni szeretett volna, találta az értesítést az üzenetei közt... Hogy azóta mi van vele, nem tudom, szerintem nem írt ide! Minden esetre kelet Európa ide, vagy oda, Európai Unió tagország vagyunk, feltehetően annak minden hátulütőjével együtt! Ha komolyan úgy gondolod, hogy Téged károsítottak meg, tegyél feljelentést az ügyben a rendőrségen, ez még később is jól jöhet, a kimenetelétől függetlenül is, hogy nem csak lapítasz mint az a bizonyos a fűbe, hanem teszel valamit az ügyben! Feltehetően tudod kinek adtad el, van neved címed ahova küldted...
-
válasz
Bence942
üzenetére
Szia!
Amíg a netbankban megjelenik, az néhány nap! Állítólag SMS-ben benne van ha kapsz a tranzakciókról, de ezt én is csak innen tudom, mert egyrészt nem vagyok OTP-s, másrészt SMS értesítésem sincs! Ezen kívül a banki ügyfélszolgálaton (akár telefonon is) meg tudják mondani szinte azonnal!
-
-
-
Szia!
PP support tud segíteni a dologban, telefonon, esetleg emailben, de ez utóbbi elég hosszadalmas lehet, minden bizonnyal kérni fognak különböző dokumentumokat, amivel igazolod a személyazonosságodat, és a fiók tulajdonodat! Személyi igazolvány, bankszámla/kártya szerződés, stb...
-
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
(#15016) ateszm
Ez (nekem legalábbis) egy elég semmit mondó, általános üzenet, azt írja, hogy pillanatnyilag nem tudják teljesíteni a kérésed, lépj vissza az eBay-re, és válassz másik opciót!
aytukabozs, bocs, természetesen a válasz tartalma nem Neked van szánva!
-
-
Szia!
Hosszabb az átfutási idő, akár 1-2-3 nap is lehet! Én is múlt héten kaptam refundot, harmadnap jelent meg a banki egyenlegemben! A paypal fiókban az értesítés szerintem csupán arról szól, hogy a PP megbízást adott a saját bankjának a visszautalásra, de ez ugye nem jelenti még a pénz tényleges utalásának megtörténtét!
-
-
-
-
válasz
maestro87
üzenetére
Szinte kizártnak tartom, hogy lenne olyan bank, amelyiknek nincs erre valamiféle megoldása! Én ERSTE-s vagyok, VISA kártyám van, így egy VISA Virtuon-t kaptam mellé, azt hiszem 900Ft az éves díja! Bár lehet, hogy ez a 2 éves díj, addig érvényes a kártya, már nem tudom, de nem egy csillagászati összeg!
-
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Hát persze, de ha Te most azt mondod, hogy két perc, akkor majd jön valaki akinek megy másfél alatt is, aztán meg egy másik, akinek csak három alatt sikerül! 5 percet írtam, de nem gondolom, hogy ez lenne a lényeg a dologban, hogy 5 perc, vagy 3 perc!
-
válasz
maestro87
üzenetére
"Meg be van állítva egy 2000Ft-os limit, gondolom azzal sem törődne..."
De azzal törődik, azt nem tudja megkerülni! Pl. nekem az ERSTE-nél ezen az elven működik a VISA Virtuon kártya! Alapbeállítás szerint napi 1Ft vásárlási limit van a kártyán, amit tranzakciós szándék előtt a webbankban meg kell emelni! Be tudom állítani, hogy mekkora legyen a limit, és az engedélyezett tranzakciók számát is, majd ha eléri ezek egyikét, vagy letelik 48 óra, akkor a limit visszaáll 1Ft-ra! Így aztán ha kinézek valamit eBay-en 785Ft-ért, akkor belépek netbankba, 5 perc alatt beállítok 800Ft limitet 1 tranzakcióval, amit el is használok újabb 5 perc alatt, és kész, onnantól nem tudnak többet leszedni a kártyáról!
OTP webkártya esetén ha jól tudom külön alszámla tartozik a webkártyához, ahova mindig át kell utalnod x összeget netbankban! Ezek a limit beállítások és/vagy webkártyára utalások 5 perc alatt megvannak, nem kell órákat, napokat várni rá, még éjjel háromkor sem!
Szerintem ez a célszerűbb módja az internetes vásárlásnak, mintsem az elsődleges kártyádat használni, és folyton azon aggódni, hogy később ki, és mennyit fog leemelni engedély nélkül a számládról!
-
válasz
breakout123
üzenetére
Egyébként pont erre, az internetes vásárlásokra van virtuális kártya, vagy webkártya, függően attól, hogy melyik bank, hogy hívja! Arra minden vásárlás előtt annyi pénzt teszel amennyire szükséged van, vagy a vásárlási limitet állítod akkorára, megint csak banktól függően! Ez viszont 5 perc, még éjjel 3-kor is, és nem tart napokig, mint az átutalás a PP számlára!
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
http://itcafe.hu/tema/paypal/hsz_14866-14866.html
http://itcafe.hu/tema/paypal/hsz_14873-14873.htmlAmennyiben a PP számládra utalsz vásárlás előtt, és onnan fizetsz, úgy mindenképpen a PP váltja a pénzt, függetlenül attól, hogy mit állítottál be!
-
-
-
válasz
breakout123
üzenetére
Néhány nap... Már pontosan nem emlékszem, de úgy rémlik, nekem olyan ~5 nap volt, ERSTE VISA Virtuon párossal, bár ez nagyjából mindegy!
-
válasz
lulu09
üzenetére
Szia!
Sajnos PP-n még utólag is vissza tudja venni a pénzt tőled, ebből a szempontból mint eladónak, elég rizikós a PP-t használni! Bár én sem régen vagyok regelve PP-re, a topikot is csak néhány hónapja követem, de nem egy károsultat láttam azóta is, és sajnos az esetek nagy többségében rohadt mindegy, hogy Te elküldted a biciklit avagy se, az illető megkapta-e, avagy se, ha reklamálni fog a PP-nél emiatt utólag, minden valószínűség szerint neki fognak igazat adni, és tőled visszaveszik a pénzt, neki kifizetik, és ennyi! Jó lehetőség ez a csalóknak, visszaélni kívánóknak!
Csak egy példa, amit most hirtelen, és egyszerűen meg tudtam keresni!
Ha netán gyorsan kiveszed a pénzt, és lelépnél a vissza fizetés elől, akkor a PP követeléskezelő céget küld a nyakadra, szóval óvatosan ezzel!
-
-
-
válasz
BRIKLY
üzenetére
Szia!
Szerintem fel kellene vedd a kapcsolatot a PP-vel, akik minden bizonnyal fognak tőled kérni különböző személy azonosító, és bankszámlával, kártyával kapcsolatos dokumentumokat, és így talán visszakaphatod az accot! A probléma annyi, hogy mindezt célszerű lenne telefonon megtenni, mert e-mailben sajnos hosszú hetekig is elhúzódhat a dolog, ha egyáltalán válaszolnak!
-
válasz
neil_mullen
üzenetére
Nem számít a dombornyomás, nekem a sima VISA, és a VISA Virtuon is kifogástalanul működik! A Maestro számít, sajnos az mostanában nem mindig működik!
-
Szia!
Sajnos én sem vagyok profi PP-s, így a válaszom leginkább csak elméleti!
Nem lepődnék meg rajta ha így lenne ahogy mondod, mert ellenkező esetben követhetetlen lenne a pénzek útja, ha mindenféle hitelesítés nélküli accountokkal, amikhez sem kártya sem számla nincs csatolva, lehetne küldözgetni pénzt! Már pedig a PP is köteles a pénzmosás elleni harcból kivenni a részét, így aztán ez megmagyarázza, hogy ezt a funkciót adott körülmények közt miért tiltották le!
De tuti választ majd talán más valaki tud adni!
-
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
A múltkori esetnél erre is megvolt a magyarázat, a fórumtárs olyan email címet adott meg, amit nem figyelt csak évente egyszer, így nem is tudott arról, hogy ügyet indítottak ellenne PP-n, ebből kifolyólag nem is válaszolt semmire!
-
válasz
unravel
üzenetére
Szerintem a "denied"-re inkább a bank ügyfélszolgálata tudna magyarázatot adni! Ők kellene megmondják, hogy látszik-e a vásárlási (terhelési) próbálkozás, és ha igen, akkor miért van megtagadva...?!
http://itcafe.hu/tema/paypal/keres.php?stext=maestro&suser=&sival=3m
-
-
válasz
unravel
üzenetére
Ez nem egy kötelező dolog, csak opcionális! Ha nem erősíted meg a kártyát, akkor is tudod használni! Állítólag ha felhívod a bankot, akkor azonnal is meg tudják mondani a 4 jegyű kódot, sőt aki kap sms értesítést, abban is benne van, én kivártam a néhány napot, mert nincs sms-em, csak netbank-om, de ott nem látható csak napok múlva...
-
válasz
Outblast
üzenetére
Szia!
Vsz most már teljesen felesleges bármit is küldened, úgyse érdekel senkit, ez egy lezárt ügy! Volt idő reagálni rá... Persze tudom, olvastam a történetet, de hát ezért kell valós emailt megadni, amit figyelsz is! Ezt így 99,9%, hogy bebuktad!
Kétlem, hogy jogerős magyar bírósági végzés hiányában bármit be tudnának hajtani rajtad, jogszerűen!
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Mondjuk egy olyan kártyát, amin egy család élete munkájának eredménye rajta van, én sem bíznám a PP-re!

Más az, ha van rajta 10, 20, 50 ezer ft...
-
Szia!
A megoldás a webkártya! Ez minden banknál másképpen működik, nekem (ERSTE) pl. úgy, hogy kaptam egy másik, VISA Virtuon kártyát, ami szintén a fő számlához van rendelve, de napi 1Ft vásárlási limit van beállítva rajta, amit minden alkalommal amikor használni szeretném, a netbankban meg kell emeljek! Ilyenkor beállítok napi 1 tranzakciót, és a megvenni kívánt termék árát limitnek, ami 5 perc múlva érvénybe is lép, megveszem a cuccot, és ezzel vissza is áll az 1Ft-os alap limit! Ez a kártya csak neten használható, nincs rajta se chip, se mágnescsík, így pénzfelvételre, igazi vásárlásra nem jó!
Van mód a PP számla feltöltésére is, de arra sokszor napokat kell várnod, még rákerül az összeg!
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Passzolom, én is regisztráltként használom!
-
válasz
gokusa
üzenetére
Nem kötelező regisztrálni a paypal-ra, használhatod anélkül is!
-
-
válasz
ouzohuto
üzenetére
Szia!
http://itcafe.hu/tema/paypal/hsz_14573-14573.html
45 napod arra van hogy jelezd a PP felé a bajt. Ha ez megvolt, utána
20 napod van hogy az eladoval egyezségre juss (dispute), ha nem megy akkor eszkalálasz és onnan kb.
30 nap alatt a PP megoldja az ügyet (ami vagy kedvező neked, vagy nem) -
-
-
-
válasz
WunderKinder
üzenetére
OK! Majd azért írd meg, hogy végül sikerült-e visszatartani az összeget, lehet később másnak még jól fog jönni az infó!
-
válasz
WunderKinder
üzenetére
Hát igen! Ezt ugyebár ha mondjuk olyan helyen fizet fele, pl. étteremben esetleg elvitte a pincér, ott felírhatták, de ha a családban van egy csibész gyerek, az is megoldja amíg apuka borotválkozik!

Pontosan nem ismerem az ide vonatkozó jogszabályokat, de talán a banknál lehetne ezzel kezdeni valamit, visszakövetelni tőlük az összeget!
-
válasz
WunderKinder
üzenetére
Szia!
Igen lehetséges!
http://online-fizetes-magyarul.info/paypal/paypal_fizetes.html"Ha viszont nincs paypal számlánk és bankkártyával fizetnénk, akkor klikkeljünk a "Don't have Paypal account?" feliratra! Itt a kártyaszámot, lejárati időt és a kártya hátulján található 3 jegyű szám megadásával indíthatjuk el a Paypal fizetést."
-
-
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
De Ő vissza küldte a telefont!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest