Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Ugyanez van az en regaliamnal is, neha a macro nem mutatja rendesen.
Egyszer amugy a macro miatt szivtam meg egy axe väsärläst.Azt hittem, hogy van rajta szabad prefix hely, mert az accuracy-t ami rajta volt suffixnak mutatta, igy gondoltam megveszem es rakok rä bleedinget.Hät nem ugy volt, az is prefixnek szämitott.Nem baj, tanultam belöle es most mär mindig megnezem elötte itt hogy mi a stäjsz.Amugy osztom a velemenyed, howa nagyon ällat lett.5 karit csinältam a ligäban, abbol 3at 80 föle huztam, 1-et 90 föle 1-et meg abbahagytam mert nem jött be (flurry) es mindegyik közül ez a kedvencem.Pedig nagyon szeretem a totemes buildeket is.Milyen dps-ed van a spectral throw-val?poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Sheol
aktív tag
Köszi, hasznos oldalnak tűnik.
Közben rájöttem mi volt a "probléma".
Sajnos ezt a tényt nem ismertem a divine orbbal kapcsolatban. "A Divine Orb will not change the tier of the affix; it will only reroll the affix within its current tier. "
Hát, ebben a játékban még hónapok múlva is tanulhat az ember új dolgokat. -
Sheol
aktív tag
válasz tibee77 #8352 üzenetére
Hey slicc koma!
Nagyon szép vaal regalia.
Dps-em hideout-ban, wrath és lightning golem aktív: 37 373
Néztem a howa karidat, szépen össze van rakva, de arra felfigyeltem, hogy Elemental Overload-ot nem használsz, pedig az a 40% more elemental damage elég hasznos tud lenni.(Felvettelek steamen.)
-
Nordic
Közösségépítő
Arra is érdemes figyelni, hogy meg lehet szívni akkor is, ha valaki essence-el csinál valamit, és azért akarod megvenni, mert mondjuk fel akarod divine-olni az itemet mert pont min-roll mondjuk az ES. Ilyenkor sajna a divine az essece bracketjét nézi, nem a rendes bracketet. Ezzel meg én szívtam meg annó hc-breach-ben.
350 ES-es helm volt, 130% ES-el, meg 40 körüli flat-ES-el. Ebből akartam 80 körülit, de essencelt helm volt, így nem változott a flat érték. 2 divine után világosított fel guildtársam, hogy hol a bibi.
-
pruzsi
őstag
Lehetséges 240% phy divinével
rátoltam már 8 at de 110 felé nem ugrott -
tibee77
őstag
Köszi, alkalmi vetel volt.
Am igen, egy ideig hasznältam de olyan ritkän criteltem, hogy alig adta be az EO-t.Ezert most kiprobältam anelkül, kiraktam pär ele node-ot es igy az alap dmg-em nagyobb.Igaz több pontba került szoval szerintem rakom is vissza mert nem eri meg.Okes, majd tolhatjuk együtt is ha gondolod.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Nordic
Közösségépítő
Le van írva az összefoglaló ban, hogy a divine max az adott bracketen belül képes változtatni az értéket. Azaz ha egy btacket 20-40 közé esik akkor sosem lesz belőle 70,csak 20 és 40 közötti érték.
Ebben az esetben 110 a közel max abban a bracketben, csak akkor menne 110 fölé, ha rá exaltolnál egy hybrid phys dmg-et.
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Pont ezt irtam a 8346-ban! "Ha megnézed az 122% energy shield után a 121-132 értékeket akkor láthatod mely értékek között változhat ha divine orbot használsz! Ezen érték határokból nem léphet ki!!"
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Sheol
aktív tag
válasz tibee77 #8357 üzenetére
Én a crit chance kérdést megoldottam ezzel az uber lab enchante-tel, ami így most 13,2%, szinte mindig proccolja a spectral throw az EO-t.
(#8355) Nordic: Köszi, majd figyelek rá.
(#8359) San398: Miután megnéztem a divine orb dolagit wikin, már sokkal több értelmet nyert a hozzászólásod.Na amúgy meg srácok irány uber labet farmolni, ma nagyon kellemes, 6 kulcs, könnyű Izaro!
[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
-
VWendigo
tag
válasz simondr #8362 üzenetére
Nagyon nem tartom jó ötletenk a Breachet beemelni a coreba.
Nagyon nem illik a játékba. Ráadásul eddig ami ligákat beemeltek, azoknál csak annyi módosítást tettek, hogy lejjebb vették jóval a dropot, vagy a megjelenést. Lásd silver coin vagy essence. Ha a breach megjelenést is ritkává teszik, akkor mi értelme? Ezek a kis változtatások, csak eldarabolják a játékot. Mit lehet eddig gyűjteni, ami pluszt ad? Silver coin, essence, offering to the goddess, sacrifice fragments, mapok, Cartographer's Sextant, splinterek, kártyák.
Azt sem lehet tudni merre kéne haladni, mert annyi a kicsi kontent. Aztán ott vannak a mesterek, a lab előfeltételek, mind mind kicsit változás, ami megszakítja a menetet. Valahogy nem egész a játék már.A másik amit nem értek, hogy miért a breach? Miért nem a talizmán? Sokkal jobban illett a játék világába... bár a kiegészítő nem tudom hol fog játszódni, köze lesz e a Breachez vagy sem.
The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
félisten
-
VWendigo
tag
válasz Plazmacucci #8365 üzenetére
Kártyák nem zavarnak annyira, a jóslatok inkább, mégpedig azért, mert a normális, értsd használhatóbb fajták ritkák mint a fehér holló.
The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
Nordic
Közösségépítő
-
VWendigo
tag
Én nem látom, hogy vitáznánk
Értelem szerűen a a legjobb jóslatok ne minden másodikak legyenek, de azért ne is legyen már olyan, hogy a fölöslegeseket meg ennyira fossa, ráadásul amikor ennyire ritka lett a dropja. Vagy csak nálam nem esik? Nálam van az, hogy egy jóslatból x darab jön egymás után?Olvasom a hivatalos fórumot, elég nagy a szórás, de úgy veszem észre a többség nem szeretné a breachet a coreban.
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Egyre rosszabbak a ligák ez a Breach meg egyenesen sz@r! Minden liga szinte csak arról szólt, hogy gyüjtögess ezt meg gyüjtögess azt.Nem kell a Breach a játékba szerintem se.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Nordic
Közösségépítő
Kb Beyond óta a Breach volt a legjobb liga. Az ilyen Talisman/Perandus és társai nem értek semmit, látszott is, hogy kb 3 hét alatt meguntam őket, míg a breachet toltam majd 2 hónapig.
Valószínű a 2.6-os liga se lesz nagy szám(bár ne legyen igazam), de ott legalább a felétől mehet a béta A5.
-
tocsek18
senior tag
amúgy szeritem ez a breach marhajó mint content, több mob több drop
-
simondr
senior tag
az van leirva, hogy a 3.0ban átdolgozzák az egész sebzési mechanizmust (DoT és nem degen sebzések), valamint az hogy a HoWA mint item nem kap nerfet, viszont az energy shieldes védelmet újragondolják, vaal pact és ghost reaver átalakításra kerülhet, amivel indirekt módon nerfelve lesz a HoWA build.
Szerintem jó volt a Breach liga, nálam második helyre felfért a Darkshrine mögött. A kártyák és silver coinoknak meg az az értelme, hogy egy átlagos player is kaphasson 6linket, jó unique itemeket stb.
Nem tudom ki mikor kezdett el PoE-val játszani, én az 1.3-ban, és akkor még 35-40ex volt egy link nélküli shavrone! Illetve void battery 1db 30ex körül volt stb... Átlagos játékos számára ezek kb elérhetetlen itemek voltak, most meg ott tartunk hogy 4-6-8exért lehet venni shavrone-t vagy kifarmolni kártyákból (scriptorium boss), tehát bárkinek könnyen elérhető aki játszik eleget. Szóval a kártyák jelenléte a Ti érdemeiteket szolgálja, hogy a játékban található itemek jó része elérhető legyen Nektek.
Valaki írta hogy túl sok már ezzel a plusz tartalom a játékban. Ezzel egyetértek, silver coin, kártya, essence, liga itemek zana szintezéssel stbstb, ez már tényleg túl sok. Ha valamihez nyúlni kéne én első körben az essencet venném ki a core gameböl, a prophecy fun és hasznos is (gondolok itt pl a vaal windsre, monstrous treasure-re vagy akár four feral exilesra). Ezzel azonban most (2.6.0) együtt kell élni, talán a 3.0-ban változni fog jelentősen.
-
LaCupacabra
csendes tag
Über izarohoz hol tudok bemenni? Megcsináltam mind a 6 portált a tiereken de hogyan tovább ?
BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
tocsek18
senior tag
válasz LaCupacabra #8381 üzenetére
offerint to the goddess-t amit kapsz mindegyik végén fogsz egyet és megidézed map devicebe mint egy mapot
-
VWendigo
tag
válasz simondr #8377 üzenetére
Essence nem fog kikerülni, tabot építettek rá, esélytelen, és ami aggaszt, hogy prophecy óta minden liga core lett. És érdekes mindnek van hely a tabokon. Nagyon nem lenne jó irány, hogy amiatt emelgetnék be a liga elemeket a core-ba, hogy minél jobban rá legyél "kényszerítve" a tabokra.
Tudom nem kötelező, ne is menjünk ebbe bele, de egy idő után akaratlanul is vonzó az a része, hogy átláthatóbb, nagyobb a stackolhatóság, etc...
Egyszóval tolni kell a currencyt, hogy lehessen még tabokat létrehozi. Ilyen szempontból furcsálom, hogy a talismant kihagyták, az egy teljesen új tab lehetett volna... még a map tabot várom, csak az a sokfélesége miatt kivitelezhetetlen.
-
VWendigo
tag
és foggal körömmel védeni kell persze azonnal.
Igen a legjobb, igen ingyenes. De ha a terelés miatt, teleszemetelik holmi darabszámra gyártott töltelék tartalommal, akkor nem feltétlenül ez a legjobb irány. Akaratlanul is felhígul a tartalom.De nem is erről beszélgetünk, hanem, hogy jó e a breach mint core elem, illetve, hogy miért kell ezt tolni, szemmel láthatóan az elmúlt ligák óta. Az a furcsa, hogy ezen manőverek nélkül viszont remek tartalmakat adnak pluszba a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
http://poe-profile.info
most találtam nekem tetszik átlátható -
félisten
-
pruzsi
őstag
Itt egy plan
Phys poison bleed assasin life+evasion
acuity+kaom vagy cospri's Will+starforge
lacerate vagy eq
www.poeurl.com/2SzVélemény? esetleges váloztatás?
-
tocsek18
senior tag
-
tocsek18
senior tag
hypehype
-
Zyrius
aktív tag
Várom én is
Bejelentik a PS4-et ishttps://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok!
Most telepítem a játékot. Nagyon szerettem a Diablo sorozatot bár egy játékot se bírtam 2 óránál tovább játszani, amit róla koppintottak.
Viszont a POE-vel kapcsolatban azt olvastam, hogy egy nagyob összetett, szép, és mély játék lett ami legalább olyan jó mint a dió3 ha nem jobb.
Valaki le tudná írni pár mondatban, hogy mire számítsak, és melyek azok a dolgok amikért jó lesz ez a játék?
-
félisten
-
Mr_no_Name
tag
válasz Plazmacucci #8397 üzenetére
köszi, ezeket elolvastam.
nekem inkább egy 2-3 mondatos élménybeszámoló kéne, hogy miért is érdemes játszani ezzel
-
félisten
válasz Mr_no_Name #8398 üzenetére
Mert saját ötleteket lehet megvalósítani, saját skill kombinációkat lehet alkotni, majdnem mindent meg lehet valósítani. Majdnem minden támadó skill-re lehet buildet építeni, ami egy darabig biztos életképes.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tocsek18
senior tag
válasz Mr_no_Name #8398 üzenetére
4 éves tapasztalat:
- legjobb free to play játék nem pay to win
- számos build lehetőség
- 3 havonta nagy content frissítés, balance nerf buff
- ezáltal folyamatosan változó meta
- jó játékos közösség
- trade