Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
Üdv Mindenkinek!
Kaptam ma egy emailt reggel 6-kor, hogy változtassak jelszót az originemen mert gyanús tevékenységet észleltek az accountommal. Az üzenetben jelzik, hogy nem küldenek linket, ettől természetesen link van benne. noreply@e.ea.com-ról jött az üzenet. Először megpróbáltam belépni az adataimmal, amit természetesen nem sikerült, majd kértem új jelszót az emailemre, írták, hogy érkezik pár percen belül, de semmi nem jön fél óra után sem....Végül mondom megpróbálom azon a linken keresztül amit elméletileg ők küldtek, de azon is ugyanez történik.
Van valakinek bármi ötlete mi történt és hogyan lehet ezt megoldani? Nézelődtem kicsit, de úgy látom épp megszüntették a magyar nyelvű ügyfélszolgálatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Képregény topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1 humoros
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest