Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
Üdv Mindenkinek!
Kaptam ma egy emailt reggel 6-kor, hogy változtassak jelszót az originemen mert gyanús tevékenységet észleltek az accountommal. Az üzenetben jelzik, hogy nem küldenek linket, ettől természetesen link van benne. noreply@e.ea.com-ról jött az üzenet. Először megpróbáltam belépni az adataimmal, amit természetesen nem sikerült, majd kértem új jelszót az emailemre, írták, hogy érkezik pár percen belül, de semmi nem jön fél óra után sem....Végül mondom megpróbálom azon a linken keresztül amit elméletileg ők küldtek, de azon is ugyanez történik.
Van valakinek bármi ötlete mi történt és hogyan lehet ezt megoldani? Nézelődtem kicsit, de úgy látom épp megszüntették a magyar nyelvű ügyfélszolgálatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Micro Four Thirds
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest