Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    addikt

    válasz tibee77 #8069 üzenetére

    Ami nekem nem passzol:

    - Kiraktad a Liege of Primordial-t, de csak egy gólemed van, az is Lightning és nem Fire, miközben az egész kari fire dmg-re épül.

    - Most már késő bánat, nem tudsz mit csinálni, de szerintem ez jobb lett volna Templar/Inquisitor-nak. A csizma +1% incr fire dmg-et ad 20 strength-enként, neked alig van STR-ed, így elveszíted a beépített buffot.

    - ellentmondok tocseknek, a crit-tel ne foglalkozz a wandon. Semmi plusz crit node-od nincs, a Cotrolled destruction eleve felezi a crit esélyt, ráadásul az Elemental Overload miatt nincs is multiplier rajtuk.

    - a wandnál szerintem nézz körül, egy nagyobb flat "fire dmg to spell" értékkel szerintem jobban jársz, mint a spell dmg-el. Ennek a flat módosítónak akár a duplája is elérhető (a top az több, mint a háromszorosa a tiednek). Ha jól tudom, akkor a mechanika először a flat sebzéseket adja össze, utána szorozza fel a "+% increased (valamilyen) dmg" módosítóval. Az Abberath Fury 50-70 flat sebzést ad - a mostani plusz flat kb. +20-at ad ehhez (30-40%), ha a duplája lenne, akkor 60-80%-ra nőne.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés