- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
Üdv Mindenkinek!
Kaptam ma egy emailt reggel 6-kor, hogy változtassak jelszót az originemen mert gyanús tevékenységet észleltek az accountommal. Az üzenetben jelzik, hogy nem küldenek linket, ettől természetesen link van benne. noreply@e.ea.com-ról jött az üzenet. Először megpróbáltam belépni az adataimmal, amit természetesen nem sikerült, majd kértem új jelszót az emailemre, írták, hogy érkezik pár percen belül, de semmi nem jön fél óra után sem....Végül mondom megpróbálom azon a linken keresztül amit elméletileg ők küldtek, de azon is ugyanez történik.
Van valakinek bármi ötlete mi történt és hogyan lehet ezt megoldani? Nézelődtem kicsit, de úgy látom épp megszüntették a magyar nyelvű ügyfélszolgálatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest