Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz San398 #31675 üzenetére
Ez egy az egybe en voltam. harom fele karival probalkoztam a gauntleten, ranger, witch, shadow.elsö 2vel azt se tudtam ki az a hillock, mivel ranged skillel bazi egyszerü volt. Aztan jött a shadow..... Hat azzal egyszer brutus nyirt ki mielött meg meg lett volna az ED skill, egyszer meg mar eljutottam vele piety-ig act3-ban. Na szoval kb. 10 karit kellett csinalnom mire atjutottam hillockon es ezt a 2 karit sikerült megcsinalni. de utana rajöttem hogy kell hillockot meleekent leölni. Elöször mindig ugy probaltam, hogy odamentem, racsaptam egyet majd elfutottam. Na ez a taktika nem nagyon jött be, mert gauntlet modositok ugye adtak neki attack speedet is igy szinte minden alkalommal engem is meg tudott csapni mikor en öt. A helyes taktika az volt, hogy konkretan szaladok fele, atmegyek rajta (ezalatt triggereletem, hogy tamadjon) es aztan visszafordulasbol racsaptam egyet. Na igy kb. 1 perces kemeny csata utan lenyomtam öt. de amugy piety fele vezetö uton a csöcsös tüskeket lövöldözös mobok fektettek meg asszem. Azok ellen az ed-cont paros olyan szinten lassu volt, hogy csunya halalt haltam. Ja en persze nem voltam overleveled, 30as szinten voltam mikor lehaltam, piety-hez mire odaertem volna akkor talan 31ig menten volna fel. Szoval ö tuti kinyirt volna 600 life-fal meg ilyen 20-30as resistekkel.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest